موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خانوم ها و آقایون سلام !
یه سوال در مورد اقدام دارنده گرین کارت برای فرزندان مجرد بالای 21 سال :
طی این مدتی که طول می کشه که نوبت به بچه ها برسه آیا فرزند می تونه ازدواج کنه یا رجیسترد پارتنر باشه مثلا در اروپا ، و بعد قبل از اینکه نوبت کیسش برسه جدا بشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دایی من برای مادرم در سال ۲۰۰۲ تقاضای Green-card داده بود(در کتگوری F4) ولی موقع مصاحبه(۲۰۱۱) من ۲۷ سالم بود و حتی با قانون Child Protection هم ۴ ماه کم آوردم یعنی طبق فرمول ۲۱ سالو ۴ ماهم شد و سفارت به من ویزا نداد. الان پدر و مادرم Green-card گرفتن و برای من تو Feb 2012 تقاضا دادن یعنی کیس من در کتگوری F2B قرار داره و حدودا ۷ یا ۸ سال دیگه باید صبر کنم.
البته میدونم در صورت سیتزن شدن پدر و مادرم کیسم F1 میشه که در نهایت ۱ یا ۲ سال جلو میوفتم.
الان می خوام بدونم کسی هست که شرایط من رو داشته باشه؟ راهی هست پروسه رو کوتاه کنیم؟ (مثلا چون اسم من تو فرم اولیه بوده ؛ تاریخ ۲۰۰۲ رو برای من لحاظ کنن) ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر ایمیل uscis را دارید مرقوم بفرمایید.با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 08:09)sina454 نوشته: (2012-06-08 ساعت 04:09)SAEED 60 نوشته: (2012-06-08 ساعت 03:47)milad_sunboy نوشته: سلام دوستان
دایی من برای مادرم در سال ۲۰۰۲ تقاضای Green-card داده بود(در کتگوری F4) ولی موقع مصاحبه(۲۰۱۱) من ۲۷ سالم بود و حتی با قانون Child Protection هم ۴ ماه کم آوردم یعنی طبق فرمول ۲۱ سالو ۴ ماهم شد و سفارت به من ویزا نداد. الان پدر و مادرم Green-card گرفتن و برای من تو Feb 2012 تقاضا دادن یعنی کیس من در کتگوری F2B قرار داره و حدودا ۷ یا ۸ سال دیگه باید صبر کنم.
البته میدونم در صورت سیتزن شدن پدر و مادرم کیسم F1 میشه که در نهایت ۱ یا ۲ سال جلو میوفتم.
الان می خوام بدونم کسی هست که شرایط من رو داشته باشه؟ راهی هست پروسه رو کوتاه کنیم؟ (مثلا چون اسم من تو فرم اولیه بوده ؛ تاریخ ۲۰۰۲ رو برای من لحاظ کنن) ؟
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و متاسفم از بابت اینکه باید بگم هیچ راهی نداره و فقط باید صبر کنید
قضیه این فرمول child protection چیه
سلام
chil protection act به این صورت حساب میشه که وقتی شما درخواست میدید یعنی همون تاریخ pd تا زمانی که پرونده شما aprove میشه که این مدت برای کیس f4 حداقل 3 سال و نیم هست باید از سن خودتون در روز مصاحبه کم کنید اگر زیر 21 سال شدید شامل حال گرین کارت میشید وگرنه باید به مدت همون 7 سالی که دوستان میگن صبر کنید
من هم شرایط شما را دارم. مارچ 2002 اقدام کردیم و سمتامبر 2005 اپروو شدیم. اینجوری که خودم براورد کردم آگوست 2013 کارنت میشیم من با توجه به سن خودم تا فبریه 2014 وقت دارم که بریم سفارت .آیا کسی میدونه با این روندی که دارن نامه های سفارت میدن آیا شانسی واسه من هست یا نه؟؟؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بر اساس چیزی که من فهمیدم این قانون میگه تعداد روزهایی که طول کشیده تا پرونده شما تایید بشه (تقریبا میشه: جهار رقم اول case number منهای priority date) را باید از سنتون در اولین روز ماهی که پروندتون برای بار اول current میشه (نه در روز مصاحبه) کم کنید. اگر این عدد کمتر از 21 شد و شما ماکسیمم طی مدت یکسال اقدام به فزستادن مدارک کردین کیس شما شامل این قانون میشه.
[/quote]
۴ رقم اول بعد کیس نامبر ، سالی رو نشون میده که پرونده در اون سال اصطلاحا اپروو شده ، روش محاسبه هم به این شکل است که مدت زمان بین روز درخواست و روز اپروو شدن رو از سن فرد کم میکنن اگر زیر ۲۱ سال بود که حلّه در غیر این صورت شامل ویزا نمیشه .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 21:08)SAEED 60 نوشته: بر اساس چیزی که من فهمیدم این قانون میگه تعداد روزهایی که طول کشیده تا پرونده شما تایید بشه (تقریبا میشه: جهار رقم اول case number منهای priority date) را باید از سنتون در اولین روز ماهی که پروندتون برای بار اول current میشه (نه در روز مصاحبه) کم کنید. اگر این عدد کمتر از 21 شد و شما ماکسیمم طی مدت یکسال اقدام به فزستادن مدارک کردین کیس شما شامل این قانون میشه.
۴ رقم اول بعد کیس نامبر ، سالی رو نشون میده که پرونده در اون سال اصطلاحا اپروو شده ، روش محاسبه هم به این شکل است که مدت زمان بین روز درخواست و روز اپروو شدن رو از سن فرد کم میکنن اگر زیر ۲۱ سال بود که حلّه در غیر این صورت شامل ویزا نمیشه .
[/quote]
خب در چه زمانی باید این مدت روز از سن فرد کم کنیم؟ در روز مصاحبه یا در روزی که کارنت میشیم. دوباره در جواب این دوستمون من به شک افتادم. چون تا جایی که من همه بهم گفتن و خودم مطالعه کردم گفته شده که در روز مصاحبه افیسر پرونده چک میکنه و تشخیص میده آیا شامل حال این قانون میشیم یا نه. چون با توجه به اینکه روز مصاحبه چند ماه بعد از کارنت شدن هست تعجبی نداره که یکی باشه در روز کارنت شدن جزو قانون میشه ولی روز مصاحبه سن فرد میره بالای 21 سال
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-08 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-08 ساعت 22:18 توسط الهه سابق.)
تا اونجایی که من میدونم سن رو در روز مصاحبه درنظر میگیرن نه زمان کارنت شدن. ولی اینکه عنوان کردن که آفیسر تشخیص میده یعنی اینکه ممکنه در روز مصاحبه سن حساب شده فرد از 21 هم بیشتر باشه ولی بنا به صلاحدید!!!!!! آفیسر (مهربون باشه یا خشن، با زنش دعواش شده باشه یا نه) ویزا بهش تعلق بگیره. چون توی خود سایت هم صراحتا گفته که این یک مسئله پیچیده!!!! هستش و آفیسر تعیین کنندس.
حالا اگه ایران بود، ملت یه 10 تومنی میذاشتن کف دست آفیسر، اونوقت آفیسر نه تنها 4 تا پشتک و وارو میزد، بلکه صلاحدیدشو مطابق با سلیقه شما تنظیم میکرد!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من چندوقت پیش از چندتا منبع خوندم که سن را در روز مصاحبه درنظر میگیرن و نه در زمان کارنت شدن. نمسدونم کدومش درسته ولی چندین بار این مطلبو دیدم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی