موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-14 ساعت 11:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-14 ساعت 12:05 توسط battosai.)
درودی دوباره ....
bsbali شرایطی که از پرونده داری میگی خب دقیقن مثل شرایط دیگر پرونده ها هم هست ... ببین به طور مثال تا قبل از این تبصره جدید ... قانون cspa بود یعنی اینکه ... سال اپرووال رو از زمانی که تقاضا دادین رو کم میکردن سن اصلی حساب میشد ... سال 98 خانواده شما برای شما درخواست داده بودن ... احتمالن اپرووالتون مثلن 99 اومده ... بعد موقعی که خانواده کارشون درست شده بوده شما بالای 21 بودین ... اما cspa میگه تاریخ اپرووال منهای سال درخواست ... که فاصله شما یک سال بوده .. یک سال کم کردین بازم سن شما در اون سال بالای 21 بوده ... و در این شرایط به شما ویزا نمیدن ... مگر اینکه مادر و پدر برن برای شما اقدام کنن که شما برین تو f2b ... و مدت انتظاری که برای این گروه است .... .
در مورد پرونده خودم دقت کنید ... سال 2000 درخواست. اپرووال 2001 . سال 2012 برای مصاحبه ... من الان 24 سال اپرووال منهای سال درخواست میشه 1 سال ..24 رو منهای 1 کنیم 23 که بالای 21 هست پس نمیشه به من ویزا نمیدن پس من باید مادر یا پدرم برای من اقدام کنن برم تو f2b و طبق بولیتن 8 سال دیگه نوبت میشه ....
امااااااااااااااااا با این تبصره جدید ... سال های انتظار رو در f2b که در f4 بودم رو در نظر میگیرن .... یعنی بولیتن f2b الان 2004 هست برای پرونده من از 2000 حساب میشه ... البته طبق این تبصره .... امیدوارم خوب توضیح داده باشم ... من پیشنهاد میکنم با وکیل صحبت کنید .. در آمریکا .... همون کسی که پرونده رو برای شما باز کرده .....
آناهیتا خانوم بله همون فرم است ... من در ابتدای F2B هستم شما قبلن اینا رو انجام دادین ... من منظورم خودم بودم .... برای این افرادی که براشون اقدام شده و الان چند سال هست منتظرن .. من پیشنهاد میکنم حتمن با وکیل مشورت کنن ... اون وکیلی که پرونده رو در جریان انداخته رو مطلع کنید ببینید چه کاری انجام میده ... .
من احساسم اینه که افرادی که نزدیک به کارنت شدنشون هست این کارو نکنن ... چون دیر یا زود دیگه کارشون درست میشه اما این تبصره برای من فقط شاید خوب باشه .. که در اول راه f2b هستم ... با وکیل پرونده حتما و حتما مشورت کنین....
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر علی جان ، دقیقا پس مال من هم میشه 1998 الان که 2 سال هست تو نوبت هستم از طریق f2b در مورد پرونده هم ما اصلا وکیل نداشتیم خالم برای ما درخواست داده بود. اگر شما وکیلی در این مورد میشانسی که کارهای شما را هم انجام می دهد می تونی به من معرفی کنی؟!
به نظرت اگر به ابوظبی یک ایمیل بزنم و شرایط توضیح بدم و در مورد قانون جدید از آنها سوال کنم خوب هست یا نه اونا پاسخی نمی دهند؟!!!!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم.من نمیتونم وکیلی رو معرفی کنم ... شما مگه f2b نیستی ؟ یعنی پدر یا مادر برای شما اقدام کردن بدون وکیل اینکارو کردین!!!؟ خاله شما دیگه مهم نیست اصل اون کسی هست که برای شما f2b اقدام کرده ...پدر یا مادر کجا زندگی میکنن مگه اونجا زندگی نمیکنن؟ همون شهر وکیل مهاجرت داره میتونن برای پرس و جو برن پیش وکیل همون شهر...چون پرونده شما خیلی وقت هست که به جریان افتاده حتما....باید وکیل اینو follow کنه ... به نظر من ابوظبی جوابی نمیده ..البته نظر من هست ... صادقانه بگم ... درباره افرادی که اقدام کردن و پروندشون چند سالی هست که در جریان هست .... من احساسم اینه که مواظب باشن و حتمن با وکیل مشورت کنن شرایطشون رو بگن و ... برای من ریسکی نداره اما من اگر شرایط شما رو داشتم برای من اقدام شده بود 3 سال پیش و... یه ذره با احتیاط کاری رو انجام میدادم ... این وکیل هم گفته ما باید تاکید کنیم روی این تبصره و ضمیمه کنیم رو پرونده که نره عقب too be late نشه .. پس برای افرادی که قبلن f2b بودن و الان هم هستن و منتظرن باید وکیلی باشه تا بتونه این پرونده شما رو یه جوری از پروندهای قبلی جدا کنه بیاره روی پروندهای در حال اجرا.... . در کل به حرفهای من استناد نکنید ... وکیل مهمه از اون مهمتر اداره مهاجرت....
در کل با فردی که وارد به این کار هست مشورت کنین....
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
طبق فرمایشات علی آقا بگم که این قانون 26 سمتامبر همین امسال تصویب شده و کاملا درست. از این به بعد فقط کسایی میرن تو f2b که پدر مادرشون از راه قرعه کشی و یا از راه ویزای کاری گرین کارت گرفته باشن .
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-14 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-14 ساعت 13:20 توسط bsbali.)
تشکر حسین جان می توانید صفحه ای که این قانون در اون هست برای من بگذارید؟
شما می دانید تکلیف ما ها که قبلا رفتیم در گروه F2b چی می شود آیا ما هم می توانیم از این قانون استفاده کنیم؟!!!!
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-15 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-15 ساعت 12:09 توسط anahita1361.)
من همین الان به دفتر آقای........ زنگ زدم و تایید کردن که جریان این تبصره درسته و گفت که الان 23 نفر هستن که برای اونا دارن با اداره مهاجرت در همین مورد نامه نگاری میکنن.
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آناهیتا جان
این آقای که به علت قوانین مهاجرسرا اسمشون مجدد نمی برم وکیل خوبی هستند؟ در کدام ایالت هستند می توانید شماره ایشان برام در پیام خصوصی بفرستی باز به علت قوانین مهاجرسرا.
راستی از ایشان پرسیدید که من و شما هم که در f2b هستیم می توانیم از این قانون استفاده کنیم؟!
باتشکر