کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2012-09-11 ساعت 06:05)soheilbadami نوشته:  درسته اسکور چیز ثابتی نیست و هر کدوم از 3 شرکت رویه خودشون رو دارن اما خیلی نزدیک. ولی چون اکو فکس معروفترینشون هست سیستم اسکور بندی اون از همه بیشتر مطرحه که کردیت عالی رو از 751 میدونه ولی در کل قضیه به نظر من اسکور چیز مهمی نیست بلکه سطح در امد و سابقه کردیت مهمترین فاکتور هست چون شما اسکور رو برای وام میخوای و اون بانک یا شرکتی که وام رو میده بیشترین توجهش به این فاکتور ها هست بعد اسکور فعلی شما.
تجربه‌ای که من دارم از کار کردن در یک نمایشگاه ماشین بعد از چند ماه با صحبتای که با بعضی‌ از مشتریها و مسئول وام اینجا می‌کنم حد اقل واسه گرفتن وام ماشین اینه که مهم‌ترین چیز میزان درآمده ، یعنی‌ با توجه به درامد شمارو رد یا قبول می‌کنن، مرحله بعدی درصد سودی هستش که شما باید پرداخت کنی‌ که اونم با چندتا عآمل دیگه بستگی داره که شامل کردیت اسکر، سابقه کار در شغل فعلی‌ ، اعتبار شرکتی که توش کار می‌کنید، نداشتن سابقه کیفری، خوش حسابی‌ در پرداخت وامهای قبلی‌ و اجاره خانه می‌شه.البته این فقط تجربه من تو وام ماشینهای دست دوم هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، behzadb57 ، vroom ، frozen mind ، Solitude ، MPU ، javad_hani ، afshinghwink ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، h_aghapour
دوستان من با پاس سفید میخوام برگردم ایران آیا میتوانم شارژ سالیانه کریدت کارتمو برای سال بعد پرداخت کنم تا مشکلی برام پیش نیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2012-09-20 ساعت 04:40)sezar نوشته:  دوستان من با پاس سفید میخوام برگردم ایران آیا میتوانم شارژ سالیانه کریدت کارتمو برای سال بعد پرداخت کنم تا مشکلی برام پیش نیاد

اگه از من میپرسی که میگم کلا مهمون ما باش!! قابلی نداره با این وضع دولار و اینا.
اما اگه نظر بانک برات از تعارف من ریش سفید مهمتر و معتبرتره خوب پس چرا از بانک نمیپرسی؟؟؟ Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-09-20 ساعت 05:25)yami نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 04:40)sezar نوشته:  دوستان من با پاس سفید میخوام برگردم ایران آیا میتوانم شارژ سالیانه کریدت کارتمو برای سال بعد پرداخت کنم تا مشکلی برام پیش نیاد

اگه از من میپرسی که میگم کلا مهمون ما باش!! قابلی نداره با این وضع دولار و اینا.
اما اگه نظر بانک برات از تعارف من ریش سفید مهمتر و معتبرتره خوب پس چرا از بانک نمیپرسی؟؟؟ Tongue
یامی جان اینو خوب اومدی اصلا فکرشو نکرده بودم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-20 ساعت 07:45)sezar نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 05:25)yami نوشته:  

یامی جان اینو خوب اومدی اصلا فکرشو نکرده بودم

(داخل پارانتز: میگن تعارف آمد نیامد داره همینه هااا)
ئئئه منظورت اینه که تعارف ما رو قبول کردی؟ حالا هر جور صلاحته البته. این هزینه ها که قابل شما رو نداره خوب...
شما حالا دم دست تری به بانک! شما حساب کن من به بچه میگم به حسابتون ری-ایمبرس کنن!! بخاطر خودت میگم هاا که کارتت رو نبندن وگرنه که پول چرک کف دسته!! (دسته بیل یا دسته چک یا دسته صندلی؟؟؟!)
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزیز اگه مبلغ شارژت رو روی کریدیت کارتت اضافه شارژ کنی باید توجه داشته باشی که بعد از چند ماه اونا پول رو با چک برات پس می فرستن (البته اگه زمان اومدنت نزدیک سال کریدت باشه میشه روش حساب کرد)
میشه بپرسم چرا حسابت رو نمی بندی؟

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2012-09-20 ساعت 17:20)behzadb57 نوشته:  

دوست عزیز اگه مبلغ شارژت رو روی کریدیت کارتت اضافه شارژ کنی باید توجه داشته باشی که بعد از چند ماه اونا پول رو با چک برات پس می فرستن (البته اگه زمان اومدنت نزدیک سال کریدت باشه میشه روش حساب کرد)
دوست عزیز چون میترسم برام پوینت بشه
پاسخ
(2012-09-20 ساعت 19:59)sezar نوشته:  

دوست عزیز شما میتونی‌ تمام شارژ‌های مربوط به کردیت رو به یک حساب چکینگ یا سیوینگ وصل کنید  به صورت اوتومتیکلی  مطمئن باشید اونا سر موقع مبلغ لازم برداشت می‌کنن از حسابت
پاسخ
تشکر کنندگان: sezar ، behzadb57 ، afshinghwink ، amir0_0amir
با سلام و تشکر

یک سوال دارم اینکه واقعا خرید کردن در حد خریدهای روزانه از فروشگاها و خریدهای خرد در حد ۱۰-۲۰ دلار روزانه باعث بالا رفتن کردیت سکور می‌شه

یا اصلا فعلا بیخیال سکیور کردیت بشیمو با همون دبیت کارت خرید کنیم؟ ممنون میشم اگه کسایی که تجربه دارن اطلاع بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Solitude ، behzadb57 ، MPU ، afshinghwink ، behfaza
(2012-09-21 ساعت 06:18)Galaxicon نوشته:  با سلام و تشکر

یک سوال دارم اینکه واقعا خرید کردن در حد خریدهای روزانه از فروشگاها و خریدهای خرد در حد ۱۰-۲۰ دلار روزانه باعث بالا رفتن کردیت سکور می‌شه

یا اصلا فعلا بیخیال سکیور کردیت بشیمو با همون دبیت کارت خرید کنیم؟ ممنون میشم اگه کسایی که تجربه دارن اطلاع بدن

راستش من خودمم تو کار اینها موندم، ما اولین بار که امدیم اینجا کردیتمنو گرفتیم و برگشتیم ایران برای ۶ ماه بدون اینکه حتی یک دلار خرید کنیم.وقتی‌ برگشتیم کردیت اسکر مون ۷۳۰ بود ، بعدش که امدیم و شروع کردیم به خرید بعد از ۶ ماه با اینکه تمام بیل‌ها رو به موقع میدادیم و سعی‌ میکردیم بیشتر از ۴۰ درصد مقدار کردیتمن خرید نکنیم شد ۶۹۰,خودمم نمیدونم چرا!!!!!؟
در مورد سکیور هم شما با گرفتن اون وارد سیستم کردیت اینجا میشید و گرفتنش از نداشتنش خیلی‌ بهتره، ولی‌ خوب اون دیگه به خودتون بستگی داره که بخواهید ازش استفاده کنی‌ یا نه ، چون همینطور که گفتم لزومی به استفاده کردن ازش هم نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، Solitude ، behzadb57 ، Galaxicon ، MPU ، javad_hani ، afshinghwink ، AFSHIN-PIC
سیرالکس جان!! علت داره، باقلوا!!
علتش اینه که شما که خرید میکردی منتظر میشدی که استیتمنت بیاد بعد پرداخت کنی. اونوقت آخر ماه قبل از صدور استیتمنت ها که میان ببینن نسبت کردیت به دبیت چقدره میبینن که شما خرج کردی و نسبت بدهیت بالاتره!! بنابرین کردیتت میاد پایین!!
شما باید هر چیزی رو با کردیت بخری ولی بپرس ببین کدام روز ماه استیتمنت ها رو صادر میکنن و شما 4 روز قبلش بصورت آنلاین قسمت اعظم بدهیت رو بده!! البته استیتمنت که اومد شما کماکان باید مینیمم رو بدی که طبیعتا کمتر از مانده بدهیت بعد از پرداخت آنلاین هست که اونم میدی و تمام میشه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: siralex ، vroom ، behzadb57 ، MPU ، javad_hani ، asxz ، amir0_0amir ، AFSHIN-PIC ، الدورادو
(2012-09-21 ساعت 19:51)yami نوشته:  سیرالکس جان!! علت داره، باقلوا!!
علتش اینه که شما که خرید میکردی منتظر میشدی که استیتمنت بیاد بعد پرداخت کنی. اونوقت آخر ماه قبل از صدور استیتمنت ها که میان ببینن نسبت کردیت به دبیت چقدره میبینن که شما خرج کردی و نسبت بدهیت بالاتره!! بنابرین کردیتت میاد پایین!!
شما باید هر چیزی رو با کردیت بخری ولی بپرس ببین کدام روز ماه استیتمنت ها رو صادر میکنن و شما 4 روز قبلش بصورت آنلاین قسمت اعظم بدهیت رو بده!! البته استیتمنت که اومد شما کماکان باید مینیمم رو بدی که طبیعتا کمتر از مانده بدهیت بعد از پرداخت آنلاین هست که اونم میدی و تمام میشه!!
من متوجه نشدم ؟ نسبت بدهی به چی‌ بیشتره؟
یعنی‌ چی‌ نسبت کردیت به دبیت ؟ چه ربطی‌ به هم داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، vroom ، h_aghapour
(2012-09-21 ساعت 22:07)siralex نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 19:51)yami نوشته:  سیرالکس جان!! علت داره، باقلوا!!
من متوجه نشدم ؟ نسبت بدهی به چی‌ بیشتره؟
یعنی‌ چی‌ نسبت کردیت به دبیت ؟ چه ربطی‌ به هم داره؟

عزیز دل برادر!! راههای محاسبه کردیت اسکور زیاده، مثل راههای رسیدن به خدا!!
اما عموما چندین فاکتور مهم دخیل هستن که چند تاشون مثلا:
- چقدر خرج کردین؟ بیشتر بهتر!! (یعنی کردیت تون و هم وضع مالیتون بالاست که تونستین خرج کنین)
- چقدر کردیت دارین؟ بیشتر بهتر
- موقع محاسبه استیتمنت ماهیانه تون نسبت کردیت (که دارین) نسبت به دبیت (مقداری که خرجیدین) چقدره؟ مثلا کردیت تون ماهیانه 1000 چوق و این ماه هم 500 دولار خرحیدین. نسبت 1000 پانصدم یا 2
حالا شما بیای 900 چوق بخرجی میشه 1000 نهصدم یا 1.11
حالا ممکنه بگی اصلا نمیخرجم بهتر بشه!! ولی این کلک ظاهرا کار میکنه و اون کردیت اسکوری که از خرج نکردن بدست آوردین به هیش دردی نمیخوره مگه برای پز دادن!! چون موقع تقاضا برای وام یا یک کردیت کارت دیگه اتومات میبینن که شما کردیتت بالاست اما در فاکتور چقدر خرجیدی هیچی نخرجیدی! پس میره پی کارش.
تنها نکته کنکوری برای دور زدن این مسئله برای ماها که کردیت بالایی رو کارتامون نداریم اینه که چند روز مونده به محاسبه استیتمنت آنلاین قسمت اعظم دبیت مون رو بدیم و استیتمنت که میاد باقیشو بدیم. اینجوری هم خرجیدیم هم اینکه نسبت کردیت به دبیتمون بالا مونده.
من این رو نمیدونستم و کردیت کارتم که رسید زرتی 90 درصدش رو ماه اول خرج کردم و کردیت اسکورم اومد پایین چون منتظر بودم که استیتمنت بیاد بعد پرداخت کنم
پاسخ
(2012-09-20 ساعت 20:19)siralex نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 19:59)sezar نوشته:  

دوست عزیز شما میتونی‌ تمام شارژ‌های مربوط به کردیت رو به یک حساب چکینگ یا سیوینگ وصل کنید  به صورت اوتومتیکلی  مطمئن باشید اونا سر موقع مبلغ لازم برداشت می‌کنن از حسابت

اینکارو خودت به صورت آنلاین هم می تونی انجام بدی با پروکسی فایر یا وی پی ان

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
سلام به دوستان.

آخر ما نفهمیدیم که این دیپازیت سکیور کردیت رو چند ماه بعد و چه جوری پس میدن به ما!!!!!
کلآ این کردید بسته میشه پولو پس میدن یه کردیت دیگه میدن؟
پول با یه چک برمیگردونن؟
پولو خودشون میریزن به حساب سیوینگ یا چکینگ ما؟
هیچ کدام؟
اینم توضیح بدین بزرگواری می کنین.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان