کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
سلام
این سایت رو بانک بهم معرفی کرد،در مورد کردیت اطلاعات خوبی میده !!!!
http://www.bettermoneyhabits.com
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، ghafari88 ، eybaba ، Saeedv13 ، behfaza ، msnfx ، mohsenmb
(2014-02-02 ساعت 08:05)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 07:44)yami نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 07:39)AFSHIN-PIC نوشته:  بعد از کلی بررسی هفته پیش تو بانک Chase یه حساب Checking باز کردم که بنظرم با شرایط من و دوستان تازه وارد میتونه مناسب باشه
تو سایت بانک میتونید اطلاعات کامل رو بدست بیارید اما حسابی که انتخاب کردم Chase Total Checking یا همون حساب چکینگ بیسیک هستش
در حالت عادی 12$ ماهانه شارژ داره اما با دو شرط میتونید شارژی پرداخت نکنید:
1- روزانه بالای 1500$ تو حساب باشه
2- ماهانه یه واریز مستقیم (Direct Deposits) از یه کارفرما یا آژانس کاریابی یا کمک دولتی از 500$ به بالا داشته باشین گه خوب برای کسانی که کار دارن خیلی راحت قابل دسترسه

در ضمن من از سایت eBay یه کوپن Chase Coupon 200$ رو به مبلغ 1.98$ خریدم و کد اونو که از طریق ایمیل برام ارسال شده بود (یه کد 16 رقمیه) موقع افتتاح حساب دادم و از شرایط اون استفاده کردم
مزیت این کوپن اینه که کسانی که برای اولین بار حساب تو Chase باز میکنن و میتونن در 10 روز کاری پس از افتتاح حساب اولین Direct Deposit رو به حسابشون واریز کنن و بعد از اون هم هر ماه این Direct Deposit رو تکرار کنن بعد از تقریبا دو ماه از طرف بانک 200$ جایزه میگیرن Big Grin
نکته مهم اینکه این کوپونها تا جایی که دیدم تاریخ استفادشون تا Feb-15 هست یعنی تا اون زمان فرصت استفاده ازشو دارین مگه کوپونی با تاریخ طولانی تر پیدا کنید.

در ضمن برای Credit Card هم اپلای کردم تا هفته دیگه نتیجش مشخص میشه که میتونم بگیرم یا سکیور کردیت شامل حالم میشه که اونم بعد از مشخص شدن شرایطشو براتون مینویسم

مبارکه، تا جایی که میدونم چیس بانک سکیور کردیت کارت نداره؟؟؟ مطمئنی؟
سکیور کارت من خودم به شخصه مال ولزفارگو و سیتی رو میپسندم:
http://www.wisebread.com/the-5-best-secu...edit-cards

یامی جان راستشو بخوای من اصلا از اول اسمی از سکیورکردیت نیاوردم و مستقیم برای کردیت Freedom تقاضا دادم (اولین کردیت کارتیه که میخوام بگیرم) با مسئولشم که صحبت کردم و شرایطمو گفته بودم گفت فکر نکنم مشکلی باشه البته نهایتا پرسیدم اگه تایید نشم میتونم سکیور باز کنم گفت من خودمم سکیور دارم یا داشتم Big Grin
به هر حال همین بود که تو پست قبل چیزی ننوشتم تا نتیجه مشخص بشه چون دوست نداشتم کسی رو به اشتباه بندازم
پس تا هفته آینده صبر میکنم Rolleyes

خب یامی جان تیر من مماس به هدف رد شد و نخورد Big Grin
در ضمن صحبتت درست بود و Chase حساب سکیور نداره ، و اون مسئولی که باهاش صحبت کرده بودم جای دیگه سکیور داشته.

بخش اصلی نامه Chase اینه :

Our decision was based on the following specific reason(S):
Not enough accounts opened long enough to establish a credit history
How this decision was made
In evaluating your application, the consumer reporting agency below provided us with information that in whole or in part influenced our decision. Please note that the reporting agency did not make the decision and is unable to provide the specific reasons for our decision. Details about your right to know the information in your credit report are provided at the end of this letter.
If corrections are made to your credit, we will be happy to evaluate another credit application for you in the future. At that time , we will conduct a new review of your application and credit report.

من از قسمت اول اینو فهمیدم که چون حساب چکینگ رو من تازه باز کردم اعتبار لازم بوجود نیامده ، درسته یا من اشتباه برداشت کردم؟
حالا با شرایط موجود پیشنهاد میکنی یه جای دیگه اقدام کنم یا یکی دو ماهی صبر کنم تا یا خود Chase نامه بفرسته یا خودم دوباره درخواست بدم
چون همونطور که توصیه کرده بودین نمیخوام کردیت کارتی بگیرم که بعد بلا استفاده شه و یا بخوام ببندمش
در ضمن از Trans Union استعلام کردن حالا تو پرونده من نمره منفی ثبت شده بخاطر رد درخواست یا چون من سابقه ای نداشتم تاثیری نداره
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، msnfx
والا تا جایی که من میدونم همه این مسائل در کردیت هیستوری شما ثبت میشه. حالا احتمالا بعضی بگن چون شما فعلا کردیتی نداری یا کردیت اسکورت دیگه پایین پایینه این تقاضا ها تاثیری روش نداشته باشه و بقولی بالاتر از سیاهی که رنگی نیست. من نمیدونم اینو.
اما من جای شما باشم یک بار هم به کپیتال وان تقاضا بدین برای سکیور چون بالاخره باید از یک جا شروع کرد. چیس به این زودی ها برای شما نامه نخواهد فرستاد یعنی حداقل تا زمانی که کردیت اسکورتون به حوالی 700 نرسه از اونها خبری نخواهد شد.
سعی کنید یک کپیتال وان بگیرید و اگه بی هزینه سالیانه دادن که نگه میدارید و اگه با هزینه سالیانه دادن که به محض گرفتن کردیت کارت دوم که قراره همیشه نگهش دارید اونو میبندید. حالا نهایت چند ماه از سابقه کردیتتون میره. مال من نزدیک به یک سالش رفته، مثلا چی شده؟!!! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، EKAM ، behfaza ، sce ، Rock ، msnfx ، reza_norouzi
دوستان
1) برای کسانی که تازه میخوان بیان امریکا ، امکانش هست از اینجا با کارتهای موجود مثه ویزا کارت و مستر کارت و... حساب باز کنند و پول بریزن توش و انوجا برداشت کنند و در واقع پول نقد با خودشون نبرند ؟ اگر اینجا باز کنیم بلوک نمیشه بخاطر این داستان تحریم و..

2) چند روز پس از ورود میشه حساب بانکی باز کرد و پول رو ریخت توش ؟ واین صندوق امانات که میگن اونجا هست هم جز خدمات بانک یا موسسه دیگریه ؟

3) چه نوع حسابی برای شروع باید باز کرد که بعدا پولی از حساب کسر نشه و برای کردیت و.. مفید باشه چون شنیدم بعضی بانکها یه مبلغی رو بعدا از پولت کم میکنند بابت خدماتو....

ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن
(2014-02-20 ساعت 12:00)mechanicalengineer نوشته:  دوستان
1) برای کسانی که تازه میخوان بیان آمریکا ، امکانش هست از اینجا با کارتهای موجود مثه ویزا کارت و مستر کارت و... حساب باز کنند و پول بریزن توش و انوجا برداشت کنند و در واقع پول نقد با خودشون نبرند ؟ اگر اینجا باز کنیم بلوک نمیشه بخاطر این داستان تحریم و..

2) چند روز پس از ورود میشه حساب بانکی باز کرد و پول رو ریخت توش ؟ واین صندوق امانات که میگن اونجا هست هم جز خدمات بانک یا موسسه دیگریه ؟

3) چه نوع حسابی برای شروع باید باز کرد که بعدا پولی از حساب کسر نشه و برای کردیت و.. مفید باشه چون شنیدم بعضی بانکها یه مبلغی رو بعدا از پولت کم میکنند بابت خدماتو....

ممنون
سلام دوست عزیز
از ایران که کلا نمیشه هیچ حسابی باز کرد شما باید اول وارد امریکا بشی بعد بری حساب باز کنی
بعد از ورودت شما نیاز به 2 تا مدرک برای باز کردن حساب داری یکی پاسپورت و یکی دیکه کارت سوشیال سیکیورتی و شماره سوشیال..,, البته بعضی از بانکها بدون کارت سوشیال هم حساب باز میکنن ولی باید بعد که کارت رو گرفتی ببری شماره رو بهشون بدی
حساب سیوینگ اگه 300 دلار توحسابت باشه و بهش دست نزنی وکمتر نشه چیزی ازت کم نمیکنن ولی حساب چکینگ و دیبیت کارت باید 1500 حداقل تو حسابت باشه وکمتر نشه

1) برای کسانی که تازه میخوان بیان آمریکا ، امکانش هست از اینجا با کارتهای موجود مثه ویزا کارت و مستر کارت و... حساب باز کنند و پول بریزن توش و انوجا برداشت کنند و در واقع پول نقد با خودشون نبرند ؟ اگر اینجا باز کنیم بلوک نمیشه بخاطر این داستان تحریم و..

ممنون
سلام دوست عزیز
از ایران که کلا نمیشه هیچ حسابی باز کرد شما باید اول وارد امریکا بشی بعد بری حساب باز کنی
بعد از ورودت شما نیاز به 2 تا مدرک برای باز کردن حساب داری یکی پاسپورت و یکی دیکه کارت سوشیال سیکیورتی و شماره سوشیال..,, البته بعضی از بانکها بدون کارت سوشیال هم حساب باز میکنن ولی باید بعد که کارت رو گرفتی ببری شماره رو بهشون بدی
حساب سیوینگ اگه 300 دلار توحسابت باشه و بهش دست نزنی وکمتر نشه چیزی ازت کم نمیکنن ولی حساب چکینگ و دیبیت کارت باید 1500 حداقل تو حسابت باشه وکمتر نشه

پاسخ
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، powerb
(2014-02-20 ساعت 21:35)اریوبرزن نوشته:  

ممنون
سلام دوست عزیز
از ایران که کلا نمیشه هیچ حسابی باز کرد شما باید اول وارد آمریکا بشی بعد بری حساب باز کنی

ممنون
سلام دوست عزیز
از ایران که کلا نمیشه هیچ حسابی باز کرد شما باید اول وارد آمریکا بشی بعد بری حساب باز کنی

ممنون دوست عزیز
فقط فرق این سه تا حساب تو استفاده چیه و با این اوصاف بهتره که حساب سیوینک باز کنیم و اون تو بذاریم پولاامون رو ؟ اون دوتا حساب دیگه به چه درد میخوره ؟
این کردیت کارت و مستر چه تفاوتی با اینا داره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
فرق زیادی با هم ندارن. حساب سیوینگ موجودی کمتری میخواد برای ندادن فی ماهانه ولی چکینگ بیشتر همانطور که دوستمون گفتن ولی عوضش حساب چکینگ دسته چک داره. هر دو حسابها میتونه به کارت دبیت وصل بشه و حتی از هر دو حساب میشه بصورت ACH یا همان اتاق پایاپای آنلاین تقریبا میشه گفت استیتمنتها رو پرداخت کرد.
ولی معمولا همه یک حساب چکینگ باز میکنن و یک سیوینگ. اصل پول رو در سیوینگ نگه میدارن چون به نسبت امن تره چون شماره اش رو به کسی نمیدین ولی شماره حساب چکینگ رو دسته چک هست و یا در ACH کردن باز شماره حساب و اینا رو میدین به سایتهای دیگه.
و کمی هم پول در چکینگ. آنلاین هم میشه از سیونیگ به چکینگ پول انتقال داد ولی مثلا چیس فکر کنم ماهی بیش از شش بار اجازه نمیده و شروع میکنه به کارمزد گرفتن بعد از اون.
پاسخ
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، EKAM ، behfaza ، Rock ، sce ، msnfx ، mohsenmb ، reza_norouzi
دوستان عزیزم این رو برای شما گذاشتم بلکه کمکی بکنه.
که توی این مقاله به بهترین و بدترین بانک های آمریکا رتبه داده شده در سال 2014.
ببینید خالی از لطف نیست.
http://www.forbes.com/sites/kurtbadenhau...anks-2014/
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، EKAM ، behfaza ، mohsenmb
سلام دوستان
من در بانک آمریکا یه حساب چکینگ و یه حساب سیوینگ باز کردم بعد 2000 تا شو گذاشتم تو چکینگ .
من یه دسته چک هم گرفتم حالا من میخوام بدونم این دسته چک مربوط به حساب چکینگ یا نه ؟؟
بعد اگر من بخوام از سیوینگ پول بریزم تو چکینگ باید هزینه بدم؟؟؟
اگر براتون زحمتی نیست میشه بگید حساب چکینگ چی هست؟؟
البته من یه دبیت کارت هم دارم ولی نمیدونم به چه حسابی این کارت رو وصل کرده از کجا میتونم بفهمم

ممنون از همتون
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb
(2014-03-03 ساعت 16:54)alirezass نوشته:  سلام دوستان
من در بانک آمریکا یه حساب چکینگ و یه حساب سیوینگ باز کردم بعد 2000 تا شو گذاشتم تو چکینگ .
من یه دسته چک هم گرفتم حالا من میخوام بدونم این دسته چک مربوط به حساب چکینگ یا نه ؟؟
بعد اگر من بخوام از سیوینگ پول بریزم تو چکینگ باید هزینه بدم؟؟؟
اگر براتون زحمتی نیست میشه بگید حساب چکینگ چی هست؟؟
البته من یه دبیت کارت هم دارم ولی نمیدونم به چه حسابی این کارت رو وصل کرده از کجا میتونم بفهمم

ممنون از همتون

سلام. دسته چک مربوط به حساب چکینگ هست. همینطور دبیت کارتتون متصل به حساب چکینگ هست. البته بعضی یانک ها برای سیوینگ هم دیبیت میدن. میتونید از سیوینگ به چکینگ انتقال بدید و فکر نمیکنم شارج بشید اما فکر میکنم بعد از انتقال 6 بار از حساب سیوینگ به چکینگ شارج میشید. حساب چکینگ هم حسابی هست که شما برای کارهای روزمره از آن استفاده میکنید و نمیخواهید پولی که توش هست رو پس انداز کنید. سیوینگ هم برعکس برای پس انداز هست و بهش سود ناچیزی تعلق میگیرد. پست 532 یامی عزیز هم میتونید بخونید که 3 پست بالاتر هست و توضیحات خیلی خوبی داده.
تمام این سوال هارو توی همین تاپیک توضیح دادن دوستان، البته شما هم میتونید با تماس با بانکتون اطلاعات بیشتری هم بگیرید.
خواهش میشود دوست عزیزم
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، yami ، alirezass ، reza_norouzi
ﺳﻼﻡ و ﺗﺒﺮﻳﻚ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﺭﻭﺗﻴﻨﮓ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺑﺮاﻱ ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ اﻱ ﻫﺴﺖ? ﺳﻴﻜﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ?
ﺑﺮاﻱ ﭘﺮﺩاﺧﺖ ﻳﺎ ﺑﺮﺩاﺷﺖ اﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻴﺸﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ اﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﺴﻲ ﮔﺬاﺷﺖ?
ﻣﻤﻨﻮﻥ.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-19 ساعت 09:08)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ و ﺗﺒﺮﻳﻚ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻤﻨﻮﻥ.

سلام
مشکلی نداره میتونی بذاری

کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee
(2014-03-19 ساعت 09:08)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ و ﺗﺒﺮﻳﻚ ﭘﻴﺸﺎﭘﻴﺶ ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻤﻨﻮﻥ.

روتینگ نامبر مخصوصا استفاده اش در تبادلات مالی بین بانکی هست برای دانستن بانک-شعبه مبدا و مقصد بجای نوشتن اسم بانک و شماره و آدرس شعبه.
در حالت عمومی شما نیازی به دادن این شماره به کسی ندارید مگر قرار باشه که کسی به شما پول حواله کنه، مخصوصا از یک بانک دیگر.
در ضمن این شماره بهمراه شماره حساب شما روی دسته چک شما حک شده و به هر کسی شما چک بدید به این اطلاعات دسترسی داره.
اما توجه داشته باشید که عملا با دانستن شماره حساب و روتینگ نامبر میشه از حساب کسی به صورت ACH پول برداشت!! ACH همان اتاق پایاپای چکهای بانکی هست ولی بصورت اینترنتی و الکترونیکی.
البته نترسید، اگه کسی این کار رو بکنه بانک و FBI دمار از روزگارش در میاره مگر اینکه از مملکت فرار کنه!
در هر حال بهتره به کسی که نیاز نیست این اطلاعات رو ندید. در واقع حدالامکان به اشخاص غیر و ناشناس اصلا چک ندید. راحت!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، AsemanAbee ، EMS ، alirezass ، Saeedv13 ، 2013selectee ، eybaba ، el333 ، sce ، msnfx ، reza_norouzi
دوستان یک سوال کردیتی که من رو گیج کرده:
من الان یه حساب سکیور کردیت دارم که باهاش کار میکنم برای ساختن کردیت . به مبلغ 300 دلار..هر ماه که بیل برام میاد کل مبلغ و گاهی بیشتر رو یکجا به حساب باز میکنم....حالا اگه من بخوام برای کردیت واقعی مثلا capitan one اقدام کنم،
1- فرض کنید که به من کردیت میدن به مبلغ 1000 دلار...من ماه اول مثلا 500 دلار رو خرج میکنم و بیل هم برام میاد 500 دلار...ایا این 500 دلار رو باید یکجا واریز کنم و یا میتونم این 500 دلار رو مثلا ظرف مدت 12 ماه و بدون هیچ گونه سودی با بانک تسویه کنم؟
2- تمام کردیت کارت ها (Annual Percentage Rate (ARP دارند که همچین کم هم نیست . مثلا برای کردیت Capital One نوشته 22.9 % که میتونه متغر هم باشه !!!!
یعنی چی؟ فرض کنید که من کردیت این بانک رو میگیرم و ظرف مدت یکسال که میشه من مثلا در کل این یک سال مبلغ 10.000 دلار رو توسط این کارت خرید کردم . یعنی من باید 22.9 درصد ، چیزی حدود 2.290 دلار به عنوان درصد خرید سالیانه بدم به بانک؟؟؟!!!!!!!!!
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
mitr.p
دوست عزیز برای بالا بردن کردیت اسکورت باید عملیات ژانگولری که در کل این 36 صفحه نوشتیم رو بخونی.
مخصوصا با 300 دولار کردیت که داری اگه این عملیات رو انجام ندی ممکنه اصلا به ضررت هم تمام بشه و اسکورت بیاد پایین.
پس دادن بدهی ات بصورت ماهانه حتی اگه سودش 0 درصد هم باشه که گاها بعضی کارتها بصورت تشویقی تا یک سال سودشون 0 درصده، اصلا توصیه نمیشه.
مهمترین نکته اینه که در آخر هر ماه در استیتمنتت اگه نسبت دبیت به کردیتت بالا باشه به هر دلیلی، اصلا فرق نمیکنه، حتی اگه بخاطر سود 0 درصد و توصیه خود بانک، برای کردیت اسکور شما خوب نیست.
اگر وقت کردی از اول این تاپیک رو بشین و بخون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان