موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 17:37 توسط farshid_k7.)
سلام یاشار جان .خوبی ؟
میتونی هنوز در مورد ارسال مدارک به ECFMG کمکمون کنی ؟ اگه هنوز سر میزنی راهنماییمون کن. مرسی
میخواستم بدونم در حالت (MEDICAL OFFICAL که فرم 186 را تایید کردند و همراه سایر مدارک در یک پاکت قرار دادند و مهر و موم کردند و فرستادند و یا دادند دست خودمان DHL کردیم ) آیا باید کپی ها و ترجمه ها و فرم ها نیز مورد تایید دانشگاه قرار بگیره و مهر و امضایی بخوره ؟
چون من شنیدم مدارکی که دانشگاه تایید نکنه ECFMG دوباره پس می فرسته و این سئوال را می پرسه : آیا شما این مدارک رو تایید می کنید ؟
پس بهتر نیست که همون اول همه کپی ها ، ترجمه ها ، فرم ها یه مهر و تاییدی هم از دانشگاه بخوره و بعد فرستاده بشه ؟
اگر اشتباه نکنم بعد از اولین ارسال درست و کامل مدارک فقط 2 مرحله میمونه تا FINAL CERTIFICATION که یکی از طریق فرم سبزرنگی که احتمالا 327A هست و یکی از هم از طریق الکترونیکی و از پورتال EMSWP . آیا درسته ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-30 ساعت 18:21)cmbt نوشته: این هم نمونهٔ دینس لتر.میتونید همین فرمتو بردارید و فقط جاهای خالی را با اسم خودتون پر کنید.اگر پزشک عمومی هستید قسمت تخصص را حذف کنید .
Diploma of Medicine DOA: Sep. ... DOG: Dec. 1
Speciality DOA: Sep. DOG: Dec 0
Identifying information:
Dr. was graduated from school of medicine, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz , Iran in ...... She was accepted to our school in through a highly competitive national matriculation.
Unique Characteristics:
Dr. .... has been one of our best graduates over several years. She showed herself as brilliant student with outstanding social characteristics that made her quite popular among her classmates and the university staff. Her achievements and very active participation in various educational and social activities were admiring.
Academic Progress:
Preclinical/Basic Sciences Record:
During three years of basic sciences program , she has passed the courses successfully as an outstanding student , including Biology , Anatomy, Histology, Embryology , Organic chemistry , Biochemistry , Physiology , Behavioral Sciences , Microbiology , Immunology , Pathology , Pharmacology , Public health and Medical Ethics . At the end of this period, she successfully passed the national comprehensive basic science examination. She was also an active member of cultural committee of this class.
After 3-years basic Sciences Program, she passed 12-month pathophysiology courses successfully.
Clerkship Record:
During the clerkship period , she had rotations in Medicine ( 20 weeks ) , Pediatrics ( 20 weeks ) , Surgery including General surgery , Urology , Orthopedics and Pediatric surgery ( 12 weeks ) , Obstetrics and Gynecology (12weeks ),Anesthesiology ( 4 weeks),Radiology ( 4 weeks ) Psychiatry ( 4 weeks ) , ENT( 4 weeks ) Ophthalmology ( 4 weeks ), Dermatology ( 4 weeks ) Community Medicine ( 4 weeks in an urban clinic ). At the end of this period, she successfully passed national comprehensive pre-internship examination.
Internship Record:
During the eighteen months of internship , She had different clinical rotations in Pediatrics ( 8 weeks ) ,Medicine ( 8 weeks ) , Surgery ( 12 weeks ),Obstetrics and Gynecology ( 8 weeks ) , Emergency medicine ( 8 weeks ) , Psychiatry ( 8 weeks ) ENT ( 4 weeks ), Thesis ( 4 weeks ) , Dermatology ( 4 weeks ) and community Medicine ( 4 weeks in and urban clinic ), Rehabilitation ( 4 weeks )
Specialty Training Record:
Dr.....was graduated from ...... Residency program, School of Medicine, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran in .....She was accepted to this program through a highly competitive national examination. Throughout
the residency program, she has been trained to
.......................................................
She has been successfully passed examinations held every year, the final national board exam, and OSCE ......... national board exam.
Summary:
Dr. .... was well-rounded and intelligent student. Her progress during her pre-clinical years was commendable. She is hard working punctual and gets involved quickly and efficiently.
She is team player who goes the extra mile to solve a problem or improve on something. She also could work effectively with a variety of personalities. She has a proven record of accomplishment.
Her medical knowledge base is solid and she exhibits good problem solving and organizational skills. She does a very time efficient focused history and physical examination and showed advanced skill in this area, and arrived at an accurate assessment. ......'s maturity is reflected in her seeking out feedback from supervisors and being responsive to constructive criticism she demonstrated an excellent moral and ethical conduct and had a commendable relationship with her professors, colleagues, staff and patients. ......engaged well with patients. It was a pleasure to work with her at our health center.
Dr. ...., as she proved during her residency in Iran is an outstanding candidate for any position such as post-graduate or subspecialty in ........ Please contact me if you need any further information in support of her application.
Note: Shiraz University of Medical sciences does not have a policy to release statistical information of the performance of a student in relation to other students, and therefore, cannot provide a graphical representation of student’s performance evaluation.
