موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این سایت رو بانک بهم معرفی کرد،در مورد کردیت اطلاعات خوبی میده !!!!
http://www.bettermoneyhabits.com
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
1) برای کسانی که تازه میخوان بیان امریکا ، امکانش هست از اینجا با کارتهای موجود مثه ویزا کارت و مستر کارت و... حساب باز کنند و پول بریزن توش و انوجا برداشت کنند و در واقع پول نقد با خودشون نبرند ؟ اگر اینجا باز کنیم بلوک نمیشه بخاطر این داستان تحریم و..
2) چند روز پس از ورود میشه حساب بانکی باز کرد و پول رو ریخت توش ؟ واین صندوق امانات که میگن اونجا هست هم جز خدمات بانک یا موسسه دیگریه ؟
3) چه نوع حسابی برای شروع باید باز کرد که بعدا پولی از حساب کسر نشه و برای کردیت و.. مفید باشه چون شنیدم بعضی بانکها یه مبلغی رو بعدا از پولت کم میکنند بابت خدماتو....
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
فرق زیادی با هم ندارن. حساب سیوینگ موجودی کمتری میخواد برای ندادن فی ماهانه ولی چکینگ بیشتر همانطور که دوستمون گفتن ولی عوضش حساب چکینگ دسته چک داره. هر دو حسابها میتونه به کارت دبیت وصل بشه و حتی از هر دو حساب میشه بصورت ACH یا همان اتاق پایاپای آنلاین تقریبا میشه گفت استیتمنتها رو پرداخت کرد.
ولی معمولا همه یک حساب چکینگ باز میکنن و یک سیوینگ. اصل پول رو در سیوینگ نگه میدارن چون به نسبت امن تره چون شماره اش رو به کسی نمیدین ولی شماره حساب چکینگ رو دسته چک هست و یا در ACH کردن باز شماره حساب و اینا رو میدین به سایتهای دیگه.
و کمی هم پول در چکینگ. آنلاین هم میشه از سیونیگ به چکینگ پول انتقال داد ولی مثلا چیس فکر کنم ماهی بیش از شش بار اجازه نمیده و شروع میکنه به کارمزد گرفتن بعد از اون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم این رو برای شما گذاشتم بلکه کمکی بکنه.
که توی این مقاله به بهترین و بدترین بانک های آمریکا رتبه داده شده در سال 2014.
ببینید خالی از لطف نیست.
http://www.forbes.com/sites/kurtbadenhau...anks-2014/
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در بانک آمریکا یه حساب چکینگ و یه حساب سیوینگ باز کردم بعد 2000 تا شو گذاشتم تو چکینگ .
من یه دسته چک هم گرفتم حالا من میخوام بدونم این دسته چک مربوط به حساب چکینگ یا نه ؟؟
بعد اگر من بخوام از سیوینگ پول بریزم تو چکینگ باید هزینه بدم؟؟؟
اگر براتون زحمتی نیست میشه بگید حساب چکینگ چی هست؟؟
البته من یه دبیت کارت هم دارم ولی نمیدونم به چه حسابی این کارت رو وصل کرده از کجا میتونم بفهمم
ممنون از همتون
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-04 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-04 ساعت 11:29 توسط Rock.)
(2014-03-03 ساعت 16:54)alirezass نوشته: سلام دوستان
من در بانک آمریکا یه حساب چکینگ و یه حساب سیوینگ باز کردم بعد 2000 تا شو گذاشتم تو چکینگ .
من یه دسته چک هم گرفتم حالا من میخوام بدونم این دسته چک مربوط به حساب چکینگ یا نه ؟؟
بعد اگر من بخوام از سیوینگ پول بریزم تو چکینگ باید هزینه بدم؟؟؟
اگر براتون زحمتی نیست میشه بگید حساب چکینگ چی هست؟؟
البته من یه دبیت کارت هم دارم ولی نمیدونم به چه حسابی این کارت رو وصل کرده از کجا میتونم بفهمم
ممنون از همتون
سلام. دسته چک مربوط به حساب چکینگ هست. همینطور دبیت کارتتون متصل به حساب چکینگ هست. البته بعضی یانک ها برای سیوینگ هم دیبیت میدن. میتونید از سیوینگ به چکینگ انتقال بدید و فکر نمیکنم شارج بشید اما فکر میکنم بعد از انتقال 6 بار از حساب سیوینگ به چکینگ شارج میشید. حساب چکینگ هم حسابی هست که شما برای کارهای روزمره از آن استفاده میکنید و نمیخواهید پولی که توش هست رو پس انداز کنید. سیوینگ هم برعکس برای پس انداز هست و بهش سود ناچیزی تعلق میگیرد. پست 532 یامی عزیز هم میتونید بخونید که 3 پست بالاتر هست و توضیحات خیلی خوبی داده.
تمام این سوال هارو توی همین تاپیک توضیح دادن دوستان، البته شما هم میتونید با تماس با بانکتون اطلاعات بیشتری هم بگیرید.
خواهش میشود دوست عزیزم
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ و ﺗﺒﺮﻳﻚ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﺭﻭﺗﻴﻨﮓ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺑﺮاﻱ ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﻱ ﻫﺴﺖ? ﺳﻴﻜﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ?
ﺑﺮاﻱ ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻳﺎ ﺑﺮﺩاﺷﺖ اﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﺸﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ اﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﺴﻲ ﮔﺬاﺷﺖ?
ﻣﻤﻨﻮﻥ.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-19 ساعت 09:08)AsemanAbee نوشته: ﺳﻼﻡ و ﺗﺒﺮﻳﻚ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﺭﻭﺗﻴﻨﮓ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺑﺮاﻱ ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﻱ ﻫﺴﺖ? ﺳﻴﻜﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ?
ﺑﺮاﻱ ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻳﺎ ﺑﺮﺩاﺷﺖ اﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﺸﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ اﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﺴﻲ ﮔﺬاﺷﺖ?
ﻣﻤﻨﻮﻥ.
سلام
مشکلی نداره میتونی بذاری
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال کردیتی که من رو گیج کرده:
من الان یه حساب سکیور کردیت دارم که باهاش کار میکنم برای ساختن کردیت . به مبلغ 300 دلار..هر ماه که بیل برام میاد کل مبلغ و گاهی بیشتر رو یکجا به حساب باز میکنم....حالا اگه من بخوام برای کردیت واقعی مثلا capitan one اقدام کنم،
1- فرض کنید که به من کردیت میدن به مبلغ 1000 دلار...من ماه اول مثلا 500 دلار رو خرج میکنم و بیل هم برام میاد 500 دلار...ایا این 500 دلار رو باید یکجا واریز کنم و یا میتونم این 500 دلار رو مثلا ظرف مدت 12 ماه و بدون هیچ گونه سودی با بانک تسویه کنم؟
2- تمام کردیت کارت ها (Annual Percentage Rate (ARP دارند که همچین کم هم نیست . مثلا برای کردیت Capital One نوشته 22.9 % که میتونه متغر هم باشه !!!!
یعنی چی؟ فرض کنید که من کردیت این بانک رو میگیرم و ظرف مدت یکسال که میشه من مثلا در کل این یک سال مبلغ 10.000 دلار رو توسط این کارت خرید کردم . یعنی من باید 22.9 درصد ، چیزی حدود 2.290 دلار به عنوان درصد خرید سالیانه بدم به بانک؟؟؟!!!!!!!!!
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]