موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
2012-01-20 ساعت 02:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-20 ساعت 02:42 توسط maxsupermax.)
سلام بر دوستان عزیز
مدتی هست که بد جور مشغول کار و بار هستم و از اونجا که در ورود به سایت با مشکل " مال ور" مواجه میشم کم پیدا شدم.
این مورد که مینویسم گزارش امور بانکی من ظرفه ۶ ماه هست:
-توی چیس بانک ۲ حساب چک و سیوینگ دارم.
-از طریقه سرچ فهمیدم برای ما بدونه کردیتها باید "سکیورد کردیت" باز کنن که به اندازه پول خودت بهت سقف مصرف میدن.(بیشتر پیگیر شدم یه موقعیتِ توپ پیدا کردم تو بانکِ " کاپیتل وان" که با ۴۹ دلار سقفِ ۲۰۰ تا میدن).
همون رو باز کردم و ۲ دوره کامل یعنی ۳ ماه خرج کردم و باز پرداخت کردم و دیروز که خواستم ببینم اصلا کردیتی برام حساب شده یا نه ؟ از طریقه سایت "ترنسیونین کردیت رپورت" فهمیدم که بالای میانگین هستم و اوضاعام خوبه.
من اگر به باز پرداخته به موقعهام ادامه بدم و بدهی ناداشته باشم (طبق حرف بانک ) بعد از یه مدت میتونم وامِ خودرو بگیرم و از بی ماشینی در بیام
اینجا به خوش قولی و پرداخته به موقع خیلی اهمیت میدن، که خودش براشون کردیتِ اخلاقی حساب میشه... و دوست دارن
با تشکر از بهنویس .com
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
به به
چقدر استقبال شد!
همه رو اینجا جواب میدم
راجع به تاخیر در صدور کارت ها
حتما پیگیری کنید
من موقع افتتاح حساب، یک دبیت کارت موقت که فقط شماره اینا داشت و اسم من روش حک نشده بود رو از طرف گرفتم.
دقت کنید که چیزی که به دست میارید کاملا به درخواست های شما مرتبطه. مثلا برای خانمم چون عجله داشتم، یادم رفت درخواست بدم و اونا هم ندادن و ما صبر کردیم تا کارت اصلی با نام خودش بیاد و اون مدت رو بی کارت سر کرد.
من کارت دبیت موقتم رو همون روز افتتاح حساب گرفتم
کارت سکیور کریدیتم که روش Platenum نوشته رو حدود 10 روز بعدش گرفتم
کارت دبیت اصلیم که با اسم خودمه و بک گراوندش رو هم از رو سایت، خودم تعیین کرده بودم حدود 20 روز بعد افتتاح حساب.
حساب سکیور کردیت رو حدود 2000 تا افتتاح کنید و هر چه بیشتر بهتر
همه ی پرداخت هاتونو بندازید رو همین سکیور کردیت. همه ی همه رو. فقط فقط فقط حواستون باشه که در طول ماه بیشتر از 2000 باهاش خرج نکنید.(برای شارژ زودتر از ماه تحقیق نکرده م.)
پول هم دستتون اومد، بریزید تو چکینگ که دم دست تره.
سیوینگ به درد نمی خوره به نظرم چون سودش خیلی ناچیزه و من فقط برای اینکه هزینه ی سالیانه و ماهیانه ام کمتر شه، بازش کردم.
راستی اینم بگم که سکیور کردیت سالی 25 دلار هزینه داره(برای بانک من)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
supermax عزیز سلام
در باره این کردیتی که باز کردین آیا شرط داشتن کار داره یا بدو ورود هم میشه اقدام کرد ؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-17 ساعت 15:16)behzadb57 نوشته: (2011-09-27 ساعت 20:05)behzadb57 نوشته: (2011-09-14 ساعت 15:46)behzadb57 نوشته: سلام
من يك سوال در مورد مسايل بانكي دارم كه بيشتر به شبكه و نت مرتبط ميشه ولي قبلش بايد يه سري اطلاعات بدم
من همیشه از ایران حسابم رو با وی پی ان (VPN) چک می کنم چون کارتهای حسابم رو به دوستم در شیکاگو دادم تا ازشون استفاده کنه که هم حساب من کار کنه هم اگه لازم داشتن استفاده کنه ولی اونم بنا به دلایلی اصلا استفاده نکرد یکی از اونا این بود که وقتی از کردیت استفاده می کنین باید امضا کنین که ممکنه عدم تطابق مشکل ایجاد کنه
یکبار چند ماه قبل برای یکی از دوستان بدون وی پی ان (اصلا حواسم نبود) از ایران پول فرستادم به حساب سفارت امر-یکا در ترکمستان ولی مشکلی پیش نیومد لازم به ذکره به من حسابم وصل نشدم و توی سایت سفارت مشخصات کارتم رو وارد کردم
حالا می خوام بلیط اینترنتی بگیرم کسی می تونه دقیقا بگه خرید من از ایران بدون وی پی ان از یه سایت مثل Chepoair ممکنه برام مشکل ایجاد کنه.
مشخصات مكاني IP من وقتی از سایت خرید بلیط می خواد به بانک متصل بشه برای بانکم می ره یا نه و در كل بانک و يا FBI و يا هر مرجع ديگه اي می فهمه این خرید من از خاک ایران انجام شده؟
فکر کنم تو این زمینه کسی تجربه ای نداشت به هر حال ما که خرید بلیطمون را انجام دادیم و هیچ مشکلی بعد دو هفته هم بوجود نیامد و مبلغ آن هم از حسابم کم شد.
اگه خبری شد حتما اعلام می کنم اینم تجربه من
متاسفانه حسابم رو توي نوامبر بستند و چكم برگشت خورد ولي حسابم يكروزه باز شد. پس بدون VPN وصل نشين حتي اگه كارتون از سايت بانك انجام نشه منظورم اينه كه اگه مثلا بليط مي خرين و توي سايت بليط مشخصاتتون رو وارد مي كنين حتما با VPN آمريكا باشه
سلام
میبخشید میشه لطفا نحوه باز شدن مجدد حسابتون را اگر ممکنه توضیح بدین؟ چون من هم دچار همین مشکل شدم ولی به دلیل اینکه هیچ کسی را در امریکا ندارم نمیدونم باید چیکار بکنم.خودم هم الان ایران هستم. من در بانک BB&Tحساب باز کردم ولی راهنمای من پیشنهاد کرد که مقدار زیادی پول در حساب نذارم !!(و چه اشتباهی بوده این کار که بعدا فهمیدم) و الان که برگشتم بعد از چند ماه متوجه شدم که نمیتونم از طریق Internetbanking وارد بشم(ولی VPN استفاده نکردم) تماس گرفتم با بانک مذکور مسئولش گفت که حساب close شده و من باید یا پول نقد براش بفرستم (50 دلار) یا چک تا حسابم را مجددا باز بکنه و ID and Passwordرا هم مجددا Resetبکنه. بسیار مستاصلم نمیدونم چکار بکنم؟کسی در این تاپیک راه حل و یا تحربه ایی اینچنینی داره؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید(ضمنا من سیتی زن امریکا نیستم و گرین کارت هم ندارم من با ویزای تجاری به امریکا رفتم و حساب باز کردم)
با تشکر از زحمتی که میکشید
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
سوالتون کمی از تاپبک دوره ولی بهر جهت، به چه علتی حساب مسدود شده؟
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يك سوالي داشتم
آيا ميشود مثل سيستم ايران از يك كرديت كارت به كرديت ديگه كارت به كارت كرد؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
نخیر جانم . فقط با انلاین میشه.
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
ا تی ام ها چنین قابلیتی مثل ایران نداره به خاطر مسله سکوریتی.