کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
W-8BEN
W9
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ ﻻﺯﻣﻪ اﻳﻦ ﻓﺮﻣﻬﺎ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﻳﺎ ﺧﻴﺮ??
اﺻﻼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﭼﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻳﺎ .......??!
ﻣﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ ﺩاﺭﻳﻢ
و ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﻭ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﺸﺘﺮﻙ در ﻭﻟﺰ ﻓﺎﺭﮔﻮ داﺭﻳﻢ

ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻫﻤﻪ ﭘﻴﺸﻜﺴﻮﺗﺎﻥ ﺣﺎﺿﺮ در ﺻﺤﻨﻪ
ﺁﻗﺎ ﺳﻬﻴﻞ, ﺁﻗﺎ ﻳﺎﻣﻲ و ﻋﻤﻮ ﺳﻌﻴﺪ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮ Smile
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2014-01-19 ساعت 00:28)AFSHIN-PIC نوشته:  من شروع كردم به خوندن تاپيك هاى مرتبط با بانك و كرديت اما خب زمانبره
سوالى كه دارم اينكه من شش ماه و خرده اى هست كه اومدم و به دلايلى تا الان حساب كرديت نداشتم
الان تصميم دارم اينكار رو انجام بدم آيا با توجه به اينكه در حال حاضر يه كار تمام وقت و رسمى (٤٠ ساعت در هفته) دارم ميتونم بدون باز كردن سكيور كرديت مستقيم درخواست كرديت بدم؟
يعنى با اتكا و اعتبار شغلم يا بايد از همون سكيور كرديت شروع كنم
در صورت مثبت بودن پاسخ بايد نامه يا مدركى به بانك ارائه كنم؟

بهترین راه اینه که از کردیت فروشگاهها مثل میسز- کولز یا غیره شروع کنید همینطور بانک/کردیت کمپانی کپیتال وان. اینها سخت گیری نمیکنن و اگر بد کردیت نباشید (که شما نو کردیت هستین) سریع میتونین بگیرین فقط ببینین کدوم فی سالانه نداره. در ضمن درامد رو هم خودتون اظهار میکنین در موقع اپلای و درامد جز اسرار خصوصی شماست و کسی (کارفرما- بانک یا ای ار اس) مجاز به افشا اون نیست حتی به کردیت کمپانی و کردیت کمپانی هم به حرف شما استناد میکنه و من ندیدم که از کسی گواهی درامد بخوان ولی خب مثلا مورگچ کمپانی که این اطلاعات رو میخواد باید خودتون براش فراهم کنین (مثلا گواهی تکس ریترن) و منبعی نیست که اونها بتونن ازش اطلاعات بگیرن. کلا منظورم اینه که درامد شما جایی منعکس نیست که اتوماتیک به شما پیشنهاد کردیت دادن بشه. این پیشنهاد از وقتی شروع میشه که شما اولین کردیت کارد یا وام و غیره رو میگیرید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، yami ، Saeedv13 ، mehrdad pharm ، خانه ، behfaza ، reza_norouzi
(2014-01-20 ساعت 05:04)AsemanAbee نوشته:  W-8BEN
W9

اول بگین اینها چی هستن ؟ از کجا بدست شما رسیده ؟ کی فرستاده ؟ Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee
آقا میسیز که اصلا توصیه نمیکنم. من اونجا کار کردم و الان دو سه ساله دیگه راحت کارت نمیده. مارو مجبور میکردن که مشتری ها رو راضی کنیم که اپلای کنن و هر مدل آدمی با اطلاعات مختلف دیدم که رد میشدن. تااااازه اگه بده هم برای بیشتر افراد استور کارت میده که بجز میسیز جای دیگه ای نمیشه استفاده کرد و مگه یک خانواده چقدر از میسیز و کولز قرار خرید کنه!!؟؟
والمارت استور کارتش خیلی خیلی راحتتره. معمولا از 400 دولار شروع میشه و به روشهایی که گفتم میشه خرج ماهانه خانواده رو از والمارت همش رو گذاشت رو اون.
کپیتال وان رو خوب آمدی! خیلی راحت کارت میده ولی ممکنه بعضی کارتهاش هزینه سالیانه داشته باشه که به نظر من اول کار اشکالی نداره "عامما" مشکل اینجا ایجاد میشه که شما برای نگه داشتن سابقه کردیت کارتتون نباید اولین کردیت کارتتون رو ببندین چون اگه ببندین عمر کردیتتون از کارت دوم حساب میشه! یعنی کارت اول ده سال عمرش و کارت دوممتون 5 سال، اگه اولی رو ببندین انگار شما الان فقط 5 ساله که کردیت کارت دارین!! گند میزنه به کردیت استوری.
با این قضیه اگه کارت اول هزینه سالیانه داشته باشه این طرف باید تا همیشه اینو نگه داره و هزینه رو بده بنابرین تاکید موکد اینه که کارت اول رو بهیچ وجه من الوجوه با هزینه سالیانه نگیرید که بعدا لزومی نداشته باشه ببندید. کپیتال وان کارتهای بدون هزینه هم داره و راحت هم میده ولی کردیتش خیلی پایینتره.
در مورد درامد هم ممکنه که مقدار واقعی درامد رو ندونن ولی ظاهرا در کردیت هیستوری افراد یک اطلاعاتی هست که حدود حقوقی که اون فرد در میاره یک جورایی وارد شده یا توسط فاکتورهای مختلف پیش بینی میشه.
عملا وقتی شما مقداری بیش از اونی که در سطح شماست وارد میکنی نادیده گرفته میشه. من در این مورد با یک نفر صحبت میکردم یک بار چون پرسیدم که از کجا میدونن من راست میگم یا دروغ و اون گفت ظاهرا از اطلاعات مالیاتی شرکتها که سود و زیان و حقوق کارمنداشون رو گزارش میکنن گرفته میشه و یک جورهایی IRS اطلاعاتی خیلی کمی از اینکه مثلا سطح مالیاتی من چی هست رو به این سه بیورا میده و اونا بر اساس اون میدونن که حقوق من چقدر میتونه باشه. اگه این سایت رو چک کنید متوجه میشید که سیستم چطور کار میکنه، مال اکوفکس هست: http://www.theworknumber.com تازه این برای استفاده شرکتهای کوچک و شخصی و متفرقه هست. کردیتورهای بزرگ سیستم خودشون رو دارن که دیگه مثل این نیازی به گرفتن کد از متقاضی نداره.
یعنی اینکه احتمالا اکوفکس اطلاعات مالیاتی و حقوقی افراد رو داره یا میتونه در همان لحظه اپلیکیشن از یک جایی استعلام کنه "اگه بخواد" ولی ظاهرا برای وامها و کردیتهای زیر 10 هزار دولار استعلام نمیکنن چون صرف شاغل بودن مهمه تا اون حد کردیت. حالا اگه کسی ادعا کنه سالی 50 هزار تا درامد داره ولی این اطلاعات در این سه بیورا وجود نداشته باشه یا نشه استعلام کرد، نادیده گرفته میشه. خلاصه چیزی که در این مملکت زیاد دست به دست میشه و به خصوصی بودنش هم زیاد نباید اعتماد داشت همان "اطلاعات" هست!! جیک و پوک هممون از سیر تا پیاز تو شونصدتا سازمان ثبت شده که بیشترشون هم خصوصی هستن!
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، el333 ، Saeedv13 ، soheilbadami ، amir82 ، lilac ، Ehsan1358 ، AFSHIN-PIC ، خانه ، behfaza ، reza_norouzi
(2014-01-20 ساعت 06:14)soheilbadami نوشته:  
W9

اول بگین اینها چی هستن ؟ از کجا بدست شما رسیده ؟ کی فرستاده ؟ Rolleyes

ﺩﻭ تا ﻓﺮﻡ ﻛﻪ 10 ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻥ ﺣﺴﺎﺏ اﺯ ﺑﺎﻧﻚ ﺑﺎ ﭘﺴﺖ ﺑﺮاﻣﻮﻥ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻪ و ﺧﻮاﺳﺘﻦ ﭘﺮ
ﻛﻨﻴﻢ و ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﭘﺴﺖ ﻛﻨﻴﻢ
اﻳﻦ ﻋﻨﻮاﻥ ﺩﻭ ﻓﺮﻡ:

Certificate of foreign status of beneficial owner for united states tax withholding= W-8BN

Request for taxpayer identification number and certification = W-9
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami
W9

سلام دوست عزيز..فكر ميكنم w-8BEN فرم مالياتي است كه اشخاص و شركتهاي غير أمريكايي بر اساس درامدي كه داشتند بايد پرداخت كنند وحداكثر تا ٣٠٪ درآمد رو شامل ميشه..
W9 مربوط به آمريكايي ها ميشه..لينك زير شايد به دردتون بخوره:
http://blogs.angloinfo.com/us-tax/2012/1...-used-for/
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، soheilbadami ، tartar
یامی جان من برای خرید البته نگفتم منظور اینه که اگر قبول شد کردیت شما به محض ساین اپ کردن کارت هیستوریت شروع میشه حالا اگر خرید هم اصلا نکنی از چند ماه بعد برات دعوتنامه های مختلف میاد . جالب اینه که من همسرم (البته 2011 ) از میسیز گرفت و شاید 50 دلار فقط خرج کرده بود و کار هم نمیکنه ! و از چند ماه بعدش این نامه ها شروع شد .
حالا اینو میخوام بگم راجع بحث درامد که من بر عکس البته شنیدم که این کردیت کمپانیها اطلاعات درامدی رو به ای ار اس میدن و اینو بیشتر باید مواظبش بود چون اونموقع چنانچه درامد بالا برای خودت زده باشی حالا ای ار اس مدعی مالیات میشه ! و من همینو با همسرم دعوا انداخت ! چون اون دوست بیخبری که باهاش بوده در میسیز میگه این صوری هست و تو بزن 30 هزار ! که بنظرم کار درستی نیست. البته منم قبول دارم که اینجا از جیک و پوک همه میتونن خبر داشته باشن ولی از اونطرف چنان بی درو پیکر هست که حد نداره. شما ببین طرف 25 سال در امریکا بوده بصورت غیر قانونی و بعد گاورنر الاسکا هم شده ! اخه ادم به کی بگه ؟! من همیشه میگم قبل از اینکه بیام اینجا مثل همه ایرانیای دیگه فکر میکردم دیگه از این دیار درست و درمونتر ازین بابتها جایی نیست و باز مثل اکثر ایرونیا واقع ای مثل ناین 11 رو ته مغزم توطئه میدونستم (همون توهم توطئه) اما الان مطمئنم که همچین چیزی نیست. جایی که مهمترین اسرار اطلاعاتی یک مملکت دست یک الف بچه (اسنودن) با دسترسی کامل قرار داره که فقط یک پیمانکار هست ! تا اخرش رو بخون ولی خب اگر بد شانسی بیاری و قرعه بنام ادم بیفته مصیبته البته مصیبتش هم خوبیش اینه که با وکیل خوب و پول خوب حل میشه (من عاشق این شخصیت والت در سریال برکین بد شدم Smile به یارو میگه بگو چی توی این مملکت نگوشیبل نیست ؟ یکیش رو بگو !)
ببخشید از موضوع پرت شدم ! در کل هرچی یامی میگه راجب و بانک و کردیت و اینا درسته و توصیه ام اینه که حرف بزرگتر رو گوش کنین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، 2013selectee ، yami ، Saeedv13 ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-20 ساعت 12:29)soheilbadami نوشته:  یامی جان من برای خرید البته نگفتم منظور اینه که ...

بعله سهیل جان اون پیشنهادها به اون صورت شروع به اومدن میکنه که برای من هم میومد ولی تقریبا هیچ کدامش چیز بدرد بخوری نبود و کارتهایی که من گرفتم همه اونایی بودن که خودم تحقیق کردم و گفتم حالا اپلای کنیم ببینیم چی میشه!!
از بین همه پیشنهادهایی که میفرستادن فقط مال کپیتال وان کمی دندانگیر بود ولی اونم اکثرا کارتهای با هزینه سالیانه اش رو تبلیغ میکرد.

این جریان ریپورت بیورا به آی آر اس رو خوب آمدی Sad
آی آر اس گفتی و کردی خرابم Sad
فکر اینجاشو نکرده بیدم Sad تا حالا هر چی کارت گرفتم درامد سالیانه زدم سی هزار و یک دولار!!!
حالا واقعا نمیدونم حسابش کردن یا دیدن حرف مفته بیخیال اون قسمتش شدن ولی خوشبختانه در مورد تکس م هم مشکلی نداشتم. اما اگه قرار باشه که آی آر اس به اینا کمک کنه که درامد مردم رو استعلام کنن (حالا حتما قرار نیست که مقدارش رو بگن. صرفا میگن این مقدار ادعا شده نزدیک به واقعیته یا نه) پس حتما انتظار داره که بیورا هم به آی آر اس اطلاعات بده.
البته ممکنه تا طرف با آی آر اس به مشکل نخوره پی این اطلاعات نرن ولی به مشکل بخوره بگن، بفرما خودت قبلا اظهارش کردی زیرشم کلیک کردی.
خودایااا تووووبه!! دیگه ازینکارا نمیکنم Sad
ما کوچیک آقا سهیل هستیم. به سن و سال هم که باشه ما باید حالا حالاها همچین پشت سر شما باید راه بریم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soheilbadami ، AFSHIN-PIC ، behfaza
با سلام و عرض أدب به دوستان و احترام به نحوه نگرش تان
عرض دارم كه اگه ما خودمون با اين شايعه كه بيورو ها به اي أر اس گزارش مي دهند خودمون ٣٠٠ ميليون امريكايي رو گرفتار نكنيم ولله و بالله به مخيله اين طيف گيج امريكايي تا ٣٠٠ سال ديگه هم نمي رسه ! اين چيزا.
ضمنا فقط ما إيراني ها أهل كلك نيستيم اينجا خود شون كه نخوان تكس بدن از مشتري مي خوان كه " كش" پرداخت كنه و كارت خوان خرابه و اينها .
ضمنا اينها اينقدر تو سطوح كشوري بالا بالا و ميليوني در گير أخذ مالياتي هستند كه وقت براي ١٠٠ هزار دلار هم ندارن .بياييد دست به دست هم اين قاره پهناور امريكا رو براي خود زندان نكنيم . با أصالت و أدب و دوستي و احترام پيش بريم كفايت مي كنه و جايي هم بر نمي خوره.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، atial
سوپرمکس جان، این آی آر اس رو خیلی باید اینجا بمونیم تا بشناسیم!!!
باید بری داستانهایی بخونی در موردش!!! صد هزار دولار که سهله برای چند هزار دولارش آدم رو تو زندان میکنن. یعنی ازون چیزهاست که اینجا شوخی بردار نیست و من به همه توصیه میکنم که اصلا با این یک قلم شوخی نکنن که اصلا ارزشش رو نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-21 ساعت 02:18)yami نوشته:  سوپرمکس جان، این آی آر اس رو خیلی باید اینجا بمونیم تا بشناسیم!!!
باید بری داستانهایی بخونی در موردش!!! صد هزار دولار که سهله برای چند هزار دولارش آدم رو تو زندان میکنن. یعنی ازون چیزهاست که اینجا شوخی بردار نیست و من به همه توصیه میکنم که اصلا با این یک قلم شوخی نکنن که اصلا ارزشش رو نداره.
عزیز دل ... اگر منظورت تخلف مالیاتی است حرفت درست ...منم از تنبیهات و زندان رفتن شنیدم ولی این مورد بالا که حرفش مورد بحث ما بود رو رد می کنم. چون به واسطه هر اظهار نظری برای کردیت کارت گرفتن افراد ... اونها نمی افتند دنبال طرف.
از این که به فکر مایی ممنونSmileWink
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوپر جان منم حرف شما رو زدم و گفتم در 99% موارد همینه و کسی به کسی نیست و فی الواقع کسی دنبال ادم خورده پا نیست در هیچ موردی و به هیچ وجه ! ولی اینکه بسیاری از اطلاعات رو برای روز مبادا و رفرنس نگه میدارن و تبادل هم میکنن من خودم شخصا شکی توش ندارم ( چون کار سختی هم نیست ) یا اینکه ای ار اس هر سال رندوم وار یکسری فایل رو آدیت میکنه در هر سطح از درامد و این اصلا شغلشون هست ! اما بازم تاکید میکنم که احتمال اینکه یکی مثل من و شما آدیت بشه بسیار نازل هست. در ضمن در سطوح بالاتر که من و شما باهاشون شاید کمتر سر و کار داریم ادمهای غیر گیج زیادن ! یعنی ... سوخته هایی اینجا مدیریت میکنن که صدها ایرانی مدعی زرنگی و قالپاقی ! باید جلوشون لنگ بندازه. یه خانم مدیر این ساختمون ما داره به جرات میگم در طول همه عمرم تو ایران و با توجه به کاری که داشتم چنین عجوبه ای ندیدم !
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-21 ساعت 07:45)soheilbadami نوشته:  سوپر جان منم حرف شما رو زدم و گفتم در 99% موارد همینه و کسی به کسی نیست و فی الواقع کسی دنبال ادم خورده پا نیست در هیچ موردی و به هیچ وجه ! ولی اینکه بسیاری از اطلاعات رو برای روز مبادا و رفرنس نگه میدارن و تبادل هم میکنن من خودم شخصا شکی توش ندارم ( چون کار سختی هم نیست ) یا اینکه ای ار اس هر سال رندوم وار یکسری فایل رو آدیت میکنه در هر سطح از درامد و این اصلا شغلشون هست ! اما بازم تاکید میکنم که احتمال اینکه یکی مثل من و شما آدیت بشه بسیار نازل هست. در ضمن در سطوح بالاتر که من و شما باهاشون شاید کمتر سر و کار داریم ادمهای غیر گیج زیادن ! یعنی ... سوخته هایی اینجا مدیریت میکنن که صدها ایرانی مدعی زرنگی و قالپاقی ! باید جلوشون لنگ بندازه. یه خانم مدیر این ساختمون ما داره به جرات میگم در طول همه عمرم تو ایران و با توجه به کاری که داشتم چنین عجوبه ای ندیدم !

حاج سهیل من 200% با حرفات موافقم .کسای که به عمد تخلف مالیاتی بکنه (اهم از اختفای در آمد حاصله,عمددر ثبت اطلاعات مالیاتی غلط و یا نظایرهم ) من با اعدامشونم موافقم .... ما مثل بچه آدم مالیات رو بدیم اونا صاف صاف راه برن .معلومه که نه.....بحث ما اینه که "آدیت" IRS نمی یاد از کردیت بیورو بپرسه یا اونا به آی آر آس گزارش کنند. من امکان داره تو یه ماه 4 دفعه مثل کردیت کارت اپلای کنم -مثل. هر سری هم یه چی بگم در آمدمو... "آدیت" IRS نمی یاد از کردیت بیورو بپرسه حاج سهیل چه قدر موقع در خواست کردیت کارت های Unsecured در آمد اعلام کرده ... که برن 1 در 100000 خفتش کنند.
اینکه اینها که از همه چیز بک آپ دارند و اگر بخواهند کسی رو که حتی قانونی هم که اومده باشه دیپورت ابدی کنند خیالی نیست و جیک ثانیه است منم قبول دارم. وقتی پاس اسنودن رو به اجازه خودشون خلاف مقررات شهروندی ابطال کردند که تو خود قوانین پاسپورت هاشون همچین چیزی نبوده و نیست ... همه چیز شدنیه تو این وطن دوم درست ....ولی برای یه بشری که بره مثل Sears یا Kohl s در آمد 20 هزار رو حتی به عمد 40 هزار بگه برای گرفتن لیمیت بالاتر فقط همینو علم نمی کنند و بیکار نیستند بیفتند دنبال طرف قربونت.Wink
برای همین گفتم خودمون تو این افکار زندانی نکنیم.
ضمنا" سلام ما رو به اون حاج خانم مدیرتون برسون!Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، AFSHIN-PIC
من کمی تا قسمتی مخالفم Smile البته هیچ اطلاعات مستقیم و 100 % ندارم اما پیش خودم تصورم اینه که اگر یک روز ادیت بشم و برم پیش مامور بشینم 90 درصد میدونم که به یک بانک اطلاعات خوب دسترسی داره راجع من که میتونه اون ورقه درامدی امضا شده من هم بینش باشه. داخل پرانتز البته اشتباه نشه من نگفتم به خاطر اون اظهار کسی آدیت میشه !
اما اینکه اصلا از همه اون اطلاعات کسی بخواد استفاده کنه قطعا نه. اینکه من حتما جریمه خواهم شد ؟ نه لزوما تکس کردتیم معلق میشه ؟ نه اصلا مگر اثبات بشه که بقول اینا اینتنشنال بوده که کار سختی هست اینجا طرف توی سینما زده یارو رو کشته سر تکست زدن وسط فیلم ولی چون نقشه از قبل طراحی شده نداشته قتل غیر عمده اینجا جنگل قانونمنده من ایمان دارم !
ولی خیالت جمع که من خودم زیاد در بهر این موارد و یا محافظه کاری زیاد نیستم ولی جایی مثل کردیت کارد که ارزشش رو نداره ریسک نمیکنم شاید 5 تا بیشتر بزنم اما 20 تا نه ! Smile چون میترسم گیر خانم مدیر بیفتم !
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، maxsupermax ، AFSHIN-PIC
عزیزان من Smile
مسئله خیلی ساده هست. اگه به هر دلیلی که به فکر آدم برسه از شانسی گرفته تا بخاطر ایرانی بودن! یکی رو آدیت کنن، یکی از دو دلیل برای تو دردسر افتادنش کافیه.
1- واقعا مدرکی مستدل پیدا کنن که سر آی آر اس کلاه گذاشته
2- مدرکی پیدا نکنن اما خود طرف یک جایی اعتراف کرده که مثلا درامدش اینقدره در حالیکه به آی آر اس اونقدر گزارش کرده
این دومی میشه همان اطلاعاتی که موقع تقاضای کردیت کارت میدیم و زیرش رو هم با وارد کردن سوشیال و دیگر اطلاعات شخصی مون امضا میکنیم و در اون ریزه نوشته هاشم تصریح کرده که میدونیم که داریم چه میکنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، AFSHIN-PIC ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان