کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2014-06-02 ساعت 14:03)2013selectee نوشته:  هر بانکي شرايطش فرق ميکنه؛ سيتي رو که نگاه کردم واسه Basic Checking شرايط زير رو نوشته:

Avoid Monthly Fees

1. Make 1 Direct Deposit AND 1 Bill Payment each monthly statement period and pay no monthly service fee, OR
2. Keep $1,500 in prior calendar month combined average balances in either your Basic Checking or with a linked Basic Savings account and pay no monthly service fee

بهترين کار اينه که تو سايت بانک، توضيحات مربوط به نوع حسابي که باز کرديد رو بخونيد.

مرسی از وقت و توجهی که صرف می کنی دوست خوبم. واقعا ممنونم. این جواب سوال دوم از پست اولم بود و خیلی خوب شد که گفتی چون مورد اول رو دقیقا نمی دونستم. فقط بالای 1500$ نگه داشتن موجودی رو مطمئن بودم. مرسی Smile ولی سوالی که تو پست دوم پرسیدم موضوعش فی ماهانه نبود. شاید بد مطرح کردم ، مثلا همه می دونیم که تو ایران اینجوریه که موجودی حساب مثلا 20 هزار تومنه اما مانده در دسترس 10 هزار تومن. یعنی شما به 10 هزار تومن آخر حساب نمی تونی دست بزنی، برای اینکه حساب باز و فعال بمونه باید حداقل 10 هزار تومن ته حساب بمونه و بانک خودش اون رو بلاک میکنه که شما نتونی خرجش کنی یا از ای تی ام برداشت کنی. درسته؟ حالا من می خوام بدونم اینجا اون حداقل چقدره؟ اون مرزی که دیگه پایینتر نمیتونه بره موجودی؟ اگه بانکها با هم فرق دارند، امیدوارم دوستانی که حساب سیتی دارند کمک کنند چون من با سرچ پیدا نکردم جوابم رو و نمیخوام هم از شعبه بپرسم، یه جورایی ترجیح میدم بهشون خبر ندم که اوضاع چطوره و چه سوالهایی تو ذهنم هست
پاسخ
تشکر کنندگان: Lecturer
نمیدونم اینجا یا تاپیک دیگه بود که بحث شعبه بانک کپیتال وان شد که ایا حضور فیزیکی داره یا فقط مثل دیسکاور انلاین هست
میخواسم بگم امروز من یک شعبش رو دیدم و ضمنا متوجه شدم شعب زیادی داره ( در استیت تکزاس ).
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2014-06-02 ساعت 14:24)poone59 نوشته:  .......... حالا من می خوام بدونم اینجا اون حداقل چقدره؟ اون مرزی که دیگه پایینتر نمیتونه بره موجودی؟ اگه بانکها با هم فرق دارند، امیدوارم دوستانی که حساب سیتی دارند کمک کنند چون من با سرچ پیدا نکردم جوابم رو و نمیخوام هم از شعبه بپرسم، یه جورایی ترجیح میدم بهشون خبر ندم که اوضاع چطوره و چه سوالهایی تو ذهنم هست
نه این حد و مرز و حداقل موجودی وجود نداره ولی اگه گردش مالی یا مانده کم باشه چارج میشید همونطور که میدونین . برای بانک بهتره که شما کمتر داشته باشید تا چارجتون کنه ! در ضمن من خودم ته حساب سیوینگم الان 4 سنته ! در همین بانک سیتی.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، poone59
این بحث Cash Back و یا مایلج در کارتهار اعتباری چگونه اعمال میشه
مثلا برای یک نوع از کپیتال وان نوشته 1.5% نامحدود Cash Back این یعنی 1.5% هر پرداختی برگردانده میشه و اگه جواب مثبته به کجا واریز میشه
و اگه نوشته Unlimited 2X miles یعنی چه مقدار مایل پروازی و چطور حساب میشه و کجا ثبت میشه و استفاده کرد
و در کل کسی برای 12 نوع کارت کپیتال وان پیشنهاد داره که کدوم بهتره البته میدونم به شرایط و سلیقه افراد بستگی داره ولی انتخاب برتر کدوم میتونه باشه Big Grin
تو جدول مقایسه سه ستون وجود داره (سایت کپیتال وان) یکی fee که خب شارژ سالیانه هست اما Purchase APR و Transfer Info چه تعریفی داره Sad
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 11:10)soheilbadami نوشته:  نمیدونم اینجا یا تاپیک دیگه بود که بحث شعبه بانک کپیتال وان شد که ایا حضور فیزیکی داره یا فقط مثل دیسکاور انلاین هست
میخواسم بگم امروز من یک شعبش رو دیدم و ضمنا متوجه شدم شعب زیادی داره ( در استیت تکزاس ).

آره من گفتم شعبه داره بچه ها تعجب کردن. توی Maryland هم شعبه زیاد داره.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami
خوب شد این تاپیک بالا امد. من یک عذر خواهی بدهکارم چون یکجای این تاپیک یادمه گفتم که کسی به اطلاعات حساب شما و اینکه چقدر درش دارین و تبادلاتتون دسترسی نداره اما با کمال تاسف اینطور نیست بانکها همه این اطلاعات رو با شرکای تجاری و اشخاص سوم مشخص شر میکنن و اینکار قانونی هست. اینرو با یک سلسله پیگیریهای خودم از 2 تا بانکی که حساب دارم و همینطور بانک مرکزی متوجه شدم چون برام جالب و مهم بود و همینطور باور نکردنی.
حتی میزان سی دی های احتمالی اشخاص هم محرمانه نیستن. واقعا دنیاییه سیستم پولی و مالی امریکا و جون میده برای کلاهبرداری ! Smile هر کی دستش رسید نوش جانش Smile یکی میگفت امریکا جاییکه هیچ کاری عیب نیست . شاید !
پاسخ
تشکر کنندگان: moqadam ، AFSHIN-PIC ، زری وحدتی
در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
تو سایتش یک جدول داره ولی من که متوجه نشدم داستانش چیه.
آدرس سایتش اینه
https://www.coveredca.com/shopandcompare...Guidelines
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 11:40)soheilbadami نوشته:  خوب شد این تاپیک بالا امد. من یک عذر خواهی بدهکارم چون یکجای این تاپیک یادمه گفتم که کسی به اطلاعات حساب شما و اینکه چقدر درش دارین و تبادلاتتون دسترسی نداره اما با کمال تاسف اینطور نیست بانکها همه این اطلاعات رو با شرکای تجاری و اشخاص سوم مشخص شر میکنن و اینکار قانونی هست. اینرو با یک سلسله پیگیریهای خودم از 2 تا بانکی که حساب دارم و همینطور بانک مرکزی متوجه شدم چون برام جالب و مهم بود و همینطور باور نکردنی.
حتی میزان سی دی های احتمالی اشخاص هم محرمانه نیستن. واقعا دنیاییه سیستم پولی و مالی آمریکا و جون میده برای کلاهبرداری ! Smile هر کی دستش رسید نوش جانش Smile یکی میگفت آمریکا جاییکه هیچ کاری عیب نیست . شاید !

یک نگاه به اینکه نباید شماره سوشال رو به کسی بدی ولی همه جا میخان ازت بنداز یا اینکه هر کی شماره کردیت حتی دبیت کارت رو داشت میتونه ازش سو استفاده کنه؟

انگاری سیاست اینجا سیاست «در دیزی رو باز بذار و اگه گربه دست زد بگیر نقره داغش کن هست»!!!

انگاری میخوان سازمانها و شرکتهای امنیتی و کشف جرم بیکار نمونن. یه جورهایی کلاهبردارها رو ترغیب میکنن که تخلف کنن و بعد اینا برن دنبالشون بگیرنشون!!
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، amjad ، moqadam ، mohsenmb ، Farshid22 ، زری وحدتی
(2014-08-05 ساعت 13:29)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
آدرس سایتش اینه
در هنگام ورود باید میزان پولی که همراهمون است را بگیم؟ خودشون می گردن؟ اگر زیر نفری 10000 باشه بازم باید اعلام کنیم؟

یعنی واقعا هیچکی جواب من را نمی دونه؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

بچه ها تا به حال کسی برای انجام پروژه خاصی تونسته بانک وام بگیره حدود 100K?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:29)atriana نوشته:  در بدو ورود برای استفاده از خدمات بیمه ای medi-cal با توجه به نداشتن کار به نظرتون چه مقدار پول در حساب بانکیمون بریزیم که واجد شرایط باشیم؟
آدرس سایتش اینه

زیر نفری ده هزار دولار که مقدار رو اعلام نمیکنن اما اگه علامت بزنی که بیش از نفری ده هزار دولار داری، ممکنه بپرسن که چقدر داری و اگه خیلی هم زیاد باشه که نمیدونم مثلا چقدره باید بگی از کجا آوردی.
معمولا چون کسی که بالای ده هزار تا با خودش ببره بیرون باید موقع خروج اعلام کنه، اگه اعلام نکنه، موقع برگشت بگه الان بیشتر دارم، میگن خوب از کجا آوردی؟ رفتی کار کردی؟ مالیاتش رو بده. ایران کار کردی؟ اجازه کار نداشتی برای کار در ایران و یک جورهایی خلاف کردی و ازین حرفا..
پاسخ
تشکر کنندگان: moqadam
(2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته:  [quote='atriana' pid='530524' dateline='1407229196']

نه چون در باره بیمه نه گفتید کدوم ایالت و اینکه بیمه تنها به پول شما نیست
در مورد دوم هم نه کسی نمیدونه چون به افسر دم در ! بستگی ذاره ولی کلا هرچی توی فرم هواپیما نوشته شما راستش رو بنویس و اگه پرسیدن همونطور.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 11:33)soheilbadami نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 15:42)atriana نوشته:  [quote='atriana' pid='530524' dateline='1407229196']

نه چون در باره بیمه نه گفتید کدوم ایالت و اینکه بیمه تنها به پول شما نیست
در مورد دوم هم نه کسی نمیدونه چون به افسر دم در ! بستگی ذاره ولی کلا هرچی توی فرم هواپیما نوشته شما راستش رو بنویس و اگه پرسیدن همونطور.

ما به ایالت کالیفرنیا خواهیم رفت و چون اولین ورودمون به امریکا است و کار نداریم فکر می کنم پولی که تو حسابمون است ملاک باشه و من از لینکی که تو سایتشون بود چیزی دستگیرم نشد.
*** Seize the day ***
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 12:57)poone59 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 12:25)2013selectee نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 12:10)poone59 نوشته:  سلام بر مهاجرسرایی های گل
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ .......

دوست عزيز؛ پايين اومدن موجودي شما تاثيري روي کرديت نداره، خيالتون راحت باشه. ضمنا خيلي از بانکها شرايطي دارن که حتي اگر موجوديتون از حد مورد نظر کمتر بشه شارژتون نميکنن. در مورد بانک ولز فارگو که همينه. مثلا 10 بار استفاده از کارت و .... که ميتونيد تو سايت بانکتون در موردش بخونيد.
مطلب بعدي اينکه، تا جاييکه من شنيدم، پرداخت سريع بدهي کارت اعتباري (تسويه بدهي قبل از کلوزينگ ديت) تاثير مثبتي روي کرديت شما نداره! بهترين تاثير روي کرديت کارد اينه که بذاريد بين 1% تا 20% از کرديت لاين توي استيتمنت بياد و بعد اون رو تسويه کنيد.

موفق باشيد

مرسی دوست عزیزم از جواب Smile در مورد اینکه حداقل موجودی چقدر میتونه باشه اطلاعی دارید؟ کمترین میزانی که میتونه تو حساب بانکی وجود داشته باشه. چه چکینگ و چه سیوینگ. البته که من امیدوارم اون روز رو به چشم نبینم و اوضاع دیگه اونقدر بد نشه که من تا ته حسابم رو خرج کنم اما بدونم خیالم راحتتره. تا چه مرزی از موجودی حساب رو میشه خرج کرد؟ شارژ شدن برام خیلی مهم نیست، من فقط نگران اوضاع کردیت بودم که طبق گفته شما مشکلی نیست و الان هم برای روز مبادا میخوام بدونم که چقدر از موجودی حساب غیر قابل برداشت هست و باید تو حساب بمونه حتما تا حساب بسته نشه؟ میخوام بدونم که روی چقدر از موجودی میشه برای روز مبادا حساب کرد و قابل خرج کردن هستش؟
در مورد تعداد و زمان پرداخت هم فکر میکنم که شما درست میگید و البته من هم غیر از این نگفتم. منظور من از اشاره به پرداخت سریع و جلوجلو هم دقیقا به همین دلیل بود که من نمیذارم هیچوقت بدهی جمع بشه و از 20 یا 25 درصد کل کردیتم تجاوز کنه چون من از کارتم خیلی زیاد استفاده می کنم و کلا هم مبلغ کردیتم خیلی زیاد نیست برای همین تقریبا 3 یا 4 روزی یکبار حدود 20 یا 25 درصدش خرج میشه و برای همین تعداد پرداخت هام زیاده تو ماه و منظورم از خوش حسابی هم دقیقا همین بود که نمیرم 80 یا 90 درصد کل مبلغ کردیت رو خرج کنم و بعد صبر کنم تا یه روز قبل از دو دیت پرداخت کنم، وقتی به حدود 20-25 درصد میرسه ، سریع پرداخت میکنم که میشه تقریبا هفته ای دو بار. این توضیح هم در تایید حرف شما بود.
خیلی مرسی از راهنماییتون ، خوبه، حداقل خیالم بابت کردیتم راحت شد Rolleyes

ایجاد کردن کردیت زمان برهست فکرکنم حداقل یه سالی باید روش کارکنید. بهترین کارهایی که میشه امتیاکردیت رو بالا برد ماشین رو فاینانس کنید چون لیز به تازه وارد خیلی سخت میدن. یا اینکه وام مدرسه داشته باشین.مابقیش به قول خودمون دست وپا زدنه. موجودی چکین 1500 تا و سیوینگ 300 تاست. اگه موجودی کمتر شد فدای سرتون ماهانه یه مبلغی رو شارژ میکنن.به فکر صرفه جویی های بهتر باشین. مثلاً آپارتمان رو شیرکنید. از نرم افزارها واسه مطلع شدن از کاهش قیمتها(off) استفاده کنید و ....
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، زری وحدتی ، reza_norouzi
(2014-06-02 ساعت 12:57)poone59 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 12:25)2013selectee نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 12:10)poone59 نوشته:  سلام بر مهاجرسرایی های گل
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ .......

دوست عزيز؛ پايين اومدن موجودي شما تاثيري روي کرديت نداره، خيالتون راحت باشه. ضمنا خيلي از بانکها شرايطي دارن که حتي اگر موجوديتون از حد مورد نظر کمتر بشه شارژتون نميکنن. در مورد بانک ولز فارگو که همينه. مثلا 10 بار استفاده از کارت و .... که ميتونيد تو سايت بانکتون در موردش بخونيد.
مطلب بعدي اينکه، تا جاييکه من شنيدم، پرداخت سريع بدهي کارت اعتباري (تسويه بدهي قبل از کلوزينگ ديت) تاثير مثبتي روي کرديت شما نداره! بهترين تاثير روي کرديت کارد اينه که بذاريد بين 1% تا 20% از کرديت لاين توي استيتمنت بياد و بعد اون رو تسويه کنيد.

موفق باشيد

مرسی دوست عزیزم از جواب Smile در مورد اینکه حداقل موجودی چقدر میتونه باشه اطلاعی دارید؟ کمترین میزانی که میتونه تو حساب بانکی وجود داشته باشه. چه چکینگ و چه سیوینگ. البته که من امیدوارم اون روز رو به چشم نبینم و اوضاع دیگه اونقدر بد نشه که من تا ته حسابم رو خرج کنم اما بدونم خیالم راحتتره. تا چه مرزی از موجودی حساب رو میشه خرج کرد؟ شارژ شدن برام خیلی مهم نیست، من فقط نگران اوضاع کردیت بودم که طبق گفته شما مشکلی نیست و الان هم برای روز مبادا میخوام بدونم که چقدر از موجودی حساب غیر قابل برداشت هست و باید تو حساب بمونه حتما تا حساب بسته نشه؟ میخوام بدونم که روی چقدر از موجودی میشه برای روز مبادا حساب کرد و قابل خرج کردن هستش؟
در مورد تعداد و زمان پرداخت هم فکر میکنم که شما درست میگید و البته من هم غیر از این نگفتم. منظور من از اشاره به پرداخت سریع و جلوجلو هم دقیقا به همین دلیل بود که من نمیذارم هیچوقت بدهی جمع بشه و از 20 یا 25 درصد کل کردیتم تجاوز کنه چون من از کارتم خیلی زیاد استفاده می کنم و کلا هم مبلغ کردیتم خیلی زیاد نیست برای همین تقریبا 3 یا 4 روزی یکبار حدود 20 یا 25 درصدش خرج میشه و برای همین تعداد پرداخت هام زیاده تو ماه و منظورم از خوش حسابی هم دقیقا همین بود که نمیرم 80 یا 90 درصد کل مبلغ کردیت رو خرج کنم و بعد صبر کنم تا یه روز قبل از دو دیت پرداخت کنم، وقتی به حدود 20-25 درصد میرسه ، سریع پرداخت میکنم که میشه تقریبا هفته ای دو بار. این توضیح هم در تایید حرف شما بود.
خیلی مرسی از راهنماییتون ، خوبه، حداقل خیالم بابت کردیتم راحت شد Rolleyes
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان