کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
(2012-10-22 ساعت 19:48)fisho نوشته:  باتشکرازدوست عزیزی که زحمت کشیدند:فارغ التحصیل درسته واگر براثرعجله اشتباه تایپی صورت گرفته لطفا به چشم اغماض بنگرید.هنوز که نرفتیم جلسه تمتحان.برای کلمه پذیرش هردو نوعش معمول است مخصوصا این اواخر.درهرصورت بنده سوالی کردم که مطمئن هستم دوستانی که اطلاع دارنددریغ نمیفرمایند.متشکرم
سلام همکار عزیز،اصلا درست نیست.Smileبعضی‌ از دوستان می‌گویند که old graduateبودن یک پوینت خیلی‌ منفی‌ است ولی‌ بد از تحقیقات بسیار فراوان و با دقت معلوم شد که این موضوع اگر هم تاثیر داشته باشد بسیار ناچیز است.و مهم اینکه داشتن گرین کرد(یعنی‌ داشتن ویزای مهاجرتی) یک پوینت بسیار بسیار قوی و مهم محسوب میشود و شانس متچینگ را خیلی‌ بالا میبرد.یک سایت است که تمام فاکتور‌ها را از شما می‌گیرد و به شما می‌گوید شانس متچینگ شما چطور است.فاکتور مهم دیگر نمره شما است که سعی‌ کنید ۹۹ باشد اگرنه شانس افت زیادی پیدا می‌کند البته اگر قصد داخلی‌ (internal medicine)رفتن دارید با نمره پایین تر هم هنوز شانس بسیار خوبی‌ دارید.last but not leastاین کهrecommendation letter خیلی‌ خیلی‌ مهم است.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، maryam.ft ، kasrafo ، lingni ، delir
دوستان یه سوال دارم

من واسه step1 دارم میخونم و امروز رفتم انتشارات تیمورزاده و دیدم کاپلان ادیشن 2012 اومده در حالی که من 2009 رو چندماه پیش خریدم. کسی درجریان هست که آیا مهمه که 2012 بخرم و آیا فرقی کرده؟ آخه 5 ماه پیش 500 تومن پولشونو دادم و الان نمیدونم اینا رو بخونم یا خیلی تغییر کرده؟
البته به نظر خودم نباید تغییری کرده باشه چون آناتومی و بیوشیمی و... که خیلی تغییرپذیر نیستند ولی مطمئن نیستم. اگه از همکارا کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه. مرسی
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni ، delir
سلام همکار عزیز.دست شما دردنکندوبقولی خداقوت.این سایتی که فرمودیدچیست میشود برایم بنویسید؟.درست است ولی ما این نامه
رکومند(recommend)را اینجا چطورتهیه کنیم.؟باتشکر از شما عزیز گرانقدر
پاسخ
(2012-10-30 ساعت 17:55)shima1364 نوشته:  دوستان یه سوال دارم

من واسه step1 دارم میخونم و امروز رفتم انتشارات تیمورزاده و دیدم کاپلان ادیشن 2012 اومده در حالی که من 2009 رو چندماه پیش خریدم. کسی درجریان هست که آیا مهمه که 2012 بخرم و آیا فرقی کرده؟ آخه 5 ماه پیش 500 تومن پولشونو دادم و الان نمیدونم اینا رو بخونم یا خیلی تغییر کرده؟
البته به نظر خودم نباید تغییری کرده باشه چون آناتومی و بیوشیمی و... که خیلی تغییرپذیر نیستند ولی مطمئن نیستم. اگه از همکارا کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه. مرسی

دوستان کسی نمی دونه؟؟؟؟
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 10:42)shima1364 نوشته:  

دوستان کسی نمی دونه؟؟؟؟
من خودم 2012 رو ندیدم ولی اونطور که شنیدم مثله اینکه اناتومیش عوض شده یسری چیزا کم ویکسری نکات اضافه شده بقیه فرق چندانی نکرده البته تا جایی که شنیدم بنظرم همون 2009 رو بخونین ولی q book جدید رو اخر سر بعنوان update بخونین
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، lingni ، delir
(2011-01-12 ساعت 20:28)drreza نوشته:  مرسی از لطفتون
همرو دانلود کردم که بخونم
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
جدا از امتحان USMLE چرا ادامه تحصیل پزشکی(تخصص) در آمریکا به گفته ی خیلیا نشدنیه ؟؟؟ قضیه چیه؟ ویزا؟؟؟
در ادامه اینم اضافه کنم که اگه بحث ویزا ندادن هست پس چطور این همه از بچه های مهندسی دارن میرن بدون مشکل؟(نمونش خیلی از دوستام)
hi,"fani"guys write toefl and gre here and then appear in the embassy with a "paziresh",technically an I-20 form which enables them to obtain an F1(student visa).for us,the whole process is totally different.our visa is not f1,we will not be "students" technically over there and we should find a way to enter the us after writing step1,step2ck in somewhere like turkey or dubai.so,we dont have a "university acceptance" or anything when we show up in the embassy.thats the main difference.most of us look for research positions to take an j1 visa.
but at the end,,its difficult not impossible!!

bests

(2012-10-22 ساعت 08:38)fisho نوشته:  سلام دوستان.سوالی دارم که متاسفانه در اینجا جوابش را پیدا نکردم.دوماهی است پس از برنده شدن در لاتاری واردآمریکاشدم گرین کارت را گرفتم برای USMLE هم ثبت نام کردم منتظرم جواب تاییدمدارک بیاید.پزشک متخصصم که 16 سال پیش مدرک گرفته ام.یعنی فارغ التحصیلی من 16 سال پیشه من مسن تر از همه شما هستم.بعضی از دوستان میگویند که چون تاریخ فارغ التحصیلی من سالهاست ازش گذشته رزیدنسی محاله موفق بشم پزیرش از جایی بگیرم ! ایا این صحت داره از دوستان کسی اطلاع داردراهنمایی کند.ممنون ومخلص همه شما.

dear dr,with a great performance on the exams,your age will not be a major problem.thats what i`ve heard from positive people and some experiences in usmle forums.

good luck
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، kasrafo ، lingni
(2012-10-31 ساعت 16:55)dove نوشته:  
(2012-10-31 ساعت 10:42)shima1364 نوشته:  

دوستان کسی نمی دونه؟؟؟؟
من خودم 2012 رو ندیدم ولی اونطور که شنیدم مثله اینکه اناتومیش عوض شده یسری چیزا کم ویکسری نکات اضافه شده بقیه فرق چندانی نکرده البته تا جایی که شنیدم بنظرم همون 2009 رو بخونین ولی q book جدید رو اخر سر بعنوان update بخونین

نهایتا باید با first aid و uw جمعش کنین.کاپلان مال concept گرفتنه.همون 2009 باید کافی باشه.first aid چیزیه که باید اخرین ورژن باشه نه کاپلان.

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، ehsan1095 ، saeid-ss
(2012-08-21 ساعت 19:32)omid.2013 نوشته:  سلام
من تازه وارد این سایت شدم وبید نیستم ثبت نام کنم
میشه من را راه نمایی کنید ممنون
1.لینگ ثبت نام کجاست؟2.از چه مسیری باید ثبت نام کنم
منشکرمWinkWinkWink

www.ecfmg.org

(2012-10-31 ساعت 01:45)fisho نوشته:  سلام همکار عزیز.دست شما دردنکندوبقولی خداقوت.این سایتی که فرمودیدچیست میشود برایم بنویسید؟.درست است ولی ما این نامه
رکومند(recommend)را اینجا چطورتهیه کنیم.؟باتشکر از شما عزیز گرانقدر
try to get 3 LORs from ur attendings b4 leaving,but dont expect them to be of a high value.they are aware of the fact that everybody can easily bring a bag full of LORs from his country!so,LORs from american attendings or the well known foreign ones is the thing that really matters.you will obtain them by researching over there or doing clinical rotations.they will give it to you,no problem.
if you are here right now,concentrate on your exams first.

best luck
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1095
(2012-04-21 ساعت 19:18)ali_kuchulu نوشته:  
(2012-04-21 ساعت 10:40)raminmedic نوشته:  جالبه، زنگ زدم دانشگاه، گفتن این ایمیل که با عنوان Dean of Faculty از طریق ایمیل فرستاده شده چیز خاصی نیست اما ecfmg می گه که باید این نامه جواب داده بشه تا برای شرکت در امتحان eligible بشم.
کسی نظری نداره؟

دوست گرامى ضمن تشكر از پستهاى مفيد و اطلاعات مفيدى كه ارائه ميكنين ، من فكر ميكنم غير از شما و دوستمون ياشار هنوز كسى مراحل ecfmg certification رو طى نكرده. براى همين اگر هم قرار باشه كسي بتونه در اين زمينه به شما كمك كنه همانا ياشار است و لاغير!
اما لااقل ميشه از همين تفاوت نظر دانشگاه و ecfmg فهميد كه شما باىد به دانشگاه بفهمونى كه يه جورى اون ايميلو جواب بدن. بهرحال فعلا ريشت پيش هردوتا (دانشگاه و ecfmg) گيره و هرطورشده دانشگاه رو وادار كن به اون ايميل غيرمهم (!) جواب بدن كه eligible بشى خيالت راحت بشه.
اطلاعاتت خيلى مفيده و اميدوارم بقيه رو كماكان در جريان روند كارت قرار بدى تا بقيه بتونن بعدها ازش استفاده كنن و شما رو دعا كنن Smile
من متوجه نشدم شما تو کدوم مرحله هستین.شما یه بار 186 رو همراه 2-3 تا فرم دیگه(اگه اشتباه نکنم 344-345 بودن،به هر حال تو سایت همه اینها هست) به همراه ترجمه مدرک و ریز نمرات میفرستین.کلا 186 که ok بشه،می تونین ا[b]متحان بدین[/b].ضمن این مراحل دو باره از دانشگاه استعلام می گیرن و دانشگاه باید یه نامه تائید به همراه ترجمه مدارک(که خودتون بهشون میدین)تو پاکت مهر و موم شده براشون بفرسته.
1.این مال final certification هست.برای امتحان دادن همون186 validation کافیه.
2.خو دتون باید با دانشگاه در ارتباط باشین و کار پست کردن رو انجام بدین.
3.وقتیکه از دانشگاه استعلام می گیرن،یه میل می ف رستن به اون ادرسه خارج از کشوری که دادین،صرفا جهت اطلاع که تو جریان باشین ما این استعلام رو برای دانشگاهتون فرستادیم،همین.با ایمیل چیزی validate نمیشه.

موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1095
باسلام وتشکرفراوان از اطلاعات مفیدتون.سوالاتی دارم درخصوص ثبت نام وارسال مدارک.
1-ممکنه درموردنحوه ارسال دانشنامه و...اطلاعات بدین.این ارسال ازطریق دانشگاه هست یا خودمون این کار رو میکنیم؟
2-آیامدرک رودرهمون مرحله پرداخت 50دلاربایدبفرستم؟من تااین مرحله پیش رفتم ولی هنوز مدارکم آماده نیست پروسه روادامه ندادم
3-ضمنا آیا ثبت نام آزمون مهلت خاصی داره؟یامیشه بعداز اطمینان از آمادگی کامل برای 2-3ماه بعدش بازه زمانی تعیین کردوثبت نام کرد.

باسپاس فراوانSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam.ft
(2012-11-06 ساعت 02:33)e.m نوشته:  باسلام وتشکرفراوان از اطلاعات مفیدتون.سوالاتی دارم درخصوص ثبت نام وارسال مدارک.
1-ممکنه درموردنحوه ارسال دانشنامه و...اطلاعات بدین.این ارسال ازطریق دانشگاه هست یا خودمون این کار رو میکنیم؟
2-آیامدرک رودرهمون مرحله پرداخت 50دلاربایدبفرستم؟من تااین مرحله پیش رفتم ولی هنوز مدارکم آماده نیست پروسه روادامه ندادم
3-ضمنا آیا ثبت نام آزمون مهلت خاصی داره؟یامیشه بعداز اطمینان از آمادگی کامل برای 2-3ماه بعدش بازه زمانی تعیین کردوثبت نام کرد.

باسپاس فراوانSmile
با سلام
1-بدهید دانشگاه بفرستد یا بنام دانشگاه بفرستید.
2-برو مرحله بعد تا وقتیکه همه اطاعات را ندی و پول نریزی که آخرین مرحله است اتفاقی نمی افته برو جلو نترس
3-باید وقتیکه این مرحله را کامل میکنید یک دوره سه ماهه را جهت امتحان انتخاب کنید و بعد از تایید فرم 186 در دانشگاه و ارسال به همراه سایر مدارک
برای ecfmg و تایید شدن مدارک میتوانید روز امتحان خود را مشخص کنید.
لازم است توجه داشته باشید که هر مرتبه تا هر جا فرم 186 را پر کنید اطلاعات شما ذخیره می ماند به شرط انکه بیشتر از 2 هفته بین مراجعات شما برای تکمیل فرم فاصله نیوفتد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: BitaM
با سلام
در عرض 3 هفته مجوز از وزارت صادر شد یه روزه فرم 186 پر کردم 4 نوامبر بردم دانشگاه همون روز کارام انجام شد نامه را با یه اچ ال فرستادم 2 دسامبر پرمیتم اومد وسلام
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، lingni ، BitaM ، الدورادو
با سلام وتشکر از تمام دوستان,
میخوام بدونم آیا کسی از دوستان رفرنسی از تعداد شرکت کنندگان در هر دوره و هر step را داره؟ چند درصد foreign graduate هستند؟ و چند درصد از اونا قبول میشن؟
2013AS3xxx- ابوظبی
پاسخ
دوستان تمسخر رشتهٔ تحصیلی یا مشاغل افراد اکیدا ممنوع است و در صورت مشاهدهٔ مجدد با کاربر خاطی برخورد جدی خواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، سو سو
(2012-12-24 ساعت 19:19)امیر مهاجر نوشته:  دوستان تمسخر رشتهٔ تحصیلی یا مشاغل افراد اکیدا ممنوع است و در صورت مشاهدهٔ مجدد با کاربر خاطی برخورد جدی خواهد شد.

با سلام،
من هم با این ایده کاملا موافقم فقط این سوال برام مطرح شده که منظورتون پست بنده که نبود؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان