کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
البته من مثل دوست عزیزمون IT Guy تجربه زیاد مثبتی از کردیت یونیون ندارم اما مسئله این هست که کردیت یونیون ها در آمریکا مثل یک مغازه شخصی هستن که هر کدام اصول و قانون قاعده خودش رو داره و صرف اینکه کردیت یونیونی در محله ما کارش رو درست انجام نمیده ربطی به کردیت یونیون در یک جای دیگه نداره و بالعکس. اینو میگم چون سیستم کورپوریتی آمریکا باعث شده که ما به همه چیز جوری نگاه کنیم که انگار یک کوروپوریت مرکزی داره کنترلش میکنه پس مثلا اگه یکی تجربه خوبی با کردیت یونیون داشت پس اون خوب و برعکسش بد هست.

مشکل من با کردیت یونیونمون این بود که یک شعبه بیشتر نداشت و دسترسی به حسابم در هر جایی بغیر از اون شعبه تقریبا غیر ممکن بود چه برای گذاشتن چک به حساب یا برداشتن پول مگر استفاده از دبیت کارت در عابربانک که آنهم محدودیت روزانه دارد.

در ضمن این کردیت یونیون حتی برای استفاده از عابر بانک در حیاط خودش هم هر بار 2 دولار هزینه کم میکرد!! بقیه عابربانکها هم رقمی بین 2 تا 5 دولار میتونست هزینه استفاده اش باشه.

بعدها که چیس بانک مهاجرت کردم و حسابم رو در اون کردیت یونیون بستم، یک بار مجبور شدم که برای مدارک گرین کارتم یک سر به آنها بزنم تا کپی صورتحسابی که نشان دهد حساب مشترک با همسرم داشته ام از آنها بگیرم. حدس بزنید چه اتفاقی افتاد؟؟؟ تقریبا هیچ اطلاعاتی از حساب من پیش آنها نمانده بود!! بعد از کلی تته پته به من گفتن که آنها از دو سیستم جداگانه که یکی قدیمی و دیگری خیلی قدیمی تر هست استفاده میکنن و احتمالا اطلاعات پاک شده و اگه خیلی اجباری باشه ممکنه مجبور باشن که با اخذ هزینه تقاضای بررسی بک آپهای آن زمان رو بدن!!!

با بدبختی تمام و یک روز معطلی توانستند یک نمیچه پرینتی از سیستم به نسبت قدیمی (و نه قدیمی تر!) پیدا کنند و به ازای هر صفحه 2 دولار برایم پرینت کنند!!! بعله برای هر صفحه پرینت هم پول میگیرند!!

دلیل دیگر بستن حسابم هم این بود که عملا امکان ارسال و دریافت (مخصوصا دریافت) پول توسط SWIFT یا همان وایر ترانسفر از خارج از کشور نداشت. کسی که میخواست به حساب من وایر ترانسفر کند باید به بانک مبدا شماره حسابی در یک موسسه مالی دیگر که موسسه مادر این کردیت یونیون در آن حساب داشت!! را میداد و آن پول بعد از رسیدن به آن بانک بصورت دستی یکی دو مرحله طی میکرد که به حساب من برسد اما عملا هر بار کسی خواست که به حساب من پول وایر کند، به مشکل خورد و پول برگشت میخورد.

خلاصه اینکه من دقیقا نمیدانم که مثلا مشکلات داشتن حساب در بانکی مثل ولزفارگو یا چیس چه میتواند باشد و بسیار علاقمندم که بدانم چون چیزی بیش از مثلا اخذ هزینه نگهداری حساب ماهانه نمیتواند باشد که آنهم با نگهداشتن مقدار کافی پول در حساب معمولا حذف میشود.

با باز کردن حساب در بانک چیس دیگر مشکل وایر ترانسفر نداشتم چون هر گونه وایر ترانسفر از طریق سویفت بصورت مستقیم و به نام من و شماره حساب شخصی من در همان شعبه خودم ارسال میشد. همچنین در نزدیک به 20.000 هزار عابر بانک میتوانستم پول بردارم و هزینه ای شاملش نمیشد و بانک چیس هم در اکثر ایالتها و شهرها شعبه دارد.

البته این مزایای بانک چیس با گرفتن دبیت کارت دیسکاور بانک عملا برایم بلااستفاده شد چون با دبیت کارت دیسکاور به بیش از 60.000 عابر بانک رایگان و همچنین دریافت وایر ترانسفر رایگان (در مقایسه با هزینه 15 دولاری بانک چیس) دسترسی دارم. همچنین این دبیت کارت حتی مینیموم موجودی حساب هم ندارد. تنها ایرادش همان آنلاین بودن و نداشتن شعبه هست و من کارهایی که نیاز به شعبه دارم رو در حساب چیس انجام میدهم و از دبیت کارت دیسکاور هم در موقع مسافرت برای استفاده در عابربانکها و همچنین دریافت وایر ترانسفر رایگان از خارج استفاده میکنم.

خلاصه چه بانک چه کردیت یونیون خوب تحقیق و بررسی کنید.

IT Guy عزیز هم خواهش میکنم حتما در مورد مشکلات ولز فارگو بنویسند چون به شخصه خیلی کنجکاو هستم که بدانم. من به شخصه فقط در مورد بانک آو آمریکا بد شنیده ام.
پاسخ
تشکر کنندگان: EMS ، behfaza ، Saeedv13 ، msnfx ، eybaba ، amjad ، mrhj50 ، mohsenmb ، face1 ، reza_norouzi
یعنی‌ الان داره گریه م میگیره، خدا شاهده تو زندگیم انقدر فارسی‌ ننوشته بودم. مثله احمقا عوض command c زدم command q پنجره بسته شد. حالا بدن توضیح میدم خدمتت. یعنی خدایی نمی‌‌دونی عجب چیز جالبی‌ نوشته بودم.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، behfaza ، msnfx ، mohsenmb
(2014-05-03 ساعت 08:45)ITGuy نوشته:  یعنی‌ الان داره گریه م میگیره، خدا شاهده تو زندگیم انقدر فارسی‌ ننوشته بودم. مثله احمقا عوض command c زدم command q پنجره بسته شد. حالا بدن توضیح میدم خدمتت. یعنی خدایی نمی‌‌دونی عجب چیز جالبی‌ نوشته بودم.

اگر از ویندوز استفاده کرده بودی الان دیگه دگمه کامندی نبود که بزنی و پنجره ات بسته بشه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Reb ، peidaye penhan
(2014-05-03 ساعت 06:31)yami نوشته:  ...مشکل من با کردیت یونیونمون این بود که یک شعبه بیشتر نداشت و دسترسی به حسابم در هر جایی بغیر از اون شعبه تقریبا غیر ممکن بود
...دلیل دیگر بستن حسابم هم این بود که عملا امکان ارسال و دریافت (مخصوصا دریافت) پول توسط SWIFT یا همان وایر ترانسفر از خارج از کشور نداشت.
....خلاصه چه بانک چه کردیت یونیون خوب تحقیق و بررسی کنید. ...
ما با یامی موافقیمBig Grin. بهترین کار داشتن یک حساب در بانک های تجاری و حساب دیگه ای در یک کردیت یونیونه. کارهای روزمره رو با کردیت یونیون انجام میدین. موقع مسافرت هم از حسابتون در بانک تجاری استفاده می کنین. من شنیدم کردیت یونیون ها وام های مسکن و خرید ماشین با بهره خیلی کمی میدن و از این نظر به بانک های تجاری ارجحیت دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، nora ، sce ، behfaza ، el333 ، mohsenmb ، msnfx ، shadi79 ، Rock ، amjad ، reza_norouzi
(2014-05-03 ساعت 21:49)Saeedv13 نوشته:  . بهترین کار داشتن یک حساب در بانک های تجاری و حساب دیگه ای در یک کردیت یونیونه. کارهای روزمره رو با کردیت یونیون انجام میدین. موقع مسافرت هم از حسابتون در بانک تجاری استفاده می کنین.
1- اینطوری نباید توی هرکدوم مقداری دلار سپرده داشته باشیم تا شارژمون نکنن؟؟؟
2- آیا کردیت یونیون ها مثل همان موسسات پولی ایران هستن که اعتبار بانک ها رو ندارن یا کاملا مثل بانکها قابل اعتماد هستن از نظر امنیت سرمایه و همینطور خدمات ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، peidaye penhan
(2014-05-03 ساعت 23:31)behfaza نوشته:  1- اینطوری نباید توی هرکدوم مقداری دلار سپرده داشته باشیم تا شارژمون نکنن؟؟؟
2- آیا کردیت یونیون ها مثل همان موسسات پولی ایران هستن که اعتبار بانک ها رو ندارن یا کاملا مثل بانکها قابل اعتماد هستن از نظر امنیت سرمایه و همینطور خدمات ؟
1- تو کردیت یونیون که باید یه کوچولو داشته باشین. مثلاً در حد 25 دلار. جایی که من حساب دارم ماهی یک دلار برای نگهداری از پول شما و سایر خدماتش پول می گیره. برای بانک های تجاری البته جریان متفاوته. برای هر حسابی و هر مبلغی ممکنه شما رو شارژ کنن که البته تو ویژگی های حسابشون می نویسن.
2- بستگی به تعریف شما از اعتماد داره. اینجا بعضی از مردم به هیچ موسسه مالی مثل بانک و کردیت یونیون اعتماد ندارن. هیچ حسابی در هیچ جایی ندارن. همیشه با پول نقد سر و کار دارن. اما با استانداردهای ما در ایران کردیت یونیون ها یه اندازه بانک ها اعتبار دارن. خیلی از اونها مخصوص صنف خاصی هستند. مثل کردیت یونیون برای معلم ها. این ها از مردم عادی عضو نمی گیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، behfaza ، mohsenmb ، msnfx ، Rock ، amjad ، reza_norouzi
تمامی بانکها و بروکرهای بورس و کردیت یونیونهای مجاز باید مجوز و تجت پوشش FDIC: Federal Deposit Insurance Corporation باشن
که در اینصورت سپرده شما تا سقف 250.000 چوق نزدیک دولت بیمه هست. این چیزی هست که من میدونم.
اگه بیشتر از این مقدار داشته باشید بهتره که در بانک یا موسسه دیگری بذارید که باز اون مقدار مازاد بر 250.000 چوق از طریق موسسه دوم و سوم و الی آخر پوشش بیمه ای داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، behfaza ، mohsenmb ، msnfx ، Rock ، shadi79 ، amjad ، reza_norouzi
من روز اول که حساب چکینگ مو در Chase باز کردم یه چهار پنج برگی چک که هر صفحه شامل سه عدد چک بود بهم دادن
هفته پیش که رفتم چک جدید بگیرم برای هر صفحه سه تایی چک 2 دلار شارژم کردن
دلیلشو توضیح داد ولی راستش متوجه نشدم چرا ابتدای کار چیزی ازم نگرفتن
کسی چنین تجربه ای داره؟ Sad
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-05-06 ساعت 07:27)AFSHIN-PIC نوشته:  من روز اول که حساب چکینگ مو در Chase باز کردم یه چهار پنج برگی چک که هر صفحه شامل سه عدد چک بود بهم دادن
هفته پیش که رفتم چک جدید بگیرم برای هر صفحه سه تایی چک 2 دلار شارژم کردن
دلیلشو توضیح داد ولی راستش متوجه نشدم چرا ابتدای کار چیزی ازم نگرفتن
کسی چنین تجربه ای داره؟ Sad

چکهای چیس که دفترچه ای هست چرا به شما برگه ای دادن؟
هر بار برای فکر کنم بسته 5 تایی دسته چک یعنی 5 تا دسته چک که هر کدام 25 برگ چک داره فکر کنم، 18 دولار باید شارژ کنن اما بنکر من گفت که هر وقت به من بگی اختیارش رو دارم که این هزینه رو دستی برات صفر کنم. گفت بقیه بنکر ها هم این اجازه رو دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza ، el333 ، AFSHIN-PIC ، Rock ، mohsenmb ، mrhj50 ، peidaye penhan ، reza_norouzi
اون چک‌ها که به شما دادن courtesy check هست. یعنی‌ شما از اول دفترچه چک نخواستی با حسابت و هزینه ش رو هم ندادی ولی‌ خوب گاهی‌ آدم احتیاج پیدا می‌‌کنه که یه جا چک بده و اینه که اینا برای یکی‌ دو بار مجانی‌ بهت میدن که کارت راه بیفته ولی‌ بیشتر از اون باید هزینه اش رو بدی.
البته اینم یکی‌ از دلایلی هست که من کردیت یونیون رو به بانک ترجیح میدم. این چک‌ها هرچند بار از کردیت یونیون بگیری مجانی‌ هست ولی‌ بانک در اولین فرصت چارجت می‌‌کنه.
اگه کارت زیاد به چک نوشتن می‌خوره به نفعته که این کاری که یامی گفت بکنی‌ و دسته چک بگیری.

موفق باشی‌.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza ، AFSHIN-PIC ، yami ، kasrafo ، Rock ، amjad ، reza_norouzi
خوب بالاخره سرو کار من هم به این تاپیک افتاد...

دیروز رفتم حساب باز کنم در بانک Capital One دلیلش هم این بود که همسر من اونجا حساب داشت و مسئولش هم آشنا بود، طرفای ما هم کلی شعبه و atm داره... هیچی دیگه تا کشور رو زد ایران سیستم پیغام داد که مطمئی از ایرانه؟! ایشون نمیتونه حساب باز کنه تا فرمهای مخصوصی رو پرکنه با شماره تلفن فلان و فلان هم تماس بگیرین. این آشنای ما کلی معذرت خواهی کرد و گفت برین معطل نشین من کاراشو میکنم.

حالا جدای از این حرفا بانک خوبی هست؟ کسی خاطره ای تجربه ای نداره ازش؟ من برای اینکه کارکرد حساب بیشتر بشه میخوام با خانمم حساب مشترک باز کنم. مشکل خاصی که نداره؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، behfaza ، shadi79
من فکر میکردم که کپیتال وان فقط کردیت کارت میده!
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، mahdibashoma ، behfaza
(2014-05-23 ساعت 20:50)yami نوشته:  من فکر میکردم که کپیتال وان فقط کردیت کارت میده!

جالبه که به هرکی میگم با تعجب همین حرف رو میزنه Wink جدیداً یک سیستم فقط آنلاین هم راه انداخته به نام 360 که خدمات خوبی میده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza ، sce ، Rock
(2014-05-24 ساعت 21:20)itex نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 20:50)yami نوشته:  من فکر میکردم که کپیتال وان فقط کردیت کارت میده!

جالبه که به هرکی میگم با تعجب همین حرف رو میزنه Wink جدیداً یک سیستم فقط آنلاین هم راه انداخته به نام 360 که خدمات خوبی میده.

اگه بانک آنلاینه که به نظر ما حساب چکینگ و سیوینگ دیسکاور بانک از همشون بهتره و دبیت کارتش هم در بیش از 60.000 عابربانک برایگان قابل استفاده هست ولی اگه شعبه داره دیگه اون مانده به خودتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، Rock ، soheilbadami ، mohsenmb ، itex ، sce
با سلام. آیا می شه مقداری دلار آمریکا را از یک بانک کانادایی به یک بانک آمریکایی به حساب کسی ریخت. آیا هزینه کمتر از هزینه حواله از ایران در می آد. بخاطر اینکه فامیل تو کانادا داریم که این کار را انجام بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان