موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز خوش اومديد البته منم تازه واردم ولي مطمين باشيد با خوندن اين چند صفحه كامل همه چيز دستگيرتون ميشه منم با خوندن مطالب اينجا اطلاعات زيادي بدست اوردم
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 14:57 توسط یاشار و ماری.)
سلام به همگی
امروز با ماری یه تصمیم انقلابی گرفتیم
بیشتر از دو سال هستش که عضو مهاجرسرا بودیم. طی این دو سال خیلی از این سایت استفاده کردیم و سعی کردیم که یه فایده هایی هم داشته باشیم. تو این مدت با شادی بچه ها شاد شدیم و با غم بچه ها غمگین. با هم بیدار موندیم و بولتن رو چک کردیم. سر کلیرنس دو تا keyboard داغون کردیم (از بس که F5 زدیم) و بعد از کلیر نشدن بعضی از دوستان به خصوص دوست عزیز سفر کرده ام gadfly غصه خوردیم. کلاً با این فروم و بچه های اینجا زندگی کردیم.
دوران خوبی بود ولی خوب فکر می کنم یواش یواش دیگه سنم از این حرفا گذشته باید برم دنبال نیروانای خودم. در همین راستا همین الان با ماری اقدام به یک harakiri مجازی می کنیم و فعالیتمون رو تو این فروم ارزشمند خاتمه می دیم. امیدوارم از سر تقصیرات این بنده کم مقدار بگذرین.
فقط یه خواهش دارم: پرچم رو بالا نگه دارین، خیلی دوست دارم که بعد چند سال بیام اینجا و ببینم طوفانی به پا شده. اطلاعاتتون رو با هم به اشتراک بذارین (به خصوص در زمینه فارغ التحصیلان پزشکی) که خیر آخرت رو به همراه داره (تو دنیا که خیری نداره ) شاید ما هم شامل قانون تناسخ شدیم و با یه کالبد دیگه دوباره به زندگی برگشتیم.
پ.ن. البته چون با یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی ارتباط دارم تا یه 6 روزی پیام خصوصی هام رو چک می کنم ولی از گذاشتن پست معذورم. به بزرگی خودتون عفو بفرمایین
پ.پ.ن. الان دارم یه آهنگ از Ahmet Kaya گوش می کنم اسمش هست Nereden Bileceksiniz خیلی مناسب حال بود، چسبید.
شاد، پیروز و موفق باشین
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واقعآ خوشحالم که همچین سایت خوبی رو پیدا کردم. من سال 5 پزشکی هستم و قصد رفتن به امریکا رو دارم برای اذامه ی تحصیل. نمی دونم چی کار کنم! میشه همین الان رفت اگر سربازی معاف شم یا نشم؟ ایا واحدهایی رو که تا الان گذروندمو قبول می کنن؟ یا باید حتما امتحان USMLE رو بدم. می تونم قبل از اتمام 7 سال این امتحان رو بدم؟ اگر قبول شدم چی میشه؟ لطفا یکی راهنماییم کنه.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان و همکاران
اول از همه لازم میدونم از دوستان پیش کسوت و عزیزمون علی الخصوص لرد یاشار و لیدی ماری که چراغ این محفل را روشن کردند و بهش گرما بخشیدند یه تشکر جانانه داشته باشم و به افتخارشون هیبیب هورا هیبیب هورا هیبیب هورا
در سفر اول به ا م ر ی کا وقتی با همسرم در مورد شایرا_ کپل_ سی ام بی تی_آرمان بلا و...... میگفتیم هر بار بهمون میگفتند اینا دوستاتون هستند و ما هر بار میگفتیم دوستان سایت هستند بعد یه جوری با علامت سؤال نگاه میکردند آخه اونقدر واقعی از شما صحبت میکردیم که انگار مدت طولانی است با هم دوستیم شاید به خاطر همه لحظات سخت و شیرینی که با هم داشتیم و به اشتراک گذاشتن احساساتمون باشه
پس ازتون میخوام از جمع خارج نشین تا همه به سرانجام برسیم پلیز پلیز و امیدوارم در آینده نزدیک دور هم جمع بشیم و یه جشن حسابی بگیریم
آهای یاشار یه تکونی به خودت بده آره با توام بزن و بیا جمع رو خالی نکن منتظریم
حالا کیا هستند به افتخار خودشون بزنن اون تشکر قشنگ رو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
اگه سربازی رو تو سپاه بگذرونی، امکان داره بعدا موقع ویزا گرفتن clear نشیم؟
در واقع می خوام بدونم که سربازی رو گذروندن توی ارتش یا نیروی انتظامی موقع ویزا گرفتن بر سپاه ارجحیت داره یا نه؟
ممنون!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-22 ساعت 08:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-22 ساعت 08:43 توسط fisho.)
سلام دوستان.سوالی دارم که متاسفانه در اینجا جوابش را پیدا نکردم.دوماهی است پس از برنده شدن در لاتاری واردامریکاشدم گرین کارت را گرفتم برای USMLE هم ثبت نام کردم منتظرم جواب تاییدمدارک بیاید.پزشک متخصصم که 16 سال پیش مدرک گرفته ام.یعنی فارغ التحصیلی من 16 سال پیشه من مسن تر از همه شما هستم.بعضی از دوستان میگویند که چون تاریخ فارغ التحصیلی من سالهاست ازش گذشته رزیدنسی محاله موفق بشم پزیرش از جایی بگیرم ! ایا این صحت داره از دوستان کسی اطلاع داردراهنمایی کند.ممنون ومخلص همه شما.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باتشکرازدوست عزیزی که زحمت کشیدند:فارغ التحصیل درسته واگر براثرعجله اشتباه تایپی صورت گرفته لطفا به چشم اغماض بنگرید.هنوز که نرفتیم جلسه تمتحان.برای کلمه پذیرش هردو نوعش معمول است مخصوصا این اواخر.درهرصورت بنده سوالی کردم که مطمئن هستم دوستانی که اطلاع دارنددریغ نمیفرمایند.متشکرم