کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-03-28 ساعت 01:53)yami نوشته:  mitr.p
دوست عزیز برای بالا بردن کردیت اسکورت باید عملیات ژانگولری که در کل این 36 صفحه نوشتیم رو بخونی.
مخصوصا با 300 دولار کردیت که داری اگه این عملیات رو انجام ندی ممکنه اصلا به ضررت هم تمام بشه و اسکورت بیاد پایین.
پس دادن بدهی ات بصورت ماهانه حتی اگه سودش 0 درصد هم باشه که گاها بعضی کارتها بصورت تشویقی تا یک سال سودشون 0 درصده، اصلا توصیه نمیشه.
مهمترین نکته اینه که در آخر هر ماه در استیتمنتت اگه نسبت دبیت به کردیتت بالا باشه به هر دلیلی، اصلا فرق نمیکنه، حتی اگه بخاطر سود 0 درصد و توصیه خود بانک، برای کردیت اسکور شما خوب نیست.
اگر وقت کردی از اول این تاپیک رو بشین و بخون Smile

من تا اونجایی که میدونم بهتره تمام بدهیتونو پرداخت کنید

اتفاقا یکی‌ از دوستم بنا بر پیشنهاد دوستش که توی بانک کار میکرد همین کاری که شما گفتین انجام داد و کردیتش زیاد خوب نشد

من وقتی‌ با دفتر مرکزیشون صحبت کردم گفتن که براتون بهتره تمامشو پرداخت کنید

و اون دوستم بد از اینکه این کارو کرد کردیتش بهتر شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، javadi436
یکی از موضوعاتی که من هنوز کاملا در موردش روشن نشدم حکایت اسکور و هیستوریه.
خب.تا اینجای کار دستمون اومد که با این چندرغاز کردیت اسکور چطور رفتار کنیم تا اسکورمون بالا بره و خدا رو شکر بی حرف پیش الان بالای 700 تاست.البته به قول یامی عملیات ژانگولری انجام ندادیم و فقط حرف ایشون رو گوش کردیم و بدهی رو که زمان استیمنت تا حد 30 درصد کردیت لاین بود رو پرداخت کردیم.حالا داستان این هیستوری چیه ؟اومدیم و تا 3 سال هیچ وامی رو نگرفتیم.چه می دونم مثلا ماشینی خونه ای چیزی نخریدیم.آیا با همین اسکور یا اسکور بهتر بدون سابقه بازپرداخت وامی،میشه مثلا 3 سال بعد برای ماشین یا خونه با بهره پایین وام گرفت ؟یکی از دوستان میگه حتما و تو همین سال اول سعی کن برای ساختن هیستوری بری یه ماشین برداری.چقدر این ادعا صحت داره ؟
ضمنا این روزا چپ و راست از طرف کپیتال وان نامه میاد که پاشین بیاین بهتون کردیت کارت با کارمزد سالانه صفر بدم.باور کنین تا الان 10 تا اومده.به خدا راست میگم.نظرتون چیه ؟من خودم ترجیح میدم فعلا با همین سکیور کردیت تا زمان گرفتن کردیت اصلی از بانک خودم صبر کنم.از طرفی مدیریت این 20 درصد کردیت لاین همین الان هم برام کار سختیه و الله بختکی تا الان درست دراومده.(البته همراه با توصیه های یامی).
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، soheilbadami ، AFSHIN-PIC ، Lecturer
(2014-03-28 ساعت 04:36)sce نوشته:  یکی از موضوعاتی که من هنوز کاملا در موردش روشن نشدم حکایت اسکور و هیستوریه.
خب.تا اینجای کار دستمون اومد که با این چندرغاز کردیت اسکور چطور رفتار کنیم تا اسکورمون بالا بره و خدا رو شکر بی حرف پیش الان بالای 700 تاست.البته به قول یامی عملیات ژانگولری انجام ندادیم و فقط حرف ایشون رو گوش کردیم و بدهی رو که زمان استیمنت تا حد 30 درصد کردیت لاین بود رو پرداخت کردیم.حالا داستان این هیستوری چیه ؟اومدیم و تا 3 سال هیچ وامی رو نگرفتیم.چه می دونم مثلا ماشینی خونه ای چیزی نخریدیم.آیا با همین اسکور یا اسکور بهتر بدون سابقه بازپرداخت وامی،میشه مثلا 3 سال بعد برای ماشین یا خونه با بهره پایین وام گرفت ؟یکی از دوستان میگه حتما و تو همین سال اول سعی کن برای ساختن هیستوری بری یه ماشین برداری.چقدر این ادعا صحت داره ؟
ضمنا این روزا چپ و راست از طرف کپیتال وان نامه میاد که پاشین بیاین بهتون کردیت کارت با کارمزد سالانه صفر بدم.باور کنین تا الان 10 تا اومده.به خدا راست میگم.نظرتون چیه ؟من خودم ترجیح میدم فعلا با همین سکیور کردیت تا زمان گرفتن کردیت اصلی از بانک خودم صبر کنم.از طرفی مدیریت این 20 درصد کردیت لاین همین الان هم برام کار سختیه و الله بختکی تا الان درست دراومده.(البته همراه با توصیه های یامی).
موفق باشین.

آقا سلام
میشه یه زحمت بکشید لینکهای آقای یامی رو بذارید ما هم مطالعه کنیم
چون من میخوام برای گرفتن سکیور کردیت اقدام کنم
ممنون میشمBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Lecturer
eybaba جان
من منظورم این نبود که بدهی شو آخر ماه نده، بلکه ... داستان هفتاد من مثنوی هست که در این 37 صفحه نوشته شده.
ایشون نه تنها باید بدهی شون رو آخر ماه بدن بلکه بهیچ وجه توصیه نمیشه که از حتی در صورت 0 درصد بودن بهره هم اجازه بدن بالانسی به ماه یا ماههای بعد انتقال پیدا کنه.
جدای از این بخاطر کم بودن سقف کردیتشون که 300 دولاره و واقعا چیزی نیست، باید عملیات ژانگولر یعنی چندین بار استفاده حداکثری از سقف کردیت کارت و پس دادن اون قبل از استیتمنت در هر ماه انجام بدن تا از یک کارت 300 دولاری مثلا هر ماه 1000 دولار یا بیشتر استفاده کرده باشن ولی در استیتمنتشون نباید بیش از حدودا 20 درصد کردیت لاینشون بدهی نشون بده که برای سیصد دولار میشه حدود 60 دولار.

sce جان
در مورد وام خرید مسکن و ماشین و اینا سهیل عزیز فکر کنم خبره تر هستن و ایشالا پاسخ شما رو بدن.
من خودم به شخصه چه برای کردیتم خوب باشه یا بد، تمایلی به درگیر قسط ماشین و اینجور مسائل شدن ندارم چون متاسفانه اینجا امنیت شغلی بی نهایت پایینه و تضمینی نیست که شما درگیر قسط بشی و از اونطرف خدای نکرده کارت رو هم از دست بدی و حالا یک آدم بیکار مانده است و یک ماشین فرد اعلا با قسط بالا!! یک ماشین ژاپنی سیزده چهارده ساله 2000 دولاری که عیب ایرادی نداشته باشه هم مثل آب خوردن 90 مایل سرعت میره، یک کامارو 2014 هم همینطور و پلیس برای هردوتاشون هم یک اندازه جریمه مینویسه!!

اما من بجای شما باشم یک سبک سنگینی بکنید و اگه احساس میکنید که به این زودی امکان گرفتن یک کردیت کارت خوب که قصد نگه داشتن همیشگی اش رو دارید، نخواهید داشت بهتره کپیتال وان با کارمزد سالیانه صفر دولار رو بگیرید.
مخصوصا که معمولا کارتهای ویزا و مستر از جاهای مختلف زیاد امکاناتشون با هم فرق نفوکوله!! (برخلاف آمریکن اکسپرس و دیسکاور که بعضی شرکتها که اینا رو میدن مزایای زیادی روش هست که من خبر ندارم البته چون خودم اشتباه کردم و مستقیم از خود آمریکن و دیسکاور گرفتم)

alirezass جان
این 37 صفحه رو خوندنی هستی داداش Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soheilbadami ، alirezass ، eybaba ، sce ، ghafari88 ، azem2014 ، el333 ، Sam2014 ، msnfx ، mohsenmb ، reza_norouzi
آره دیگه دوستان یامی استاد کردیت کارته و کلی مطلب گذاشته فقط زحمت بکشین بخونین بد نیست ! یعنی روم به دیفار دیگه مرگ میخواید برید غیاث آباد Smile
فقط منم این مطلب رو میگم که خب اسکور امتیاز شما و هیستوری اعتبار شماست اسکور خوب بهره تون رو میاره پایین و هیستوری خوب باعث الیجیبل شدن میشه واسه وام البته به هزار و یک شرط ! که اصلش درامد و شغل پایداره و در جواب اون دوست در پست بالا بله اگر وام شخصی و یا ماشین بتونین فایننس کنین باعث ساختن هیستوری میشه که بخشی از اون امتیازه هم هست اما اینکه بخواین ماهی کلی بهره به بانک و دیلر بدین که هیستوری بسازین منم موافق نیستم . به وقتش وقتی شرایطتتون جور شد خودشون دنبالتون میان مثل همین کردیت کارد که روزی 10 تا افر میفرستن اونم کلی دعوتننامه لون و مورگج میاد. اصلا کار بانکهای امریکا مگر غیر از اینه که از بانک مرکزی پول با بهره 0 میگیرن و با 15 درصد میدن خلق الا. مرگ میخوان ؟ برن همونجا که گفتم !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، alirezass ، Saeedv13 ، azem2014 ، yami ، el333 ، Sam2014 ، msnfx ، AFSHIN-PIC ، reza_norouzi ، Lecturer
(2014-03-28 ساعت 04:36)sce نوشته:  یکی از موضوعاتی که من هنوز کاملا در موردش روشن نشدم حکایت اسکور و هیستوریه.
موفق باشین.

من فکر می‌کنم دوست شما کاملا درست میگه. اگه قصد شما از این کریدیت بازیها اینه که نهایتاً وام خونه با درصد پایین بگیرید ،فایننس یا لیز کردن ماشین به شما خیلی کمک می‌کنه

اگه بانک بخواد به شما یه وام سنگین بده باید یه جوری به شما اعتماد کنه . کریدیت کارت رو هر کسی‌ میتونه بگیره و راحت اپلیکیشنش پذیرفته می‌شه اما فاینسن یا لیز کردن ماشین پروسه پیچیده تری داره و پذیرفته شدن درش راحت نیست. با لیز یا فایننس کردن ماشین و پرداخت ماهانه قسط هاش شما به کریدیت خودتون ارزش میدید . شما به بانک نشون میدید که یک سری از پیش نیاز‌ها رو گزروندید . شاید کریدیت کارت و وام ماشین به یه اندازه امتیاز رو بالا ببرن اما ارزش و هیستوری که وام ماشین براتون میسازه بمراتب ارزشمند تره

البته اینم بگم که فاکتور‌های زیادی روی کریدت اسکور تاثیر دارن و ۱۰ درصد این امتیاز رو نوع لاین کریدیت شما تعیین می‌کنه. کریدت کارت، وام خونه و یا وام ماشین هر کدوم لاین کریدیتی کاملا متفاوتی هستن . اگه شما ۴ تا کریدت کارت هم داشت باشی‌ وقتی یه وام ماشین گیری یک لاین کریدیتی کاملا جدیدی رو اضافه می‌کنی

اتفاقا چیزی که من تا اینجا متوجه شدم اینه که کریدت اسکور و امتیازی که با کریدیت کارت ساخت می‌شه آنچنان هم مهم نیست. من یادم چند وقت پیش از یه کمپانی ماشین لیز کردم که می‌گفتن حداقل امتیاز ۷۵۰ میخواد . اسکور من اون موقع به خاطر کریدت چک‌هایی‌ که کرد بودم خیلی‌ پایین اومده بود اما همین که طرف فیش‌های حقوقی رو دید و فهمید که من قبلاً یه ماشین دیگه فایننس کردم و همه قسط‌ها داره به موقع پرداخت می‌شه به کریدت اسکور حتی نگاه هم نکرد و ماشین رو با پایین‌ترین اینترستی که تبلیغ میشد گرفتم

من با دوستانم که خودشون کارمند بانک هستن هم که صحبت می‌کنم همگی پیشنهاد میکن که به کریدت کارت نباید قانع شّد. کریدت کارت رو راحت می‌شه گرفت و با یه بازی ساده هم یه امتیاز‌های میسازه اما این امتیاز چقدر ارزش داره؟ چقدر هیستوری سازه؟ چقدر برای بانک ارزش داره؟

اگه شما دیدید که بانک سر سال یکدفع کریدت لاین شما رو از ۵۰۰ دلار کرد ۲۰۰۰ دلار اونوقت که میتونید بفهمید این کریدتر کارت جز امتیاز واقعا داره یه هیستوری هم میسازه و بانک داره به شما اعتماد می‌کنه

این مطلبی که دوستمون گفتن در مورد اخراج از کار رو من باهاش موافق نیستم. اگه شما اینترویو و هزار داستان دیگه رو گذروندید و سر کار رفتید دیگه خود به خود آدمی هستید که نباید زیاد نگران اخراج شدنتون باشین.حتی اگه اخراج هم بشید اون کار برای شما رزومه و هیستوری ساخته و نهایتاً دفع دوم سر کار رفتنتون سخت تر از دفعه اول نخواهد بود

بنظر من برای کنار اومدن با این قضیه باید شما به ٔat will بودن کانترکت‌ها بیشتر بعنوان یک فرصت نگاه کنید تا اهرم فشار. بجای ترس از خود اخراج شدن باید دید چی‌ باعث اخراج شدن می‌شه و چیکار باید کرد که به شما وابسط باشن
پاسخ
تشکر کنندگان: azem2014 ، Rock ، yami ، el333 ، sce ، shimoda ، Saeedv13 ، Sam2014 ، javadi436 ، eybaba ، msnfx ، AFSHIN-PIC ، mohsenmb ، reza_norouzi ، Lecturer ، ao_alireza
احسان جان، در مورد ارزش کردیت اسکور باهات موافقم. مثلا طول عمر و سابقه کردیت فرد به عینه دیدم که ارزشش خیلی بیشتر از کردیت اسکوره هست. اگه زیاد رو این کردیت اسکور تاکید میکنیم بخاطر اینه که مفتیه درست کردنش!! خرجی نداره، هرچه بالاتر بهتر Smile

ایکاش من هم میتونستم مثل تو در مورد امنیت شغلی و at will بودن قراردادهای کاری در آمریکا فکر کنم!! عاشق امنیت شغلی هستم و اینکه که بگم از آسمون سنگ هم بباره این کاره مال منه و هیشکی نمیتونه منو بندازه بیرون و مشکلی هم بود بدون ترس و واهمه از مسائل پشت بندش که این رئیس و اون مرئوسه و ... حرفم رو بزنم و بعبارتی فک طرف رو آسفالت کنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ehsan99 ، msnfx ، mohsenmb ، Lecturer
تا جاییکه میدونم لیس کردن ماشین کار سختی نیست و الیجبلیتی خاصی نمیخواد و تقریبا مثل کردیت کارده
کلا اگه بخوایم الیجیبیلیتی رو از اسون به سخت رده بندی کنیم میشه گفت : کردیت کارد و لیس- فایننس ماشین- لون شخصی-ریورس مورگج-مورگج/وام مسکن-بیزنس لون که به ترتیب هیستوری عمیقتری هم طلب میکنن و کلیر شدن براشون هم زمان زیادتری میبره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yami ، sce ، el333 ، ehsan99 ، msnfx ، AFSHIN-PIC ، Lecturer
(2014-03-30 ساعت 05:26)yami نوشته:  احسان جان، در مورد ارزش کردیت اسکور باهات موافقم. مثلا طول عمر و سابقه کردیت فرد به عینه دیدم که ارزشش خیلی بیشتر از کردیت اسکوره هست. اگه زیاد رو این کردیت اسکور تاکید میکنیم بخاطر اینه که مفتیه درست کردنش!! خرجی نداره، هرچه بالاتر بهتر Smile

ایکاش من هم میتونستم مثل تو در مورد امنیت شغلی و at will بودن قراردادهای کاری در آمریکا فکر کنم!! عاشق امنیت شغلی هستم و اینکه که بگم از آسمون سنگ هم بباره این کاره مال منه و هیشکی نمیتونه منو بندازه بیرون و مشکلی هم بود بدون ترس و واهمه از مسائل پشت بندش که این رئیس و اون مرئوسه و ... حرفم رو بزنم و بعبارتی فک طرف رو آسفالت کنم Smile

یامی عزیز من منظورم این نیست که بعد از کار پیدا کردن اون پوزیشن برای ما تضمین شدست و ....

ببین دوست عزیز ، چه اتفاقی ممکنه بیفته که شما از کار اخراج بشی‌؟

۱. یه زمانی هست که خودت ، خودت رو Dishonest می‌کنی، از کار میزنی ، درست کار رو انجام نمیدی و غیره. خوب در این حالت که شما هر کجای دنیا باشی‌ از کار اخراج میشی‌. فرض ما اینه که طرف سخت کوشه ، برای کارش وقت میذاره و سعی می‌کنه هم که کارش رو درست رو انجام بده

۲- حالا یه موقع هست با همه این کارها جوّ رقابتی در محیط کار آمریکا شما از رو از جاب بیکار می‌کنه. وقتی من میگم باید تو کار راهش رو پیدا کرد، یعنی‌ شما چی‌ کار کنی که تو کارت همیشه اپتودیت باشی‌. چه چیز‌های لازمه که یاد بگیری تا همیشه اونها به شما احتیاج داشته باشن. لازم اینکار ممکنه این باشه که مثلا طرف بعد از ۲۰ سال دوباره کتاب دست بگیره . یا حتی اگه لازم باشه از جیب خودش ترینینگ بره

چون اینها مریض نیستن که بخوان کسی‌ رو الکی اخراج کنن. نیرون انسانی‌ کارش اینجا ارزش داره . اگه اونها به طرف کار یاد میدان ، ترینش میکن به همین راحتیها نیست که فردا بگن شما برو یکی دیگه بیاد و ما اینهمه انرژی و وقت رو برای یه آدم جدید بذاریم

۳. یه زمانی هم هست که تو کمپانیهای بزرگ یکدفعه میا‌‌ن تو تعدیل نیرو چند هزار نفر رو اخراج میکن. اون که اون بالا نشست این آدم‌ها رو فقط به چشمه یه عدد می‌بینه. حتی اون موقع هم کار کردن تو یه کمپانی بزرگ به اندازه کافی‌ برای شما رزومه ساخته که بتونی دوباره کار پیدا کنی. اینکه ما زندگیمون رو تعطیل کنیم . هیچ لذتی از زندگیه نبریم و همیشه در ترس اخراج باشیم ، بنظر من زیاد جالب نیست.

همون زمانی که فرصت کار پیدا می‌کنیم ، جوری باید خودمون رو بسازیم که به اخراج از کار به چشم یه وکیشن نگاه کنیم

بعد در ضمن شما این قسمت قضیه رو میگی‌ چرا قسمت خوبat will بودن

قرارداد‌ها رو نمیگی‌

شما سر کار رفتی.کار رو خوب یاد گرفتی و رو کار سوار شدی . حالا احساس می‌کنی این حقوقی که داری میگیری برات کمه

کیه که بتونه شما رو اونجا نگه داره. اصلاً شما چه تعهدی داری‌ . هیچی‌!

با رزومه که ساختی برای جاب دیگه اپلای می‌کنی و یکدفعه ممکنه حقوقت خیلی‌ بالاتر بره. چیزی که من تو این مدت اینجا دیدم اینه که بیشتر کمپانیها از این حالت مینالن تا اخراج کردن کارمند!

(2014-04-01 ساعت 04:20)soheilbadami نوشته:  تا جاییکه میدونم لیس کردن ماشین کار سختی نیست و الیجبلیتی خاصی نمیخواد و تقریبا مثل کردیت کارده
کلا اگه بخوایم الیجیبیلیتی رو از اسون به سخت رده بندی کنیم میشه گفت : کردیت کارد و لیس- فایننس ماشین- لون شخصی-ریورس مورگج-مورگج/وام مسکن-بیزنس لون که به ترتیب هیستوری عمیقتری هم طلب میکنن و کلیر شدن براشون هم زمان زیادتری میبره.

فکر نمی‌کنم لیز آسون تر باشه و اتفاقا باید سخت تر از فایننس باشه

چون بانک داره رو طرف گمبل می‌کنه. اون فکر می‌کنه شما از ماشین خوب نگه داری می‌کنی، زیر مایلیج مورد نظر ازش استفاده می‌کنی و جوری برش میگردونی که اونها بتونن بفروشنش . چه چیزی مسیولیت پذیر بودن شما رو نشون میده?
کریدیت خوب ، هیستوری خوب ، پرداخت‌های سر وقت ..این مورد رو بزریم کنار پروسش تفاوت خاصی با فایننس نداره . در ضمن بانک‌ها و ینیون‌ها آپشن‌های خیلی‌ بیشتری برای فایننس دارن اما آپشن‌های لیز خیلی‌ خیلی‌ محدود ترن و به همین خاطر هم احتمالا گرفتنشون سخت تره
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، EMS ، soheilbadami ، el333 ، yami ، eybaba ، msnfx ، AFSHIN-PIC ، mohsenmb ، Lecturer
(2014-04-01 ساعت 09:20)ehsan99 نوشته:  چون بانک داره رو طرف گمبل می‌کنه. اون فکر می‌کنه شما از ماشین خوب نگه داری می‌کنی، زیر مایلیج مورد نظر ازش استفاده می‌کنی و جوری برش میگردونی که اونها بتونن بفروشنش . چه چیزی مسیولیت پذیر بودن شما رو نشون میده?
بله اون دان رو که از شما میگیره گرویی خوب نگه داشتن ماشین و عمل به قرارداد اجاره هست. در فایننس فرقش اینه که ماشین یکجوری مال شما حساب میشه و تحت شرایطی میتونین بفروشینش اما ماشین اجاره ای اینطور نیست و فرق الیجیبیلتی اندکی که دارن به همین خاطره.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، Rock ، msnfx ، Lecturer
دوستان سکیور کردیت کارت بدون هزینه سالیانه هست ؟
.
.
.
مثلا سکیور کردیت کارت هایی که هزینه سالیانه دارن و بعد از بالا رفتن اسکور تبدیل به کردیت میشن ایا همچنان هزینه سالیانه رو دارن ؟
پاسخ
(2014-04-15 ساعت 05:08)msnfx نوشته:  دوستان سکیور کردیت کارت بدون هزینه سالیانه هست ؟
.
.
.
مثلا سکیور کردیت کارت هایی که هزینه سالیانه دارن و بعد از بالا رفتن اسکور تبدیل به کردیت میشن ایا همچنان هزینه سالیانه رو دارن ؟

من تا حالا سکیور کردیت کارت با هزینه سالیانه نه دیدم و نه شنیدم!!
.
.
.
تاجایی که میدونم سکیور کردیت تبدیل به کردیت نمیشه و در مورد خود من که اون رو بعد از اینکه کردیت کارت معمولی گرفتم سکیور رو بستم.
در ثانی حتی اگه چنین برنامه ای هم باشه، مدتها قبل از اون شما به احتمال زیاد به یک کردیت کارت معمولی دست پیدا کردین و اصلا نگه داشتن سکیور دیگه فایده ای نداره و بهتره ببندین و از شرش خلاص بشین! حتی به قیمت یکی دو نمره پایین رفتن کردیت اسکور که موقتی هست البته.
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، reza_norouzi ، Lecturer
(2014-04-15 ساعت 05:23)yami نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 05:08)msnfx نوشته:  دوستان سکیور کردیت کارت بدون هزینه سالیانه هست ؟
.
.
.

.
.
.
تاجایی که میدونم سکیور کردیت تبدیل به کردیت نمیشه و در مورد خود من که اون رو بعد از اینکه کردیت کارت معمولی گرفتم سکیور رو بستم.
در ثانی حتی اگه چنین برنامه ای هم باشه، مدتها قبل از اون شما به احتمال زیاد به یک کردیت کارت معمولی دست پیدا کردین و اصلا نگه داشتن سکیور دیگه فایده ای نداره و بهتره ببندین و از شرش خلاص بشین! حتی به قیمت یکی دو نمره پایین رفتن کردیت اسکور که موقتی هست البته.
یامی عزیز من در این لینک که سکیور کردیت کارت ها رو لیست کرده دیدم و همشون هزینه سالیانه رو دارن و از 29 دلار به بالاست

اینم لینکش
http://www.creditcards.com/secured-credit-cards.php
پاسخ
(2014-04-15 ساعت 18:42)msnfx نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 05:23)yami نوشته:  
.
.
.

.
.
.
یامی عزیز من در این لینک که سکیور کردیت کارت ها رو لیست کرده دیدم و همشون هزینه سالیانه رو دارن و از 29 دلار به بالاست

اینم لینکش
http://www.creditcards.com/secured-credit-cards.php

خیلی نامردیه که این!!!
یعنی چی برای سکیور هم هزینه سالیانه میگیرن؟؟؟؟ فکر کنم این کارتها برای کسایی هست که رسما قند! زدن به کردیتشون و حتی با داشتن پولشون توی سکیور کردیت هم بهشون نمیشه اعتماد کرد!
بعید میدونم هیچ کدام از بچه ها به این کارتها نیازی داشته باشن.
بهرحال ممنون از اطلاع رسانی!
حداقل امیدوار شدم که خیلی اوضاع خراب تر از ما هم در این مملکت هست!! هههههه

در ضمن من اولین سکیور کردیتم رو از کردیت یونیون محله مون گرفتم به میزان 700 دولار و هزینه سالیانه هم نداشت تا جایی که یادمه. نهایت شش ماه فکر کنم نگهش داشتم و به محض گرفتن کردیت کارت دانشجویی استیت فارم، بستمش.

اما اگه کسی هزینه ماهیانه منزلش زیاده و اول کار بتونی یکی از این کارتها رو با کردیت لاین بالاتری نسبت به سکیور کردیت بدون هزینه سالیانه ولی با کردیت لاین پایینتر بگیره، مطمئنا این سی سی پنش دولار فوری عوضش در سریعتر بالا رفتن کردیت اسکور در میاد. ضمنا این کارتها همه سکیور کارتهای کل مملکت نیستن. فکر کنم اینا یک پولی دادن که این سایت لیتسشون کنه چون با احتساب کردیت یونیون ها تعدادشون خیلی بیشتر باید باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، sce ، msnfx ، mohsenmb ، Lecturer
دوستان عزیز تا جاییکه من تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم چک کردن اسکور باعث کمی پایین اومدن اسکور میشه ولی از نوشته بعضی از دوستان متوجه شدم که میزان اسکورشون و بالا و پایین شدنش رو میدونن حتی وقتی پرداختهاشونو انجام میدن بالا و پایین شدن اسکورشون دستشونه اگه میشه در این مورد کمی توضیح بدید و اگه سایت و مکان مطمئن و امنی برای چک کردن اسکور و همچنین هیستوری و کلا اوضاع کردیتمون میشناسید لطفا بنویسید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان