موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-12 ساعت 13:29)سیامک ع نوشته: جهت اطلاع کلی کسانی که از طریق خانوادگیf4 برایشان درخواست گرین کارت شده میرسانم طبق یک قانونی که در اداره مهاجرت آمریکا وجود داره خانواده هایی که زمان مصاحبه آنان برای گرین کارت میرسه و اگر فرزند آن خانواده به بالای 21 سال برسد یک شانسی را اداره مهاجرت آمریکا به این فرزندان میدهند ( البته مجرد باشند) و آن این است که :
از تاریخ فایل پرونده ( استارت تقاضا) تا تاریخ اولین نامه اداره مهاجرت مبنی بر اینکه شما واجد شرایط گرفتن گرین کارت هستید ولی بایستی زمانش را به انتظار بگذرانید ( اولین نامه اداره مهاجرت بعد از فایل پرونده) معمولا" مابین 1 سال تا 5 الی 6 سال که نامه بدست کسی که پرونده را فایل کرده بگذرد این چند سال از سن فرزند شما در زمان مصاحبه کسر میگردد و مثلا" اگر فرزند مجرد شما در زمان مصاحبه در سفارت 24 سال هم داشته باشد کنسول آمریکا پرونده را بررسی میکند و اگر اولین نامه شما بعد از مثلا" 3 سال بدست اقدام کننده رسیده باشد از سن فرزند شما کم میکنند و مثلا" فرزندی که فکر نمیکرد با 24 سال شامل گرین کارت فامیلی شود پس از کسر مثلا" 3 سال 21 ساله حساب میشود و گرین کارت به او نیز تعلق میگیرد .
این قانون را همه نمی دانند و متاسفانه در هیچ کجا در سایت هم ندیدم که توضیح بدهند . انشاله با دانستن این مطلب اگر فرزند شما بالای 21 سال هم داشته باشد به او نیز تعلق بگیرد . اگر کسی متوجه نشده و این شرایط را دارد برای من کامنت بگذارد تا دقیقتر شرح بدهم .( پرونده هایی هم هست که اولین نامه تا 8 سال بعد میاید)
موفق باشید.
سیامک
سلام
این قانونی که شما میگید سال 2002 تصویب کردن و تو سایت اداره مهاجرت گذاشتن و خیلی چیز تازه ای نیست. تا جایی که اطلاع دارم اون قانون هم برداشتن و یا اینکه این 2 سال عقب کرد ویزا بولتینگ به این قانون اضافه کردن و یا اینگه اصلا برداشتن و گفتن کلیه فرزندان که موقع تقاضا زیر 21 بودن به شرط مجرد بودن بهشون ویزا میدن من یه فرد 30 ساله دیدم که ویزا گرفه. یعنی 9 سال بیشتر از 21 سال که هیچ کیسی این مدت زمان طول نکشیده.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقاً منم همین سوال رو دارم:
متولد 1361 یا 1982 هستم و در سال 1994 دایی برای مادرم تقاضا داد. در سال 2006 هم مادر و پدرم گرین کارت گرفتن. همون سال 2006 برای من هم اقدام کردن که الآن توی گروه F2B هستم و 6 سال و نیم هست که منتظرم.
(در مورد اینکه چه تاریخی اولین نامه به دستمون رسیده باید از دایی بپرسم)
ولی الآن سوالم اینه که اون قانون (اگه درست بگم قانون گارسیا) امروز میتونه کمکی به من بکنه یا اینکه چون این قانون سال 2002 تصویب شده هیچ جوری شامل حال من نمیشه؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
درود آناهیتا خانوم فردا پدر و مادرم به وکیل مراجعه خواهند کرد ... جواب این پرسش شما که برای من هم خیلی خیلی مهم هست رو به محض اینکه جوابو گرفتم میام اینجا میگم....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما از همون اول خیلی پیگیر cspa و این قانونا بودیم خیلی به جاهای مختلف ایمیل و زنگ زدیم، زمانی که برای خانواده من F4 درخواست شده بود سال 95 پرونده دو هفته ای اپرو شده بود، البته نه اینکه اون زمان اینطور باشه که همه پرونده ها سریع اپرو بشن بقیه فامیل هامون بودن که همزمان با ما درخواست داده بودن چند ماه بعد اپرو شده بودن. زمانی که نوبتمون شد چیزی از سن من کم نشد و با حدود 21 سال 5 ماه بهم وقت ندادن ( همه رو سفارت یا NVC حساب کرده بود که سنم چقدره و طبق CSPA چقدر می شم).
بعد هم که خانوادم رفتن وکیل گرفتن که اگر بشه تاریخ عوض کنن همچنان دنبالش هستن مدتی پیش هم همچین چیزی شنیدم که قبول کردن تاریخ ها رو زمان تشکیل اولین پرونده در نظر بگیرن یعنی تاریخ پرونده F4
نوامبر از ما بقیه مدارکو خواستن و فرستادیم. نمی دونم برا این قانون هست یا طبق روال عادی پروندم هست. اگر خبر خاصی بشه می گم.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این قانونی که در موردش صحبت کردم تا 90 درصد بهش ایمان دارم. امروز هم از یه وکیل شنیدم گفت مثل اینکه اگه هم موقع تقاضا و هم موقع اپرو شدن زیر 21 سال بودی 100 درصد بهت ویزا میدن. این قانون گفت از سال 2007 به بعد دارن اجرا میکنن. اما الان جدیدا میگن الان فقط مهم اینه که موقع تقاضا زیر 21 سال باید باشی و تا روز مصاحبه باید مجرد باشی.
adminstrative processing
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-14 ساعت 00:32)anahita1361 نوشته: (2012-12-14 ساعت 00:28)hossein2 نوشته: این قانونی که در موردش صحبت کردم تا 90 درصد بهش ایمان دارم. امروز هم از یه وکیل شنیدم گفت مثل اینکه اگه هم موقع تقاضا و هم موقع اپرو شدن زیر 21 سال بودی 100 درصد بهت ویزا میدن. این قانون گفت از سال 2007 به بعد دارن اجرا میکنن. اما الان جدیدا میگن الان فقط مهم اینه که موقع تقاضا زیر 21 سال باید باشی و تا روز مصاحبه باید مجرد باشی.
میشه لطفاً سایتی معرفی کنید که بیشتر راجع به این قانون توضیح داده باشه
ممنونم
این قانونی که از سال 2007 دارن اجرا میکنن یعنی ممکنه برای کیسهایی که خیلی قدیمیتر هم بودن اجرا بشه؟
منم نمیتونم سایتیو پیدا کنم که این قانون داشته باشه. این حرفی هست که وکیل ها تو صفحه های شخصی فیس بوک خودشون میزارن. سری به فیس بوک آقای دکتر مقتدر بزنید. البته به حرف وکیل ها نمیشه اعتماد کرد.
یه قانونی هست به اسم گارسیا. که گارسیا یه خانومی بوده که برای همین کتوگری f4 که به فرزند بالای 21 سالش تو موقع مصاحبه ویزا نمیدن. این خانوم وارد آمریکا میشه و میره دادگاه و از اداره مهاحرت شکایت میکنه و یه پروسه ی خیلی طولانی تو دادگاه آمریکا طی میکنه تا اینکه موفق میشه اداره مهاجرت شکست بده و فرزند بالای 21 سالش به آمریکا بیاره این اتفاقات تو سال 2007 انجام شده و اسم قانونش گذاشتن گارسیا.
حالا چند سوال مطرح هست. سال 2007 قانون cspa واسه همه کیس ها اجرا میکردن این خانم احتمالا نتونسته از این قانون استفاده چون با این قانون بازم فرزند بالای ایشون بالای 21 سال میشه. ولی هر چی بوده تو همین سال فرزندش بیاره آمریکا. این گارسیا نشون میده با توجه به طولانی شدن پروسه ی پرونده های f4 یخ راه هایی هست که بشه تو مدت یک سال پس از کارنت شدن کیس فرزندان بالای 21 سال هم ویزا بگیرن اصلا هم استفاده از قانون cspa نیست. چون اگه کسی بتونه از قانون cspa استفاده کنه به محض کارنت شدن کیس همراه پدر مادر میتونه بره سفارت و ویزا بگیره. اما قانون گارسیا میگه فرزند به مدت 6ماه یا 1 سال بعد از پدر مادر میتونه بره سفارت در صورتی که تقاضا بده و سریع فرم ها رو ارسال کنه
adminstrative processing
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
خببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررخوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب