کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
سلام
من تازه وارد این سایت شدم وبید نیستم ثبت نام کنم
میشه من را راه نمایی کنید ممنون
1.لینگ ثبت نام کجاست؟2.از چه مسیری باید ثبت نام کنم
منشکرمWinkWinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni
سلام دوست عزيز خوش اومديد البته منم تازه واردم ولي مطمين باشيد با خوندن اين چند صفحه كامل همه چيز دستگيرتون ميشه منم با خوندن مطالب اينجا اطلاعات زيادي بدست اوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: omid.2013 ، یاشار و ماری ، lingni
سلام به همگی
امروز با ماری یه تصمیم انقلابی گرفتیم
بیشتر از دو سال هستش که عضو مهاجرسرا بودیم. طی این دو سال خیلی از این سایت استفاده کردیم و سعی کردیم که یه فایده هایی هم داشته باشیم. تو این مدت با شادی بچه ها شاد شدیم و با غم بچه ها غمگین. با هم بیدار موندیم و بولتن رو چک کردیم. سر کلیرنس دو تا keyboard داغون کردیم (از بس که F5 زدیم) و بعد از کلیر نشدن بعضی از دوستان به خصوص دوست عزیز سفر کرده ام gadfly Tongue غصه خوردیم. کلاً با این فروم و بچه های اینجا زندگی کردیم.
دوران خوبی بود ولی خوب فکر می کنم یواش یواش دیگه سنم از این حرفا گذشته Wink باید برم دنبال نیروانای خودم. در همین راستا همین الان با ماری اقدام به یک harakiri مجازی می کنیم و فعالیتمون رو تو این فروم ارزشمند خاتمه می دیم. امیدوارم از سر تقصیرات این بنده کم مقدار بگذرین.
فقط یه خواهش دارم: پرچم رو بالا نگه دارین، خیلی دوست دارم که بعد چند سال بیام اینجا و ببینم طوفانی به پا شده. اطلاعاتتون رو با هم به اشتراک بذارین (به خصوص در زمینه فارغ التحصیلان پزشکی) که خیر آخرت رو به همراه داره (تو دنیا که خیری نداره Big Grin) شاید ما هم شامل قانون تناسخ شدیم و با یه کالبد دیگه دوباره به زندگی برگشتیم.
پ.ن. البته چون با یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی ارتباط دارم تا یه 6 روزی پیام خصوصی هام رو چک می کنم ولی از گذاشتن پست معذورم. به بزرگی خودتون عفو بفرمایین
پ.پ.ن. الان دارم یه آهنگ از Ahmet Kaya گوش می کنم اسمش هست Nereden Bileceksiniz خیلی مناسب حال بود، چسبید.

شاد، پیروز و موفق باشین

ارادتمند

یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: mehdiii ، cmbt ، raminmedic ، ali_kuchulu ، bahram.a ، kasrafo ، lingni ، NEURON ، delir ، banafsheh58 ، Amir-Behnaz ، الدورادو
سلام دوستان
واقعآ خوشحالم که همچین سایت خوبی رو پیدا کردم. من سال 5 پزشکی هستم و قصد رفتن به امریکا رو دارم برای اذامه ی تحصیل. نمی دونم چی کار کنم! میشه همین الان رفت اگر سربازی معاف شم یا نشم؟ ایا واحدهایی رو که تا الان گذروندمو قبول می کنن؟ یا باید حتما امتحان USMLE رو بدم. می تونم قبل از اتمام 7 سال این امتحان رو بدم؟ اگر قبول شدم چی میشه؟ لطفا یکی راهنماییم کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: delir
(2012-08-28 ساعت 14:53)یاشار و ماری نوشته:  سلام به همگی
بیشتر از دو سال هستش که عضو مهاجرسرا بودیم. طی این دو سال خیلی از این سایت استفاده کردیم و سعی کردیم که یه فایده هایی هم داشته باشیم. تو این مدت با شادی بچه ها شاد شدیم و با غم بچه ها غمگین. با هم بیدار موندیم و بولتن رو چک کردیم. سر کلیرنس دو تا keyboard داغون کردیم (از بس که F5 زدیم) و بعد از کلیر نشدن بعضی از دوستان به خصوص دوست عزیز سفر کرده ام gadfly Tongue غصه خوردیم. کلاً با این فروم و بچه های اینجا زندگی کردیم.
دوران خوبی بود ولی خوب فکر می کنم یواش یواش دیگه سنم از این حرفا گذشته Wink باید برم دنبال نیروانای خودم. در همین راستا همین الان با ماری اقدام به یک harakiri مجازی می کنیم و فعالیتمون رو تو این فروم ارزشمند خاتمه می دیم. امیدوارم از سر تقصیرات این بنده کم مقدار بگذرین.
فقط یه خواهش دارم: پرچم رو بالا نگه دارین، خیلی دوست دارم که بعد چند سال بیام اینجا و ببینم طوفانی به پا شده. اطلاعاتتون رو با هم به اشتراک بذارین (به خصوص در زمینه فارغ التحصیلان پزشکی) که خیر آخرت رو به همراه داره (تو دنیا که خیری نداره Big Grin) شاید ما هم شامل قانون تناسخ شدیم و با یه کالبد دیگه دوباره به زندگی برگشتیم.
پ.ن. البته چون با یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی ارتباط دارم تا یه 6 روزی پیام خصوصی هام رو چک می کنم ولی از گذاشتن پست معذورم. به بزرگی خودتون عفو بفرمایین
پ.پ.ن. الان دارم یه آهنگ از Ahmet Kaya گوش می کنم اسمش هست Nereden Bileceksiniz خیلی مناسب حال بود، چسبید.

شاد، پیروز و موفق باشین

ارادتمند

یاشار و ماری
این چه تصمیمی بود که یهو گرفتید آخهSad،نمیگید بر و بچه‌های اینجا هل میکنند ،حالا این تاپیک بدون شما چکار کند؟Sadدوباره همون تار عنکبوت‌ها می‌آیند ها!گفته باشمCool. حد اقل taper to DCمیکردید

امیدوارم هر چه زودتر این خوان‌های سختUSMLE را از پیش رو بردارید و در رشتهٔ دلخواه متچ شوید و برای ما هم دعا کنید(شوهر من نوامبر استپ ۲ را پیش رو دارد).

به ماری عزیز هم سلام برسانید .

با آرزوی موفقیت
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، maryam.ft ، lingni ، delir ، الدورادو
SadSadSadیعنی هیچکی نیست جواب منو بده؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
یاشار و ماری عزیز،
خیلی خوشحالم کردی با کمکات،
کلی معتادت شدیم، حالا هم داری میفرستیمون withdrawal، چه کنیم، امیدوارم همیشه شاد زندگی کنی، یه چیزی می خواستی بگی اون موقع که نگفتی، بهر حال، به امید دیدار

(2012-08-28 ساعت 14:53)یاشار و ماری نوشته:  سلام به همگی

شاد، پیروز و موفق باشین

ارادتمند

یاشار و ماری
پاسخ
با سلام به همه دوستان و همکاران
اول از همه لازم میدونم از دوستان پیش کسوت و عزیزمون علی الخصوص لرد یاشار و لیدی ماری که چراغ این محفل را روشن کردند و بهش گرما بخشیدند یه تشکر جانانه داشته باشم و به افتخارشون هیبیب هورا هیبیب هورا هیبیب هورا
در سفر اول به ا م ر ی کا وقتی با همسرم در مورد شایرا_ کپل_ سی ام بی تی_آرمان بلا و...... میگفتیم هر بار بهمون میگفتند اینا دوستاتون هستند و ما هر بار میگفتیم دوستان سایت هستند بعد یه جوری با علامت سؤال نگاه میکردند آخه اونقدر واقعی از شما صحبت میکردیم که انگار مدت طولانی است با هم دوستیم شاید به خاطر همه لحظات سخت و شیرینی که با هم داشتیم و به اشتراک گذاشتن احساساتمون باشه
پس ازتون میخوام از جمع خارج نشین تا همه به سرانجام برسیم پلیز پلیز و امیدوارم در آینده نزدیک دور هم جمع بشیم و یه جشن حسابی بگیریم
آهای یاشار یه تکونی به خودت بده آره با توام بزن و بیا جمع رو خالی نکن منتظریم
حالا کیا هستند به افتخار خودشون بزنن اون تشکر قشنگ رو
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ben10 ، farhadiran ، cmbt ، maryam.ft ، lingni ، BitaM
[quote='ehsan1095' pid='217519' dateline='1348514699
[/quote]
من که هستم احسان جان،به امید روزیکه تمام دوستان و همکاران عزیزم بتونند در آمریکا در رشتهٔ خودشون ادامه بعدند و پزشک‌های موفقی بشند و هر سال گرد همایی بذاریم و دور هم جم بشیم .Smile
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: ben10 ، maryam.ft
(2012-09-25 ساعت 10:09)cmbt نوشته:  [quote='ehsan1095' pid='217519' dateline='1348514699
من که هستم احسان جان،به امید روزیکه تمام دوستان و همکاران عزیزم بتونند در آمریکا در رشتهٔ خودشون ادامه بعدند و پزشک‌های موفقی بشند و هر سال گرد همایی بذاریم و دور هم جم بشیم .Smile
[/quote]
با سلام
با تشکر یادم رفت بگم تو این تاپیک بجای احسان من (حسن شوهر خواهر احسان که متخصص گ گ ب هستم و 41 سال دارم ) مطلب میگذارم و بزودی با نام کاربری خودم پا به عرصه خواهم گذاشت.
به قسمت on line ECFMG رفتم و از IWA آی دی نامبر گرفتم بعد تقاضای certification دادم پذیرفته شد حالا باید برم دنبال تفاضای on line امتحان که تو سایت نوشته بود حدود یک ساعت طول میکشه البته لازم نیست همش را یکدفعه پر کنی
و در آخر خان بزرگ و اصلی ثبت نام یعنی پر کردن و فرستادن فرمها
برای خانم دکتر هم تقاضای آی دی نامبر دادم
تا بعد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، maryam.ft ، lingni ، BitaM
با سلام خدمت همه دوستان
اگه سربازی رو تو سپاه بگذرونی، امکان داره بعدا موقع ویزا گرفتن clear نشیم؟
در واقع می خوام بدونم که سربازی رو گذروندن توی ارتش یا نیروی انتظامی موقع ویزا گرفتن بر سپاه ارجحیت داره یا نه؟
ممنون!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.سوالی دارم که متاسفانه در اینجا جوابش را پیدا نکردم.دوماهی است پس از برنده شدن در لاتاری واردامریکاشدم گرین کارت را گرفتم برای USMLE هم ثبت نام کردم منتظرم جواب تاییدمدارک بیاید.پزشک متخصصم که 16 سال پیش مدرک گرفته ام.یعنی فارغ التحصیلی من 16 سال پیشه من مسن تر از همه شما هستم.بعضی از دوستان میگویند که چون تاریخ فارغ التحصیلی من سالهاست ازش گذشته رزیدنسی محاله موفق بشم پزیرش از جایی بگیرم ! ایا این صحت داره از دوستان کسی اطلاع داردراهنمایی کند.ممنون ومخلص همه شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، lingni
(2012-10-22 ساعت 08:38)fisho نوشته:  سلام دوستان.سوالی دارم که متاسفانه در اینجا جوابش را پیدا نکردم.دوماهی است پس از برنده شدن در لاتاری واردآمریکاشدم گرین کارت را گرفتم برای USMLE هم ثبت نام کردم منتظرم جواب تاییدمدارک بیاید.پزشک متخصصم که 16 سال پیش مدرک گرفته ام.یعنی فلرق التحصیلی من 16 سال پیشه من مسن تر از همه شما هستم.بعضی از دوستان میگویند که چون تاریخ فارق التحصیلی من سالهاست ازش گذشته رزیدنسی محاله موفق بشم پزیرش از جایی بگیرم ایا این صحت داره از دوستان کسی اطلاع داردراهنمایی کند.ممنون ومخلص همه شما.

[عکس: attachment.php?aid=2535]

جناب آقای دکتر!

من یک سوالی برام پیش اومده ، فارق التحصیلی درسته یا فارغ التحصیلی و اینکه پزیرش درسته یا پذیرش؟

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان:
باتشکرازدوست عزیزی که زحمت کشیدند:فارغ التحصیل درسته واگر براثرعجله اشتباه تایپی صورت گرفته لطفا به چشم اغماض بنگرید.هنوز که نرفتیم جلسه تمتحان.برای کلمه پذیرش هردو نوعش معمول است مخصوصا این اواخر.درهرصورت بنده سوالی کردم که مطمئن هستم دوستانی که اطلاع دارنددریغ نمیفرمایند.متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-22 ساعت 19:48)fisho نوشته:  باتشکرازدوست عزیزی که زحمت کشیدند:فارغ التحصیل درسته واگر براثرعجله اشتباه تایپی صورت گرفته لطفا به چشم اغماض بنگرید.هنوز که نرفتیم جلسه تمتحان.برای کلمه پذیرش هردو نوعش معمول است مخصوصا این اواخر.درهرصورت بنده سوالی کردم که مطمئن هستم دوستانی که اطلاع دارنددریغ نمیفرمایند.متشکرم

با سلام
من ورودی 68 هستم و فکر کنم با هم همکسوت باشیم
اصطلاحا به ما میگنold graduate و اگر بیشتر از 10 سال از فارغ التحصیلی گذشته باشد شانس بطور قابل توجهی کاهش مییابد
اخیرا یک CD در همین مورد از پارسیان دانش تهیه و دیدم که بنظرم مفید و کمک کننده بود
شما در کشوری هستید که میگن در اونجا همه چیز ممکنه البته گردن اونا که میگن
پس به نظر من ادامه بدهید ما را هم بی خبر نگذارید
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان