موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از موضوعاتی که من هنوز کاملا در موردش روشن نشدم حکایت اسکور و هیستوریه.
خب.تا اینجای کار دستمون اومد که با این چندرغاز کردیت اسکور چطور رفتار کنیم تا اسکورمون بالا بره و خدا رو شکر بی حرف پیش الان بالای 700 تاست.البته به قول یامی عملیات ژانگولری انجام ندادیم و فقط حرف ایشون رو گوش کردیم و بدهی رو که زمان استیمنت تا حد 30 درصد کردیت لاین بود رو پرداخت کردیم.حالا داستان این هیستوری چیه ؟اومدیم و تا 3 سال هیچ وامی رو نگرفتیم.چه می دونم مثلا ماشینی خونه ای چیزی نخریدیم.آیا با همین اسکور یا اسکور بهتر بدون سابقه بازپرداخت وامی،میشه مثلا 3 سال بعد برای ماشین یا خونه با بهره پایین وام گرفت ؟یکی از دوستان میگه حتما و تو همین سال اول سعی کن برای ساختن هیستوری بری یه ماشین برداری.چقدر این ادعا صحت داره ؟
ضمنا این روزا چپ و راست از طرف کپیتال وان نامه میاد که پاشین بیاین بهتون کردیت کارت با کارمزد سالانه صفر بدم.باور کنین تا الان 10 تا اومده.به خدا راست میگم.نظرتون چیه ؟من خودم ترجیح میدم فعلا با همین سکیور کردیت تا زمان گرفتن کردیت اصلی از بانک خودم صبر کنم.از طرفی مدیریت این 20 درصد کردیت لاین همین الان هم برام کار سختیه و الله بختکی تا الان درست دراومده.(البته همراه با توصیه های یامی).
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 04:36)sce نوشته: یکی از موضوعاتی که من هنوز کاملا در موردش روشن نشدم حکایت اسکور و هیستوریه.
خب.تا اینجای کار دستمون اومد که با این چندرغاز کردیت اسکور چطور رفتار کنیم تا اسکورمون بالا بره و خدا رو شکر بی حرف پیش الان بالای 700 تاست.البته به قول یامی عملیات ژانگولری انجام ندادیم و فقط حرف ایشون رو گوش کردیم و بدهی رو که زمان استیمنت تا حد 30 درصد کردیت لاین بود رو پرداخت کردیم.حالا داستان این هیستوری چیه ؟اومدیم و تا 3 سال هیچ وامی رو نگرفتیم.چه می دونم مثلا ماشینی خونه ای چیزی نخریدیم.آیا با همین اسکور یا اسکور بهتر بدون سابقه بازپرداخت وامی،میشه مثلا 3 سال بعد برای ماشین یا خونه با بهره پایین وام گرفت ؟یکی از دوستان میگه حتما و تو همین سال اول سعی کن برای ساختن هیستوری بری یه ماشین برداری.چقدر این ادعا صحت داره ؟
ضمنا این روزا چپ و راست از طرف کپیتال وان نامه میاد که پاشین بیاین بهتون کردیت کارت با کارمزد سالانه صفر بدم.باور کنین تا الان 10 تا اومده.به خدا راست میگم.نظرتون چیه ؟من خودم ترجیح میدم فعلا با همین سکیور کردیت تا زمان گرفتن کردیت اصلی از بانک خودم صبر کنم.از طرفی مدیریت این 20 درصد کردیت لاین همین الان هم برام کار سختیه و الله بختکی تا الان درست دراومده.(البته همراه با توصیه های یامی).
موفق باشین.
آقا سلام
میشه یه زحمت بکشید لینکهای آقای یامی رو بذارید ما هم مطالعه کنیم
چون من میخوام برای گرفتن سکیور کردیت اقدام کنم
ممنون میشم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
آره دیگه دوستان یامی استاد کردیت کارته و کلی مطلب گذاشته فقط زحمت بکشین بخونین بد نیست ! یعنی روم به دیفار دیگه مرگ میخواید برید غیاث آباد
فقط منم این مطلب رو میگم که خب اسکور امتیاز شما و هیستوری اعتبار شماست اسکور خوب بهره تون رو میاره پایین و هیستوری خوب باعث الیجیبل شدن میشه واسه وام البته به هزار و یک شرط ! که اصلش درامد و شغل پایداره و در جواب اون دوست در پست بالا بله اگر وام شخصی و یا ماشین بتونین فایننس کنین باعث ساختن هیستوری میشه که بخشی از اون امتیازه هم هست اما اینکه بخواین ماهی کلی بهره به بانک و دیلر بدین که هیستوری بسازین منم موافق نیستم . به وقتش وقتی شرایطتتون جور شد خودشون دنبالتون میان مثل همین کردیت کارد که روزی 10 تا افر میفرستن اونم کلی دعوتننامه لون و مورگج میاد. اصلا کار بانکهای امریکا مگر غیر از اینه که از بانک مرکزی پول با بهره 0 میگیرن و با 15 درصد میدن خلق الا. مرگ میخوان ؟ برن همونجا که گفتم !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-01 ساعت 04:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-01 ساعت 04:22 توسط soheilbadami.)
تا جاییکه میدونم لیس کردن ماشین کار سختی نیست و الیجبلیتی خاصی نمیخواد و تقریبا مثل کردیت کارده
کلا اگه بخوایم الیجیبیلیتی رو از اسون به سخت رده بندی کنیم میشه گفت : کردیت کارد و لیس- فایننس ماشین- لون شخصی-ریورس مورگج-مورگج/وام مسکن-بیزنس لون که به ترتیب هیستوری عمیقتری هم طلب میکنن و کلیر شدن براشون هم زمان زیادتری میبره.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 09:20)ehsan99 نوشته: چون بانک داره رو طرف گمبل میکنه. اون فکر میکنه شما از ماشین خوب نگه داری میکنی، زیر مایلیج مورد نظر ازش استفاده میکنی و جوری برش میگردونی که اونها بتونن بفروشنش . چه چیزی مسیولیت پذیر بودن شما رو نشون میده?
بله اون دان رو که از شما میگیره گرویی خوب نگه داشتن ماشین و عمل به قرارداد اجاره هست. در فایننس فرقش اینه که ماشین یکجوری مال شما حساب میشه و تحت شرایطی میتونین بفروشینش اما ماشین اجاره ای اینطور نیست و فرق الیجیبیلتی اندکی که دارن به همین خاطره.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 05:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 05:09 توسط msnfx.)
دوستان سکیور کردیت کارت بدون هزینه سالیانه هست ؟
.
.
.
مثلا سکیور کردیت کارت هایی که هزینه سالیانه دارن و بعد از بالا رفتن اسکور تبدیل به کردیت میشن ایا همچنان هزینه سالیانه رو دارن ؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز تا جاییکه من تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم چک کردن اسکور باعث کمی پایین اومدن اسکور میشه ولی از نوشته بعضی از دوستان متوجه شدم که میزان اسکورشون و بالا و پایین شدنش رو میدونن حتی وقتی پرداختهاشونو انجام میدن بالا و پایین شدن اسکورشون دستشونه اگه میشه در این مورد کمی توضیح بدید و اگه سایت و مکان مطمئن و امنی برای چک کردن اسکور و همچنین هیستوری و کلا اوضاع کردیتمون میشناسید لطفا بنویسید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری