کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-01-20 ساعت 08:50)AsemanAbee نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 06:14)soheilbadami نوشته:  W-8BEN
W9

اول بگین اینها چی هستن ؟ از کجا بدست شما رسیده ؟ کی فرستاده ؟ Rolleyes

ﺩﻭ تا ﻓﺮﻡ ﻛﻪ 10 ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻥ ﺣﺴﺎﺏ اﺯ ﺑﺎﻧﻚ ﺑﺎ ﭘﺴﺖ ﺑﺮاﻣﻮﻥ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻪ و ﺧﻮاﺳﺘﻦ ﭘﺮ
ﻛﻨﻴﻢ و ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﭘﺴﺖ ﻛﻨﻴﻢ
اﻳﻦ ﻋﻨﻮاﻥ ﺩﻭ ﻓﺮﻡ:

Certificate of foreign status of beneficial owner for united states tax withholding= W-8BN

Request for taxpayer identification number and certification = W-9

دوست عزیز این فرمها احتمالا همراه یک نامه براتون اومده که علت و دستور ادامه کار رو توضیح میده و اگر غیر ازین هست پیشنهاد من اینه که از طریق مرکز پیام سکیوردی که در اینترنت بانکتون دارید براشون پیام بدید که اینها چیه و برای چی از شما خواستن و اگر مشمولش نیستین بهشون توضیح میدین و این در پرونده شما میمونه. تلفن رو توصیه نکردم چون راجع شرکتای بزرگ اعتقادی بهش ندارم و معلوم نیست با کی شما حرف خواهی زد مگر طرف متقاعد بشه که به سوپروایزر وصلتون کنه. در ضمن پیام در سابقتون میمونه اما صدا معلوم نیست !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، behfaza
(2014-01-20 ساعت 05:04)AsemanAbee نوشته:  W-8BEN
W9
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ ﻻﺯﻣﻪ اﻳﻦ ﻓﺮﻣﻬﺎ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﻳﺎ ﺧﻴﺮ??
اﺻﻼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﭼﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻳﺎ .......??!
ﻣﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ ﺩاﺭﻳﻢ
و ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﻭ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﺸﺘﺮﻙ در ﻭﻟﺰ ﻓﺎﺭﮔﻮ داﺭﻳﻢ

ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻫﻤﻪ ﭘﻴﺸﻜﺴﻮﺗﺎﻥ ﺣﺎﺿﺮ در ﺻﺤﻨﻪ
ﺁﻗﺎ ﺳﻬﻴﻞ, ﺁﻗﺎ ﻳﺎﻣﻲ و ﻋﻤﻮ ﺳﻌﻴﺪ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮ Smile

سلام AsemanAbee عزیز
این فرم ها برای ما هم از طرف ولز فارگو ارسال شده.... یکی از دوستانی که سالیان سال در یو اس اقامت دارد میگفت هر شهروند آمریکایی از ماه مارچ باید فرم های مالیاتی رو پر کنه و ارسال کنه حتی اگر درآمدی نداشته باشه و مالیاتی شاملش نشه باید این فرم ها رو پر کنه... و اصرار داشت که دفعه اول حتماً با یک حسابدار معتبر مشورت کنید و بخواهید که کارهای مالیاتی تون رو انجام بده (معمولاً گرفتن حسابدار هزینه بر هست) تا خودتون به این کار وارد بشید.... اتفاقاً واسه شما که خیال برگشتن به ایران رو دارید این ممکنه به عنوان رکوردی از اقامت شما در یو اس ثبت بشه و به نفعتون باشه.... این چیزی بود که من از یک دوست شنیدم لطفاًاساتید و مدیران عزیز راهنمایی کنند.
DV-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، AsemanAbee
بحث میسیز شد، وقتی که درخواست میسیز کارت میدید، ازتون میخوان که کارت دبیت یا کرددیتتون رو سواپ کنید، اگه با دبیت کارت بکشید، صد در صد درخواست شما رد خواهد شد. یعنی اگه هیچ نوع کردیتی ندارید، به فکر میسیز کارت نباشید.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، AFSHIN-PIC
(2014-01-22 ساعت 17:50)pefa نوشته:  بحث میسیز شد، وقتی که درخواست میسیز کارت میدید، ازتون میخوان که کارت دبیت یا کرددیتتون رو سواپ کنید، اگه با دبیت کارت بکشید، صد در صد درخواست شما رد خواهد شد. یعنی اگه هیچ نوع کردیتی ندارید، به فکر میسیز کارت نباشید.

عاره یادمه که همچین کاری باید میکرد ولی اصلا ربطی به ردی یا قبولی ا ش نداره.
اینکار برای اینه که سریعتر بتونه اطلاعات کردیت مشتری رو از سیستم کردیت بیورا در بیاره.
طبعتا کسی که کردیت کارت نداره و بار اولشه همانطور که گفتم میسیز سخت کارت میده (جدای از اینکه واقعا بدرد هم نمیخوره چون یک خانواده چقدر مگه میتونه خرید میسیز داشته باشه, اگه کارت استور بدن.) ولی اینکه کردیت کارت نداره رو از سیستم کردیت بیورا نگاه میکنه نه اینکه شما چه کارتی میکشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، AFSHIN-PIC
سلام، بچه ها من تو ولز فارگو حساب باز کردم و یک سکیورد کردیت هم با کردیت لاین 1000 تا گرفتم میخواستم بدونم ولزفارگو برای بالابردن کردیت اسکور بهتره یا برم کپیتال وان هم باز کنم؟ کدوم سریعتر جواب میده برای گرفتن کردیت کارت واقعی؟ پیشنهاد میکنین جفتش رو داشته باشم؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 22:14)mohamadtj نوشته:  سلام، بچه ها من تو ولز فارگو حساب باز کردم و یک سکیورد کردیت هم با کردیت لاین 1000 تا گرفتم میخواستم بدونم ولزفارگو برای بالابردن کردیت اسکور بهتره یا برم کپیتال وان هم باز کنم؟ کدوم سریعتر جواب میده برای گرفتن کردیت کارت واقعی؟ پیشنهاد میکنین جفتش رو داشته باشم؟ ممنون

کپیتال وان راحتتر میده اما واقعیت اینه که خیلی ها کارتاشو بعد از یکی دو سال که اسکورشون رفت بالا دیگه نگه نمیدارن چون زیاد بانک و کردیتور جالبی نیست و کلا به خاطر سهل گیری اش در دادن کارت یک جورایی کلاس کارتش پایینه!!
اما برای بالابردن اسکورت من پیشنهاد میکنم که کارت شو بگیری و با این دوتا به شرایطی که قبلا ها بحثش رو کردیم کار کن تا اسکورت بره بالا.
اما دیگه بیش از این دو فعلا تقاضا نده.
همینم سه ماه منتظر باش بعد اپلای کن. الان تاره کارت گرفتی یا اطلاعاتت هنوز آپدیت نشده و یا اگه شده باشه هم اسکورت بخاطر کارت جدید کمی اومده پایین و بعید نیست که اصلا کپیتال وان هم بهت کارت نده.
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، mohamadtj ، behfaza
بالاخره تموم شد
بعد چند روز استقامت در خوندن این تاپیک پر نکته تمومش کردم
حالا کو پول که بزاریم تو بانک و کردیتتو از این صحبتها ... Big Grin
ولی دست همه دوستان درد نکنه مخصوصا yami , sohail عزیز که سنگ تموم گذاشتن Smile

تازه رسیدم به اون مرحله که باید این مطالبو پردازش کنم و با شرایط خودم مطابقت بدم
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، soheilbadami ، ghafari88
(2014-01-12 ساعت 08:17)yami نوشته:  
(2014-01-12 ساعت 08:12)sce نوشته:  من همین جا از یامی عزیز بابت اطلاعات خوبش تشکر می کنم.باور بفرمایین دونستن این نکته های به قول ایشون کنکوری از اون موضوعاتیه که شاید خیلیا بعد از گذشت 20 و اندی سال زندگی تو این مملکت هنوز متوجه نشدن...

خواهش میکنم دوست عزیز. من که کاری نکردم. کار اصلی رو شما کردی که به حرف حساب گوش کردی!!!! Smile
[چون به خیلی ها دستی یک چیز هم حاضرم بدم ولی گوششون به این حرفا بدهکار نیست!]
اما از شوخی گذشته بسیار خوشحالم که تونستین سر ته قضیه رو هم بیارید. حتما استیتمنت ها رو بصورت آنلاین تنظیم کنید که صادر بشه چون وقت برای شما خیلی مهمه و صد البته اونو با چک هم پرداخت نــــــــکنید، به همان دلیل!
در ضمن بعضی بانکها و موسسات ممکنه برای دفعات پرداخت بالانس در طول ماه محدودیت گذاشته باشند که مثلا بیش از دو یا سه یا چهار بار نباشه. حتما این مسئله رو از قبل پیگیر باشید که یک دفعه به مشکل برنخورید.

در مورد این پست
من اینطور متوجه شدم که میشه بصورت اینترنتی استیتمنتها رو دریافت کرد و نیاز به دریافت پستی نیست ، آیا همینطوره ؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
همیشه این کار رو بکنید! استیتمنت شما گم بشه یا دیر به دستتون نرسه و شما دیر پرداختش کنید حداقل 20 یا 30 یا بیشتر دولار جریمه میکنن و در ریپورتتون هم ثبت میشه
در ضمن شما هم مبلغ استیتمنت رو با چک ندید و بصورت انلاین با ثبت مشخصات حساب چکینگ تون در سایت کردیت کارت پرداخت کنید. چک ممکنه گم بشه یا دیر برسه یا هر چی و باز بساط جریمه و اینا براهه.
البته سیستم پستی در آمریکا بسیار قوی و قابل اعتماده ولی حتی یکبار هم این اتفاق بیوفته آدم بد جوری دلش میسوزه که زرتی 35 دولار مثلا جریمه بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، eybaba ، lilac ، behfaza
(2014-01-23 ساعت 08:10)AFSHIN-PIC نوشته:  بالاخره تموم شد
بعد چند روز استقامت در خوندن این تاپیک پر نکته تمومش کردم
حالا کو پول که بزاریم تو بانک و کردیتتو از این صحبتها ... Big Grin
ولی دست همه دوستان درد نکنه مخصوصا yami , sohail عزیز که سنگ تموم گذاشتن Smile

تازه رسیدم به اون مرحله که باید این مطالبو پردازش کنم و با شرایط خودم مطابقت بدم

نگران نباش بگردی پیدا میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC
در مورد کردیت ،چیزی که من از مطالب اینجا خوندم به این صورت باید عمل کرد :
(درستی یا نادرستی اون رو تایید کنید)

کلوز دیت که تقریبا برای هر ماه مشخص هست، از کردیت که استفاده کردیم "دو دیت " هم مشخص میشه، خوب حالا ما همه مبلغ رو قبل از سر رسید پرداخت نمی کنیم ؟؟ یک مقدار رو برای بعد از "دو دیت" و قبل از کلوز دیت پرداخت می کنیم ؟ ؟؟؟؟

ایا باید به این صورت عمل کرد؟؟؟

حالا یه سوال دیگه ما می تونیم برای اینکه یک مقدار بالانس در کلوز دیت گزارش بشه قبل از اون یک خرید معقول انجام بدیم که هم گزارش اون رد بشه به اون مراکز هم اینکه در "دو دیت" مقرر اون رو پراخت کنیم.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
عامیض عبدولا جان
ببین یک مثال بزنم قشنگ متوجه میشی. مثلا این استیتمنت من هست برای ماه ژانویه.

Credit Limit: 1000$ یعنی مثلا این قدر کلا کردیت داری
Balance: 500$ یعنی مثلا اینقدر خرج کردی
Closing Date: 25 January 2014 یعنی حساب تو تقریبا 25 هر ماه بسته میشه
Due Date: 25 February 2014 یعنی 25 ژاانویه که بسته میشه، حدودا 28 ژانویه هم استیتمنت آنلاین آماده هست و تا 25 ماه بعد فوریه بهت وقت میدن که پرداختش کنی

خوب؟ حالا نمیگم خیلی این اعداد ارقام و تاریخها دقیق هست.
الان شما میخواستی مثل ما عملیات ژانگولر جهت بالابردن کردیت رو انجام بدی، نگاه میکردی بصورت آنلاین "قبل از 25 ژانویه" میدید که بیش از 20 درصد کردیت لیمیتت رو استفاده کردی.
بعد "قبل از 25 ژانویه" میومدی اونقدر از بالانست رو آنلاین پرداخت میکردی که بالانست بشه زیر 20 درصد کردیت لیمیتت. یعنی چقدر؟ یعنی حدود 300 دولار باید بدی که بالانست بشه 200 دولار که حدودا بیست درصد هزار دولاره!
بعد 25 ژانویه که اینا میان حسابت رو میبندن میبینن که شما 200 دولار بالانس داری و همان مقدار در استیتمنتی که حدودا در 28 ژانویه صادر خواهد شد قید میشه. این استیتمنت هم تا کلوزینگ دیت ماه بعد یعنی 25 فوریه معمولا وقت پرداخت داره.
شما استیتمنت که بدستت رسید همان رو فوری پرداخت میکنی و نیازی نداری که تا 25 فوریه منتظر بشی.
هر چیزی هم که بین 25 ژانویه و 28 ژانویه خرج بکنی در استیتمنت ژانویه نوشته نمیشه چون دیگه حساب اون ماه بسته شده و میمونه برای ماه بعد.
معمولا خرحی که در این بازه میشه تازه کار ها رو در هنگام خوندن استیتمنت به اشتباه میندازه که باید دقت کنن.

البته من هم حسابم ضعیفه هم حوصله نداشتم بشینم استیتمنتم رو بذارم جلوم و از رو اون بنویسم و همینجوری یک چیزی از خودم سناریو ساختم.
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، ghafari88 ، behfaza ، msnfx ، tenese ، reza_norouzi
البته این 20% ربطی به بالا بردن اسکور نداره، چون فقط پرداخت سر وقت و کل مبلغ استیتمنت مهمه.
این 20% فقط اون موقع مهمه که بخوان نوع خرج کردن شما رو ببینن و یا کردیت لاین شما رو افزایش بدن .(این رو بعداً توضیح میدم)

یکی دیگه از مهمترین پارامترهای افزایش کردیت ،کردیت هیستوری هستش که بمرور زمان درست میشه

(2014-01-24 ساعت 21:56)yami نوشته:  عامیض عبدولا جان
ببین یک مثال بزنم قشنگ متوجه میشی. مثلا این استیتمنت من هست برای ماه ژانویه.

Credit Limit: 1000$ یعنی مثلا این قدر کلا کردیت داری
Balance: 500$ یعنی مثلا اینقدر خرج کردی
Closing Date: 25 January 2014 یعنی حساب تو تقریبا 25 هر ماه بسته میشه
Due Date: 25 February 2014 یعنی 25 ژاانویه که بسته میشه، حدودا 28 ژانویه هم استیتمنت آنلاین آماده هست و تا 25 ماه بعد فوریه بهت وقت میدن که پرداختش کنی

خوب؟ حالا نمیگم خیلی این اعداد ارقام و تاریخها دقیق هست.
الان شما میخواستی مثل ما عملیات ژانگولر جهت بالابردن کردیت رو انجام بدی، نگاه میکردی بصورت آنلاین "قبل از 25 ژانویه" میدید که بیش از 20 درصد کردیت لیمیتت رو استفاده کردی.
بعد "قبل از 25 ژانویه" میومدی اونقدر از بالانست رو آنلاین پرداخت میکردی که بالانست بشه زیر 20 درصد کردیت لیمیتت. یعنی چقدر؟ یعنی حدود 300 دولار باید بدی که بالانست بشه 200 دولار که حدودا بیست درصد هزار دولاره!
بعد 25 ژانویه که اینا میان حسابت رو میبندن میبینن که شما 200 دولار بالانس داری و همان مقدار در استیتمنتی که حدودا در 28 ژانویه صادر خواهد شد قید میشه. این استیتمنت هم تا کلوزینگ دیت ماه بعد یعنی 25 فوریه معمولا وقت پرداخت داره.
شما استیتمنت که بدستت رسید همان رو فوری پرداخت میکنی و نیازی نداری که تا 25 فوریه منتظر بشی.
هر چیزی هم که بین 25 ژانویه و 28 ژانویه خرج بکنی در استیتمنت ژانویه نوشته نمیشه چون دیگه حساب اون ماه بسته شده و میمونه برای ماه بعد.
معمولا خرحی که در این بازه میشه تازه کار ها رو در هنگام خوندن استیتمنت به اشتباه میندازه که باید دقت کنن.

البته من هم حسابم ضعیفه هم حوصله نداشتم بشینم استیتمنتم رو بذارم جلوم و از رو اون بنویسم و همینجوری یک چیزی از خودم سناریو ساختم.
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان:
آرامکس جان
همان "میخوان نوع خرج کردن شما رو ببینن" که مفرمایید مهمترین فاکتورش چیزی هست به نام Utilization اگه سرج کنید میبینید چطور کار میکنه.
این یوتیلایزیشن یعنی نسبت دبیت یا بدهی به کردیت یا اعتبار در هر استیتمنت.
شما هر چقدر یوتیلایزیشنت بالا باشه یعنی دبیت به کردیت نسبتش بالا باشه یعنی زیاد از کردیت استفاده کرده باشی در کریت اسکور شما تاثیر منفی دارد چون به معنی این هست که شما نیاز به بخش بزرگی از کردیتی که در اختیارتون گذاشتن دارید و این یعنی احتمال اینکه نتونید یک روزی این رو پرداخت کنید هست.
البته این مسئله خیلی مهم رو من چندین بار توضیح دادم و در این لینک هم کامل توضیح داده شده

https://www.creditkarma.com/article/cred...tilization

البته حالا هر کسی مختار هست که هر جوری خواست عمل بکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، خانه ، behfaza ، msnfx
سلام دوستان عزیز
ما 10 روز دیگه عازم هستیم.ببخشید که ممکنه سوال تکراری بپرسم ولی برام هنوز مشخص نشده که آیا به محض ورود میتونم حساب بانکی که مثل حساب های کارتی ایرانه افتتاح کنم؟ در صورت انجام شدن این کار به چه بانکی مراجعه کنم وتقاضای افتتاح چه حسابی را بکنم.این رو هم بگم که ما وارد هیوستن میشیم و قصد موندن هم نداریم و بعد از 45 روز برمیگردیم.
اگر هم جایی از این تاپیک جواب سوال من داده شده لطفا لینکش را به من بدید.
ممنون از لطف دوستان عزیز.
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان