کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
من یک مطلب خیلی خیلی مهمی رو هم یادم رفته بگم:

با اینکه تاکیدا توصیه شد که هیچوقت همه بالانستون رو قبل از استیتمنت پرداخت نکنید و و تا مقداری پرداخت کنید که بالانس بیاد زیر 20 درصد کل کردیت لیمیت

عامما!!!

اگه به هر دلیلی این کار رو کردید و همه اش رو پرداخت کردید
ولی بهردلیلی مثل محاسبه غلط کلوزینگ دیت دیدین که باز استیتمنت داره بالانس نشون میده انگار که چیزی ندادید به شرح زیر عمل کنید:

1- قاط نزنید!! زحمت زنگ زدن به بانک و کردیتور رو هم نکشید!!
2- به هر حال باید مینیموم رو پرداخت کنید.

این پول اضافه در استیتمنت بعدی شما بصورت کردیت اضافه خواهد شد انگار که مثلا شما یک چیزی رو که چند ماه پیش خریدید الان پس دادید.

اگه این مینیموم رو پرداخت نکنید شامل جریمه میشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: lilac ، Saeedv13 ، sce ، AFSHIN-PIC ، خانه ، ghafari88 ، behfaza ، msnfx ، reza_norouzi
سلام دوستان عزیز، آیا میزان دلاری سکیورد کردیت کارت در بالا بردن کردیت هر شخص تاثیر گذار هست یا خیر؟! به عنوان مثال اگر $5000 سکیورد کردیت داشته باشیم سریعتر کردیتمون بالا میرود و یا اگر $2000 داشته باشیم ( با توجه به استفاده مساوی از هر دو حالت سکیورد کردیت کارت) ؟
DV-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: خانه
(2014-01-25 ساعت 02:55)lilac نوشته:  سلام دوستان عزیز، آیا میزان دلاری سکیورد کردیت کارت در بالا بردن کردیت هر شخص تاثیر گذار هست یا خیر؟! به عنوان مثال اگر $5000 سکیورد کردیت داشته باشیم سریعتر کردیتمون بالا میرود و یا اگر $2000 داشته باشیم ( با توجه به استفاده مساوی از هر دو حالت سکیورد کردیت کارت) ؟

طبق همان قانون Utilization قاعدتا هر چقدر کردیت لیمیت شما بالاتر باشه نسبت بدهی به کردیت پایین میاد و برای اسکور خوبه. (البته میگن کمتر از سه چهار درصد کردیت لیمیت استفاده کردن دیگه نه تاثیر مثبت داره نه منفی)

اما اینکه این محاسبه برای کردیت کارت سکیور هم استفاده بشه قاعدتا باید ببره بالا چون اونایی که کردیتشون بد هست و سکیور میگیرن اگه درست عمل کنن اسکورشون میره بالا و بعد از مدتی دوباره کارت معمولی میگیرن.
http://www.thecreditsolutionprogram.com/...ur-scores/ . اما مسئله اینه که بهرحال وقتی که میتونید سکیور کردیت بالاتری بگیرید خوب بگیرید! به جایی بر نمیخوره که. دستتون هم در هنگام خرج کردن باز تره و نگران بالارفتن درصد یوتیلایزیشن نخواهید بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: lilac ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، خانه ، behfaza ، msnfx
(2014-01-25 ساعت 02:55)lilac نوشته:  سلام دوستان عزیز، آیا میزان دلاری سکیورد کردیت کارت در بالا بردن کردیت هر شخص تاثیر گذار هست یا خیر؟! به عنوان مثال اگر $5000 سکیورد کردیت داشته باشیم سریعتر کردیتمون بالا میرود و یا اگر $2000 داشته باشیم ( با توجه به استفاده مساوی از هر دو حالت سکیورد کردیت کارت) ؟

اره هر چی‌ بیشتر باشه امتیازت میره بالاتر

ولی‌ ۲۰۰۰$ عدد مهمیه واسشون
پاسخ
تشکر کنندگان: خانه ، lilac
(2014-01-22 ساعت 22:29)yami نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 22:14)mohamadtj نوشته:  سلام، بچه ها من تو ولز فارگو حساب باز کردم و یک سکیورد کردیت هم با کردیت لاین 1000 تا گرفتم میخواستم بدونم ولزفارگو برای بالابردن کردیت اسکور بهتره یا برم کپیتال وان هم باز کنم؟ کدوم سریعتر جواب میده برای گرفتن کردیت کارت واقعی؟ پیشنهاد میکنین جفتش رو داشته باشم؟ ممنون

کپیتال وان راحتتر میده اما واقعیت اینه که خیلی ها کارتاشو بعد از یکی دو سال که اسکورشون رفت بالا دیگه نگه نمیدارن چون زیاد بانک و کردیتور جالبی نیست و کلا به خاطر سهل گیری اش در دادن کارت یک جورایی کلاس کارتش پایینه!!
اما برای بالابردن اسکورت من پیشنهاد میکنم که کارت شو بگیری و با این دوتا به شرایطی که قبلا ها بحثش رو کردیم کار کن تا اسکورت بره بالا.
اما دیگه بیش از این دو فعلا تقاضا نده.
همینم سه ماه منتظر باش بعد اپلای کن. الان تاره کارت گرفتی یا اطلاعاتت هنوز آپدیت نشده و یا اگه شده باشه هم اسکورت بخاطر کارت جدید کمی اومده پایین و بعید نیست که اصلا کپیتال وان هم بهت کارت نده.

اول از همه ممنون بابت پاسختون. یک مورد اینه که کلوزینگ دیت رو میشه خودمون تایین کنیم؟ مثلا موقع حساب باز کردن بگیم کلوزینگ دیت رو فلان روز بزار؟
یک مورد هم توضیح بدم که من با بانکر خانمم صحبت کردم گفت الان تو اصلا اسکوری نداری که نگران باشی با اپلای کردن برای کردیت کارت نگران نمره منفی باشی! این برای کسایی هست که اسکور دارن و کردیت ساختن برای همین بدون نگرانی برای کردیت کارت های مختلف اقدام کن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 04:20)mohamadtj نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 22:14)mohamadtj نوشته:  سلام، بچه ها من تو ولز فارگو حساب باز کردم و یک سکیورد کردیت هم با کردیت لاین 1000 تا گرفتم میخواستم بدونم ولزفارگو برای بالابردن کردیت اسکور بهتره یا برم کپیتال وان هم باز کنم؟ کدوم سریعتر جواب میده برای گرفتن کردیت کارت واقعی؟ پیشنهاد میکنین جفتش رو داشته باشم؟ ممنون

کپیتال وان راحتتر میده اما واقعیت اینه که خیلی ها کارتاشو بعد از یکی دو سال که اسکورشون رفت بالا دیگه نگه نمیدارن چون زیاد بانک و کردیتور جالبی نیست و کلا به خاطر سهل گیری اش در دادن کارت یک جورایی کلاس کارتش پایینه!!
اما برای بالابردن اسکورت من پیشنهاد میکنم که کارت شو بگیری و با این دوتا به شرایطی که قبلا ها بحثش رو کردیم کار کن تا اسکورت بره بالا.
همینم سه ماه منتظر باش بعد اپلای کن. الان تاره کارت گرفتی یا اطلاعاتت هنوز آپدیت نشده و یا اگه شده باشه هم اسکورت بخاطر کارت جدید کمی اومده پایین و بعید نیست که اصلا کپیتال وان هم بهت کارت نده.

اول از همه ممنون بابت پاسختون. یک مورد اینه که کلوزینگ دیت رو میشه خودمون تایین کنیم؟ مثلا موقع حساب باز کردن بگیم کلوزینگ دیت رو فلان روز بزار؟
یک مورد هم توضیح بدم که من با بانکر خانمم صحبت کردم گفت الان تو اصلا اسکوری نداری که نگران باشی با اپلای کردن برای کردیت کارت نگران نمره منفی باشی! این برای کسایی هست که اسکور دارن و کردیت ساختن برای همین بدون نگرانی برای کردیت کارت های مختلف اقدام کن

من یادمه که یکی دو تا از کردیت کارتهام فکر کنم یکی اش مثلا دیسکاور امکان این رو داشت که تنظیم کنم که چه روزی یا احتمالا دهه اول دوم یا سوم ماه میخوام استیتمنت صادر بشه. فکر کنم والمارت هم کارتش اینجور بود.
اینو میتونی با تماس با شرکت صادر کننده بپرسی و احیانا خواستی عوضش کنی.
فکر نمیکنم که حرف درستی زده. شما هی که تقاضا میدی برای کارت اینا ثبت میشه در پرونده ات و کارت بعدی که تقاضا میدی سیستم میبینه که چند روز پیش برای یک کارت دیگه تقاضا دادی و قبول شده یا رد و این اصلا خوب نیست.
پس برای کارت بعدی سه ماهی صبر کن.
طرف میخواد بهت کارت بندازه چون مدیرها مجبور میکنن کارمندها رو که هی به مشتری ها کردیت باز کنن. ما هم در میسیز اینجوری تحت فشار بودیم و میگفتن اهمیت نده که طرف اصلا شانسی برای گرفتن کارت داره یا نه فقط راضیش کن که اپلای کنه. البته من اره میگفتم ولی زیر بار نمیرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، خانه ، behfaza ، msnfx ، reza_norouzi
(2014-01-25 ساعت 04:24)yami نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 04:20)mohamadtj نوشته:  

من یادمه که یکی دو تا از کردیت کارتهام فکر کنم یکی اش مثلا دیسکاور امکان این رو داشت که تنظیم کنم که چه روزی یا احتمالا دهه اول دوم یا سوم ماه میخوام استیتمنت صادر بشه. فکر کنم والمارت هم کارتش اینجور بود.
اینو میتونی با تماس با شرکت صادر کننده بپرسی و احیانا خواستی عوضش کنی.
فکر نمیکنم که حرف درستی زده. شما هی که تقاضا میدی برای کارت اینا ثبت میشه در پرونده ات و کارت بعدی که تقاضا میدی سیستم میبینه که چند روز پیش برای یک کارت دیگه تقاضا دادی و قبول شده یا رد و این اصلا خوب نیست.
پس برای کارت بعدی سه ماهی صبر کن.
طرف میخواد بهت کارت بندازه چون مدیرها مجبور میکنن کارمندها رو که هی به مشتری ها کردیت باز کنن. ما هم در میسیز اینجوری تحت فشار بودیم و میگفتن اهمیت نده که طرف اصلا شانسی برای گرفتن کارت داره یا نه فقط راضیش کن که اپلای کنه. البته من اره میگفتم ولی زیر بار نمیرفتم.
نه راستش اون که اصلا قبول نکرد برای من حساب باز کنه چه برسه با این که کردیت بده، تو بانک چیس بود و خانمم 3 ساله که باهاش آشناس فقط راهنمایی کرد.
خوب کلوزینگ رو کجا مینویسه؟ از کجا پیداش کنم؟
راستی یه سوال دیگه این سوشیال برای شما کی اومد؟ من یه هفتس ازش خبری نمیشه البته روز 3 رفتیم اداره سوشیال گفت اگه تا 21 روز نیومد بیا اینجا اپلای کن
پاسخ
تشکر کنندگان:
کلوزینگ دیت رو معمولا تو همون استیتمنت مینویسه ممکنه بعضی هاشون ننویسن یا با عبارت دیگه ای بنویسن.
میتونی زنگ بزنی و بپرسی بهت میگه اپراتور.
سوشیال؟ شرمنده من سه سال و خورده ای میشه اینجام! یاد نیست چطور بود مراحلش.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Saeedv13 ، sce ، AFSHIN-PIC ، el333 ، خانه ، behfaza
دوستان من یک مطلب خیلی مهمی رو فراموش کرده بودم که در مورد پرداخت زودتر از موعد بالانس بگم.

موقعی که میخواهید بالانستون رو قبل از کلوزینگ دیت پرداخت کنید باید توجه کنید که پرداخت آنلاین اون بصورت آنی انجام نمیشه و دو سه روزی ممکنه طول بکشه که به حساب بشینه.

بنابراین اگه برای مثال کلوزینگ دیت شما 15 ام هر ماه هست (که گهگاهی ممکنه یک یا دو روز جلو عقب بشه بخاطر تفاوت روزهای ماههای سال)، شما باید حداقل دو یا سه "روز کاری" زودتر از 15 ام بالانستون رو پرداخت و بدهی تون رو به زیر 20 درصد کردیتتون برسونید تا این مبلغ قبل از 15 ام بشینه به حساب.

تاکید کردم روز کاری چون اگه 15 ام مثلا بیوفته روز دوشنبه، شما باید اونوقت چهارشنبه هفته قبلش این کار رو بکنید و نه جمعه قبلش چون شنبه و یکشنبه حساب نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، maxsupermax ، sce ، 2013selectee ، خانه ، soheilbadami ، ghafari88 ، eybaba ، lilac ، behfaza ، msnfx
اقا مثل همیشه نکته خوبی رو اشاره کردی اما اگر تکراری نباشه یک راه ساده داره که کسی درگیر این پرداخت و کنترل روز و اینا نباشه و اونم اینکه دو دیت رو 3 روز قبل از استیتمنت بعدی انتخاب کنه و راحت بشه. به عنوان مثال شما 1000 دلار لاین داری و از استیتمنت فعلی که مثلا امروز دریافت کردی 200 دلار بالانس روش داری در ضمن تا استیتمنت بعدی حدود 30 روز زمان . حالا اگر دو دیت شما روی 27 روز بعد یا 3 روز مانده به استیت بعدی تنظیم بشه شما تا انروز یعنی طی این 27 روز مثلا 480 دلار هم خرج میکنی و حالا بالنست در روز 27 شده 680 دلار . در این روز 27 از سی (تاریخ هر چه هست) که دو دیت هم هست شما میای مثلا 550 دلار میپردازی و با 130 دلار میری به استقبال استیتمنت بعدی ! حالا در این 3 روز باقیمانده تا استیتمنت اگر 70-80 دلار هم که خرج کنی در حدود همون 200 دلار (20%معروف) بالانس خواهی داشت و همینطور ادامه قصه.
نکته اینکه در این مثال فرض بر اینست که کردیت کمپانی شما در روز بیلینگ سایکل ریپورت شما رو میده که اکثرا گویا غیر از یکی دوتا اینطور هستن
دوم اینکه مقدار پوینتی/ریواردی که میگیرید البته به میزان همون مقدار بالانس استیتمنت هست و بر مبنای 200 دلار (یا 130 دلار) محاسبه میشه و نه اون 550 دلار خرج شده.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، msnfx
والاه سهیل جان من ریاضی ام خوب نیست و همچین دوزاریم نیوفتاد اما فکر کنم که این روشی که تو میگی رو هم اگه انجام بدیم دوباره از ماه بعدش میشه همان روش اولی؟!

بعدش مهمتر از آن، من به شخصه همیشه ترجیح میدم که استیتمنت رو همان یکی دو روز اول بدم بره و نگه ندارم. آدمیزاد یادش میره فردا جریمه میخوره.

بعله، کردیتورها اطلاعات هر استیتمنت رو گزارش میکنند. حالا همان روز محاسبه استیتمنت یا پرینت استیتمنت یا چند روز بعدش رو نمیدونم اما قطعا میدونم که اطلاعات استیتمنت رو که شما چقدر بالانست هست و از قبل چقدر بدهی داری و جریمه ای اگه داری و ...

اما در مورد پوینت یا ریواردها این رو به شما قول میدم که شما به ازای هر یک قرونی که خرج میکنی ریواردت رو میگری. چه بالانست رو چند بار در ماه بدی یا نگه داری آخرش هر چی تو استیتمت هست بدی یا حتی بالانست رو قسطی خورد خورد بدی.
چندین ماه پیش من به آمریکن اکسپرس و ویزا کارتم زنگ زدم و پرسیدم که اینجوری میکنم نکنه پوینتهام بره و هر دو تاکید کردن که اصلا جای نگرانی نیست. گفتن که به ازای هر دولاری که خرج میکنی یک پوینت برات ثبت میشه به صورت Pending تا زمانی که اون رو به ما پرداخت کنی، حالا هر وقت که شد، و بعد پوینته از حالت Pending خارج میشه و میشه دیگه دائمی و مال خودت.
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx
من ولسفارگو حساب دارم و همیشه outstanding بالانسم رو چهار روز قبل از due date صفر کردم.
طبق گفته‌ی دوستان، من نباید سکورم خوب باشه ولی سکورم بالای ۷۲۰ است.
تفسیر اساتید چیه؟
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، eybaba ، el333 ، AFSHIN-PIC
من فکر نمیکردم اینقدر گنگ از اب دربیاد Smile ولی قول میدم اگه یکبار دیگه بخونین مثال رو حتما متوجه اش میشین اما در کل نکته من این بود که فرق این روش در تعداد پرداختها هست با جلو بردن دو دیت یعنی اگه شما بیای درست بعد گرفتن استیتمنت پرداخت کنی تا گرفتن استیتمنت بعدی خب بازم خرج داری حالا یکبار دیگه هم چند روز مونده به استیتمنت بعد باید پرداخت داشته باشی اینبار برای اینکه مقدار بالانست رو کم کنین اما اونجوری یک تاریخ رو حواستون هست که همون دو دیت باشه. پس نه دیگه جریمه میشین یا چیزی و در عین حال بالانس رو هم تا حد لازم پایین میارین.
باز نگید مفهوم نیستا ! من همه موهام رو میکنم :d یک محور بکشین به 30 قسمت تقسیم کنین و دو تا استیتمنت دو طرفش بدارین با عدداتون و یک جعبه متحرک که روی محور حرکت میکنه به اسم دو دیت !
اما گذشته ازینا هر کس هر روشی راحته انجام بده فکر کنم زیادم فرقی نکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-28 ساعت 01:04)pefa نوشته:  من ولسفارگو حساب دارم و همیشه outstanding بالانسم رو چهار روز قبل از due date صفر کردم.
طبق گفته‌ی دوستان، من نباید سکورم خوب باشه ولی سکورم بالای ۷۲۰ است.
تفسیر اساتید چیه؟

من اساتید نیستما ! ولی کار شما مشکلی نداره که هیچ خوبم هست چرا باید کسر اسکور بیاری ؟ اما و اما ! شما مهمترین نکته رو نگفتی که این بالانسها که داشتی چه درصدی از لاینت بوده (موقع دریافت استیتمنت) و اینکه چند وقته کردیت کارد داری
این دو تا تاثیر نسبتا زیاد داره در اسکور شما و مطلب بعد اینکه بدانی ولز فارگو در چه تاریخی از ماه ریپورت میده. وگرنه پرداخت در دو دیت یا پیش از ان کار غیر صحیحی که نیست هیچ روالش همین هست. مثلا اگر لاین شما 1000 هست و شما موقع استیتمنت 700 دلار بالانس داشتی این امتیاز منفی هست صرفنظر ازین که در دو دیت همه اش رو بپردازی ولی اگر مثلا 160 دلار بالانس داشتی مهم نیست و اگه سابقه خوب داشتی بیش از اون 20% هم مسئله خیلی موثری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، pefa ، behfaza
من هم عوستاد نیستم هاا گفته باشم اولش Smile
سهیل جان، مغزم آبسه گرفت!! آقاجان اصلا الان یادم اومده که من چون چهار تا کارت دارم معمولا استفاده ام از هر کدام به 20 درصد کردیت لاین هم نمیرسه هر ماه!!
بنابرین من همان استیتمنت به استیتمنت پرداخت میکنم. این عملیات ژانگولر برای کسایی هست که یک کارت دارن و یا کردیت لاینشون خیلی پایینه یا استفاده شان از یک کارت خیلی زیاده.
اون دوستی هم فرمودن که کردیت اسکور خوبی دارن، البته باید خدمتشان عرض کنم که مهمترین عامل در کنار کردیت اسکور عمر کردیت اسکور هست. من هم اول کار کردیت اسکورم چندین ماه رفت زد بالا و بعد به سرعت اومد پایین.
اون اوایل فکر میکردم که دیگه با این اسکور میتونم شاخ قول رو هم بشکنم ولی هر چی تقاضا میدادم رد میشد و آخرش یاد گرفتم که کردیتور ها خیلی خیلی به عمر کردیت اسکور و کردیت هیستوری افراد اهمیت قائل هستند.
بنابرین همیشه میگن که تحت هیچ شرایطی اولی کردیت کارتی که میگرین رو نبندین. و حتما بدون فی سالانه بگرین که تا آخر عمر بتونید نگه دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soheilbadami ، AFSHIN-PIC ، pefa ، behfaza ، msnfx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان