کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
بچه ها من منابع step 1 رو همون کاپلان رو گرفتم 300000 تومان خودشم با زنگ زدن و با پست فرستادن همون مرکز بهداشتم که بالای یکی از همین کوه های لب مرز کشوره، خیلی حال داد ،بسم الله شروع کردیم ببینیم چی می شه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، shima1364 ، drgp ، jojo_hami ، Farhad23
(2013-07-12 ساعت 00:15)NEURON نوشته:  بچه ها من منابع step 1 رو همون کاپلان رو گرفتم 300000 تومان خودشم با زنگ زدن و با پست فرستادن همون مرکز بهداشتم که بالای یکی از همین کوه های لب مرز کشوره، خیلی حال داد ،بسم الله شروع کردیم ببینیم چی می شه

دكتر شما از روي كوه منم از دل غربت Smile داريم واسه يه هدف تلاش مي كنييييم ، اميدوارم موفق باشيد
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، NEURON ، پدی ، saeid-ss ، drgp ، Farhad23
با سلام
میخوام شروع کنم به خواندن step1 کسی همراه میشه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390
(2013-07-23 ساعت 01:19)Sorooshan نوشته:  با سلام
سلام همکار عزیز
من هم هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-23 ساعت 21:35)REZA1390 نوشته:  
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام دوستان من هم هستم تو رو خدا یکی منو از این تنبلی در بیارهههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinTongueSad
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام دوستان عزيز، منم دارم استپ وان !! ميخونم، پس منم هستمCool
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، saeid-ss
(2011-07-14 ساعت 01:09)perforin نوشته:  سلام
من تازه تصمیم گرفتم که توی امتحانای usmle شرکت کنم
من همین تابستان امتحان علوم پایه دارم و می خوام همراه با اون خودمو واسه usmle 1 هم آماده کنم
فکر کنم 2 سال دیگه برای امتحان دادن خوب باشه
یه سوال از یاشار و ماری عزیز که واقعا ازشممنونم برای این اطلاعات مفیدش
شما روش ثبت نام برای فارغ تحصیل ها را توضیح دادین ، برای کسایی مثل من که هنوز دانشجو هستیم کار خاص دیگه ای نیاز هست؟
Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد واحد کازرون سال آخر هستم
چند سوال فوق العاده گیج کننده دارم که فقط دارم مدتی تلاش میکنم که جوابشونو پیدا کنم.من information booklet رو هم 2 بار خوندم.خواهش می کنم اگر کسی میدونه جواب بده.
یاشار و ماری عزیز هم که خیلی وقته دیگه نیستنSad(((((((
1-من می خوام به عنوان Student ثبت نام کنم نه graduate بنابراین فرم 183 یعنی certification statement رو باید پرینت بگیرم اما مشکل اینجاست که قبلا مدرک دانشگاه ما همون تهران بود چون ما زیرگروه تهرانیم و به همین خاطر توی لیست IMED نیستیم و من برای ثیت نام اولیه IWA همون دانشگاه آزاد تهران رو به عنوان دانشگاه خودمون انتخاب کردم.اما جدیدا دارن تلاش می کنن که دانشکده واحد ما رو جدا کنن و تقریبا تمام کارهاش انجام شده.اگر این اتفاق بیقته دانشکده ما به عنوان Kazerun college of medicine توی لیست IMED اضافه می شه و مدرک رو دیگه همون کازرون می نویسن نه تهران.
از اونجایی که یاشار و ماری قبلا گفته بودن که دانشگاه های آزاد واحد های مختلف تحت سازمان مرکزی هستن و فرم باید اونجا مهر بشه(توسط دکتر یحیوی حالا هر واحدی که میخواد باشه همه فرم هاشون مثل همه) و توسط امور بین الملل فرستاده بشه
آیا اینکه کدوم واحد درس می خونیم تاثیری تو پروسه ی ثبت نام داره؟چون من الان اگر تو Application هم تهران بنویسم(تو این مرحله می تونم اون تهران اول رو هم تصحیح کنم به کازرون) دیگه بعد از پرداخت پول غیر قابل تغییره و اگر مدرک من کازرون بیاد تناقض ایجاد می شه.
اگه بخوام سادش کنم آیا اینکه کدوم واحد هستیم تاثیری در verification process داره یا همه ی واحد ها یه دانشگاه (که همون سازمان مرکزی باشه حساب می شه)؟
2- دانشگاه آزاد توی EMSWP وب پرتال شرکت می کنه یا خیر چون توی پست های قبلی دیدم یکی از بچه ها اینجور ثبت نام کرده بود.چون در این صورت پروسش یه مقدار متفاوت می شه.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیز

من می‌خوام پزشکی‌ بخونم تو آمریکا

به نظرتون کدوم ایالت و کدوم دانشگاه بهتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
دوستان من شنیدم الان چند وقتیه که دانشگاههای ایران هم به لیست ECFMG پیوسته اند که جواب اونها رو آنلاین و با ایمیل میدن و دیگه لازم نیست ما خودمون مدارک پست کنیم. درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 19:57)saeid-ss نوشته:  
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام دوستان من هم هستم تو رو خدا یکی منو از این تنبلی در بیارهههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinTongueSad

من هم هستم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 12:01)lingni نوشته:  دوستان من شنیدم الان چند وقتیه که دانشگاههای ایران هم به لیست ECFMG پیوسته اند که جواب اونها رو آنلاین و با ایمیل میدن و دیگه لازم نیست ما خودمون مدارک پست کنیم. درسته؟

دکترجان تا جایی که من می دونم دانشگاه های ایران تو لیست هستند چون وقتی تو سایتشون جستجو می کنی اسمشون هست ولی اینکه می شه ایمیل کرد یا نه نمی دونمBig Grin
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام من هستم
شماره کیس:2011AS00035XXX
نامه قبولی:4may2010
کنسولگری:ابوظبي / ارسال فرمهای اول:.14May2011/ کارنت شدن کیس:june/ دریافت نامه دوم:.12July2011
مصاحبه:8Aug2011
دریافت کلیرنس:8Aug2011
دریافت کلیرنس همسر:06Sep2011
دریافت تمام ویزاها باهم :15Sep 2011
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-05-27 ساعت 16:03)یاشار و ماری نوشته:  
(2011-05-19 ساعت 01:15)shahrzad_a نوشته:  
(2011-05-19 ساعت 00:57)دکتر بهشتی نوشته:  سلام ، خسته نباشین، ببخشید من یه سوال داشتم! من تقریبا ۱ ساله که درسم تمام شده و در حال گذروندن طرح پزشکی‌ هستم ، گفتن که باید حتما دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل یا اصل مدرک رو بده که بتونیم واسهٔ امتحان اقدام کنیم ، چون تا پایان طرح مدرک اصلی‌رو نمیدن، آیا می‌شه با همین مدرک موقت یا گواهی تاره واسهٔ امتحان اقدام کرد؟ (آخه دانشگاه حاضر نیست گواهی بده) لطفا منو راهنمایی کنین خیلی‌ خیلی‌ ممنون میشم

سلام دکتر بهشتی
تا اونجایی که من می دونم شما در برزخ هستین، یعنی هم graduate محسوب می شین و هم مدرکتون آزاد نیست. من فکر می کنم باید منتظر باشین تا مدرکتون آزاد بشه. اگه بقیه دوستان اطلاعات تکمیلی دیگه ای دارن ممنون می شم به اشتراک بذارن. به هر حال (همونطوری که بعداً در مورد نحوه آماده شدن برای Step 1 خواهم گفت) آماده شدن برای هر کدوم از Step های USMLE حداقل به 6 ماه زمان نیاز داره. من توصیه می کنم شما از این زمان برای آماده شدن برای امتحان استفاده کنین تا زمانی که مدرکتون آزاد بشه.
ارادتمند
یاشار و ماری
سلام
من فقط در این حد اطلاع دارم که لازم نیست منتظر بمونید تا مدرکتون آزاد بشه. چون یکی از دوستان من بدون اینکه طرح بگذرونه و دانشنامش آزاد بشه واسه امتحان usmle ثبت نام کرد و داره خودشو آماده میکنه واسه امتحان. ایشون با وثیقه مدرکشو آزاد کرد و ثبت نام کرد. ولی در مورد مسیر وثیقه گذاری و ایناااااااا هیچ اطلاعی متاسفانه ندارم
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: NEURON
(2013-09-06 ساعت 12:50)sara2011 نوشته:  
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام من هستم
من هم هستم. و دارم با کتاب پاتولوژی کاپلان شروع میکنمWink
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان