کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
(2011-08-31 ساعت 00:14)gadfly نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 18:21)cmbt نوشته:  این هم نمونهٔ دینس لتر.میتونید همین فرمتو بردارید و فقط جاهای خالی‌ را با اسم خودتون پر کنید.اگر پزشک عمومی‌ هستید قسمت تخصص را حذف کنید .

Diploma of Medicine DOA: Sep. ... DOG: Dec. 1
.
.
.

دوست و همکار عزیز سلام

حیفم آمد که فقط در حد فشردن کلید تشکر بسنده کنم . بسیار نامه کامل و خوبی می باشد . خدا انشاءالله بنیانگذاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز که این نامه از آنها به یادگار مانده است را ، اگر زنده اند طول عمر و اگر به جوارش رفته اند قرین رحمت گرداند. از لطف و زحمت شما هم کمال امتنان را دارم .

ارادتمند
gadfly

ببخشید. من فقط معنی DOG رو نفهمیدم.
ممکنه من رو راهنمایی کنین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-12-13 ساعت 22:32)cmbt نوشته:  
(2011-12-13 ساعت 21:35)یاشار و ماری نوشته:  سلام به همگی.
یکی دو تا نکته.
1- رامین جان دستت درد نکنه داداش. ما خیلی مخلصیم.
2- CMBT خان سلام. من دقیقاً نمی دونم اون شماره ای رو که می گی چیه ولی بعید می دونم مال آمریکا اینطوری باشه. ECFMG در مراحل اولیه یه ID به
یاشار و ماری
سلام یاشار خان.من cmbtخانوم هستم .Smileهمانطور که گفتم من از ثبت نام برای USMLEچیزی نمیدونم .من به جای اقدام از طریق OASISاز طریق PCRCاقدام کردم چون می‌خواستم امتحان‌های کانادا را بدم.کانادا به من گفت که مدارک من را برایECFMG میفرستند و وقتی‌ ECFMG Numberگرفتم می‌تونم امتحانهای کانادا را بدم.(ECFMGرفرنس است ،تا جاییکه من میدونم برای آمریکا،کانادا و استرالیا)حق با شماست این مراحل کمی‌ طولانی‌ است من آخرش را گفتم.وگرنه اول یک سری مدرک فرستادم برای کانادا اونا هم فرستادند برای ECFMG،بدECFMG از دنشگاه استعلام کرد ولی‌ جواب دانشگاه را من خودم رفتم گرفتم و با پست سفارشی پست کردم که کمتر طول کشید.راستش منظور من از بیان اینها این است که بگم دوستان میتونند مراحل تایید مدارک را بدون اینکه در امتحانUSMLE ثبت نام کنند هم انجام بدهند و تا ایران هستند خودشون پیگیر باشند که دانشگاه جواب را بدهد.
با آرزوی موفقیت تمام شما دوستان در امتحاناتUSMLE .امیدوارم همتون 99 بیارینBig Grin

من فکر می کنم حق با ایشونه (خانم cmbt) چون تو فرم 344 یک قست هست که نوشته:

If you are not currently applying for an examination, you may submit your medical education credentials and associated forms and documents, but you should not include an IWA Document Submission Form (Form 187).

بنابراین کسانی هستند که هنوز نمی خوان امتحان بدن ولی دارن کاراشونو می کنن و تأییدیه میگیرن.

لطفاً اگر کسی تجربه ای داره راهنمایی کنید.
متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo
(2013-05-12 ساعت 17:01)lingni نوشته:  [quote='gadfly' pid='130077' dateline='131473347gadfly

ببخشید. من فقط معنی DOG رو نفهمیدم.
ممکنه من رو راهنمایی کنین؟
[/quote]
Date OF Graduation
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni ، kasrafo
دوستان وهمکاران عزیز سلام
من از سایت مهاجر سرا خیلی چیزها یاد گرفتم وخیلی به دردم خورد.
انگار همین دیروز بود که خبر قبولی لاتاری ما رو شوکه کرد .این سایت واطلاعات خوب وصادقانه اون تنها رفرنس مستندی بود که مرحله به مرحله به یاری ما شتافت تا تونستیم به سفارت بریم -کلیر بشیم -ویزا بگیریم -بلیط بگیریم -گواهینامه بگیریم -در امتحان یو اس ام ای ثبت نام کنم وباالاخره امتحان بدم .
در همه مراحل اطلاعات این سایت خیلی بهم کمک کرد . خیلی دوست داشتم یه جوری به این سایت مفید ادای دین کنم .چون همه تاپیکها پر بار بود چیزی برای گفتن نداشتم ولی احساس کردم توی این زمینه دوستان وهمکاران عزیزم شاید از اطلاعات محدودی که بدست اوردم بتونن کمی استفاده کنن . به همین خاطر کم کم وبتدریج تجربیات خودم رو براتون می گم .
اولین چیزی که باید بگم اینه که در مورد ثبت نام وگرفتن ای دی همون مراحلی که دوست عزیزم یاشار اشاره کرده کاملا درسته ومن هم از اطلاعاتی که ایشون داده بودن استفاده کردم . البته الان ظاهرا برای ای دی گرفتن هم باید مبلغی (فکر کنم ۵۰ دلار) باید پرداخت بشه .برای پرداخت پول می تونین از انواع کردیت یا دبیتهای که در خود امریکا صادر شده باشه استفاده کنین من با استفاده از کردیت کارت متلعق به بانک او امریکا و با اتصال به فیلتر شکن از ایران این کار رو کردم . یادتون باشه اگه از فیلتر شکن استفاده نکنین ممکنه که همه چیز به هم بخوره وحسابتون بلوک بشه . این اتفاق یک بار برای من افتاد.
به هر حال بعد از گرفتن ای دی باید برای یکی از مراحل امتحان ثبت نام کنین . همه چیز بازم در گفته های یاشار عزیز هست . نکاتی که تجربه من بود : اولا فرمهای ۳۳۴و۳۳۵و۱۸۷ بصورت قابل پر کردن در سایت هست که می تونین پر کنین . فرم ۱۸۶ رو باید بعد از ثبت نام وپرداخت پول که توضیح دادم پرینتشو بگیرین وببرین دانشگاه محل تحطیلات عمومی که تایید ومهر بشه وبه همراه بقیه مدارک در پاکت لاک ومهر پست کنین .حتما تاریخ وامضا ریس دانشگاه باید دقیق ودرست باشه برای من بجای jan دفعه اول jun نوشتن وچون تاریخ متعلق می شه به سه ماه بعد فرم ۱۸۶ رو مجبور شدم یکبار دیگه تهیه وپست کنم .بنابرین توصیه می کنم همه مدارک ومراحل رو خودتون دقیق چک کنین .برای پست کردن من از پست دی اچ ال استفاده کردم . خیلی دقیق ومرتب بود . دقیقا از روزی که تحویل دفتر دی اچ ال در تهران می شه از طریق سایتشون قابل پیگیریه وسه زوزه می رسه امریکا . یک روز توی کمرک امریکا می مونه وزوز چهارم می رسه به دست موسسه .اگه از شهرستان بفرستین حدودا سه روز طول می کشه تا بدست دفتر دی اچ ال در تهران برسه . بنابراین توی این سه روز نگران نشین .از روزی که بسته به دست موسسه می رسه چند روزی طول می کشه تا توی سایت oasis اعلام وصول اون مشخص بشه . برای من تقریبا ۷ روز طول کشید . بعد از ا ون این پیغام مشخص می شه که مدارک رسیده وطی سه هفته نتیجه اون به شما اعلام می شه . علاوه بر درج توی سایت از طریق ای میل هم به شما اطلاع داده می شه . کلا یادتون باشه همه مراحل رو اعم از زسید ن مدارک یا ثبت نام ویا نتیجه امتحان از طریق ای میل به شما خبر داده می شه که اماده شده ومی تونین از طریق مراجعه به سایت وبا استفاده از ای دی وپس ورد اونو مشاهده کنین .
دیگه خسته شدم . بقیه داستان برای یک شب دیگه .
اگه سوالی باشه خوشحال می شم بتونم کمک کنم .

(2013-06-06 ساعت 01:53)REZA1390 نوشته:  دوستان وهمکاران عزیز سلام
انگار همین دیروز بود که خبر قبولی لاتاری ما رو شوکه کرد .این سایت واطلاعات خوب وصادقانه اون تنها رفرنس مستندی بود که مرحله به مرحله به یاری ما شتافت تا تونستیم به سفارت بریم -کلیر بشیم -ویزا بگیریم -بلیط بگیریم -گواهینامه بگیریم -در امتحان یو اس ام ای ثبت نام کنم وباالاخره امتحان بدم .
در همه مراحل اطلاعات این سایت خیلی بهم کمک کرد . خیلی دوست داشتم یه جوری به این سایت مفید ادای دین کنم .چون همه تاپیکها پر بار بود چیزی برای گفتن نداشتم ولی احساس کردم توی این زمینه دوستان وهمکاران عزیزم شاید از اطلاعات محدودی که بدست اوردم بتونن کمی استفاده کنن . به همین خاطر کم کم وبتدریج تجربیات خودم رو براتون می گم .
اولین چیزی که باید بگم اینه که در مورد ثبت نام وگرفتن ای دی همون مراحلی که دوست عزیزم یاشار اشاره کرده کاملا درسته ومن هم از اطلاعاتی که ایشون داده بودن استفاده کردم . البته الان ظاهرا برای ای دی گرفتن هم باید مبلغی (فکر کنم ۵۰ دلار) باید پرداخت بشه .برای پرداخت پول می تونین از انواع کردیت یا دبیتهای که در خود آمریکا صادر شده باشه استفاده کنین من با استفاده از کردیت کارت متلعق به بانک او آمریکا و با اتصال به سد غیرقابل عبور شکن از ایران این کار رو کردم . یادتون باشه اگه از سد غیرقابل عبور شکن استفاده نکنین ممکنه که همه چیز به هم بخوره وحسابتون بلوک بشه . این اتفاق یک بار برای من افتاد.
به هر حال بعد از گرفتن ای دی باید برای یکی از مراحل امتحان ثبت نام کنین . همه چیز بازم در گفته های یاشار عزیز هست . نکاتی که تجربه من بود : اولا فرمهای ۳۳۴و۳۳۵و۱۸۷ بصورت قابل پر کردن در سایت هست که می تونین پر کنین . فرم ۱۸۶ رو باید بعد از ثبت نام وپرداخت پول که توضیح دادم پرینتشو بگیرین وببرین دانشگاه محل تحطیلات عمومی که تایید ومهر بشه وبه همراه بقیه مدارک در پاکت لاک ومهر پست کنین .حتما تاریخ وامضا ریس دانشگاه باید دقیق ودرست باشه برای من بجای jan دفعه اول jun نوشتن وچون تاریخ متعلق می شه به سه ماه بعد فرم ۱۸۶ رو مجبور شدم یکبار دیگه تهیه وپست کنم .بنابرین توصیه می کنم همه مدارک ومراحل رو خودتون دقیق چک کنین .برای پست کردن من از پست دی اچ ال استفاده کردم . خیلی دقیق ومرتب بود . دقیقا از روزی که تحویل دفتر دی اچ ال در تهران می شه از طریق سایتشون قابل پیگیریه وسه زوزه می رسه آمریکا . یک روز توی کمرک آمریکا می مونه وزوز چهارم می رسه به دست موسسه .اگه از شهرستان بفرستین حدودا سه روز طول می کشه تا بدست دفتر دی اچ ال در تهران برسه . بنابراین توی این سه روز نگران نشین .از روزی که بسته به دست موسسه می رسه چند روزی طول می کشه تا توی سایت oasis اعلام وصول اون مشخص بشه . برای من تقریبا ۷ روز طول کشید . بعد از ا ون این پیغام مشخص می شه که مدارک رسیده وطی سه هفته نتیجه اون به شما اعلام می شه . علاوه بر درج توی سایت از طریق ای میل هم به شما اطلاع داده می شه . کلا یادتون باشه همه مراحل رو اعم از زسید ن مدارک یا ثبت نام ویا نتیجه امتحان از طریق ای میل به شما خبر داده می شه که اماده شده ومی تونین از طریق مراجعه به سایت وبا استفاده از ای دی وپس ورد اونو مشاهده کنین .
دیگه خسته شدم . بقیه داستان برای یک شب دیگه .
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، lingni ، kasrafo ، drgp ، BitaM

[quote='REZA1390' pid='352947' dateline='1370467420']

سلام. تبریک به خاطر تمام موفقیتهاتون.
شما امتحان اول رو تو خود آمریکا دادین؟ اونجا فقط درس خوندین یا شاغل هم شدین و همزمان درس خوندین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 18:02)lingni نوشته:  

[quote='REZA1390' pid='352947' dateline='1370467420']

سلام. تبریک به خاطر تمام موفقیتهاتون.
شما امتحان اول رو تو خود آمریکا دادین؟ اونجا فقط درس خوندین یا شاغل هم شدین و همزمان درس خوندین؟
سلام مجدد
دوست عزیز اگه اجازه بدین همه چیز رو رفته رفته توضیح می دم .
امشب یک نکته ای که مهمه براتون توضیح می دم .
بعد از اینکه شما برای یک امتحان ثبت نام کردین از طریق سایت موسسه شما درواقع قسمت آن لاین اون رو انجام دادین . تو این مرحله برای شما یک ای میل می اد وتبریک می گه که بخش ان لاین ثبت نام شما انجام شده ومنتظر فرم ۱۸۶شما هستن . بعد که فرم ۱۸۶ بدست اونا می رسه که شب قبل براتون توضیح دادم یک ای میل دیگه می اد که فرم شما به دست ما رسید وما طی سه هفته قابل قبول بودن یا نبودن اون رو به شما اعلام می کنیم . بعد از دقیقا سه هفته بازم یک ای میل دیگه می اد که فرم ۱۸۶ وبقیه مدارک شما بررسی شد وقابل قبول است وشما می ت ونین از توی سایت از طریق osis پرمیت یا اجازه نامه شرکت در امتحانتون رو پرینت بگیرین . توصیه می کنه که در اولین فرصت از اون پرینت بگیرین ولی معمولا همیشه اون قابل پرینت گرفتنه . یک نکته که اینجا قابل ذکره این که : بعد از این که فرم ۱۸۶ شما رسید وای میل تایید اون براتون امد دیگه عملا دانشگاه برای این مرحله وگرفتن پرمیت کاری لازم نیست انجام بده وهمه کارها به تدریج انجام می شه . نکته دیگه اینکه : اگه بازه زمانی که انتخاب می کنین بیشتر از ۶ ماه تا تاریخ انتخابتون فاصله داشته باشه پرمیت اماده نمی شه . به عبارت دیگه زود ترین زمان اماده شدن پرمیت شما ۶ ماه مونده به بازه زمانی انتخاب شده تون هست .
یه نکته دیگه هم بگم که موسسه یک تماس دیگه با دانشگاه شما خواهد داشت . که البته این تداخلی با انجام امتحان نداره .این عبارتست از این که : طی نامه ای از دانشگاه استعلام می کنه که ایا شما دانشجوی ان دانشگاه بودین یا نه ؟ و همچنین یکسری اطلاعتی رو در مورد شما می پرسه . از قبیل این که دورتون چند ساله بوده \ مدرک قبلیتون یا همون دیپلمتون چند سال تحصیل رو شامل می شده \ از نظر اخلاقی ورفتاری چطور بودین و……. . تو این مرحله باید با دانشگاه در ارتباط باشین و علاوه بر اون فرمهای که موسسه فرستاده که توسط دانشگاه پر بشه یک کپی از مدرک دیپلم دکترا وریزی نمرات که البته ترجمه رسمی هم شده باشه در پاکتی لاک ومهر شده از طرف دانشگاه به موسسه ارسال بشه .از نظر زمانی برای من حدود دو ونیم ماه بعد از ثبت نام واماده شدن پرمیتم اون نامه به دانشگاه رسید .
تا شب دیگه وقسمت دیگه خدا نگهدار.
راستی از این که دیدم یاشار زیر نوشته هام تشکر زده خیلی خوشحال شدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni ، یاشار و ماری ، NEURON ، sina454 ، shima1364 ، kasrafo ، drgp ، BitaM ، mohsenhpd
سلام دوستان عزیز...match شدن در رشته gyn شانسش برای ما ایرانیها چطوره
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
امشب کمی درمورد مقدمات امتحان صحبت می کنم .
بعد از گرفتن پرمیت شما باید تاریخ وساعت امتحان رو انتخاب کنین که قطعا باید توی بازه زمانی سه ماهه باشه .
در امریکا راحت ترین کار برای پیدا کردن نزدیک ترین محل برای برگزاری امتحان وارد کردن زیپ کد هست . ابتدا وارد سایت prometric می شین ومرحله به مرحله جلو می رین . برای پیدا کردن محل نزدیک به محلی که هستین با وارد کردن زیپ کد خود سایت بهترین محل رو بهتون معرفی می کنه . دوستانی که توی سن خوزه هستن مرکر نزدیک به انها مرگزی هست در مورو . مرکز خوبیه هم اسجچول برای صبح داره وهم بعد از ظهر . یک جلسه مفصل در مورد محل اون صحبت می کنم .
معمولا اگه تا زمان مورد نظر دوماه فاصله باشه توی انتخاب زمان امتحان مشگلی نیست و راحت با یکی دو روز عقب وجلو می تونین زمان مورد نظر رو انتخاب کنین .تعقیر زمان امتحان تقریبا همیشه امکان پزیره ولی اگه نزدیک به زمان امتحان باشه (فکر کنم نزدیک تر از ۱۴ روز ) باید یه مبلغی جریمه پرداخت کنین .
یه پیشنهاد که خیلی به شما کمک می کنه اینکه : توی سایت USMLE برای یه امتحان ازمایش ثبت نام کنین . با پرداخت هزینه امتحان بعداز جند روز بازم ای میل اماده بودن پرمیت امتخحان ازمایشی براتون می اد. از اون پرمیت یک پرینت بگیرین و با استفاده از شماره اون در سایت پرومتریک برای امتحان ازمایشی ثبت نام کنین . سوالات این امتحان همون سوالاتی هست که توی سایتUSMLE هست ولی چون شرایط ومحل دقیقا مثل زمان امتحان هست باعث می شه هم با محل امتحان هم با سبک امتحان وخلاصه همه شرایط امتحان اشنا بشین . توصیه می کنم سوالات سایت رو نزنین و نزدیکهای امتحان این امتحان ازمایشی رو در همون مرکزی که می خواهین امتحان اصلی رو بدین انجام بدین .
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، kasrafo ، BitaM
دوستان سلام

من حدود يكماهه كه اومدم us ، حدود ٣ ماه پيش واسه ثبت نام ecfmg اقدام كردم و فرم ها رو پر كردم و فرم ١٨٦ رو بردم دانشگاه ، اونجا رئيس آموزش امضا كرد و همراه ترجمه ريزنمراتم و ترجمه دانشنامه ام توي يه پاكت مهر و موم شده گذاشت و بهم داد، منم بردم dhl و پستش كردم ( البته آدرس فرستنده رو دانشگاه زدم). بعد از چند هفته ام ecfmg ايميل داد كه ok شده و منم توي پرومتريك ثبت نام كردم و دسامبر هم امتحانمه! به همين آسوني !!!!
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، saeid-ss ، BitaM
(2013-06-19 ساعت 00:42)shima1364 نوشته:  دوستان سلام

من حدود يكماهه كه اومدم us ، حدود ٣ ماه پيش واسه ثبت نام ecfmg اقدام كردم و فرم ها رو پر كردم و فرم ١٨٦ رو بردم دانشگاه ، اونجا رئيس آموزش امضا كرد و همراه ترجمه ريزنمراتم و ترجمه دانشنامه ام توي يه پاكت مهر و موم شده گذاشت و بهم داد، منم بردم dhl و پستش كردم ( البته آدرس فرستنده رو دانشگاه زدم). بعد از چند هفته ام ecfmg ايميل داد كه ok شده و منم توي پرومتريك ثبت نام كردم و دسامبر هم امتحانمه! به همين آسوني !!!!
یعنی می خواهید بگید که ECFMG از دانشگاه تون استعلام نکرد ببینه مدارکتون درسته یا نه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-19 ساعت 01:12)mostafa.m نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 00:42)shima1364 نوشته:  دوستان سلام

یعنی می خواهید بگید که ECFMG از دانشگاه تون استعلام نکرد ببینه مدارکتون درسته یا نه؟!

نه ، من فكر مي كردم حتما استعلام مي گيره واسه همين به دانشگاه گفتم ايميل ميدن بهتون، دانشگاه هم گفت ما به ايميل جواب نمي ديم ، منم خيلي نگران بودم ام در كمال ناباوري ٣ هفته بعدش ecfmg ايميل زد كه مدركت approve شده و مي توني توي امتحان شركت كني و برو توي سايت پرومتريك و اسكجول كن ! همين Smile
البته اينجوري كه reza1390 ميگن يه مكاتبه ديگه هم انجام ميشهSad كه من نمي دونستم، ولي تا الان هيچ نامه اي مبني بر مكاتبه با دانشگاه واسه من نيومده، البته نمي دونم اگر مكاتبه كنن منو در جريان ميذارن يا نه
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
پاسخ
به به . خیر مقدم به همه همکارهای که این تاپیک سوت وکور رو روشن کردن .
نکته ای که امشب می گم تکمیل وپاسخ به دو ارسال اخیر دوستان همکار هست هست .
ببینید وقتی مدارک ارسالی شامل فرممهای ۱۸۶ ۱۸۷ …… به موسسه رسید اونها مثل همیشه مدارک شما را صححیح فرض می کنن وشما اجازه شرکت در امتحانات رو دارین . این موضوع جدای از استعلام موسسه در مورد صحت وسقم مدارک شماست . واین پروسه از طریق خود موسسه بصورت نامه مکاتبه می شه . یکسری فرمهای مخصوصی از طرف موسسه به دانشگاه محل تحصیل ارسال می شه واز دانشگاه صحت اونها سوال می شه .ضمنا باید یکسری ریز نمرات ودیپلم دکتری به همراه ترجمه از طرف دانشگاه به همراه فرمهای پر شده در پاکت لاک مهر شده به موسسه ارسال بشه . در مورد خود من علیرقم اینکه امتحان رو دادم ونمره هم گرفتم هنوز علیرقم اینکه مدارک از طرف دانشگاه به موسسه ارسال شده ولی هنوز تایید نشده. بنابراین این دو مسله بطور مجزا پیگیری وانجام می شن .
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، kasrafo
(2013-06-19 ساعت 22:34)REZA1390 نوشته:  به به . خیر مقدم به همه همکارهای که این تاپیک سوت وکور رو روشن کردن .
ببینید وقتی مدارک ارسالی شامل فرممهای ۱۸۶ ۱۸۷ …… به موسسه رسید اونها مثل همیشه مدارک شما را صححیح فرض می کنن وشما اجازه شرکت در امتحانات رو دارین . این موضوع جدای از استعلام موسسه در مورد صحت وسقم مدارک شماست . واین پروسه از طریق خود موسسه بصورت نامه مکاتبه می شه . یکسری فرمهای مخصوصی از طرف موسسه به دانشگاه محل تحصیل ارسال می شه واز دانشگاه صحت اونها سوال می شه .ضمنا باید یکسری ریز نمرات ودیپلم دکتری به همراه ترجمه از طرف دانشگاه به همراه فرمهای پر شده در پاکت لاک مهر شده به موسسه ارسال بشه . در مورد خود من علیرقم اینکه امتحان رو دادم ونمره هم گرفتم هنوز علیرقم اینکه مدارک از طرف دانشگاه به موسسه ارسال شده ولی هنوز تایید نشده. بنابراین این دو مسله بطور مجزا پیگیری وانجام می شن .

من يه سوال واسم پيش اومده دكتر جان و اونم اينه كه اين مكاتبه بصورت نامه پستي هستش يا به دانشگاه ايميل مي زنه؟ چون دانشگاه به من ميگه ما نامه اي دريافت نكرديم، درحالي كه توي پروفايل من نوشته شده كه اواسط آپريل واسه دانشگاه فرستادن و هنوز pending هستش Sad حالا نمي دونم به دانشگاه بگم نامه دادن يا ايميل زدن؟
سفرنامه
پاسخ
(2013-06-20 ساعت 01:06)shima1364 نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 22:34)REZA1390 نوشته:  به به . خیر مقدم به همه همکارهای که این تاپیک سوت وکور رو روشن کردن .

من يه سوال واسم پيش اومده دكتر جان و اونم اينه كه اين مكاتبه بصورت نامه پستي هستش يا به دانشگاه ايميل مي زنه؟ چون دانشگاه به من ميگه ما نامه اي دريافت نكرديم، درحالي كه توي پروفايل من نوشته شده كه اواسط آپريل واسه دانشگاه فرستادن و هنوز pending هستش Sad حالا نمي دونم به دانشگاه بگم نامه دادن يا ايميل زدن؟
همکار عزیز مکاتبه بصورت نامه هست . موسسه فرم ۳۲۷-A که اسم ومشخصات شما و یه مقدار از اطلاعاتی که شما به موسسه دادین رو شامل می شه به داشگاه می فرسته(پست می کنه ). نامه حدودا یک ماه طول می کشه تا به ایران برسه وتو پیچ وخم کارهای اداری شاید بعد از دوماه به دست اون کسی که باید توی داشگاه برسه خواهد رسید . بعد که بدست موسسه رسید توی پروفایلتون می نویسه رسیده ودرحال بررسیه ودرواقع Pending هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: shima1364 ، kasrafo ، drgp
مطالعه برای استپ دو
اصول کلی مطالعه رو همه شما همکارهای عزیز قطعا بهتر از من می دونین . محیط ارام - تمرکز - نور از طرف چپ و….. . اما به نظر من اینها فقط جنبه تیوری داشته ودر عمل هر کسی روش مخصوص به خودشو داره .اما یکسری اقداماتی هست که می تونه کمک کننده باشه . امشب کمی از تجربه هام در این زمینه می گم شاید به درد دوستان عزیز بخوره .
راستش من بعد از حدود ۱۴ سال که از تحصیلات دوره عمومی می گذشت وقتی خواستم شروع کنم خیلی نگران بودم . بخصوص که تخصصی هم که داشتم یک رشته ایزوله مینور بود که نه تنها هیچ ارتباطی با سایر رشته های ماجور نداشت بلکه اون اطلاعات تخصصی هم به نوعی به علت اینکه خیلی موشکافانه به مطالب نگاه می کرد بعضا باعث اشتباه می شد.بر عکس دوستانی که در زمینه های داخلی اطفال زنان ویا جراحی عمومی تخصص دارن خیلی اطلاعاتشون در امتحان استپ دو به انها کمک می کنه . تنها کمکی که داشتن تخصص به من کرد این بود که در فهم مطالب وبخصوص عادت داشتن به مطالعه به زبان انگلیسی خوندن کتابهای کاپلان وگوش کردن به دی وی دی ها برام راحت بود . راستش اول که کتابها رو می خوندم خیلی یاداوری مطالب وبعضا درک مجدد انها برام مشگل بود ولی وقتی دی وی دی ها رو استفاده کردم خیلی برام راحت تر شده وخوب تونستم مطلب رو جمع وجور کنم لذا توصیه های که میکنم :
۱- منابع به نظرم بهترینش همون کتابها لکچر نوت ودی وی دی های کاپلان هست . من خودم اینها رو استفاده کردم . کتاب فرست اید و….. رو اصلا نگاه هم نکردم به خاطر اینکه وقت نداشتم . برداشت من اینه که اگه اصول مطلب را گرفته باشی می تونی تستهای مربوطه رو بزنی . یعنی مثلا وقتی مبحث ام ای پیش می اد بدونی که تشخیص ودرمان چیه ؟ اصول کلی اون کافیه . سوالات در همین حد هست .حالا این که از روی کدوم منبع خونده باشی شاید خیلی فرقی نکنه . ولی کاپلان لکچر نوت هم خلاصه وهم مفیده وان مطالبی رو هم که نداره با مرور توضیحات تستها می شه حاشیه نویسی کرد ودر نهایت برای مرور از کتاب حاشیه نویسی شده استفاده کرد.اینو هم بگم که دی وی دی های اون : داخلی زنان جراحی عالیه . اطفال اون بیشتر مثل رو خونی می مونه و برای من مفید نبود .امار واپیدمیو لوجی و اخلاق خیلی خوب بود .

۲- حتما اول یکبار دی وی دی روش مطالعه کاپلان رو ببیند . نکات خیلی خوبی برای خوندن وهمچنین امتحان دادن داره . یک جور نگاه علمی وعملی به درس خوندن برای استپ دو ونحوه امتحان دادن . خلاصه اون اینه که بتدریج هم مطلب بخونی وهم تست بزنی . وهرجه به زمان امتحان نزدیک می شی بر تست زدن اضافه کنی .

۳- همون طور که اشاره کردم تست زدن خیلی خوبه . سه منبع خوب برای تست هست
الف) یو اس ام ال ای ورد: خیلی راحت می شه عضو اون شد و بصورت ان لان از تستهای اون استفاده کرد .تستها را می شه به تفکیک مبحث یا بصورت درهم انتخاب کرد ودر بلوکهای حد اکثر ۴۴ سوالی با زمان استاندارد زد. بعد از اتمام هم انالیز جوابهاتون رو اعلام می کنه و درصد صحیح وغلط وهمجنین مقایسه با وضعیت سایر کاربران .غیر از این یک ازمون امتحانی که چهار بلوک داره هم می تونین بخرین ازش وتحت شرایط مشابه امتحان در زمان مشخص خودتون رو تست کنین .

ب ) کاپلان تست : من از این بصورت انلاین استفاده نکردم ولی این هم تفریبا مثل قبلیه

ت ) ان بی ای : این رو هم من بعد از این که امتحان دادم اشنا شدم .

در کل اصول همه یکی هستش . در ان امتحان ۴ بلوکه که می دین نمره و درصدتون خیلی می تونه به نمره ای خواهید اورد نزدیک باشه و در واقع یه جور اطلاع از وضعیت خودتون هم می تونه باشه

ث ) منبع اخر هم خود سایت یو اس ام ال ای هست . این هم یک تتوریال سه بلوکه داره . که می تونین سوالهای اونو استفاده نکنین و یک تست ازمایشی توی همون مرکز پرو متریکی که می خواهین امتحان اصلی رو بدین بر گزار کنین و از وضعیت خودتون مطلع بشین . من این کار رو کردم وخیلی مفید بود .

۴- مدت زمان مطالعه : این خیلی بستگی به شرایط افراد داره . کاری که من کردم : حدودا طی مدت ۶ ماه زمانهای که مطب یا اتاق عمل یا درمانگاه یا انکال و….. نبودم دی وی دی وکتابها رو بصورت همزمان خوندم . مدت دوماه هم عضو سایت یو اس ام ال ای ورد شدم و ضمن تست زدن مطالب رو مرور کردم . البته اینو بگم که مطالب رو خوب علامت گزاری کردم جوری که برای مرور خیلی راحت بود .

۵- همه اینها رو گفتم اما به یک چیز ایمان داشتم واون اینکه : اگه خدا بخواد حتما می شه . وخدا رو شکر شد.
به نظرم برای همکارهای عزیزم که یک بار از سد کنکور و درسهای دوران پزشکی گذشتن اصلا کار مشگلی نیست . بخصوص اینو هم اضافه کنم که دی وی دی های کاپلان خیلی خوب هستن ودر تفهیم مطلب خیلی کمک می کنن. گزافه گویی نیست اگه بگم من واقعا بعضی از مطالبی رو که در دوران تحصیل اصلا متوجه نشده بودم با دیدن دی وی دی ها کاملا متوجه شدم. بخصوص مبحثهای زنان داخلی وجراحی اون خیلی عالیه . همکار های هم که متخصص هستن ومثل من زمان زیادی از تحصیلات عمومی شون می گزره اگه رشته های ماجور هستن که خیلی از راه رو رفتن واگه مینور هستن باید بدونن که با کانسپت خوبی که قطعا دارن بخوبی خواهند تونست از عهده اون بر بیان.

دیگه چیزی به زهنم نمی رسه . اضافه می کنم که مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد! امشب چون در این مورد ازم سوال شده بود توضیح دادم . امیدوارم مفید بوده باشه
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان