موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-27 ساعت 12:21)member نوشته: با سلام. آیا می شه مقداری دلار آمریکا را از یک بانک کانادایی به یک بانک آمریکایی به حساب کسی ریخت. آیا هزینه کمتر از هزینه حواله از ایران در می آد. بخاطر اینکه فامیل تو کانادا داریم که این کار را انجام بده.
هزینه تقریبا مساوی است.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دیسکاور بانک اگه حساب چکینگ یا سیوینگ داشته باشید، ظاهرا هزینه وایر برای دریافت رایگانه ولی برای ارسال فکر کنم ده پانزده دولاری هست. بانکهای دیگه برای دریافت هم هزینه میگیرن مثل چیس که فکر کنم پانزده دولاره.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
آقا این CapitalOne از سال 2005 وارد کار بانک یا بقول خودشون Retail Banking شده، بانکها و شاخه های مختلفی رو هم خریداری کرده که ING Direct یکی از اونها بوده که باعث تولّد CapitalOne 360 شده که همه چیش آنلاینه و تا آخرسال هم کلاً با هم ادغام میشن.
از این حرفا بگذریم یک چیزی که خوب بود توی CapitalOne اگر حسابتون رو High Yield کنین (معدل ماهانه "مجموع" حسابهای بانکیتون بیشتر از 5000هزارتا باشه) امتیازات خوبی میدن که بهترینش به نظر من مجانی بودن استفاده از ATMتمام بانکها بودش (حتی تا 15دلار در ماه هم اگر بقیه بانکها از شما پول بگیرن جبران میکنه).
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
یامی عزیز و دیگر دوستان با تجربه
این سایت Credit Karma چقدر قابل اطمینانه آخه برای دریافت کریدیت اسکور باید SSN رو نوشت که خب دوستان میدونن هر جایی نباید این شماره ارائه بشه
آیا از نظر حفظ اطلاعات مشکلی در آینده پیش نمیاد؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 09:15)AFSHIN-PIC نوشته: یامی عزیز و دیگر دوستان با تجربه
این سایت Credit Karma چقدر قابل اطمینانه آخه برای دریافت کریدیت اسکور باید SSN رو نوشت که خب دوستان میدونن هر جایی نباید این شماره ارائه بشه
آیا از نظر حفظ اطلاعات مشکلی در آینده پیش نمیاد؟
سایتهای زیادی هستن که اسکور مجانی میدن و مورد اعتماد هم هستن ولی اسکور اونا نهایتا به دردی نمیخوره و اسکور اصلی رو مجانی نمیدن متاسفانه و اگر کسی مدعی شد راست نیست. نظر شخصی من اینه که اینا اطلاعات شما رو جمع میکنن و جور دیگه و بصورت تجاری ازش پول میسازن. خلاصه شخص معمولی که لونهای سنگین نداره سالی یکبار هم ریپورت اصلی رو چک کنه و همونجا با چند دلار اسکور بگیره مشکلی نیست و تفاوتی نداره. بعضی کردیتها مثل دیسکاور خودشون هر ماه مجانی به مشتریشون اسکور فیکوش رو میدن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر از دوستان خوب بادامی و یامی که همیشه پاسخگو بودن و هستن
من تو پستهای چند ماه پیش هم نوشته بودم که اولین درخواست کردیت کارتم از چیس بانک بود و چون هیستوری نداشتم قبول نشد اما نامه ای زدن که نوشته بود در آینده بررسی مجدد میشه و اگه واجد شرایط بودید بهتون اطلاع داده میشه
از بانک پرسیدم گفتن معمولا هر شش ماه اونا بررسی شون رو تکرار میکنن و الان پنج ماه گذشته میخواستم اگه بشه چک کنم ببینم کردیت اسکوری برام بوجود اومده که زودتر از بانک خودم دوباره درخواست بدم
در ضمن من که هیستوری نداشتم و بانک منو هارد چک کرده چه وضعیتی پیدا میکنم آیا کردیت من منفی شده؟؟؟؟؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8