موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم اینجا یا تاپیک دیگه بود که بحث شعبه بانک کپیتال وان شد که ایا حضور فیزیکی داره یا فقط مثل دیسکاور انلاین هست
میخواسم بگم امروز من یک شعبش رو دیدم و ضمنا متوجه شدم شعب زیادی داره ( در استیت تکزاس ).
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 14:24)poone59 نوشته: .......... حالا من می خوام بدونم اینجا اون حداقل چقدره؟ اون مرزی که دیگه پایینتر نمیتونه بره موجودی؟ اگه بانکها با هم فرق دارند، امیدوارم دوستانی که حساب سیتی دارند کمک کنند چون من با سرچ پیدا نکردم جوابم رو و نمیخوام هم از شعبه بپرسم، یه جورایی ترجیح میدم بهشون خبر ندم که اوضاع چطوره و چه سوالهایی تو ذهنم هست
نه این حد و مرز و حداقل موجودی وجود نداره ولی اگه گردش مالی یا مانده کم باشه چارج میشید همونطور که میدونین . برای بانک بهتره که شما کمتر داشته باشید تا چارجتون کنه ! در ضمن من خودم ته حساب سیوینگم الان 4 سنته ! در همین بانک سیتی.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
این بحث Cash Back و یا مایلج در کارتهار اعتباری چگونه اعمال میشه
مثلا برای یک نوع از کپیتال وان نوشته 1.5% نامحدود Cash Back این یعنی 1.5% هر پرداختی برگردانده میشه و اگه جواب مثبته به کجا واریز میشه
و اگه نوشته Unlimited 2X miles یعنی چه مقدار مایل پروازی و چطور حساب میشه و کجا ثبت میشه و استفاده کرد
و در کل کسی برای 12 نوع کارت کپیتال وان پیشنهاد داره که کدوم بهتره البته میدونم به شرایط و سلیقه افراد بستگی داره ولی انتخاب برتر کدوم میتونه باشه
تو جدول مقایسه سه ستون وجود داره (سایت کپیتال وان) یکی fee که خب شارژ سالیانه هست اما Purchase APR و Transfer Info چه تعریفی داره
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 11:44 توسط soheilbadami.)
خوب شد این تاپیک بالا امد. من یک عذر خواهی بدهکارم چون یکجای این تاپیک یادمه گفتم که کسی به اطلاعات حساب شما و اینکه چقدر درش دارین و تبادلاتتون دسترسی نداره اما با کمال تاسف اینطور نیست بانکها همه این اطلاعات رو با شرکای تجاری و اشخاص سوم مشخص شر میکنن و اینکار قانونی هست. اینرو با یک سلسله پیگیریهای خودم از 2 تا بانکی که حساب دارم و همینطور بانک مرکزی متوجه شدم چون برام جالب و مهم بود و همینطور باور نکردنی.
حتی میزان سی دی های احتمالی اشخاص هم محرمانه نیستن. واقعا دنیاییه سیستم پولی و مالی امریکا و جون میده برای کلاهبرداری ! هر کی دستش رسید نوش جانش یکی میگفت امریکا جاییکه هیچ کاری عیب نیست . شاید !
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 13:29)atriana نوشته: در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟
یعنی واقعا هیچکی جواب من را نمی دونه؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها تا به حال کسی برای انجام پروژه خاصی تونسته بانک وام بگیره حدود 100K?
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 11:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 11:33 توسط soheilbadami.)
(2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته: [quote='atriana' pid='530524' dateline='1407229196']
نه چون در باره بیمه نه گفتید کدوم ایالت و اینکه بیمه تنها به پول شما نیست
در مورد دوم هم نه کسی نمیدونه چون به افسر دم در ! بستگی ذاره ولی کلا هرچی توی فرم هواپیما نوشته شما راستش رو بنویس و اگه پرسیدن همونطور.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 11:33)soheilbadami نوشته: (2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته: [quote='atriana' pid='530524' dateline='1407229196']
نه چون در باره بیمه نه گفتید کدوم ایالت و اینکه بیمه تنها به پول شما نیست
در مورد دوم هم نه کسی نمیدونه چون به افسر دم در ! بستگی ذاره ولی کلا هرچی توی فرم هواپیما نوشته شما راستش رو بنویس و اگه پرسیدن همونطور.
ما به ایالت کالیفرنیا خواهیم رفت و چون اولین ورودمون به امریکا است و کار نداریم فکر می کنم پولی که تو حسابمون است ملاک باشه و من از لینکی که تو سایتشون بود چیزی دستگیرم نشد.
*** Seize the day ***