کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-01-12 ساعت 08:12)sce نوشته:  من همین جا از یامی عزیز بابت اطلاعات خوبش تشکر می کنم.باور بفرمایین دونستن این نکته های به قول ایشون کنکوری از اون موضوعاتیه که شاید خیلیا بعد از گذشت 20 و اندی سال زندگی تو این مملکت هنوز متوجه نشدن...

خواهش میکنم دوست عزیز. من که کاری نکردم. کار اصلی رو شما کردی که به حرف حساب گوش کردی!!!! Smile
[چون به خیلی ها دستی یک چیز هم حاضرم بدم ولی گوششون به این حرفا بدهکار نیست!]
اما از شوخی گذشته بسیار خوشحالم که تونستین سر ته قضیه رو هم بیارید. حتما استیتمنت ها رو بصورت آنلاین تنظیم کنید که صادر بشه چون وقت برای شما خیلی مهمه و صد البته اونو با چک هم پرداخت نــــــــکنید، به همان دلیل!
در ضمن بعضی بانکها و موسسات ممکنه برای دفعات پرداخت بالانس در طول ماه محدودیت گذاشته باشند که مثلا بیش از دو یا سه یا چهار بار نباشه. حتما این مسئله رو از قبل پیگیر باشید که یک دفعه به مشکل برنخورید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mehrdad pharm ، Saeedv13 ، el333 ، honey62 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-12 ساعت 08:17)yami نوشته:  
(2014-01-12 ساعت 08:12)sce نوشته:  من همین جا از یامی عزیز بابت اطلاعات خوبش تشکر می کنم.باور بفرمایین دونستن این نکته های به قول ایشون کنکوری از اون موضوعاتیه که شاید خیلیا بعد از گذشت 20 و اندی سال زندگی تو این مملکت هنوز متوجه نشدن...

خواهش میکنم دوست عزیز. من که کاری نکردم. کار اصلی رو شما کردی که به حرف حساب گوش کردی!!!! Smile
[چون به خیلی ها دستی یک چیز هم حاضرم بدم ولی گوششون به این حرفا بدهکار نیست!]
...
در ضمن بعضی بانکها و موسسات ممکنه برای دفعات پرداخت بالانس در طول ماه محدودیت گذاشته باشند که مثلا بیش از دو یا سه یا چهار بار نباشه. حتما این مسئله رو از قبل پیگیر باشید که یک دفعه به مشکل برنخورید.

آهان.اینم یه موضوع دیگه.اتفاقا خانمم هم می گفت اینطوری یه جای کار مشکل داره.آخه ما بعضی وقتا فردا یا 2 روز بعد از خرید می رفتیم و حساب رو صاف می کردیم.حتما میرم می پرسم و ترجیحا سعی می کنم همون آخر هفته ها برم حساب رو صاف کنم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2014-01-11 ساعت 23:45)yami نوشته:  ...تنها نکته کنکوری این قضیه که من خودم هم ازش بی اطلاع بودم تا همین تازگیها اینه که پرداخت همه بالانس قبل از کلوزینگ دیت/صدور استیتمنت هم اشتباه هست چون برای شما استیتمنت 0 دولار میاد و همین هم به سازمانهای اعتبار مشتری گزارش میشه و الگوریتم درمورد بالانس صفر دولار بجای دادن کمترین یوتیلایزیشن که به نفع مشتری هست ، مینویسه CARD NOT USED!!! که هیچ کمکی به افزایش کردیت اسکور نمیکنه.

بنابرین نگه داشتن بالانس برای استیمنت در حد 15 تا 20 درصد و حداکثر تا 30 درصد بهترین حالت گفته شده. استیتمنت هم که اومد خونه، همش رو یک جا میده طرف و تمام.

مهم اینه که اگه کسی میخواد قسمت اعظم کردیت کارتش رو استفاده کنه، قبل از کلوزینگ دیت/صدور استیتمنت مقدار بدهی اش رو با پرداخت آنلاین به زیر 20 درصد کردیت لیمیتش برسونه. ...
یامی جان
ممنون از اطلاعات خیلی خوبت که مثل همیشه حاوی نکات آموزنده هست. در صفحه ای از کردیت کارما که بهش رفرنس دادی سه مورد تحت عنوان Tips ذکر شده که اولیش با بقیه موارد جور در نمیاد به نظرم:
You do not have to carry a credit card balance every month to show credit card utilization. Even if you pay your credit card balances in full every month, simply using your card is enough to show activity
.
الان اون قسمتی که فونتش رو قرمز کردم به نظر من با مواردی که شما و البته خود من از بقیه مقاله برداشت می کنیم جور در نمیاد. اگر همه بدهی رو قبل از بسته شدن استیتمنت تسویه کنیم بالانس صفر میشه ولی کردیت کارتت رو به هر حال استفاده کردی همونطور که در قسمت Purchases and Adjustments میزانی که شما از کردیت کارتت استفاده کردی رو می نویسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، yami ، sce ، el333 ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، remarya
متاسفانه ادبیاتی که در توضیح این مسائل بکار میره فرد به فرد متفاوت هست و همین باعث میشه که آدم بعضی وقتا مسئله رو درست نفهمه یا کلا اشتباه بفهمه.
Carrying a credit balance اصطلاحا به این میگن که شما همه بالانستون رو که در استیتمنت نشون میده پرداخت نــــــــــــــــــــــکنید و مقداری شو چه با بهره چه بی بهره، به ماه و ماههای بعد Carry کنید.
اشتباه مرسومی بوده در آمریکا که بعضیها فکر میکردن که نگه داشتن حدود پانزده تا بیست درصد کردیت لاین بعنوان بالانس در استیتمنت به همان صورتی که من شرح دادم به این معنی هست که این بدهی را به ماههای بعد Carry کنند، و اینجا سایت توضیح میده که این درست نیست.
در ضمن بعضی وقتها همین سایتها هم ممکنه نکات کنکوری رو نگن چون برای مثال بگم، اینکه مشتریان یاد بگیرن که همه ماهی دو سه بار بالانسشون رو پرداخت کنن، یک بار عظیم کاری و حجم زیاد انتقال اطلاعات در مقایسه با پرداخت یک بار در ماه صورت میگیره که به نفع مشتری هست ولی به ضرر این موسسات کردیت و بانکها و صادرکنندگان کارت هست و کارشون دو سه برابر میکنه. بنابرین اینا نمیخوان که شما این کار رو بکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Saeedv13 ، sce ، el333 ، storagemeter ، honey62 ، gbtm ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi
با تشکر از همه دوستانی که وقت میذارن و این اطلاعات واقعا ارزنده رو میدن. چند تا سوال داشتم:
1- دوستان به نظرتون بهتره که ما پولمون رو دو قسمت کنیم و توی دو بانک متفاوت بذاریم یا همش رو توی یه بانک بذاریم؟ اگه ممکنه با دلیل بهم بگین.
2- ما یه حساب توی بانک کپتال وان باز کردیم و درخواست کریدیت دادیم. حالا پشیمون شدیم و تصمیم گرفتیم توی بانک والزفارگو حساب باز کنیم. به نظرتون خیلی بد میشه اگه یه حساب رو ببندیم؟ شرایطش چیه؟ با توجه به اینکه ما درخواست کریدیت کارت دادیم میشه لغوش کنیم؟ به سکورمون صدمه نمیزنه؟
بازم تشکر
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 23:45)yami نوشته:  ... البته من کردیت کارت والمارت م رو بعدا بستم ولی کماکان به اکانتم دسترسی دارم و امتیاز فایکو خودم رو میبینم.
...

من میخوام کردیت والمارت رو دیسکاوری بگیرم.
چرا شما بستینش؟ مشکلی داشتید یا سودی نداشت؟
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-16 ساعت 07:40)pefa نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 23:45)yami نوشته:  ... البته من کردیت کارت والمارت م رو بعدا بستم ولی کماکان به اکانتم دسترسی دارم و امتیاز فایکو خودم رو میبینم.
...

من میخوام کردیت والمارت رو دیسکاوری بگیرم.
چرا شما بستینش؟ مشکلی داشتید یا سودی نداشت؟

مال من صرفا والمارت بود و دیسکاور نداشت. کارت صرفا والمارت هم تقریبا هیچ مزیتی نداره و فکر کنم تنها سودش امکان استفاده از پمپ بنزینهای والمارت هست که کمی ارزانتره ولی به من دور بود. منم بستمش بعدا.
البته وقتی شما اقدام میکنید اگه امتیازتون برای والمارت دیسکاور کم باشه ولی به والمارت برسه همان والمارت رو بهتون میدن و اینجوری نیست که انتخاب کنید که اگه دیسکاور نشد دیگه نمیخوام.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amiz.abdollah ، pefa ، eybaba ، ffrfar ، AFSHIN-PIC ، behfaza
من شروع كردم به خوندن تاپيك هاى مرتبط با بانك و كرديت اما خب زمانبره
سوالى كه دارم اينكه من شش ماه و خرده اى هست كه اومدم و به دلايلى تا الان حساب كرديت نداشتم
الان تصميم دارم اينكار رو انجام بدم آيا با توجه به اينكه در حال حاضر يه كار تمام وقت و رسمى (٤٠ ساعت در هفته) دارم ميتونم بدون باز كردن سكيور كرديت مستقيم درخواست كرديت بدم؟
يعنى با اتكا و اعتبار شغلم يا بايد از همون سكيور كرديت شروع كنم
در صورت مثبت بودن پاسخ بايد نامه يا مدركى به بانك ارائه كنم؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-19 ساعت 00:28)AFSHIN-PIC نوشته:  من شروع كردم به خوندن تاپيك هاى مرتبط با بانك و كرديت اما خب زمانبره
سوالى كه دارم اينكه من شش ماه و خرده اى هست كه اومدم و به دلايلى تا الان حساب كرديت نداشتم
الان تصميم دارم اينكار رو انجام بدم آيا با توجه به اينكه در حال حاضر يه كار تمام وقت و رسمى (٤٠ ساعت در هفته) دارم ميتونم بدون باز كردن سكيور كرديت مستقيم درخواست كرديت بدم؟
يعنى با اتكا و اعتبار شغلم يا بايد از همون سكيور كرديت شروع كنم
در صورت مثبت بودن پاسخ بايد نامه يا مدركى به بانك ارائه كنم؟

بهترین گوزینه برای شما اول صحبت کردن با بانک تون هست چون همینجوری بخواهید شروع کنید به اپلای کردن برای کارتهای مختلف بصورت آنلاین بعید میدونم جواب بگیرید چون تازه شروع به کار کردید و همین صرف کار کردن هم که جایی ثبت نشده که برای شما اعتبار بشه و شرکتها راحت به شما کارت بدن.
ممکنه بانکتون به اتکای گواهی استخدامی چیزی دستشون باز تر باشه برای کردیت کارت دادن اما بازم میگم ممکنه.
ثبت اطلاعات شغلی افراد با شغل تمام وقت در سیستمهای مختلف کشور تا زمانی که به همه سازمانهای مربوطه برسه و در کردیت ریپورت فرد تاثیر بذاره مدتها زمان میبره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، ghafari88 ، behfaza
بچه ها کسی می دونه بانک چیس توی پیتسبورگ شعبه داره یا نه. والا من از توی سایت نمی تونم قسمت لوکیشنش رو باز کنم و صفحه ارور می ده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-01-19 ساعت 19:16)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی می دونه بانک چیس توی پیتسبورگ شعبه داره یا نه. والا من از توی سایت نمی تونم قسمت لوکیشنش رو باز کنم و صفحه ارور می ده.

معمولا سرچ گوگل از سرچ سایتهای شرکتهای مختلف خیلی بهتر جواب میده.
بهرحال ظاهرا در کل ایالت پنسیلوانیا شعبه ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2014-01-19 ساعت 19:16)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی می دونه بانک چیس توی پیتسبورگ شعبه داره یا نه. والا من از توی سایت نمی تونم قسمت لوکیشنش رو باز کنم و صفحه ارور می ده.
(2014-01-19 ساعت 21:41)yami نوشته:  معمولا سرچ گوگل از سرچ سایتهای شرکتهای مختلف خیلی بهتر جواب میده.
تو رالی هم شعبه ندارن. من ایمیل دادم که اگر بخوام حساب باز کنم تکلیف چیه؟ فرمودند می تونین آن لاین همه کارها رو انجام بدین و نیاز به حضور فیزیکی در شعبات نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ghafari88 ، behfaza ، reza_norouzi
(2013-01-18 ساعت 02:47)Man نوشته:  دوستانی ک قصد باز کردن حساب تو بانک chase رو دارن می‌تونن قبلش از ebay یه کوپن بخرن و برای باز کردن حساب Bonus بگیرن. معمولان bonus‌ها از ۱۲۵$ تا حتا ۳۵۰ $ ( برای حساب سیوینگ و چککینگ باهم) هست.البته حتما قبلش به شرایط کوپن توجه کنید. بعضی‌ از اونها باید حسابتون direct deposit باشه. ولی‌ بعضی‌هاشون لازم نیست.

شاید راه‌های بهتری هم برای بدست اوردن این کوپنها باشه. ولی‌ اگه می‌خواین تو این بانک حساب باز کنید حتما از این کوپنها استفاده کنید چون پول مفته.

نمیدونم قبلان اینجا در اینباره بحث شده بود یا نه ، چون من صفحات قبل رو نخوندم. ولی‌ به نظرم جالب اومد.

این پستو دوست خوبمون دقیقا پارسال ارسال کردن و من الان که ebay رو دیدم این شرایط وجود داره ولی متوجه نشدم با خرید این کوپن چه اتفاقی میفته و چه مزیتی داره
چون دقیقا میخواستم تو بانک Chase حساب جدید باز کنم میخاستم ببینم کسی تا حالا از این کوپنها خریده و استفاده کرده؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce
(2014-01-20 ساعت 00:14)Saeedv13 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 21:41)yami نوشته:  معمولا سرچ گوگل از سرچ سایتهای شرکتهای مختلف خیلی بهتر جواب میده.
تو رالی هم شعبه ندارن. من ایمیل دادم که اگر بخوام حساب باز کنم تکلیف چیه؟ فرمودند می تونین آن لاین همه کارها رو انجام بدین و نیاز به حضور فیزیکی در شعبات نیست.

اگه قرار به انجام امورات بصورت آنلاین باشه Discover Bank خیلی بهتره! کارت دبیتش هم در 60 هزار دستگاه بدون هزینه میشه پول گرفت ولی چیس کمتر از 19 هزار دستگاه هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، ghafari88 ، behfaza ، reza_norouzi
(2014-01-20 ساعت 03:42)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 02:47)Man نوشته:  دوستانی ک قصد باز کردن حساب تو بانک chase رو دارن می‌تونن قبلش از ebay یه کوپن بخرن و برای باز کردن حساب Bonus بگیرن. معمولان bonus‌ها از ۱۲۵$ تا حتا ۳۵۰ $ ( برای حساب سیوینگ و چککینگ باهم) هست.البته حتما قبلش به شرایط کوپن توجه کنید. بعضی‌ از اونها باید حسابتون direct deposit باشه. ولی‌ بعضی‌هاشون لازم نیست.

شاید راه‌های بهتری هم برای بدست اوردن این کوپنها باشه. ولی‌ اگه می‌خواین تو این بانک حساب باز کنید حتما از این کوپنها استفاده کنید چون پول مفته.

نمیدونم قبلان اینجا در اینباره بحث شده بود یا نه ، چون من صفحات قبل رو نخوندم. ولی‌ به نظرم جالب اومد.

این پستو دوست خوبمون دقیقا پارسال ارسال کردن و من الان که ebay رو دیدم این شرایط وجود داره ولی متوجه نشدم با خرید این کوپن چه اتفاقی میفته و چه مزیتی داره
چون دقیقا میخواستم تو بانک Chase حساب جدید باز کنم میخاستم ببینم کسی تا حالا از این کوپنها خریده و استفاده کرده؟

بانکها گاها کوپن هایی رو پخش میکنن که مثلا اگه در بانک ما برای اولین بار حساب باز کنید و این کوپن رو هم بدین به حساب شما بعدا صد یا صد و پنجاه دولار یا کمی بیشتر یا کمتر پول نقد میذاریم.
این کوپن ها رو بعضی ها دارن ولی نیاز ندارن یا قبلا حساب داشتن در بانک و حائز استفاده اش نیستن. اینا رو در سایت ئی بی میفروشن حدود 5 یا 10 دولار.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان