کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-04-17 ساعت 08:19)golesang نوشته:  دوستان عزیز تا جاییکه من تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم چک کردن اسکور باعث کمی پایین اومدن اسکور میشه ولی از نوشته بعضی از دوستان متوجه شدم که میزان اسکورشون و بالا و پایین شدنش رو میدونن حتی وقتی پرداختهاشونو انجام میدن بالا و پایین شدن اسکورشون دستشونه اگه میشه در این مورد کمی توضیح بدید و اگه سایت و مکان مطمئن و امنی برای چک کردن اسکور و همچنین هیستوری و کلا اوضاع کردیتمون میشناسید لطفا بنویسید

اگه این 38 صفحه رو کامل مطالعه کنید خواهید دانست که دو نوع چک کردیت داریم.
Soft Inquiry و Hard Inquiry
اولی مال شرایطی هست که برای کسی حساب بانکی معمولی باز میکنن یا همین چک اسکور توسط خود طرف از سایتهایی مثل کردیت کارما و کردیت سسامی و اینا ولی دومی که اصل کاری هست توسط لندر ها یعنی وام دهنده انجام میشه و این چک معمولا باعث میشه که کمی کردیت اسکورتون در کوتاه مدت بیاد پایین.
این قانون رو گذاشتن که یک نفر هی نره دویست جا برای وام و کردیت تقاضا بده و به نوعی حساب کار هر فرد اول از همه دست خودش باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، behfaza ، Saeedv13 ، eybaba ، Rock ، mechanicalengineer ، msnfx ، golesang ، marzban1360 ، mrhj50 ، peidaye penhan
(2014-04-17 ساعت 08:22)yami نوشته:  [quote='golesang' pid='480179' dateline='1397706542']
دوستان عزیز تا جاییکه من تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم چک کردن اسکور باعث کمی پایین اومدن اسکور میشه ولی از نوشته بعضی از دوستان متوجه شدم که میزان اسکورشون و بالا و پایین شدنش رو میدونن حتی وقتی پرداختهاشونو انجام میدن بالا و پایین شدن اسکورشون دستشونه اگه میشه در این مورد کمی توضیح بدید و اگه سایت و مکان مطمئن و امنی برای چک کردن اسکور و همچنین هیستوری و کلا اوضاع کردیتمون میشناسید لطفا بنویسید

اگه این 38 صفحه رو کامل مطالعه کنید خواهید دانست که دو نوع چک کردیت داریم.
Soft Inquiry و Hard Inquiry
اولی مال شرایطی هست که برای کسی حساب بانکی معمولی باز میکنن یا همین چک اسکور توسط خود طرف از سایتهایی مثل کردیت کارما و کردیت سسامی و اینا ولی دومی که اصل کاری هست توسط لندر ها یعنی وام دهنده انجام میشه و این چک معمولا باعث میشه که کمی کردیت اسکورتون در کوتاه مدت بیاد پایین.
این قانون رو گذاشتن که یک نفر هی نره دویست جا برای وام و کردیت تقاضا بده و به نوعی حساب کار هر فرد اول از همه دست خودش باشه.
[/quote

دوستان با این توضیحات :
یعنی حالت اول یا Softامتیاز منفی نداره ؟

و دوم اینکه برای کسی که تازه میاد اونجا چقدر طول میکشه تا حساب بانکی باز کنه (اگر اس اس ان دیرو زود بشه ، با گواهینامه ترجمه شده کارش راه میفته ؟)
چون در اوایل کار با توجه به جابجایی متعدد ، بهتره که پول نقد همراه ادم نباشه ! و اگر نمیشه حساب باز کرد راه دیگه ای هست که بشه پول رو به صندوقی یا جای معتبری سپرد تا پس از ثبات و جا افتادن رفت سراغش و هی با خودمون اینور وانور نکشونیم ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کدوم بانک اینترنت بانک با امکانات کامل تری داره ؟
.
.
.
.
و از بین این بانک ها کدوم بانک رو برای شرو ع پیشنهاد میدید chase , bank of america , citibank , capital one
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 15:28)msnfx نوشته:  دوستان کدوم بانک اینترنت بانک با امکانات کامل تری داره ؟
.
.
.
.
و از بین این بانک ها کدوم بانک رو برای شرو ع پیشنهاد میدید chase , bank of america , citibank , capital one

به نظر من
.
.
.
کپیتال وان که صرفا به درد گرفتن کردیت کارت اونم اول مهاجرت میخوره و بس.
سیتی بانک که من از اینترنت بانکش متنفرم! خیلی مسخره و بیخود و ضعیف طراحی شده.
چیس اینترنت بانکش خیلی خوبه. امکاناتش به نظر میرسه که زیاده چون منو و لینک خیلی زیاد داره ولی من به شخصه استفاده نکردم.
بانک او آمریکا هم خود بانکش مالی نیست و خیلی پولکی هست!! اما خوب به اندازه چیس در امریکا حضور سبزی داره!! فکر کنم اینترنت بانکش هم خوب باشه با اون چیزی که در تبلیغاتش دیدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، behfaza ، Rock ، behzadb57
به نظر من برای تازه واردها BOA خوبه .
شما یک حساب E banking سیوینگ و چکینگ باز میکنین .
E banking فقط یه محدودیتهایی داره اما هیچ هزینه و یا شارژ ماهانه نداره
محدودیتها :
چک ها رو باید از خود پرداز در حساب چکینگ بزارین
برای چک باید پول بدین
در ماه 3 بار بیشتر نمیتونین از سیوینگ به چکینگ انتقال بدین
مزایا:
بدون هزینه و شارژ ماهیانه
نداشتن محدودیت در حساب سیوینگ چون در اکثر بانکها و حسابها اگر سپردتون کمتر از لیمیت باشه شارژ میشین و مهمولاً برای تازه واردها پول بلوکه کردن زیاد خوب نیست (نکته : باید هر ماه 25$ از چکینگ به سیوینگ انتقال داد که بانک میتونه بصورت اتوماتیک براتون تنظیم کنه )
خدمات اینترنتی خوب

من الان بعد از 2 سال همچنان همون حساب رو دارم
اگه کار دارین و دایرکت دپازیت میگیرین چیس بنظر من خوبه من هردو رو دارم!

(2014-04-21 ساعت 15:28)msnfx نوشته:  دوستان کدوم بانک اینترنت بانک با امکانات کامل تری داره ؟
.
.
.
.
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، Rock ، msnfx ، shadi79 ، behzadb57 ، eybaba
.
هیچکدوم !
discover
اگرم دنبال شعبه فیزیکی باشین یکی از بانکهای محلیتون رو انتخاب کنین و خواهین یافت که بسیار بسیار بهترن. اینا دیگه با تجربه بدست میاد و کسی نبود
اول کار به ما بگه تا گیر این بانکهای تجاری گوش بر ! نیفتیم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، behfaza ، msnfx ، Saeedv13 ، mrhj50
(2014-04-22 ساعت 04:44)soheilbadami نوشته:  
.
هیچکدوم !
discover

منم دارمش ولی اصلا با اینکه شعبه فیزیکی نداره و چک تو حساب گذاشتن بدبختی حال نمیکنم! از اینکه بیش از 60.000 هزار عابربانک بدون هزینه میشه پول برداشت خیلی خوشم میاد!!
حالا البته بعضی ها با این روشهای با موبایل عکس انداختن و آپلود کردن اینا خوششون میاد اما من نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، behfaza ، msnfx ، soheilbadami ، Saeedv13 ، peidaye penhan
[quote='soheilbadami' pid='482444' dateline='1398125648']
اگرم دنبال شعبه فیزیکی باشین یکی از بانکهای محلیتون رو انتخاب کنین و خواهین یافت که بسیار بسیار بهترن.

با سپاس از جناب سهیل
در مورد اینکه بانک های محلی بسیار بسیار بهترن میشه توضیح بدین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، peidaye penhan
(2014-04-22 ساعت 04:49)yami نوشته:  منم دارمش ولی اصلا با اینکه شعبه فیزیکی نداره و چک تو حساب گذاشتن بدبختی حال نمیکنم!
روشهای با موبایل عکس انداختن و آپلود کردن

با سپاس از جناب یامی
1- مگه همه کارا رو نمیشه اینترنتی انجام داد پس این چک به حساب گذاشتن چیه ؟
2- منظورتون اینه که عکس چک رو میگیرن و آپلود میکنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، msnfx
(2014-04-22 ساعت 12:19)behfaza نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 04:49)yami نوشته:  منم دارمش ولی اصلا با اینکه شعبه فیزیکی نداره و چک تو حساب گذاشتن بدبختی حال نمیکنم!
روشهای با موبایل عکس انداختن و آپلود کردن

با سپاس از جناب یامی
1- مگه همه کارا رو نمیشه اینترنتی انجام داد پس این چک به حساب گذاشتن چیه ؟
2- منظورتون اینه که عکس چک رو میگیرن و آپلود میکنن ؟

والا من یک مدتی حساب چکینگ و همینطور کردیت کارت بانک استیت فارم داشتم.
البته استیت فارم بعضی کارهای بانکی اش رو میشه رفت و در نمایندگی های منتخب بیمه اش انجام داد ولی من هیچوقت نرفتم.
چون شعبه فیزیکی نداره برای چک به حساب خواباندن یا بقول پول بحساب ریختن (مثلا خانمم به من پول داده بصورت چک و من الان میخوام بذارم به حسابم) باید میرفتم به سایتشون و بعد چک رو بصورتی که میگفت پشت نویسی میکردم و دو طرفش رو اسکن میکردم (خود سایته یک جوری بود که اتوماتیک اسکن میکرد و برنامه جانبی نمیخواست) و چند روز طول میکشید که کامل بشینه به حساب.
حوصله ام سر میرفت از این کارها و پیگیری اش.
البته فکر کنم که اگه اسمارت فون داشتی میتونستی با اپ مخصوص شون از چک پشت نویسی شده به همان صورت دو طرفه عکس بندازی و همان یکی دو روز کاری طول میکشید که بشینه به حساب.
خلاصه به گروه خونی من نخورد. من دوست دارم بتونم حضوری به بانکم برم.
الان هم حساب چکینگ-دبیت کارت دیسکاور رو صرفا بخاطر امکان استفاده رایگان از بیش از 60.000 عابربانک در آمریکا دارم که اگه مسافرت رفتم نقره داغ نشم!! در حالت عادی استفاده ای ندارم ازش.

بانک محلی هم فکر کنم منظور سهیل عزیز اینه که بانکی که در محله شما شعبه داشته باشه!! مثل بانک رفاه کارگران (تنها چیزی که در این بانک بهش اهمیتی نمیدادن!!!) Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، soheilbadami ، behfaza ، behzadb57 ، el333 ، Rock ، Saeedv13 ، eybaba ، mrhj50
(2014-04-22 ساعت 12:11)behfaza نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='482444' dateline='1398125648']
اگرم دنبال شعبه فیزیکی باشین یکی از بانکهای محلیتون رو انتخاب کنین و خواهین یافت که بسیار بسیار بهترن.

با سپاس از جناب سهیل
در مورد اینکه بانک های محلی بسیار بسیار بهترن میشه توضیح بدین ؟
بانکهای محلی دوست عزیز بانکهایی هستن که معمولا در همون ایالت شما و فوقش در یکی دوتا ایالت بغل دستی شعبه دارن و تعداد شعبشون محدود و مشتریهاشون هم معدودن به نسبت بانکهای بزرگ و تجاری و همین باعث میشه اون تعداد مشتریشون رو به راحتی از دست ندن.معمولا این بانکها صاحب دارن ! و سیستم مشتری مداریشون بهتره و راحتتر وام میدن و اینترنت بانک قوی دارن معمولا سیف باکس مجانی یا کم قیمت و خلاصه مزایای زیادی معمولا دارن.
در این بین البته بانک بدون شعبه دیسکاور که گفتم با وجود وسعت استثنا هست و شاید بشه گفت از بهترین موسسات پولی امریکا هست. من با هردو خدمات چکینگ و کردیت کاردشون کار میکنیم و وبسایتشون واقعا عالی هست و طراحی بینظیری داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، behzadb57 ، ffrfar ، sce ، el333 ، Rock ، Saeedv13
پیرو پست بالا چند نمونه از بانهای لوکال و نیمه لوکال (مربوط به ایالت تکزاس) به این ترتیبند :

http://www.bankozarks.com/locations.php
یکی از بانکهای بسار خوب که همسر من استفاده میکنه بعد از طلاق دادن بانک او امریکا ! که اوایل داشت.
.....

http://www.1stnb.com/en/

https://www.abtexas.com/locations
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، Saeedv13 ، yami ، behfaza ، msnfx
سلام دوستان من هفته اينده وارد امريكا ميشم و فقط يك ماه ميمونم ايا حساب باز كنم كدوم بانك بهتره و اينكه حسابهايي هست كه خرج ميكنيم بعد يكماه پرداخت ميكنيم با افتتاح حساب ميشه؟تا چقدر براي بار اول كرديت ميدند؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون هيچ اطلاعي ندارم من وارد كاليفرنيا ميشم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: peidaye penhan
دوستان من شنیدم بانک Wells Fargo بانک خوبیه ولی میگن اول security credit میده فرقش با کردیت چیه و چند وقت بعدش کردیت میشه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 19:46)mechanicalengineer نوشته:  دوستان من شنیدم بانک Wells Fargo بانک خوبیه ولی میگن اول security credit میده فرقش با کردیت چیه و چند وقت بعدش کردیت میشه ؟

سلام،

فکر کنم این بحث رو یه جا دیگه قبلا داشتیم. نصیحت من بهت اینه که تا اونجا که میتونی‌ از بانک‌ها دوری کن و به جاش از لوکال کردیت یونیون‌ها استفاده کن. مخصوصا تو همه بانک‌ها ولز فارگو از همشون فرصت طلب تر‌ و سودجو تره.

اگه به حرف من گوش می‌‌کنی حتی از نزدیک ساختمون ولزفارگو هم رد نشو.

فرق secured credit با کردیت عادی اینه که: اگه سابقه کردیت ندشته باشی‌ یا سابقه ات خراب باشه میتونی‌ واسه ساختن/بازسازی سابقه ات از secured credit card استفاده کنی‌. اینجوری کار می‌کنه که بانکت مثلا برای $۳۰۰ سکیورد کردیت اپرووت می‌‌کنه، شما اون اول سیصد دلار تقدیم می‌کنی به بانکت که اینا به عنوان گروگان نگه می‌‌دارن و یه کردیت کارد $۳۰۰ بهت میدان که شما میتونی‌ مثله کردیت کارد معمولی ازش استفاده کنی‌ و سر ماه قسطشو پس بدی. اون سیصد دلار رو اونا نگاه می‌‌دارن که اگه شما یه وقت بدهیتو پس ندادی از اون پول بردارن. اگه درست از کارت استفاده کنی‌ و سروقت پیمنت هاتو بدی معمولاً بعد از شیش ماه میتونی‌ کردیت کارد عادی بگیری و اون پول اولیتو پس بگیری.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، yami ، Rock ، mohsenmb ، msnfx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان