کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-05-27 ساعت 12:21)member نوشته:  با سلام. آیا می شه مقداری دلار آمریکا را از یک بانک کانادایی به یک بانک آمریکایی به حساب کسی ریخت. آیا هزینه کمتر از هزینه حواله از ایران در می آد. بخاطر اینکه فامیل تو کانادا داریم که این کار را انجام بده.

شدنش که میشه ولی فی بانک وایر بستگی به بانک و نوع حسابتون داره.
هر بانک مقررات و نرخ خاص خودش رو داره که می توانید از تو سایت بانک پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-27 ساعت 12:21)member نوشته:  با سلام. آیا می شه مقداری دلار آمریکا را از یک بانک کانادایی به یک بانک آمریکایی به حساب کسی ریخت. آیا هزینه کمتر از هزینه حواله از ایران در می آد. بخاطر اینکه فامیل تو کانادا داریم که این کار را انجام بده.

هزینه تقریبا مساوی است.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-04-21 ساعت 23:06)aram7x نوشته:  به نظر من برای تازه واردها BOA خوبه .
شما یک حساب E banking سیوینگ و چکینگ باز میکنین .
E banking فقط یه محدودیتهایی داره اما هیچ هزینه و یا شارژ ماهانه نداره
محدودیتها :
چک ها رو باید از خود پرداز در حساب چکینگ بزارین
برای چک باید پول بدین
در ماه 3 بار بیشتر نمیتونین از سیوینگ به چکینگ انتقال بدین
مزایا:
بدون هزینه و شارژ ماهیانه
نداشتن محدودیت در حساب سیوینگ چون در اکثر بانکها و حسابها اگر سپردتون کمتر از لیمیت باشه شارژ میشین و مهمولاً برای تازه واردها پول بلوکه کردن زیاد خوب نیست (نکته : باید هر ماه 25$ از چکینگ به سیوینگ انتقال داد که بانک میتونه بصورت اتوماتیک براتون تنظیم کنه )
خدمات اینترنتی خوب

من الان بعد از 2 سال همچنان همون حساب رو دارم
اگه کار دارین و دایرکت دپازیت میگیرین چیس بنظر من خوبه من هردو رو دارم!

من هم تحقیقاتی کردم و علاقه وافری نسبت به این حساب پیدا کردم اما......

بله اما داره .... این نوع حساب ظاهرا دیگه باز نمیشه و فقط کسانی که این حساب رو باز کردند می توانند نگه دارند و در صورت بسته شدن فاتحه مع الصلوات
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، mohsenmb
دیسکاور بانک اگه حساب چکینگ یا سیوینگ داشته باشید، ظاهرا هزینه وایر برای دریافت رایگانه ولی برای ارسال فکر کنم ده پانزده دولاری هست. بانکهای دیگه برای دریافت هم هزینه میگیرن مثل چیس که فکر کنم پانزده دولاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza ، mohsenmb
آقا این CapitalOne از سال 2005 وارد کار بانک یا بقول خودشون Retail Banking شده، بانکها و شاخه های مختلفی رو هم خریداری کرده که ING Direct یکی از اونها بوده که باعث تولّد CapitalOne 360 شده که همه چیش آنلاینه و تا آخرسال هم کلاً با هم ادغام میشن.
از این حرفا بگذریم یک چیزی که خوب بود توی CapitalOne اگر حسابتون رو High Yield کنین (معدل ماهانه "مجموع" حسابهای بانکیتون بیشتر از 5000هزارتا باشه) امتیازات خوبی میدن که بهترینش به نظر من مجانی بودن استفاده از ATMتمام بانکها بودش (حتی تا 15دلار در ماه هم اگر بقیه بانکها از شما پول بگیرن جبران میکنه).
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، mohsenmb ، amiz.abdollah ، behfaza ، Danoosh ، j.modarres
یامی عزیز و دیگر دوستان با تجربه
این سایت Credit Karma چقدر قابل اطمینانه آخه برای دریافت کریدیت اسکور باید SSN رو نوشت که خب دوستان میدونن هر جایی نباید این شماره ارائه بشه
آیا از نظر حفظ اطلاعات مشکلی در آینده پیش نمیاد؟ Sad
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 09:15)AFSHIN-PIC نوشته:  یامی عزیز و دیگر دوستان با تجربه
این سایت Credit Karma چقدر قابل اطمینانه آخه برای دریافت کریدیت اسکور باید SSN رو نوشت که خب دوستان میدونن هر جایی نباید این شماره ارائه بشه
سایتهای زیادی هستن که اسکور مجانی میدن و مورد اعتماد هم هستن ولی اسکور اونا نهایتا به دردی نمیخوره و اسکور اصلی رو مجانی نمیدن متاسفانه و اگر کسی مدعی شد راست نیست. نظر شخصی من اینه که اینا اطلاعات شما رو جمع میکنن و جور دیگه و بصورت تجاری ازش پول میسازن. خلاصه شخص معمولی که لونهای سنگین نداره سالی یکبار هم ریپورت اصلی رو چک کنه و همونجا با چند دلار اسکور بگیره مشکلی نیست و تفاوتی نداره. بعضی کردیتها مثل دیسکاور خودشون هر ماه مجانی به مشتریشون اسکور فیکوش رو میدن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، reza_norouzi
(2014-06-01 ساعت 09:15)AFSHIN-PIC نوشته:  یامی عزیز و دیگر دوستان با تجربه

این سایتهای رایگان (که معتبرهاشون فقط کردیت کارما و کردیت سسامی و یکی دیگه هست) معمولا فقط از اسکور Experian استفاده میکنن و اسکورهای Equifax و TransUnion توشون دخالتی نداره و به همین دلیل زیاد دقیق نیست. مخصوصا که Equifax از این دو پر کاربردتره توسط موسسات مالی و کردیت.
هیچ خطری نداره که شماره سوشیالتون رو بدین چون این دو سه سایت معتبر و شناخته شده هستند ولی همانطور که سهیل هم گفت بهتره یک اکانت چکینگ در دیسکاور بانک باز کنید که هم آنلاینه هم هزینه نداره و هم میشه از 60.000 عابربانک به رایگان استفاده کرد و تازه اسکور FICO رو هم به رایگان نشون میده که دقیق ترین اسکور محسوب میشه.
البته اگه کردیت کارت دیسکاور گرفتین اونم کفایت میکنه ولی اونایی که نتونستن کردیت کارتش رو بگیرن خواستم بگم با چکینگ اکانتش هم میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، itex ، amjad ، reza_norouzi ، j.modarres
تشکر از دوستان خوب بادامی و یامی که همیشه پاسخگو بودن و هستن
من تو پستهای چند ماه پیش هم نوشته بودم که اولین درخواست کردیت کارتم از چیس بانک بود و چون هیستوری نداشتم قبول نشد اما نامه ای زدن که نوشته بود در آینده بررسی مجدد میشه و اگه واجد شرایط بودید بهتون اطلاع داده میشه
از بانک پرسیدم گفتن معمولا هر شش ماه اونا بررسی شون رو تکرار میکنن و الان پنج ماه گذشته میخواستم اگه بشه چک کنم ببینم کردیت اسکوری برام بوجود اومده که زودتر از بانک خودم دوباره درخواست بدم
در ضمن من که هیستوری نداشتم و بانک منو هارد چک کرده چه وضعیتی پیدا میکنم آیا کردیت من منفی شده؟؟؟؟؟ Tongue
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 19:45)AFSHIN-PIC نوشته:  تشکر از دوستان خوب بادامی و یامی که همیشه پاسخگو بودن و هستن
من تو پستهای چند ماه پیش هم نوشته بودم که اولین درخواست کردیت کارتم از چیس بانک بود و چون هیستوری نداشتم قبول نشد اما نامه ای زدن که نوشته بود در آینده بررسی مجدد میشه و اگه واجد شرایط بودید بهتون اطلاع داده میشه
از بانک پرسیدم گفتن معمولا هر شش ماه اونا بررسی شون رو تکرار میکنن و الان پنج ماه گذشته میخواستم اگه بشه چک کنم ببینم کردیت اسکوری برام بوجود اومده که زودتر از بانک خودم دوباره درخواست بدم
در ضمن من که هیستوری نداشتم و بانک منو هارد چک کرده چه وضعیتی پیدا میکنم آیا کردیت من منفی شده؟؟؟؟؟ Tongue

دوست عزیز، بهتره منتظر بشی چون خودت تقاضا بدی هارد اینکواری میشه مگر اینکه از شانس شما نتیجه سافت اینکواری در پرونده بوده باشه موقع تماس و همان رو قبول کنند که خوب یک درصده احتمالش.
در ضمن شما برای اولین بار بعید میدونم به راحتی از چیس بتونی کارت بگیری. یکی از کپیتال وان بگیر و شروع به کردیت سازی بکن. چیس کمی سخت گیر شده.
فرقی نمیکنه هیستوری داشتی نداشتی، تمام هارد و سافت اینکواری ها در حسابت ثبت میشه. هارد اینکواری ها مخصوصا اگه تازه کار باشی تاثیرش حتی بدتر هم هست به نسبت کسی که کردیت خیلی خوب و با سابقه ای داره.
بنابرین بهتره ریسک رو یک بار دیگه با کپیتال وان بکنی که مطمئن باشی یک چیزی بهت میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، sce ، AFSHIN-PIC ، amjad
سلام بر مهاجرسرایی های گل
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ من سکیور کردیت دارم و کلا خیلی خوش قولم و هر چی با کردیت کارتم خرج میکنم در عرض دو یا سه روز پرداخت می کنم و اصلا صبر نمیکنم که موعدش برسه و با دو دیت اصلا کاری ندارم ، انقدر وظیفه شناسم که خودم جلو جلو پرداخت میکنم Wink . هیچوقت هم حتی 50 درصد کل کردیت از کردیت کارتم استفاده نکردم ، همیشه 20-25 درصد استفاده کردم و تسویه کردم سریع . حالا این برام سواله که همین خوش حسابی فقط مهمه , اینکه من حساب کردیت کارتم رو به موقع تسویه کنم کافیه یا کم شدن موجودی حسابم کردیتم رو خراب میکنه؟ سوال دوم در مورد شارژ شدنه ، حساب من سیتی بانک هست و میدونم که فی ماهانه برای چکینگ 10$ هست، اگه موجودیم تو یه ماه بره زیر 1500$ همون 10$ رو شارژ میشم فقط؟ بعد زیر 1500$ دیگه فرق نمیکنه چقدر بشه؟ یعنی 1400$ با 400$ فرقی نداره دیگه؟ در مورد سیوینگ چی؟ کسی میدونه زیر 300$ اومدن سیوینگ چه عواقبی داره؟ شارژ داره؟ اگه داره چقدر؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی زود چون من خوشبختانه تا الان خیلی خوش حساب بودم و بدهی کردیت رو سریع پرداختم و موجودیم هم همیشه بالای 1500$ چکینگ و 300$ سیوینگ بوده ولی متاسفانه الان یه مدته که اوضاع خوب پیش نمیره و من حساب کردم که رنت این ماهم رو که بدم یکی از این دوتا حسابم از این مرز میره پایینتر Sad میخوام بدونم چه عواقبی داره، اگه فقط شارژ میشم و در حد 10$ و 20$ باشه که اصلا مهم نیست اما اگه بدحسابی محسوب میشه و کردیت رو خراب میکنه یا میزان شارژ خیلی زیاده بگید که یه فکری بکنم، زودتر یه پولی جور کنم چون خیلی نگرانم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 12:10)poone59 نوشته:  سلام بر مهاجرسرایی های گل
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ .......

دوست عزيز؛ پايين اومدن موجودي شما تاثيري روي کرديت نداره، خيالتون راحت باشه. ضمنا خيلي از بانکها شرايطي دارن که حتي اگر موجوديتون از حد مورد نظر کمتر بشه شارژتون نميکنن. در مورد بانک ولز فارگو که همينه. مثلا 10 بار استفاده از کارت و .... که ميتونيد تو سايت بانکتون در موردش بخونيد.
مطلب بعدي اينکه، تا جاييکه من شنيدم، پرداخت سريع بدهي کارت اعتباري (تسويه بدهي قبل از کلوزينگ ديت) تاثير مثبتي روي کرديت شما نداره! بهترين تاثير روي کرديت کارد اينه که بذاريد بين 1% تا 20% از کرديت لاين توي استيتمنت بياد و بعد اون رو تسويه کنيد.

موفق باشيد
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: poone59 ، amjad
(2014-06-02 ساعت 12:25)2013selectee نوشته:  
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ .......

دوست عزيز؛ پايين اومدن موجودي شما تاثيري روي کرديت نداره، خيالتون راحت باشه. ضمنا خيلي از بانکها شرايطي دارن که حتي اگر موجوديتون از حد مورد نظر کمتر بشه شارژتون نميکنن. در مورد بانک ولز فارگو که همينه. مثلا 10 بار استفاده از کارت و .... که ميتونيد تو سايت بانکتون در موردش بخونيد.
مطلب بعدي اينکه، تا جاييکه من شنيدم، پرداخت سريع بدهي کارت اعتباري (تسويه بدهي قبل از کلوزينگ ديت) تاثير مثبتي روي کرديت شما نداره! بهترين تاثير روي کرديت کارد اينه که بذاريد بين 1% تا 20% از کرديت لاين توي استيتمنت بياد و بعد اون رو تسويه کنيد.

موفق باشيد

مرسی دوست عزیزم از جواب Smile در مورد اینکه حداقل موجودی چقدر میتونه باشه اطلاعی دارید؟ کمترین میزانی که میتونه تو حساب بانکی وجود داشته باشه. چه چکینگ و چه سیوینگ. البته که من امیدوارم اون روز رو به چشم نبینم و اوضاع دیگه اونقدر بد نشه که من تا ته حسابم رو خرج کنم اما بدونم خیالم راحتتره. تا چه مرزی از موجودی حساب رو میشه خرج کرد؟ شارژ شدن برام خیلی مهم نیست، من فقط نگران اوضاع کردیت بودم که طبق گفته شما مشکلی نیست و الان هم برای روز مبادا میخوام بدونم که چقدر از موجودی حساب غیر قابل برداشت هست و باید تو حساب بمونه حتما تا حساب بسته نشه؟ میخوام بدونم که روی چقدر از موجودی میشه برای روز مبادا حساب کرد و قابل خرج کردن هستش؟
در مورد تعداد و زمان پرداخت هم فکر میکنم که شما درست میگید و البته من هم غیر از این نگفتم. منظور من از اشاره به پرداخت سریع و جلوجلو هم دقیقا به همین دلیل بود که من نمیذارم هیچوقت بدهی جمع بشه و از 20 یا 25 درصد کل کردیتم تجاوز کنه چون من از کارتم خیلی زیاد استفاده می کنم و کلا هم مبلغ کردیتم خیلی زیاد نیست برای همین تقریبا 3 یا 4 روزی یکبار حدود 20 یا 25 درصدش خرج میشه و برای همین تعداد پرداخت هام زیاده تو ماه و منظورم از خوش حسابی هم دقیقا همین بود که نمیرم 80 یا 90 درصد کل مبلغ کردیت رو خرج کنم و بعد صبر کنم تا یه روز قبل از دو دیت پرداخت کنم، وقتی به حدود 20-25 درصد میرسه ، سریع پرداخت میکنم که میشه تقریبا هفته ای دو بار. این توضیح هم در تایید حرف شما بود.
خیلی مرسی از راهنماییتون ، خوبه، حداقل خیالم بابت کردیتم راحت شد Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Lecturer
دوستان یه سوالی داشتم اگه این جا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید !! این قضیه بیمه اوباما Big Grin فکر کنم همون بیمه همگانی که تازه اجراش کردن در عوض همون 2500$ هست که اخر سال میدادن دیگه ؟ حالا اگه ما اون 2500$ بخواهیم و بیمه رو برای سال اول نخواهیم میشه ؟ دی
چون سال اول بالاخره فشار بیشتری رومون هست اگه این 2500 که 2 نفرمون کار کنه میشه 5000 تا خیلی تاثیر داره !!بعد برای سال بعدش ثبت نام بیمه کنیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 12:57)poone59 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 12:25)2013selectee نوشته:  

موفق باشيد

مرسی دوست عزیزم از جواب Smile در مورد اینکه حداقل موجودی چقدر میتونه باشه اطلاعی دارید؟ کمترین میزانی که میتونه تو حساب بانکی وجود داشته باشه. چه چکینگ و چه سیوینگ. البته که من امیدوارم اون روز رو به چشم نبینم و اوضاع دیگه اونقدر بد نشه که من تا ته حسابم رو خرج کنم اما بدونم خیالم راحتتره. تا چه مرزی از موجودی حساب رو میشه خرج کرد؟ شارژ شدن برام خیلی مهم نیست، من فقط نگران اوضاع کردیت بودم که طبق گفته شما مشکلی نیست و الان هم برای روز مبادا میخوام بدونم که چقدر از موجودی حساب غیر قابل برداشت هست و باید تو حساب بمونه حتما تا حساب بسته نشه؟ میخوام بدونم که روی چقدر از موجودی میشه برای روز مبادا حساب کرد و قابل خرج کردن هستش؟ ........

هر بانکي شرايطش فرق ميکنه؛ سيتي رو که نگاه کردم واسه Basic Checking شرايط زير رو نوشته:

Avoid Monthly Fees

1. Make 1 Direct Deposit AND 1 Bill Payment each monthly statement period and pay no monthly service fee, OR
2. Keep $1,500 in prior calendar month combined average balances in either your Basic Checking or with a linked Basic Savings account and pay no monthly service fee

بهترين کار اينه که تو سايت بانک، توضيحات مربوط به نوع حسابي که باز کرديد رو بخونيد.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: poone59 ، amjad ، Lecturer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان