موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز...match شدن در رشته gyn شانسش برای ما ایرانیها چطوره
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
امشب کمی درمورد مقدمات امتحان صحبت می کنم .
بعد از گرفتن پرمیت شما باید تاریخ وساعت امتحان رو انتخاب کنین که قطعا باید توی بازه زمانی سه ماهه باشه .
در امریکا راحت ترین کار برای پیدا کردن نزدیک ترین محل برای برگزاری امتحان وارد کردن زیپ کد هست . ابتدا وارد سایت prometric می شین ومرحله به مرحله جلو می رین . برای پیدا کردن محل نزدیک به محلی که هستین با وارد کردن زیپ کد خود سایت بهترین محل رو بهتون معرفی می کنه . دوستانی که توی سن خوزه هستن مرکر نزدیک به انها مرگزی هست در مورو . مرکز خوبیه هم اسجچول برای صبح داره وهم بعد از ظهر . یک جلسه مفصل در مورد محل اون صحبت می کنم .
معمولا اگه تا زمان مورد نظر دوماه فاصله باشه توی انتخاب زمان امتحان مشگلی نیست و راحت با یکی دو روز عقب وجلو می تونین زمان مورد نظر رو انتخاب کنین .تعقیر زمان امتحان تقریبا همیشه امکان پزیره ولی اگه نزدیک به زمان امتحان باشه (فکر کنم نزدیک تر از ۱۴ روز ) باید یه مبلغی جریمه پرداخت کنین .
یه پیشنهاد که خیلی به شما کمک می کنه اینکه : توی سایت USMLE برای یه امتحان ازمایش ثبت نام کنین . با پرداخت هزینه امتحان بعداز جند روز بازم ای میل اماده بودن پرمیت امتخحان ازمایشی براتون می اد. از اون پرمیت یک پرینت بگیرین و با استفاده از شماره اون در سایت پرومتریک برای امتحان ازمایشی ثبت نام کنین . سوالات این امتحان همون سوالاتی هست که توی سایتUSMLE هست ولی چون شرایط ومحل دقیقا مثل زمان امتحان هست باعث می شه هم با محل امتحان هم با سبک امتحان وخلاصه همه شرایط امتحان اشنا بشین . توصیه می کنم سوالات سایت رو نزنین و نزدیکهای امتحان این امتحان ازمایشی رو در همون مرکزی که می خواهین امتحان اصلی رو بدین انجام بدین .
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من حدود يكماهه كه اومدم us ، حدود ٣ ماه پيش واسه ثبت نام ecfmg اقدام كردم و فرم ها رو پر كردم و فرم ١٨٦ رو بردم دانشگاه ، اونجا رئيس آموزش امضا كرد و همراه ترجمه ريزنمراتم و ترجمه دانشنامه ام توي يه پاكت مهر و موم شده گذاشت و بهم داد، منم بردم dhl و پستش كردم ( البته آدرس فرستنده رو دانشگاه زدم). بعد از چند هفته ام ecfmg ايميل داد كه ok شده و منم توي پرومتريك ثبت نام كردم و دسامبر هم امتحانمه! به همين آسوني !!!!
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
به به . خیر مقدم به همه همکارهای که این تاپیک سوت وکور رو روشن کردن .
نکته ای که امشب می گم تکمیل وپاسخ به دو ارسال اخیر دوستان همکار هست هست .
ببینید وقتی مدارک ارسالی شامل فرممهای ۱۸۶ ۱۸۷ …… به موسسه رسید اونها مثل همیشه مدارک شما را صححیح فرض می کنن وشما اجازه شرکت در امتحانات رو دارین . این موضوع جدای از استعلام موسسه در مورد صحت وسقم مدارک شماست . واین پروسه از طریق خود موسسه بصورت نامه مکاتبه می شه . یکسری فرمهای مخصوصی از طرف موسسه به دانشگاه محل تحصیل ارسال می شه واز دانشگاه صحت اونها سوال می شه .ضمنا باید یکسری ریز نمرات ودیپلم دکتری به همراه ترجمه از طرف دانشگاه به همراه فرمهای پر شده در پاکت لاک مهر شده به موسسه ارسال بشه . در مورد خود من علیرقم اینکه امتحان رو دادم ونمره هم گرفتم هنوز علیرقم اینکه مدارک از طرف دانشگاه به موسسه ارسال شده ولی هنوز تایید نشده. بنابراین این دو مسله بطور مجزا پیگیری وانجام می شن .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مطالعه برای استپ دو
اصول کلی مطالعه رو همه شما همکارهای عزیز قطعا بهتر از من می دونین . محیط ارام - تمرکز - نور از طرف چپ و….. . اما به نظر من اینها فقط جنبه تیوری داشته ودر عمل هر کسی روش مخصوص به خودشو داره .اما یکسری اقداماتی هست که می تونه کمک کننده باشه . امشب کمی از تجربه هام در این زمینه می گم شاید به درد دوستان عزیز بخوره .
راستش من بعد از حدود ۱۴ سال که از تحصیلات دوره عمومی می گذشت وقتی خواستم شروع کنم خیلی نگران بودم . بخصوص که تخصصی هم که داشتم یک رشته ایزوله مینور بود که نه تنها هیچ ارتباطی با سایر رشته های ماجور نداشت بلکه اون اطلاعات تخصصی هم به نوعی به علت اینکه خیلی موشکافانه به مطالب نگاه می کرد بعضا باعث اشتباه می شد.بر عکس دوستانی که در زمینه های داخلی اطفال زنان ویا جراحی عمومی تخصص دارن خیلی اطلاعاتشون در امتحان استپ دو به انها کمک می کنه . تنها کمکی که داشتن تخصص به من کرد این بود که در فهم مطالب وبخصوص عادت داشتن به مطالعه به زبان انگلیسی خوندن کتابهای کاپلان وگوش کردن به دی وی دی ها برام راحت بود . راستش اول که کتابها رو می خوندم خیلی یاداوری مطالب وبعضا درک مجدد انها برام مشگل بود ولی وقتی دی وی دی ها رو استفاده کردم خیلی برام راحت تر شده وخوب تونستم مطلب رو جمع وجور کنم لذا توصیه های که میکنم :
۱- منابع به نظرم بهترینش همون کتابها لکچر نوت ودی وی دی های کاپلان هست . من خودم اینها رو استفاده کردم . کتاب فرست اید و….. رو اصلا نگاه هم نکردم به خاطر اینکه وقت نداشتم . برداشت من اینه که اگه اصول مطلب را گرفته باشی می تونی تستهای مربوطه رو بزنی . یعنی مثلا وقتی مبحث ام ای پیش می اد بدونی که تشخیص ودرمان چیه ؟ اصول کلی اون کافیه . سوالات در همین حد هست .حالا این که از روی کدوم منبع خونده باشی شاید خیلی فرقی نکنه . ولی کاپلان لکچر نوت هم خلاصه وهم مفیده وان مطالبی رو هم که نداره با مرور توضیحات تستها می شه حاشیه نویسی کرد ودر نهایت برای مرور از کتاب حاشیه نویسی شده استفاده کرد.اینو هم بگم که دی وی دی های اون : داخلی زنان جراحی عالیه . اطفال اون بیشتر مثل رو خونی می مونه و برای من مفید نبود .امار واپیدمیو لوجی و اخلاق خیلی خوب بود .
۲- حتما اول یکبار دی وی دی روش مطالعه کاپلان رو ببیند . نکات خیلی خوبی برای خوندن وهمچنین امتحان دادن داره . یک جور نگاه علمی وعملی به درس خوندن برای استپ دو ونحوه امتحان دادن . خلاصه اون اینه که بتدریج هم مطلب بخونی وهم تست بزنی . وهرجه به زمان امتحان نزدیک می شی بر تست زدن اضافه کنی .
۳- همون طور که اشاره کردم تست زدن خیلی خوبه . سه منبع خوب برای تست هست
الف) یو اس ام ال ای ورد: خیلی راحت می شه عضو اون شد و بصورت ان لان از تستهای اون استفاده کرد .تستها را می شه به تفکیک مبحث یا بصورت درهم انتخاب کرد ودر بلوکهای حد اکثر ۴۴ سوالی با زمان استاندارد زد. بعد از اتمام هم انالیز جوابهاتون رو اعلام می کنه و درصد صحیح وغلط وهمجنین مقایسه با وضعیت سایر کاربران .غیر از این یک ازمون امتحانی که چهار بلوک داره هم می تونین بخرین ازش وتحت شرایط مشابه امتحان در زمان مشخص خودتون رو تست کنین .
ب ) کاپلان تست : من از این بصورت انلاین استفاده نکردم ولی این هم تفریبا مثل قبلیه
ت ) ان بی ای : این رو هم من بعد از این که امتحان دادم اشنا شدم .
در کل اصول همه یکی هستش . در ان امتحان ۴ بلوکه که می دین نمره و درصدتون خیلی می تونه به نمره ای خواهید اورد نزدیک باشه و در واقع یه جور اطلاع از وضعیت خودتون هم می تونه باشه
ث ) منبع اخر هم خود سایت یو اس ام ال ای هست . این هم یک تتوریال سه بلوکه داره . که می تونین سوالهای اونو استفاده نکنین و یک تست ازمایشی توی همون مرکز پرو متریکی که می خواهین امتحان اصلی رو بدین بر گزار کنین و از وضعیت خودتون مطلع بشین . من این کار رو کردم وخیلی مفید بود .
۴- مدت زمان مطالعه : این خیلی بستگی به شرایط افراد داره . کاری که من کردم : حدودا طی مدت ۶ ماه زمانهای که مطب یا اتاق عمل یا درمانگاه یا انکال و….. نبودم دی وی دی وکتابها رو بصورت همزمان خوندم . مدت دوماه هم عضو سایت یو اس ام ال ای ورد شدم و ضمن تست زدن مطالب رو مرور کردم . البته اینو بگم که مطالب رو خوب علامت گزاری کردم جوری که برای مرور خیلی راحت بود .
۵- همه اینها رو گفتم اما به یک چیز ایمان داشتم واون اینکه : اگه خدا بخواد حتما می شه . وخدا رو شکر شد.
به نظرم برای همکارهای عزیزم که یک بار از سد کنکور و درسهای دوران پزشکی گذشتن اصلا کار مشگلی نیست . بخصوص اینو هم اضافه کنم که دی وی دی های کاپلان خیلی خوب هستن ودر تفهیم مطلب خیلی کمک می کنن. گزافه گویی نیست اگه بگم من واقعا بعضی از مطالبی رو که در دوران تحصیل اصلا متوجه نشده بودم با دیدن دی وی دی ها کاملا متوجه شدم. بخصوص مبحثهای زنان داخلی وجراحی اون خیلی عالیه . همکار های هم که متخصص هستن ومثل من زمان زیادی از تحصیلات عمومی شون می گزره اگه رشته های ماجور هستن که خیلی از راه رو رفتن واگه مینور هستن باید بدونن که با کانسپت خوبی که قطعا دارن بخوبی خواهند تونست از عهده اون بر بیان.
دیگه چیزی به زهنم نمی رسه . اضافه می کنم که مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد! امشب چون در این مورد ازم سوال شده بود توضیح دادم . امیدوارم مفید بوده باشه