موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-19 ساعت 00:28)AFSHIN-PIC نوشته: من شروع كردم به خوندن تاپيك هاى مرتبط با بانك و كرديت اما خب زمانبره
سوالى كه دارم اينكه من شش ماه و خرده اى هست كه اومدم و به دلايلى تا الان حساب كرديت نداشتم
الان تصميم دارم اينكار رو انجام بدم آيا با توجه به اينكه در حال حاضر يه كار تمام وقت و رسمى (٤٠ ساعت در هفته) دارم ميتونم بدون باز كردن سكيور كرديت مستقيم درخواست كرديت بدم؟
يعنى با اتكا و اعتبار شغلم يا بايد از همون سكيور كرديت شروع كنم
در صورت مثبت بودن پاسخ بايد نامه يا مدركى به بانك ارائه كنم؟
بهترین راه اینه که از کردیت فروشگاهها مثل میسز- کولز یا غیره شروع کنید همینطور بانک/کردیت کمپانی کپیتال وان. اینها سخت گیری نمیکنن و اگر بد کردیت نباشید (که شما نو کردیت هستین) سریع میتونین بگیرین فقط ببینین کدوم فی سالانه نداره. در ضمن درامد رو هم خودتون اظهار میکنین در موقع اپلای و درامد جز اسرار خصوصی شماست و کسی (کارفرما- بانک یا ای ار اس) مجاز به افشا اون نیست حتی به کردیت کمپانی و کردیت کمپانی هم به حرف شما استناد میکنه و من ندیدم که از کسی گواهی درامد بخوان ولی خب مثلا مورگچ کمپانی که این اطلاعات رو میخواد باید خودتون براش فراهم کنین (مثلا گواهی تکس ریترن) و منبعی نیست که اونها بتونن ازش اطلاعات بگیرن. کلا منظورم اینه که درامد شما جایی منعکس نیست که اتوماتیک به شما پیشنهاد کردیت دادن بشه. این پیشنهاد از وقتی شروع میشه که شما اولین کردیت کارد یا وام و غیره رو میگیرید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-20 ساعت 05:04)AsemanAbee نوشته: W-8BEN
W9
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ ﻻﺯﻣﻪ اﻳﻦ ﻓﺮﻣﻬﺎ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﻳﺎ ﺧﻴﺮ??
اﺻﻼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﭼﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻳﺎ .......??!
ﻣﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ ﺩاﺭﻳﻢ
و ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﻭ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﺸﺘﺮﻙ در ﻭﻟﺰ ﻓﺎﺭﮔﻮ داﺭﻳﻢ
ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻫﻤﻪ ﭘﻴﺸﻜﺴﻮﺗﺎﻥ ﺣﺎﺿﺮ در ﺻﺤﻨﻪ
ﺁﻗﺎ ﺳﻬﻴﻞ, ﺁﻗﺎ ﻳﺎﻣﻲ و ﻋﻤﻮ ﺳﻌﻴﺪ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮ
اول بگین اینها چی هستن ؟ از کجا بدست شما رسیده ؟ کی فرستاده ؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-01-20 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-20 ساعت 12:30 توسط soheilbadami.)
یامی جان من برای خرید البته نگفتم منظور اینه که اگر قبول شد کردیت شما به محض ساین اپ کردن کارت هیستوریت شروع میشه حالا اگر خرید هم اصلا نکنی از چند ماه بعد برات دعوتنامه های مختلف میاد . جالب اینه که من همسرم (البته 2011 ) از میسیز گرفت و شاید 50 دلار فقط خرج کرده بود و کار هم نمیکنه ! و از چند ماه بعدش این نامه ها شروع شد .
حالا اینو میخوام بگم راجع بحث درامد که من بر عکس البته شنیدم که این کردیت کمپانیها اطلاعات درامدی رو به ای ار اس میدن و اینو بیشتر باید مواظبش بود چون اونموقع چنانچه درامد بالا برای خودت زده باشی حالا ای ار اس مدعی مالیات میشه ! و من همینو با همسرم دعوا انداخت ! چون اون دوست بیخبری که باهاش بوده در میسیز میگه این صوری هست و تو بزن 30 هزار ! که بنظرم کار درستی نیست. البته منم قبول دارم که اینجا از جیک و پوک همه میتونن خبر داشته باشن ولی از اونطرف چنان بی درو پیکر هست که حد نداره. شما ببین طرف 25 سال در امریکا بوده بصورت غیر قانونی و بعد گاورنر الاسکا هم شده ! اخه ادم به کی بگه ؟! من همیشه میگم قبل از اینکه بیام اینجا مثل همه ایرانیای دیگه فکر میکردم دیگه از این دیار درست و درمونتر ازین بابتها جایی نیست و باز مثل اکثر ایرونیا واقع ای مثل ناین 11 رو ته مغزم توطئه میدونستم (همون توهم توطئه) اما الان مطمئنم که همچین چیزی نیست. جایی که مهمترین اسرار اطلاعاتی یک مملکت دست یک الف بچه (اسنودن) با دسترسی کامل قرار داره که فقط یک پیمانکار هست ! تا اخرش رو بخون ولی خب اگر بد شانسی بیاری و قرعه بنام ادم بیفته مصیبته البته مصیبتش هم خوبیش اینه که با وکیل خوب و پول خوب حل میشه (من عاشق این شخصیت والت در سریال برکین بد شدم به یارو میگه بگو چی توی این مملکت نگوشیبل نیست ؟ یکیش رو بگو !)
ببخشید از موضوع پرت شدم ! در کل هرچی یامی میگه راجب و بانک و کردیت و اینا درسته و توصیه ام اینه که حرف بزرگتر رو گوش کنین
موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض أدب به دوستان و احترام به نحوه نگرش تان
عرض دارم كه اگه ما خودمون با اين شايعه كه بيورو ها به اي أر اس گزارش مي دهند خودمون ٣٠٠ ميليون امريكايي رو گرفتار نكنيم ولله و بالله به مخيله اين طيف گيج امريكايي تا ٣٠٠ سال ديگه هم نمي رسه ! اين چيزا.
ضمنا فقط ما إيراني ها أهل كلك نيستيم اينجا خود شون كه نخوان تكس بدن از مشتري مي خوان كه " كش" پرداخت كنه و كارت خوان خرابه و اينها .
ضمنا اينها اينقدر تو سطوح كشوري بالا بالا و ميليوني در گير أخذ مالياتي هستند كه وقت براي ١٠٠ هزار دلار هم ندارن .بياييد دست به دست هم اين قاره پهناور امريكا رو براي خود زندان نكنيم . با أصالت و أدب و دوستي و احترام پيش بريم كفايت مي كنه و جايي هم بر نمي خوره.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سوپرمکس جان، این آی آر اس رو خیلی باید اینجا بمونیم تا بشناسیم!!!
باید بری داستانهایی بخونی در موردش!!! صد هزار دولار که سهله برای چند هزار دولارش آدم رو تو زندان میکنن. یعنی ازون چیزهاست که اینجا شوخی بردار نیست و من به همه توصیه میکنم که اصلا با این یک قلم شوخی نکنن که اصلا ارزشش رو نداره.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-01-21 ساعت 07:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-21 ساعت 07:47 توسط soheilbadami.)
سوپر جان منم حرف شما رو زدم و گفتم در 99% موارد همینه و کسی به کسی نیست و فی الواقع کسی دنبال ادم خورده پا نیست در هیچ موردی و به هیچ وجه ! ولی اینکه بسیاری از اطلاعات رو برای روز مبادا و رفرنس نگه میدارن و تبادل هم میکنن من خودم شخصا شکی توش ندارم ( چون کار سختی هم نیست ) یا اینکه ای ار اس هر سال رندوم وار یکسری فایل رو آدیت میکنه در هر سطح از درامد و این اصلا شغلشون هست ! اما بازم تاکید میکنم که احتمال اینکه یکی مثل من و شما آدیت بشه بسیار نازل هست. در ضمن در سطوح بالاتر که من و شما باهاشون شاید کمتر سر و کار داریم ادمهای غیر گیج زیادن ! یعنی ... سوخته هایی اینجا مدیریت میکنن که صدها ایرانی مدعی زرنگی و قالپاقی ! باید جلوشون لنگ بندازه. یه خانم مدیر این ساختمون ما داره به جرات میگم در طول همه عمرم تو ایران و با توجه به کاری که داشتم چنین عجوبه ای ندیدم !
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
من کمی تا قسمتی مخالفم البته هیچ اطلاعات مستقیم و 100 % ندارم اما پیش خودم تصورم اینه که اگر یک روز ادیت بشم و برم پیش مامور بشینم 90 درصد میدونم که به یک بانک اطلاعات خوب دسترسی داره راجع من که میتونه اون ورقه درامدی امضا شده من هم بینش باشه. داخل پرانتز البته اشتباه نشه من نگفتم به خاطر اون اظهار کسی آدیت میشه !
اما اینکه اصلا از همه اون اطلاعات کسی بخواد استفاده کنه قطعا نه. اینکه من حتما جریمه خواهم شد ؟ نه لزوما تکس کردتیم معلق میشه ؟ نه اصلا مگر اثبات بشه که بقول اینا اینتنشنال بوده که کار سختی هست اینجا طرف توی سینما زده یارو رو کشته سر تکست زدن وسط فیلم ولی چون نقشه از قبل طراحی شده نداشته قتل غیر عمده اینجا جنگل قانونمنده من ایمان دارم !
ولی خیالت جمع که من خودم زیاد در بهر این موارد و یا محافظه کاری زیاد نیستم ولی جایی مثل کردیت کارد که ارزشش رو نداره ریسک نمیکنم شاید 5 تا بیشتر بزنم اما 20 تا نه ! چون میترسم گیر خانم مدیر بیفتم !