واقعا تشکر .هر چند خودم نمیدونم که توی دانشگاهی غیر از شیراز و تهران چجوری باید رفت و همچین نامه ای رو گرفت .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فارغ التحصیل دانشگاه ازاد مشهدم 3 ماه پیش فرم 186 که رییس دانشگاه امضا کرده بود به همراه فرم های دیگه پست کردم بعد از 3 هفته واسم میل زدند که این امضا قابل قبول نیست دوباره باید فرستاده بشه . من دوباره رفتم دانشگاه فهمیدم که جناب رییس دانشگاه امضاشونو عوض کردند بدون اطلاع کسی .امضا قبلیشو پیدا کردم بهش نشون دادم که مثل قبل امضا کنه( جالب این جای که امضاشونو فراموش کردند اخه باید به کی بگم ؟)فرم دوباره امضا و پست شد بعد از یک ماه ECFMG میل زد که باز هم قبول نیست .فکر می کنید من چه حسی داشتم ؟؟دوباره رفتم سازمان مرکزی مشهداز شانس من مسِول امور بین الملل عوض شده و ایشون هم اطلاعاتی در این مورد نداشتند!!! واقعا نمی دونستم چی کار کنم هیچ کس جوابی نداشت . زنگ زدم امریکا گفتن امضا قابل قبول نیست و دانشگاه باید با ما مکاتبه کنه به دانشکاه گفتم جواب دادن که ما حق مکاتبه مستقیم نداریم با خودم فکر کردم این طوری نمی شه زنگ زدم تهران وزرارت بهداشت به من گفتن به سازمان مرکزی دانشگاه ازاد تهران زنگ بزنم بعد از 3 ساعت صحبت کردن با 100 نفر معلوم شد این موضوع مربوط به معاونت پزشکی دانشگاه و خانمی به اسم حمدی مسئوله .خلاصه بعد از 2 ساعت تلاش موفق شدم با ایشون صحبت کنم و معلوم شد ایشون به همه شهر ها بخشنامه فرستادن که فقط تهران حق امضا و مهر فرم USMLE داره و ربطی به دانشگاه مشهد نداره باید فرم 12 به وزارت بهداشت فرستاده بشه و وقتی جوابش اومد با فرم 186 پیش ایشون برده بشه که تایید و پست بشه.ولی هیچ کس تو دانشگاه از این مسئله خبری نداره!!! اینو نوشتم اگه کسی فارغ التحصیل دانشگاه ازاده مثل من 3 ماه اعصابش داغون نشه
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-19 ساعت 12:41 توسط یاشار و ماری.)
(2013-01-15 ساعت 21:58)negarkh نوشته: سلام دوستان
من فارغ التحصیل دانشگاه ازاد مشهدم 3 ماه پیش فرم 186 که رییس دانشگاه امضا کرده بود به همراه فرم های دیگه پست کردم بعد از 3 هفته واسم میل زدند که این امضا قابل قبول نیست دوباره باید فرستاده بشه . من دوباره رفتم دانشگاه فهمیدم که جناب رییس دانشگاه امضاشونو عوض کردند بدون اطلاع کسی .امضا قبلیشو پیدا کردم بهش نشون دادم که مثل قبل امضا کنه( جالب این جای که امضاشونو فراموش کردند اخه باید به کی بگم ؟)فرم دوباره امضا و پست شد بعد از یک ماه ECFMG میل زد که باز هم قبول نیست .فکر می کنید من چه حسی داشتم ؟؟دوباره رفتم سازمان مرکزی مشهداز شانس من مسِول امور بین الملل عوض شده و ایشون هم اطلاعاتی در این مورد نداشتند!!! واقعا نمی دونستم چی کار کنم هیچ کس جوابی نداشت . زنگ زدم آمریکا گفتن امضا قابل قبول نیست و دانشگاه باید با ما مکاتبه کنه به دانشکاه گفتم جواب دادن که ما حق مکاتبه مستقیم نداریم با خودم فکر کردم این طوری نمی شه زنگ زدم تهران وزرارت بهداشت به من گفتن به سازمان مرکزی دانشگاه ازاد تهران زنگ بزنم بعد از 3 ساعت صحبت کردن با 100 نفر معلوم شد این موضوع مربوط به معاونت پزشکی دانشگاه و خانمی به اسم حمدی مسئوله .خلاصه بعد از 2 ساعت تلاش موفق شدم با ایشون صحبت کنم و معلوم شد ایشون به همه شهر ها بخشنامه فرستادن که فقط تهران حق امضا و مهر فرم USMLE داره و ربطی به دانشگاه مشهد نداره باید فرم 12 به وزارت بهداشت فرستاده بشه و وقتی جوابش اومد با فرم 186 پیش ایشون برده بشه که تایید و پست بشه.ولی هیچ کس تو دانشگاه از این مسئله خبری نداره!!! اینو نوشتم اگه کسی فارغ التحصیل دانشگاه ازاده مثل من 3 ماه اعصابش داغون نشه
سلام
امروز همینجوری اومدم یه سر به اینجا بزنم
کاش به جای این همه وقت و انرژی که صرف کردین یه دور مطالب این تاپیک رو کامل می خوندین (فکر می کنم کمتر از سه ساعت طول می کشید) من چندین بار به این موضوع اشاره کردم. نمونه اش اینجا کلیک کنید بند 7 رو مطالعه کنین.
موفق باشین
ارادتمند
یاشار و ماری
ساعت 06:25 صبح، حومه لس انجلس
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 11:33 توسط negarkh.)
(2013-01-18 ساعت 18:52)یاشار و ماری نوشته: (2013-01-15 ساعت 21:58)negarkh نوشته: سلام دوستان
من فارغ التحصیل دانشگاه ازاد مشهدم 3 ماه پیش فرم 186 که رییس دانشگاه امضا کرده بود به همراه فرم های دیگه پست کردم بعد از 3 هفته واسم میل زدند که این امضا قابل قبول نیست دوباره باید فرستاده بشه . من دوباره رفتم دانشگاه فهمیدم که جناب رییس دانشگاه امضاشونو عوض کردند بدون اطلاع کسی .امضا قبلیشو پیدا کردم بهش نشون دادم که مثل قبل امضا کنه( جالب این جای که امضاشونو فراموش کردند اخه باید به کی بگم ؟)فرم دوباره امضا و پست شد بعد از یک ماه ECFMG میل زد که باز هم قبول نیست .فکر می کنید من چه حسی داشتم ؟؟دوباره رفتم سازمان مرکزی مشهداز شانس من مسِول امور بین الملل عوض شده و ایشون هم اطلاعاتی در این مورد نداشتند!!! واقعا نمی دونستم چی کار کنم هیچ کس جوابی نداشت . زنگ زدم آمریکا گفتن امضا قابل قبول نیست و دانشگاه باید با ما مکاتبه کنه به دانشکاه گفتم جواب دادن که ما حق مکاتبه مستقیم نداریم با خودم فکر کردم این طوری نمی شه زنگ زدم تهران وزرارت بهداشت به من گفتن به سازمان مرکزی دانشگاه ازاد تهران زنگ بزنم بعد از 3 ساعت صحبت کردن با 100 نفر معلوم شد این موضوع مربوط به معاونت پزشکی دانشگاه و خانمی به اسم حمدی مسئوله .خلاصه بعد از 2 ساعت تلاش موفق شدم با ایشون صحبت کنم و معلوم شد ایشون به همه شهر ها بخشنامه فرستادن که فقط تهران حق امضا و مهر فرم USMLE داره و ربطی به دانشگاه مشهد نداره باید فرم 12 به وزارت بهداشت فرستاده بشه و وقتی جوابش اومد با فرم 186 پیش ایشون برده بشه که تایید و پست بشه.ولی هیچ کس تو دانشگاه از این مسئله خبری نداره!!! اینو نوشتم اگه کسی فارغ التحصیل دانشگاه ازاده مثل من 3 ماه اعصابش داغون نشه
سلام
امروز همینجوری اومدم یه سر به اینجا بزنم
کاش به جای این همه وقت و انرژی که صرف کردین یه دور مطالب این تاپیک رو کامل می خوندین (فکر می کنم کمتر از سه ساعت طول می کشید) من چندین بار به این موضوع اشاره کردم. نمونه اش اینجا کلیک کنید بند 7 رو مطالعه کنین.
موفق باشین
ارادتمند
یاشار و ماری
ساعت 06:25 صبح، حومه لس انجلس
می دونید قبل از من همه به این صورت مدارکشونو می فرستادند در مشهد چون خود سر هستند ولی تهران متوجه شده و امضا جدید برای ecfmg فرستاده ولی هیچ کس در مشهد اطلاع رسانی نکرده حتی به من گفتند که فرم قبلی دوباره پر بشه و فرستاده بشه که خوب شد این کارو قبول نکردم زنگ زدم تهران و ... خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشكر از دوستان عزيز براي راهنمايي هاي بي دريغشون...
خصوصا ياشار و ماري عزيز...
من يكبار پارسال شروع به خوندن كردم ولي وقتي براي ثبت نام به سايت رفتم واقعا گيج شدم و ميترسيدم اقدام كنم...
به خاطر بچه دار شدن يكسالي از درس افتادم و دوباره تصميم گرفتم شروع كنم...
و خوندن راهنماييها خصوصا در مورد نحوه ثبت نام خيالم رو راحت كرد... واقعا خوشحال شدم از اينكه چنين فرومي رو پيدا كنم
واقعا ممنون.... داشتم نا اميد ميشدم... حالا حداقل يه چهار چوب ذهني دارم
حالا به يه راهنمايي احتياج دارم...من نوت ها و دي وي دي هاي كاپلان٢٠٠٩ رو گرفته بودم... حالا نمي دونم همون ها رو بخونم يا دوباره منابع جديد رو بگيرم؟آخه برام سخته دوباره اين همه پول بدم... از طرف ديگه ميترسم اگه منبع قديمي رو بخونم خيلي عوض شده باشن و روي نمره ام تاثثير بزاره..
يكي از دوستان پيام گذاشته بود ميشه منابع ٢٠٠٩رو با first aidجديد خوند....
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد...واقعا ارزشش رو داره دوباره منابع ٢٠١٢ رو بگيرم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='zumyad' pid='276734' dateline='1360701817گرفته بودم... حالا نمي دونم همون ها رو بخونم يا دوباره منابع جديد رو بگيرم؟آخه برام سخته دوباره اين همه پول بدم... از طرف ديگه ميترسم اگه منبع قديمي رو بخونم خيلي عوض شده باشن و روي نمره ام تاثثير بزاره..
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد...واقعا ارزشش رو داره دوباره منابع ٢٠١٢ رو بگيرم؟
[/quote]
سلام دوست عزیز.همسر من کاپلان 2008 را خوند و استپ ۲ را با نمره عالی گذروند و حالا داره استپ ۱ میخونه.چیزی که خیلی کمکش کرد و همهٔ دوستامون که موفق شدند توصیه میکنندusmle world است.دو سه ماه مونده به امتحان از سایت خودشون بخر و همهٔ تستها را بزن،تکراری توش نیست ولی خیلی کمکت میکنه ،همهٔ گزینه هر را توضیح میده.اینو فکر کنم تو ایران هم بصورت پیدیاف میفروشند ولی اصلا مثل اونلاین نیست،چون بعضی از سوالها باید به صدای auscultation گوش کنی جواب بدی،عکس داره،....و در ضمن بهت نمره میده و میتونی خودتو بسنجی،هر چی تو این نمره بیاری تو امتحان اصلی از اون بالاتر میشی(برای خیلیها اینطوری بوده)،موفق باشید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-13 ساعت 11:32)cmbt نوشته: [quote='zumyad' pid='276734' dateline='1360701817گرفته بودم... حالا نمي دونم همون ها رو بخونم يا دوباره منابع جديد رو بگيرم؟آخه برام سخته دوباره اين همه پول بدم... از طرف ديگه ميترسم اگه منبع قديمي رو بخونم خيلي عوض شده باشن و روي نمره ام تاثثير بزاره..
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد...واقعا ارزشش رو داره دوباره منابع ٢٠١٢ رو بگيرم؟ سلام دوست عزیز.همسر من کاپلان 2008 را خوند و استپ ۲ را با نمره عالی گذروند و حالا داره استپ ۱ میخونه.چیزی که خیلی کمکش کرد و همهٔ دوستامون که موفق شدند توصیه میکنندusmle world است.دو سه ماه مونده به امتحان از سایت خودشون بخر و همهٔ تستها را بزن،تکراری توش نیست ولی خیلی کمکت میکنه ،همهٔ گزینه هر را توضیح میده.اینو فکر کنم تو ایران هم بصورت پیدیاف میفروشند ولی اصلا مثل اونلاین نیست،چون بعضی از سوالها باید به صدای auscultation گوش کنی جواب بدی،عکس داره،....و در ضمن بهت نمره میده و میتونی خودتو بسنجی،هر چی تو این نمره بیاری تو امتحان اصلی از اون بالاتر میشی(برای خیلیها اینطوری بوده)،موفق باشید
[/quote]
ممنون از راهنماييتون دوست عزيز... پس من همون كاپلان ٢٠٠٩ رو بخونم مشكلي نيست....من در مورد سايتuslme world نمي دونستن... ولي تازه عضوش شدم... ممنون از اطلاعاتتون... موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-07 ساعت 01:05)ehsan1095 نوشته: با سلام
در عرض 3 هفته مجوز از وزارت صادر شد یه روزه فرم 186 پر کردم 4 نوامبر بردم دانشگاه همون روز کارام انجام شد نامه را با یه اچ ال فرستادم 2 دسامبر پرمیتم اومد وسلام
ببخشید شما آزاد بودین یا سراسری؟ برا سراسریا هزینه خرید مدرک هم هست شما این کارم کردین؟ میشه بگین کدوم دانشگاهین؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
تو سایت IWA ثبت نام کردم...منتظر id ,passهستم...فقط یه سوال دوستان...اون پیغام اخر اخرش بعد submit امد که yes /no بود چی بود؟حواسم پرت شد بی هوا yes زدم:/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میشه راجب step2 cs و step3 هم یه توضیحاتی بدین؟ تجربه ای اگه دارین بگین؟؟؟ راجب مچ شدن هم اگه میشه اطلاعاتی بدین و اینکه کل این پروسه چقدر زمان میبره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 7 سال پیش فارغ التحصیل شده ام (GP هستم) و دارم برای usmle می خونم. در حال حاضر کانادا هستم ولی نه اقامت کانادا دارم و نه گرین کارت.
راستش تو این مدت یک سالی که اینجا هستم، سرم تو لاک خودم بود و داشتم امیدوارانه برای خودم درس می خوندم و فکر می کردم اگر فقط توی امتحانات نمرۀ بالا بیاورم، حتما match می شم (البته هنوز هیچ استپی رو نداده ام.) ولی این چند روزه که با برخی دوستان و آشنایانم در این مورد مشورت کردم، به شدت مایوس و نا امید شدم. این قدر که حتی دارم فکر می کنم برگردم برم ایران برای دستیاری بخونم یا کشورهای دیگه ای که راحت تر پذیرش می دهند. . . ظاهرا این قضیۀ old graduate بودن و out of practice بودن (سه ساله که کار نکرده ام) برای امریکا خیلی تاثیر گذاره. گرین کارت هم که جای خود داره!
خواهش می کنم اگر در این مورد اطلاعات دارید و یا کسانی رو می شناسید که با شرایط مشابه من نهایتا match شده اند، راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
مرجان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-27 ساعت 15:51)یاشار و ماری نوشته: سلام به gadfly خان
ببین فکر کنم که فقط من و تو اینجاییم. محفل خصوصیه. البته جسارت نباشه ها. این حقیر می دونه که شما خیلی از این چیزایی که می خوام بنویسم رو می دونی، فقط گفتم اگه شخص دیگه ای هم اومد یه چیزی بهش بماسه. پس برو بریم:
ECFMG چیه؟
حتماً می دونین که وارد شدن به رشته پزشکی در آمریکا سخته. شما باید recommendation های درست و حسابی داشته باشین، در کالج های خوبی درس خونده باشین و نمره هاتون هم بالا باشه. ECFMG بررسی می کنه تا ببینه شما در یک کشور خارجی واقعاً دانشجوی پزشکی یا پزشک هستین یا نه. علاوه بر اون یه سری کارها هم در زمینه کاغذ بازی و اینجور چیزها انجام می ده.
نکاتی که باید در کل پروسه ثبت نام به یاد داشته باشین:
همونطور که قبلاً گفتم پروسه ثبت نام در ECFMG و USMLE کلی مطلب داره. در مورد USMLE یه کتابچه ای هست به اسم USMLE Bulletin of Information و در مورد ECFMG هم یه کتابچه دیگه ای هست به اسم 2011 Information Booklet توصیه می کنم که حتماً این دو تا رو دانلود کنین و بخونین. این دو تا لینک مربوط به سال 2011 هستش. اگه سال بعد هم این پست سرجاش مونده بود شما باید کتابچه های مربوط به سال 2012 رو بخونین آدرس انتشارات ECFMG اینجاست که توی این آدرس شما تمامی فرم ها و ... رو می تونین پیدا کنین.
توجه داشته باشین در کل پروسه ثبت نام (از گرفتن Identification number تا پر کردن تمامی فرم ها) خیلی دقت کنین. اگه در یکی از مراحل اشتباه کردین (که امیدوارم چنین خبطی ازتون سر نزنه) سعی کنین که اصلاحش کنین و سعی نکنین که پروسه ثبت نام رو یک بار دیگه از اول شروع کنین. ECFMG یه سرویس دهنده Email نیست که هروقت خوشتون نیومد یه Email دیگه درست کنین. تلاش برای دو بار ثبت نام و دریافت دو Identification number برای یک نفر ممکنه به عنوان irregular behavior براتون ثبت بشه.
کلاً دو گروه تو ECFMG ثبت نام می کنن. کسانی که درسشون رو تموم کردن و کسانی که در حال گذروندن دوره پزشکی هستن. هر دو گروه، اول باید مطمئن بشن که اسم دانشگاهشون در IMED ثبت شده. شما باید در IMED جستجو کنین و اسم دانشگاهتون رو پیدا کنین. اگه در این قسمت تحت عنوان Graduation years تاریخ فارغ التحصیلی شما رو هم شامل می شد (یا اینکه Current نوشته بود) شما می تونین تو ECFMG ثبت نام کنین.
اول بریم سراغ دانشجوها. شما می تونین قبل از فارع التحصیلی تو امتحانات شرکت کنین ولی چند تا شرط داره. 1- شما باید حداقل دوره علوم پایه رو گذرونده باشین. 2- باید به محض اینکه مدرکتون (منظورم همون دانش نامه است) صادر شد اون رو براشون بفرستین. 3- حواستون به اون 7 سالی که تو پست مربوط به USMLE نوشتم باشه. در پروسه ثبت نام شما اگه دانشگاهتون عضو EMSWP باشه IWA برای شما فرم 186 رو می فرسته (که بعد از تایید 5 سال اعتبار داره) ولی اگه نباشه (که احتمالاً دانشگاههای ایران عضو EMSWP نیستن) فرم 183 رو براتون می فرسته (که برای هر بار ثبت نام در هریک از امتحان ها باید پر بشه). حالا اینکه IWA و فرم 186 چی هستن رو در ادامه می گم. فرم 183 رو نمی دونم چه شکلی یه چون شامل حال من نمی شد.
خوب رسیدیم به قسمت اصلی ماجرا
دادادادام
ثبت نام در ECFMG برای پزشکان فارغ التحصیل
1- شما باید در وب سایت ECFMG در قسمت IWA ثبت نام کنین و یک Identification number و یک password بگیرین. ثبت نام اولیه در IWA ساده است، یک سری اطلاعات جزئی می خواد و بعد از 3 روز (یا کمتر) Identification number و password یکبار مصرفتون رو برای شما Email می کنه. Identification number یک شماره 8 رقمی با فرمت X-XXX-XXX-X هستش. این شماره از این به بعد شماره ثبت نامی شما در ECFMG هستش و از این به بعد کارهاتون با این شماره انجام می شه. بعد از اینکه Identification Number و password خودتون رو گرفتین با اولین ورود به IWA باید password دائمی خودتون رو تعریف کنین. بازهم می گم در وارد کردن اطلاعات خیلی دقت کنین.
2- برای ثبت نام در ECFMG چهار فرم باید پر بشه. فرم های 186، 187، 344 و 345. فرم 186 توضیحش زیاده بعداً براتون می گم (اینم غول این مرحله است). فرم های 187 و 344 و 345 رو هم fillable کردم تو ضمائم براتون گذاشتم. می تونین دانلودش کنین و پرشون کنین. پر کردن این فرم ها آخری خیلی سخت نیست. توجه کنین فرم 345 دو صفحه مشابه هم داره که هر دو رو باید پرینت بگیرین و بفرستین دلیلش رو بعداً براتون می گم. فقط یادتون باشه یه امضای انگلیسی تمرین کنین (یعنی اسمتون را با حروف لاتین بنویسین) چون تمامی فرم ها باید توسط شما و به زبان انگلیسی امضاء بشه. بازهم می گم امضاتون باید یه طوری باشه که بشه خوندش (مثل امضاهای معمول ما در ایران مجموعه ای از خطوط غیرقابل خوندن نباشه). فرم 186 باید در مقابل مسئولی که باید فرم شما رو تایید کنه امضاء بشه ولی بقیه رو می تونین از همین الان امضاء کنین.
3- فرم 186: فرم 186 رو هیچ جا نمی تونین پیدا کنین، چون IWA در حین ثبت نام این فرم رو براتون تولید می کنه. برای پر کردن این فرم باید یه سری اطلاعات رو از قبل آماده کنین. این اطلاعات از این قرار هستن:
الف- یک سری تاریخ رو باید از شمسی به میلادی تبدیل کنین این تاریخ ها به این ترتیب هستن: تاریخ ورود به دانشگاه، فارغ التحصیلی، تاریخ صدور دانشنامه، تاریخ ورود و اتمام هریک از بخشهای اینترنی، تاریخ ورود و اتمام سربازی یا طرح، تاریخ تولد و تاریخ ورود به شغل فعلی. من برای این تاریخ ها یک فایل Excel درست کردم که در ضمائم هست. با وارد کردن تاریخ شمسی در ستون بعدی خودش تاریخ میلادی رو بهتون می ده. فقط چون مهاجرسرا اجازه نمی ده فایل excel به عنوان ضمیمه استفاده بشه من اون رو zip کردم و از طرف دیگه این فایل از یک ماکرو برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی استفاده می کنه. برای این که درست کار کنه شما باید enable macro رو بزنین.
ب- در مورد تاریخ ورود و خروج به بخشهای اینترنی باید بگم که اولاً این بخشها در ECFMG به عنوان Clinical clerkship معرفی می شن و ثانیاً من این بخشها رو بر اساس ریز نمراتم پر کردم (هرچند اطلاعات درج شده در ریز نمرات با واقعیت تطابق نداشت) ولی با خودم گفتم هر چی باشه من که دارم ترجمه ریزنمراتم رو هم براشون می فرستم، پس بهتره بر اساس اونها بخشهای اینترنی رو پر کنم. اوه اوه راستی یادم رفته بود. شما باید اسم استاداتون در بخشهای اینترنی رو هم در این قسمت اضافه کنین. (به روز شد. من در این قسمت اشتباه کردم. شما بهتره بخش های اینترنی رو بر اساس واقعیت پر کنین نه بر اساس ریز نمره. چون بعد از فرستادن فرم ها، ECFMG با دانشگاه مکاتبه و صحت مطالب درج شده رو بررسی می کنه. دانشگاه هم از دانشکده شما دوره ها و تاریخ گذروندن بخش های اینترنی رو استعلام می کنه و به ECFMG گزارش می ده.)
ج- برای ثبت نام شما باید در یکی از امتحانات USMLE ثبت نام کنین. پس اطلاعات زیر رو آماده کنین: 1- یک بازه 3 ماهه که تصمیم دارین در اون بازه در امتحان شرکت کنین. 2- محل امتحان که می تونین از سایت prometric محل امتحان رو پیدا کنین (البته در این قسمت باید منطقه رو وارد کنین مثلاً منطقه خاورمیانه. این وارد کردن منطقه برای محاسبه مقدار خونیه که باید تو شیشه کنین و برای ثبت نام به حسابشون واریز کنین. آنکارا جزء منطقه اروپا محسوب می شه). 3- اطلاعات مربوط به یک کارت اعتباری برای ارسال مبلغ لازم (که برای اروپا در مورد امتحان های step 1,2ck حدود 950 دلار می شه).
د- در مورد این بازه 3 ماهه یادتون باشه که شما فقط یکبار اون هم برای بازه 3 ماهه بعدی می تونین به تعویقش بندازین. به این بازه 3 ماهه می گن eligibility period. مثلاً اگه شما برای بازه 3 ماهه جولای تا سپتامبر ثبت نام کرده باشین و نتونین تا سپتامبر خودتون رو برای امتحان آماده کنین شما می تونین این بازه رو به اکتبر تا دسامبر (ولی فقط یکبار) انتقال بدین. یه سری اطلاعات تکمیلی دیگه هم هست که برای اینکه ثابت کنین که شامل اون مجموعه دچار دیلاتاسیون نیستین برین از ECFMG information Booklet بخونین.
ه- شما باید یک آدرس خارج ایران رو برای نامه نگاری در اختیار ECFMG قرار بدین. همونطور که تا حالا متوجه شدین ایران جزء این دنیا محسوب نمی شه.
و- اطلاعات شناسنامه ای تون دم دست باشه. این اطلاعات شامل شماره ملی هم می شه.
ز- آدرس محل کارتون رو به انگلیسی داشته باشین.
ح- آدرس محل دانشگاهتون رو به انگلیسی داشته باشین. شماره دانشجویی خودتون رو هم همراه داشته باشین.
ط- اگه دوره های مرتبط با پزشکی دیگه ای هم داشتین اون ها رو هم باید لیست کنین (تاریخ ورود و خروج به میلادی یادتون نره)
ی- عنوان مدرکتون رو Doctor of Medicine Diploma وارد کنین. چون تو ECFMG این طوری ثبت شده که فارغ التحصیل های پزشکی در ایران تحت این عنوان فارغ التحصیل می شن. موقع ترجمه دانشنامه هم به آقا یا خانم مترجم بفرمایین که عنوان دانشنامه باید Doctor of Medicine Diploma باشه.
4- بعد از این که مجموعه اطلاعات بالا رو ریختین تو حلقوم IWA اون براتون دو جور فرم 186 استفراغ می کنه. هر دو تا فرم 186 هستند و قابلیت تایید شدن دارن ولی یکی از اون ها لازمه. یکی از اونها توسط notary public تایید می شه و اون یکی توسط Medical official. توجه کنین که فقط یکی از اونها رو نیاز دارین و لازم نیست هم Notary public و هم medical official فرم هاتون رو تایید کنن. هدف از فرم 186 اینه که مشخص بشه صاحب اون فرم 186 شما هستین، عکستون مال خودتونه و اطلاعاتتون درسته. Notary public در ایران همون Officer سفارت سویس هستش. شما اگه تصمیم گرفتین notary public مدارک شما رو تایید کنه باید فرم ها رو به همراه پاسپورت، اصل و ترجمه دانشنامه، اصل و ترجمه ریز نمرات و خلاصه هر چی که دارین رو با خودتون ببرین پهلوی آفیسر محترم و به انگلیسی بهش بفهمونین که چی می خواین و بعدش فرم رو امضاء کنین و بدین دستشون تا تایید کنن. بعد از تایید کردن، تمام اون مدارکی که لازمه شامل فرم های 186، 187، 344، دوتا 345، دو تا کپی از دانشنامه، دوتا کپی از ریزنمرات، ترجمه دانشنامه و ریز نمرات که به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشه (البته قسمت وزارت امور خارجه اش برای محکم کاریه) و یک عکس 5 در 5 جدید خودتون رو بذارین تو یه پاکت و برای آدرس ECFMG که در ECFMG information Booklet هست بفرستین. راستی دو تا نکته 1- عکس ها تون رو پشت نویسی کنین (اسمتون رو به همراه Identification number پشت عکس بنویسین) 2- یکی از عکس ها رو باید روی فرم 186 بچسبونین.
از طرف دیگه اگه Medical official قرار باشه فرمتون رو تایید کنه مراحل مشابه هست فقط 2 تا فرق داره 1- Medical official که معمولاً معاون دانشجویی دانشگاهتونه باید فرم 186 ی رو تایید کنه که بالاش Medical Official نوشته. 2- دانشگاه خودش باید شخصاً مدارک رو داخل یه پاکت مهر و موم شده پست کنه (البته هزینه پست رو از شما می گیرن).
5- خوب حالا که این همه مطلب رو خوندین باید بهتون بگم که من Notary public رو پیشنهاد نمی کنم. چون بعد از پست کردن و رسیدن مدارک به ECFMG اونها یک کپی از فرم 345 (حالا فهمیدین چرا دو تا فرم 345 لازم بود) رو به همراه بعضی از مشخصات، یک کپی از ریزنمرات و یک کپی از دانشنامه تون رو به دانشگاه می فرستن و از اونها می خوان که این اطلاعات رو تایید کنن. در ضمن اونها از دانشگاه می خوان که ترجمه دانشنامه و ریز نمرات رو براشون بفرستن. پس من فکر می کنم اگه دانشگاه مدارک شما رو بفرسته دو تا فایده داره 1- چون خودشون تو پاکت مهر و موم شده می فرستن معتبر تره 2- چون از اول در جریان امور قرار داشتن احتمال بروز مشکلات بعدی کمتره. اگه دانشگاه مدارک شما رو تایید کنه ولی ترجمه دانشنامه و ریز نمرات رو براشون نفرسته اونها خودشون برای ترجمه دانشنامه و ریز نمرات اقدام می کنن ولی در ازای این کار مجدداً 205 دلار از خونتون رو تو شیشه می کنن (فکر کنم یواش یواش برین تو شوک).
6- بعد از فرستادن این مدارک شما می تونین وضعیت تایید مدارکتون رو از پورتال OASIS پی گیری کنین. در پورتال OASIS به شما می گه که مدارکتون رسید، نرسید، تایید شد، نشد، چی شد، من کجام، اینجا کجاست، بچه کو
7- معمولاً طی 3 هفته بعد از وصول مدارک، مدارک تایید می شه و از تاریخ تایید تا 5 سال فرم 186 شما معتبره.
8- اگه فرم 186 خودتون رو گم کردین دچار حمله پانیک نشین. کافیه دوباره برین IWA. اونجا فرم 186 شما وجود داره و می تونین مجدداً پرینتش کنین.
9- اگه اسمی که در دانشنامه شما ذکر شده با اسم پاسپورتتون هماهنگ نباشه شما باید مدارکی رو که اثبات می کنه این دانشنامه مربوط به دارنده پاسپورت هست رو هم به همراه باقی مدارک براشون بفرستین. این مشکل وقتی پیش می یاد که بعد از صدور دانشنامه، شخص اقدام به تغییر نام یا نام خانوادگی خودش بکنه و پاسپورتش با این نام جدید صادر بشه.
خوب این هم از این
حالا نوبت شماست
اون سئوال من رو در مورد دیلاتاسیون بررسی کردین یا نه؟
جوابتون چیه؟
جلسه بعد در مورد نحوه آماده شدن برای step 1 هستش. از همه بچه ها و بزرگ ها ممنون. اگه سئوالی بود در خدمتم.
ارادتمند
یاشار
پ.ن: فرم 12:
قبل از اینکه از ایران برم خانمی که کارهای نامه نگاری من با ECFMG رو از طرف دانشگاه انجام می داد با من تماس گرفت و گفت که شما باید برین وزارت بهداشت و فرم 12 رو پر کنین. اون گفت که تا وقتی که جواب فرم 12 رو براش نبرم دانشگاه اجازه نامه نگاری با ECFMG رو نداره. فرم 12 ظاهراً فرمی یه که حراست وزارت بهداشت بررسی می کنه تا ببینه ما اجازه داریم خارج از ایران تحصیل کنیم یا نه! من این فرم رو در ضمائم می ذارم. در این فرم هر چیزی که شامل حال شما نمی شد رو خالی بذارین یا خط بکشین (مثل موردی که شما در خارج در کدام دانشگاه تحصیل می کنین و یا اینکه در خارج از کشور کجا ساکن هستین). پایین این فرم ذکر کرده که شما باید 3 مدرک رو هم براشون ببرین که در حقیقت 4 مدرکه و یکیش اون پایین ذکر نشده. این 4 مدرک شامل موارد زیر هستن:
1- کپی صفحه اول پاسپورت و تمامی صفحات پاسپورتی که ویزا خورده باشه یا دارای مهر ورود و خروج باشه
2- یک قطعه عکس 6 در 4 جدید (طی یک سال گذشته گرفته باشین).
3- درخواست موسسه مربوطه (در مورد ECFMG همون نامه ای هستش که ECFMG براتون Email می کنه. در مورد من که برای step 1 ثبت نام کرده بودم عنوانش بود: ECFMG registration for step 1)
4- کپی مجوز تحویل مدرک تحصیلی (این همون مجوزی که دانشگاه شما بعد از اتمام طرح یا خدمت سربازی صادر می کنه تا شما بتونین ریز نمرات یا دانشنامه خودتون رو بگیرین)
بعد اینکه این فرم رو پر کردین و مدارک رو آماده کردین همه رو با هم ور می دارین می برین وزارت بهداشت شهرک غرب، طبقه 6، ورودی 4، پهلوی خانم عباسی یا محسنی. مدارک رو تحویل می گیرن و 2 تا 3 هفته بعد بهتون جواب می دن که این جواب رو باید ور دارین ببرین دانشگاه خودتون تحویل کسی بدین که مسئول نامه نگاری با ECFMG هستش.
نکته: لازم نیست که حتماً خودتون این کارها رو بکنین و می تونین این کارها رو به عهده کس دیگه ای بذارین.
پ.پ.ن. فرم 186
در راستای درخواست های متعدد دوستان و همکاران، من فرم 186 خودم رو به صورت PDF براتون تو قسمت ضمائم گذاشتم. البته اطلاعات منجر به فاش شدن ماهیت خودم رو حذف کردم، فقط اسم دانشگاه رو گذاشتم بمونه باور کنین
ارادتمند
یاشار و ماری از هاروارد
ببخشید، با تشکر فراوان از راهنماییهای کامل جنابعالی، میشه بپرسم که آیا راهی هست که هیچ تاریخی برای امتحان تعیین نکنیم ولی بتوانیم همۀ فرمهایی رو که شما فرمودید رو از سایت بگیریم و درخواست ECFMG از دانشگاه رو هم بگیریم تا بتونیم بریم وزارتخانه برای پر کردن فرم 12؟
متشکرم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-11 ساعت 00:15)farhadiran نوشته: ببخشید، با تشکر فراوان از راهنماییهای کامل جنابعالی، میشه بپرسم که آیا راهی هست که هیچ تاریخی برای امتحان تعیین نکنیم ولی بتوانیم همۀ فرمهایی رو که شما فرمودید رو از سایت بگیریم و درخواست ECFMG از دانشگاه رو هم بگیریم تا بتونیم بریم وزارتخانه برای پر کردن فرم 12؟
متشکرم.
این که نمیشه اصلا
باید تاریخ را مشخص کنید (علاوه بر موقعیت جغرافیایی دادن آزمون و .... ) تا وارد صفحه پیمنت بشوید
هزینه آزمون هم بسته به انتخاب محل آزمون فرق دارد
و وقتی هزینه آزمون را پرداخت کردید فرم 186 شما برای دانلود قرار میگیرد
در حال حاضر کل هزینه ثبت نامه شما با احتساب هزینه سرتیفیکت و آزمون و محل آزمون برای استپ وان مثلا میشه 1030 دلار ناقابل
کاتالوگ رفرنسهای آزمون های پزشکی آمریکا کانادا به این سایت مراجعه کنید www.KAPLAN.ir
[/quote]
آخه میدونین، قبل از تعیین وقت امتحان می خوام کارهایی رو که در ایران میشه انجام داد، انجام بدم و بعد هم هنوز نمیدونم که چه وقت می تونم آمادگی پیدا کنم. از طرفی هم که معلوم نیست وقتی پول رو واریز کردیم برای امتحان ولی نتونستیم برای اون موقع آماده بشیم، اونوقت دوباره باید پول مجدد بدیم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-16 ساعت 18:14)ali_kuchulu نوشته: اتفاقا به نظر من اصلا این پست رو حذف نکن که خیلی از غیر پزشکانی که پستت رو خوندن بدونن که گاهی یه پزشک برای رسیدن به رویاهاش چه تلخی ها و سختی هایی رو باید تحمل کنه. گرچه شاید فقط خود ما پزشکان (خصوصا و خصوصا اونایی که بنیه اقتصادی ضعیفی دارن) بتونن تا حدودی بفهمن چی میگی. متاسفانه بنیه ضعیف اقتصادی تاحدزیادی رسیدن به مراتب پیشرفت رو با مانع روبرو میکنه...
اما در کل این نکته خیلی قابل تاملیه که اکثر جوانان تحصیل کرده تو این مملکت که به فکر مهاجرت میفتن، خیلیاشون در مقابل وسوسه ی مهاجرت تا جایی که تونستن مقاومت کردن، اما بالاخره "یک " اتفاق باعث شده به این نتیجه رسیدن که دیگه اینجا جای موندن نیست. مشابه همون مساله ای که برای شما پیش اومد.
فقط خوشحالم که لااقل لاتاری برنده شدید و این راه شما رو برای رسیدن به خاک آمریکا و ادامه راه پرپیچ و خم تحقق رویاهاتون تا حد زیادی ساده تر کرد. امیدوارم این اتفاقات خوب تو زندگی همه ی ماها پیش بیاد.
یادمه یه دوستی می گفت برای این که پزشک خوبی باشی، باید پدر و مادر پولداری داشته باشی. در واقع این جوری (البته اگر انگیزه علمی هم داشته باشی) لااقل هیچی جلوت سد نمی شه.
|