موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 11:21)pefa نوشته: من آدرس ایران رو به عنوان آدرس قبلی دادم و مشکل برام پیش نیومده.
نه حساب سیوینگ و نه چکینگ سود آنچندانی به شما نمی دن که بخواید پولتون رو تو سیوینگ بریزید.
خاصیت چکینگ اینه که به دبیت کارت وصله
از ساکنین اینجا دیدم که پول زیادشون رو اصلا تو حساب نمیگذارند. صندوق امانات میگیرند و اونجا نگه میدارند.
به نظر من اصلا سیوینگ باز نکنید. مگر برای دسته بندی پول هایتان و به شرط مجانی بودن حساب.
از سکیور کردیت خرج کنید،
از چکینگ، سکیور کردیت رو سر ماه تصویه کنید
اینجوری بابت چکینگ هزینه ی ماهیانه نمی پردازید و با سکیور کردیت پوینت هم میسازید.
اگر حساب دارید، توی سایت mint.com لاگین کنید و حساب هاتونو رو بهش اضافه کنید. اون بهتون نکته های خیلی خوبی رو میگه
چندتا از آخرین نکته ها به حساب های من:
Wells Fargo - xxx Checking charged you an Account Maintenance Fee of $15.00Avoid unwanted service fees. Open an account with no monthly maintenance fees from FNBO Direct. Learn More.
xJul 18You have $xxx.xx of available credit on your Wells Fargo - xxx SC.
xJul 15Wells Fargo - xxx SC charged you Defense P of $2.48.
xJul 15You’ve incurred a finance charge on your Wells Fargo - xxx SC of $4.79.
اولین نکته در شارژیه که بانک برای داشتن حساب چکینگ خانمم داشتیم.
من این مشکل رو تا یک ماه آینده با باز کردن حساب دانشجویی حل میکنم.
انتخاب دیگری هم دارم که ترجیح دادم اون رو انجام ندم.
ممنون دوست عزیز
ما در هرصورت حساب باز کردیم......
این پول رو به دوستمون دادیم تا بیاره امریکا برای اینکه موقع خروجمون از ایران برای خروج ارز زیاد ، بهمون گیر ندند
حالا این 5.000 تا رو میخوایم تو بانک تا :
1- اینکه چیزی ازش به عنوان شارژ کم نشه
2- بعدا ی مزیتی داشته باشه....مثلا اعتبار برای وام و یا هرچیز دیگه ای
چون هر بانکی ی قانون هایی داره ، اینجا عنوان کردم تا اگه کسی از viewpoint bank تجربه و یا اطلاعی بده کمک کنه
ممنون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-26 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-27 ساعت 22:43 توسط M_star1316.)
سلام به همگی:
میخواستم در پاسخی که دوستان به پست قبلیم داده بودن پست بزنم که نمیدونم به چه دلیل امکان پذیر نیست پس همین جا سئوالم رو مطرح میکنم:
1- یه حساب چکینگ باز کردم که اگه موجودیش کمتر از 1500$ بشه شارژ ماهیانه بهش تعلق میگیره. قصد دارم با پاس سفید یکسالی امریکا نباشم حالا اگه این حساب رو ببندم از نظر اعتبار بانکیم در آینده مشکلی بوجود میاد؟
2- اگه حساب سیکور کردیت باز کنم با توجه به اینکه یکسال امریکا نیستم که بتونم باهاش کار کنم برای اون هم مشکلی از نظر اعتبار پیش میاد؟
کلا برای من چه نسخه ای میپچید که انجام بدم از نظر حساب بانکی؟
ممنون از راهنمائیتون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-06 ساعت 10:59 توسط houmanes.)
سلام به همه
کسی در مورد بانک union اطلاعتی داره؟
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
برای استفاده از بانکهای انلاین حتما راجع رتبه بندی و اعتبار اونها قبل هر چیز تحقیق کنین و بهترین منبع هم سایت بانک مرکزی یا فدرال ریزرو هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
آيا کسی در مورد بانک citibank اطلاعاتی داره؟ درخواست سكيور كرديت مارو ريجكت كرده!!
موفق باشید
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-21 ساعت 09:12)Rainy نوشته: سلام به دوستان
آيا کسی در مورد بانک citibank اطلاعاتی داره؟ درخواست سكيور كرديت مارو ريجكت كرده!!
موفق باشید
من 2 سال هست باهاش حساب دارم و بانک خوبی هست و تنها بانک امریکا هست که در امارات شعبه داره که خودش برای من یکجوری مزیت بوده ولی معمولا قسمت کردیت این بانکها و از جمله همین سیتی با تشکیلات بانک جداست و من هم از خدمات اون قسمت راضی نیستم یعنی جدیدا به نظرم یه جورایی شده که تا همین 6 ماه پیش هم نبود. چند بار هم من با تلفن و ایمیل به مواردی اعتراض کردم ولی انگار کاستومر سرویسی نیست و اهمیتی ندادند و یکبار هم گوشی رو روی من قطع کرد ! و من دوباره با سوپروایزر تماس گرفتم که در ظاهر عذرخواهی کرد ولی بیفایده بود. تصمیم گرفتم که حساب کردیت رو ببندم ولی چون این اولین حساب کردیت من بود (یعنی سکیوردی بود که بعدا به کردیت معمولی تبدیل شد و من هم مثل شما در بدو ورود باز کردم) این کار رو نکردم چون روی سابقه کردیت تاثیر زیادی داره (بستن قدیمی ترین حساب). در هر شکل چیزی از دست ندادید و همان بهتر که ریجکت شد !
به هر حال شما میتونید هر بانک دیگری هم اپلای کنین و راحت انجامش بدید البته اگر مدارکتون کافی هست. من با چیس بانک هم حساب کردیت دارم که خوب هست البته فعلا !
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-21 ساعت 11:19)soheilbadami نوشته: (2012-08-21 ساعت 09:12)Rainy نوشته: سلام به دوستان
موفق باشید
من 2 سال هست باهاش حساب دارم و بانک خوبی هست و تنها بانک آمریکا هست که در امارات شعبه داره که خودش برای من یکجوری مزیت بوده ولی معمولا قسمت کردیت این بانکها و از جمله همین سیتی با تشکیلات بانک جداست و من هم از خدمات اون قسمت راضی نیستم یعنی جدیدا به نظرم یه جورایی شده که تا همین 6 ماه پیش هم نبود. چند بار هم من با تلفن و ایمیل به مواردی اعتراض کردم ولی انگار کاستومر سرویسی نیست و اهمیتی ندادند و یکبار هم گوشی رو روی من قطع کرد ! و من دوباره با سوپروایزر تماس گرفتم که در ظاهر عذرخواهی کرد ولی بیفایده بود. تصمیم گرفتم که حساب کردیت رو ببندم ولی چون این اولین حساب کردیت من بود (یعنی سکیوردی بود که بعدا به کردیت معمولی تبدیل شد و من هم مثل شما در بدو ورود باز کردم) این کار رو نکردم چون روی سابقه کردیت تاثیر زیادی داره (بستن قدیمی ترین حساب). در هر شکل چیزی از دست ندادید و همان بهتر که ریجکت شد !
به هر حال شما میتونید هر بانک دیگری هم اپلای کنین و راحت انجامش بدید البته اگر مدارکتون کافی هست. من با چیس بانک هم حساب کردیت دارم که خوب هست البته فعلا !
sohil عزيز ممنون از نوشته تون بسار مفيد بود
حقيقتش من هم تو خيلي از كشورها شعبه هاشو ديده بودم و تصميم گرفتم در دومين بانك هم سكيور كرديت باز كنم و پارسال كلي بانك امريكا اذيتمون كرد و تا چندماه پيش مدارك رو براي چندمين بار ازمون خواست تا گوش شيطون كر فعلا يكماهي اوكي شده. بنظر شما بانك چيس بهتره يا wells fargo از لحاظ راحتي بازكردن سكيور كرديت و اعتبار بانكيش . من خودم هم تعريف اين دو بانكو زياد شنيدم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من رفتم سیتی بانک حساب باز کردم ولی گفت که سکیور کردیت نمیتونم باز کنم به این زودیها!و من هم فقط دبیت باز کردم.به همسرم هم که چند سال پیش در همین بانک حساب دبیت باز کرده بود گفت فقط در صورتی میتوانی کردیت باز کنی که یک آدرس ثابت داشته باشی و بیل پرداخت کرده باشی.بعدش رفتیم چیس که اون دیگه سخت تر بود و گفت ما اصلا سکیور کردیت کرد باز نمیکنیم و دوباره هر دو یک دبیت باز کردیم فعلا.بد از تحقیقات از ساکنین چندین و چند ساله اونجا به این نتیجه رسیدیم که چیس و سیتی بانکهای خوبی هستند ولی ظاهراً خیلی سخت گیر هستند.چیس که تا گرین کردها نیامد اصلا دبیت هم باز نمیکرد.ولی خوبی سیتی این است که در امارات هم شعبه داره.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-21 ساعت 18:48)Rainy نوشته: [quote='soheilbadami' pid='205349' dateline='1345531794']
[quote='Rainy' pid='205301' dateline='1345524141']
sohil عزيز ممنون از نوشته تون بسار مفيد بود
حقيقتش من هم تو خيلي از كشورها شعبه هاشو ديده بودم و تصميم گرفتم در دومين بانك هم سكيور كرديت باز كنم و پارسال كلي بانك امريكا اذيتمون كرد و تا چندماه پيش مدارك رو براي چندمين بار ازمون خواست تا گوش شيطون كر فعلا يكماهي اوكي شده. بنظر شما بانك چيس بهتره يا wells fargo از لحاظ راحتي بازكردن سكيور كرديت و اعتبار بانكيش . من خودم هم تعريف اين دو بانكو زياد شنيدم.
من متوجه نمیشم شما اگر کردیت سکیورد دارید چرا دنبال بعدیش هستید چون همون یکی سابقه شما رو پر میکنه و بعد 1 سال سیل پیشنهاد برای کردیت برای شما سرازیر میشه که هر روز باید کلیش رو بریرید دور. به نظر من با همون کردیتتون ارام ارام کار کنین و سابقه بسازید بعد که تبدیل به کردیت معمولی شد و امتیاز کسب کردید پیش همه بانکها میتونید کردیت باز کنین و اینبار نوبت شما میشه که بهترین شرایط رو انتخاب بکنید.
یک چیزی رو هم در گوشی میگم چون بلند بگم بمباران میشم این کردیت و کردیت بازی هم در این مملکت 1 کلک و تله پول هست که بعدها میتونه خیلی ادم رو بدهکار کنه و کار دست ادم بده . هر چی حسابهای کردیت شما کمتر باشه از لحاظ ارامش شخصی جلوتر و کمتر به ملک و ملت بدهکار میشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز Hossein81وsoheil
از اطلاعات بسيار مفيد و با ارزشتان خيلي سپاسگزارم. واقعا استفاده بردم.
نميدونم آيا درست فكر ميكنم ؟علت اينكه حساب كرديت بعدي رو خواستم بازكنم اين بود كه ايندفعه پول بيشتري رو تو حساب سكيور كرديتم بريزم تا گردش پولم بيشتر بشه و به همون صورت هم اسكور كرديتم بالاتر بره , چون اولين سكيوركرديتي كه باز كردم تازه وارد اونجا شده بودم و نميخواستم مبلغ زيادي رو تو حساب بريزم و همون مبلغ پايه 300 دلارو براي حساب بازكردم .
آيا اين مبلغ كم ميتونه كرديت بسازه و از اونجاييكه نميشه مقدار حساب كرديت رو افزايش داد چه بايد كرد؟