کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
راهنمای قدم به قدم
(2013-07-23 ساعت 01:19)Sorooshan نوشته:  با سلام
میخوام شروع کنم به خواندن step1 کسی همراه میشه؟؟

بله من همراه هستم و با کاپلان شروع کردمWink

(2013-09-02 ساعت 20:21)fariba712 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 19:57)saeid-ss نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 21:35)REZA1390 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 01:19)Sorooshan نوشته:  با سلام
میخوام شروع کنم به خواندن step1 کسی همراه میشه؟؟
سلام همکار عزیز
من هم هستم

سلام دوستان من هم هستم تو رو خدا یکی منو از این تنبلی در بیارهههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinTongueSad

من هم هستم Cool
من هستم بدجوووووورم هستمTongue
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 15:31)lingni نوشته:  
(2011-06-16 ساعت 18:14)ali_kuchulu نوشته:  اتفاقا به نظر من اصلا این پست رو حذف نکن که خیلی از غیر پزشکانی که پستت رو خوندن بدونن که گاهی یه پزشک برای رسیدن به رویاهاش چه تلخی ها و سختی هایی رو باید تحمل کنه. گرچه شاید فقط خود ما پزشکان (خصوصا و خصوصا اونایی که بنیه اقتصادی ضعیفی دارن) بتونن تا حدودی بفهمن چی میگی. متاسفانه بنیه ضعیف اقتصادی تاحدزیادی رسیدن به مراتب پیشرفت رو با مانع روبرو میکنه...
اما در کل این نکته خیلی قابل تاملیه که اکثر جوانان تحصیل کرده تو این مملکت که به فکر مهاجرت میفتن، خیلیاشون در مقابل وسوسه ی مهاجرت تا جایی که تونستن مقاومت کردن، اما بالاخره "یک " اتفاق باعث شده به این نتیجه رسیدن که دیگه اینجا جای موندن نیست. مشابه همون مساله ای که برای شما پیش اومد.
فقط خوشحالم که لااقل لاتاری برنده شدید و این راه شما رو برای رسیدن به خاک آمریکا و ادامه راه پرپیچ و خم تحقق رویاهاتون تا حد زیادی ساده تر کرد. امیدوارم این اتفاقات خوب تو زندگی همه ی ماها پیش بیاد. Smile

یادمه یه دوستی می گفت برای این که پزشک خوبی باشی، باید پدر و مادر پولداری داشته باشی. در واقع این جوری (البته اگر انگیزه علمی هم داشته باشی) لااقل هیچی جلوت سد نمی شه.

موافقمSad
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: mydream
سلام و عرض ارادت به همه همكاراي خوبم خصوصا ياشار عزيز كه واقعا براي ما در بدو ورود به امريكا برادري كردن و ماري عزيز كه واقعا ما محبتاشونو هركز فراموش نميكنيم
واقعا متاسفم كه شرايط حاكم كاهي اونقدر فشار ميياره كه حتي ما دكتر ها هم به فكر مهاجرت مييوفتيم
ولي به عنوان كسي كه اين تجربه رو داشته ميتونم بكم بهترين جا واسه طبابت ايرانه
من با دكتر هاي زيادي اينجا حرف زدم
حتي بعضياشون تونسته بودن تمام يو اس ام ال اي هارم قبول شن ولي با اين حال هيج تضميني واسه رزيدنتي نيست
و بشيمونترين قشر مهاجر متاسفانه بزشكان هستن
من و همسرم بعد از يكسال زندكي در امريكا و تحقيق و بررسي و فكر كردن به اين نتيجه رسيديم كه بركرديم ايران خودمون و براي تفريح و مسافرت بيايم اينجا
كساني كه اين تجربه رو داشتن مطمعنن با من موافقن
ولي باز از ما كفتن
ارزوي موفقيت براتون دارم
ارادتمند شما شايرا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، gbtm ، daad ، ParsTrader
سلام دوستان موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 20:27)daad نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در این برهه از زمان بسیار به کمک شما نیاز دارمSad اگر اطلاعات در اختیارم بگزارید ممنون میشم
من 19 سالم هست . دبیرستان و راهنمایی رو تیزهوشان بودم . دیپلم ریاضی هستم.
....
سلام دوست عزیز
اولا تبریک به مناسبت کلیر شدنتون
شما با این انرژی و استعداد عقب نیفتی Wink
شما می تونی این کار ها رو به راحتی انجام بدی فقط پیشنهادم اینه مرتب شاخه به شاخه نکنی و به خاطر درامد پزشکی نخونی
درسته برا پزشکی باید لیسانس یکی از رشته های بیولوژی رو باید بگیرید
مطمئنان دانشگاه های پایین پذیرش راحتتری دارند ولی به فکر این هم باشید که دانشگاه خوب برای مچ شدن رزیدنتیتون امتیاز خوب حساب می شه
مطمئن نیستم تا جایی که من می دونم دانشگاه های امریکا بیشتر تافل می خاند و اون هم وقتی می خاید استپ 3 رو بدید مدرکش رو می خواد البته برای استپ 2ck بیشتر از تافل باید بلد باشی یه جورایی native باشی
باید برای این موضوع به سایت دانشگاه مورد نظرتون سر بزنید
به عنوان رکامندیشن برای مچ کردن رزیدنتی فقط اساتید امریکا رو قبول دارند
و اون اساتید هم کارهای تحقیقاتی مرتبط به رشته ی کاریشون رو می پسندند
موفق باشید
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، drgp ، kasrafo
(2013-09-18 ساعت 00:49)NEURON نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 20:27)daad نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در این برهه از زمان بسیار به کمک شما نیاز دارمSad اگر اطلاعات در اختیارم بگزارید ممنون میشم
من 19 سالم هست . دبیرستان و راهنمایی رو تیزهوشان بودم . دیپلم ریاضی هستم.
....
سلام دوست عزیز
اولا تبریک به مناسبت کلیر شدنتون
شما با این انرژی و استعداد عقب نیفتی Wink
شما می تونی این کار ها رو به راحتی انجام بدی فقط پیشنهادم اینه مرتب شاخه به شاخه نکنی و به خاطر درامد پزشکی نخونی
درسته برا پزشکی باید لیسانس یکی از رشته های بیولوژی رو باید بگیرید
مطمئنان دانشگاه های پایین پذیرش راحتتری دارند ولی به فکر این هم باشید که دانشگاه خوب برای مچ شدن رزیدنتیتون امتیاز خوب حساب می شه
مطمئن نیستم تا جایی که من می دونم دانشگاه های آمریکا بیشتر تافل می خاند و اون هم وقتی می خاید استپ 3 رو بدید مدرکش رو می خواد البته برای استپ 2ck بیشتر از تافل باید بلد باشی یه جورایی native باشی
باید برای این موضوع به سایت دانشگاه مورد نظرتون سر بزنید
به عنوان رکامندیشن برای مچ کردن رزیدنتی فقط اساتید آمریکا رو قبول دارند
و اون اساتید هم کارهای تحقیقاتی مرتبط به رشته ی کاریشون رو می پسندند
موفق باشید
ممنونم از پاسختون دوست عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خلاصه من میخام پزشکی رو از صفر شروع کنم . تا دو ماه دیگه هم نمره ایلتسم ردیف می شه . مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم باید ترجمه کنم؟ چه معدلی مد نظر دانشگاه هست موقع اپلای؟
[/quote]
مطمئنا ترجمه ی اونها رو می خواد
تا جایی که من می دونم برای پزشکی البته در مقطع لیسانس بیولوژی معدل A
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: daad
(2013-08-12 ساعت 04:17)drsrs21 نوشته:  سلام به همگی
من دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد واحد کازرون سال آخر هستم
چند سوال فوق العاده گیج کننده دارم که فقط دارم مدتی تلاش میکنم که جوابشونو پیدا کنم.من information booklet رو هم 2 بار خوندم.خواهش می کنم اگر کسی میدونه جواب بده.
یاشار و ماری عزیز هم که خیلی وقته دیگه نیستنSad(((((((
1-من می خوام به عنوان Student ثبت نام کنم نه graduate بنابراین فرم 183 یعنی certification statement رو باید پرینت بگیرم اما مشکل اینجاست که قبلا مدرک دانشگاه ما همون تهران بود چون ما زیرگروه تهرانیم و به همین خاطر توی لیست IMED نیستیم و من برای ثیت نام اولیه IWA همون دانشگاه آزاد تهران رو به عنوان دانشگاه خودمون انتخاب کردم.اما جدیدا دارن تلاش می کنن که دانشکده واحد ما رو جدا کنن و تقریبا تمام کارهاش انجام شده.اگر این اتفاق بیقته دانشکده ما به عنوان Kazerun college of medicine توی لیست IMED اضافه می شه و مدرک رو دیگه همون کازرون می نویسن نه تهران.
از اونجایی که یاشار و ماری قبلا گفته بودن که دانشگاه های آزاد واحد های مختلف تحت سازمان مرکزی هستن و فرم باید اونجا مهر بشه(توسط دکتر یحیوی حالا هر واحدی که میخواد باشه همه فرم هاشون مثل همه) و توسط امور بین الملل فرستاده بشه
آیا اینکه کدوم واحد درس می خونیم تاثیری تو پروسه ی ثبت نام داره؟چون من الان اگر تو Application هم تهران بنویسم(تو این مرحله می تونم اون تهران اول رو هم تصحیح کنم به کازرون) دیگه بعد از پرداخت پول غیر قابل تغییره و اگر مدرک من کازرون بیاد تناقض ایجاد می شه.
اگه بخوام سادش کنم آیا اینکه کدوم واحد هستیم تاثیری در verification process داره یا همه ی واحد ها یه دانشگاه (که همون سازمان مرکزی باشه حساب می شه)؟
2- دانشگاه آزاد توی EMSWP وب پرتال شرکت می کنه یا خیر چون توی پست های قبلی دیدم یکی از بچه ها اینجور ثبت نام کرده بود.چون در این صورت پروسش یه مقدار متفاوت می شه.
ممنون
سلام
شادي جوابم خيلي مرتبط نباشه اما خواستم اين نكته را بگويم كه از وقتي كه پرميشن ميگيريد تا ٥ سال وقت داريد سه مرحله را پاس و براي رزيدنتى مچ شويد و با پايين اين مهلت دواره از اول بايد شروع كنيد پس وقتى شروع كنيد كه فرصت كافي براى مچ شدن داشته باشيد دوم با توجه به اينكه هوز تكليف دانشگاه شما معلوم نيست بهتر است گزينهاى انتخاب نكنيد كه نياز به تغيير باشد چون تا تغيير آن نيز به رسمية شنأخته شود زمان ميبرد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری
(2013-06-29 ساعت 00:04)REZA1390 نوشته:  مطالعه برای استپ دو
اصول کلی مطالعه رو همه شما همکارهای عزیز قطعا بهتر از من می دونین . محیط ارام - تمرکز - نور از طرف چپ و….. . اما به نظر من اینها فقط جنبه تیوری داشته ودر عمل هر کسی روش مخصوص به خودشو داره .اما یکسری اقداماتی هست که می تونه کمک کننده باشه . امشب کمی از تجربه هام در این زمینه می گم شاید به درد دوستان عزیز بخوره .
راستش من بعد از حدود ۱۴ سال که از تحصیلات دوره عمومی می گذشت وقتی خواستم شروع کنم خیلی نگران بودم . بخصوص که تخصصی هم که داشتم یک رشته ایزوله مینور بود که نه تنها هیچ ارتباطی با سایر رشته های ماجور نداشت بلکه اون اطلاعات تخصصی هم به نوعی به علت اینکه خیلی موشکافانه به مطالب نگاه می کرد بعضا باعث اشتباه می شد.بر عکس دوستانی که در زمینه های داخلی اطفال زنان ویا جراحی عمومی تخصص دارن خیلی اطلاعاتشون در امتحان استپ دو به انها کمک می کنه . تنها کمکی که داشتن تخصص به من کرد این بود که در فهم مطالب وبخصوص عادت داشتن به مطالعه به زبان انگلیسی خوندن کتابهای کاپلان وگوش کردن به دی وی دی ها برام راحت بود . راستش اول که کتابها رو می خوندم خیلی یاداوری مطالب وبعضا درک مجدد انها برام مشگل بود ولی وقتی دی وی دی ها رو استفاده کردم خیلی برام راحت تر شده وخوب تونستم مطلب رو جمع وجور کنم لذا توصیه های که میکنم :
۱- منابع به نظرم بهترینش همون کتابها لکچر نوت ودی وی دی های کاپلان هست . من خودم اینها رو استفاده کردم . کتاب فرست اید و….. رو اصلا نگاه هم نکردم به خاطر اینکه وقت نداشتم . برداشت من اینه که اگه اصول مطلب را گرفته باشی می تونی تستهای مربوطه رو بزنی . یعنی مثلا وقتی مبحث ام ای پیش می اد بدونی که تشخیص ودرمان چیه ؟ اصول کلی اون کافیه . سوالات در همین حد هست .حالا این که از روی کدوم منبع خونده باشی شاید خیلی فرقی نکنه . ولی کاپلان لکچر نوت هم خلاصه وهم مفیده وان مطالبی رو هم که نداره با مرور توضیحات تستها می شه حاشیه نویسی کرد ودر نهایت برای مرور از کتاب حاشیه نویسی شده استفاده کرد.اینو هم بگم که دی وی دی های اون : داخلی زنان جراحی عالیه . اطفال اون بیشتر مثل رو خونی می مونه و برای من مفید نبود .امار واپیدمیو لوجی و اخلاق خیلی خوب بود .

۲- حتما اول یکبار دی وی دی روش مطالعه کاپلان رو ببیند . نکات خیلی خوبی برای خوندن وهمچنین امتحان دادن داره . یک جور نگاه علمی وعملی به درس خوندن برای استپ دو ونحوه امتحان دادن . خلاصه اون اینه که بتدریج هم مطلب بخونی وهم تست بزنی . وهرجه به زمان امتحان نزدیک می شی بر تست زدن اضافه کنی .

۳- همون طور که اشاره کردم تست زدن خیلی خوبه . سه منبع خوب برای تست هست
الف) یو اس ام ال ای ورد: خیلی راحت می شه عضو اون شد و بصورت ان لان از تستهای اون استفاده کرد .تستها را می شه به تفکیک مبحث یا بصورت درهم انتخاب کرد ودر بلوکهای حد اکثر ۴۴ سوالی با زمان استاندارد زد. بعد از اتمام هم انالیز جوابهاتون رو اعلام می کنه و درصد صحیح وغلط وهمجنین مقایسه با وضعیت سایر کاربران .غیر از این یک ازمون امتحانی که چهار بلوک داره هم می تونین بخرین ازش وتحت شرایط مشابه امتحان در زمان مشخص خودتون رو تست کنین .

ب ) کاپلان تست : من از این بصورت انلاین استفاده نکردم ولی این هم تفریبا مثل قبلیه

ت ) ان بی ای : این رو هم من بعد از این که امتحان دادم اشنا شدم .

در کل اصول همه یکی هستش . در ان امتحان ۴ بلوکه که می دین نمره و درصدتون خیلی می تونه به نمره ای خواهید اورد نزدیک باشه و در واقع یه جور اطلاع از وضعیت خودتون هم می تونه باشه

ث ) منبع اخر هم خود سایت یو اس ام ال ای هست . این هم یک تتوریال سه بلوکه داره . که می تونین سوالهای اونو استفاده نکنین و یک تست ازمایشی توی همون مرکز پرو متریکی که می خواهین امتحان اصلی رو بدین بر گزار کنین و از وضعیت خودتون مطلع بشین . من این کار رو کردم وخیلی مفید بود .

۴- مدت زمان مطالعه : این خیلی بستگی به شرایط افراد داره . کاری که من کردم : حدودا طی مدت ۶ ماه زمانهای که مطب یا اتاق عمل یا درمانگاه یا انکال و….. نبودم دی وی دی وکتابها رو بصورت همزمان خوندم . مدت دوماه هم عضو سایت یو اس ام ال ای ورد شدم و ضمن تست زدن مطالب رو مرور کردم . البته اینو بگم که مطالب رو خوب علامت گزاری کردم جوری که برای مرور خیلی راحت بود .

۵- همه اینها رو گفتم اما به یک چیز ایمان داشتم واون اینکه : اگه خدا بخواد حتما می شه . وخدا رو شکر شد.
به نظرم برای همکارهای عزیزم که یک بار از سد کنکور و درسهای دوران پزشکی گذشتن اصلا کار مشگلی نیست . بخصوص اینو هم اضافه کنم که دی وی دی های کاپلان خیلی خوب هستن ودر تفهیم مطلب خیلی کمک می کنن. گزافه گویی نیست اگه بگم من واقعا بعضی از مطالبی رو که در دوران تحصیل اصلا متوجه نشده بودم با دیدن دی وی دی ها کاملا متوجه شدم. بخصوص مبحثهای زنان داخلی وجراحی اون خیلی عالیه . همکار های هم که متخصص هستن ومثل من زمان زیادی از تحصیلات عمومی شون می گزره اگه رشته های ماجور هستن که خیلی از راه رو رفتن واگه مینور هستن باید بدونن که با کانسپت خوبی که قطعا دارن بخوبی خواهند تونست از عهده اون بر بیان.

دیگه چیزی به زهنم نمی رسه . اضافه می کنم که مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد! امشب چون در این مورد ازم سوال شده بود توضیح دادم . امیدوارم مفید بوده باشه
با سلام به همگي
بعد از مدتها تونستم يه سري بزنم اينجا و خوش حال شدم كه يه جورايي هنوز همه هستن و همكاران جديدي هم به جمع اين تاپيك پيوسته اند
تقريبا ماه گذشته امتحان استپ ٢ سى كى رو پشت سر گذاشتم و فقط ميتونم فرمايشات آقا رضا را تأييد و بگم من هم براي امتحان كاپلان ها را خواندم و تستهاي usmle world را زدم و يك امتحان پركتيكال ٢ روز قبل از امتحان خودم گرفته بودم و فقط ميتونم بگم مدت مطالعه قبل از امتحان به شما بستگي دارد اما توصيه ميكنم ٦ ماه كمتر نبأشد ودر ماه اول بازده زمانى سه ماهه خود بگيريد كه اگر به مشكل برخورديد وقت كافي براى جبران باشد و پولتان هدر نرود يا مجبور نشويد بدون آمادگي حداكثريتون سر جلسه بريد به أميد اينكه همه اعضاي اين تاپك مچ بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454 ، NEURON ، یاشار و ماری ، kasrafo ، drgp ، shm2013
سلام
براي step 2 cs در جستجوي شريك مطالعاتي و تمريني هستم
در ضمن با سه پيغام پي در پي از خودم هتريك كردم
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، kasrafo
سلام
یکی از مدیرا بیاد اینو پاک کنه.
من نمی تونم پاکش کنم
خیر ببینی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، NEURON ، kasrafo ، sina454
دوستان من می خواهم برای step1 اماده بشوم . تازه شروع کردم تحقیق برای تهیه منابعی مثل dvd کاپلان 2012 و ........ کسی میتونه کمکم کنه که از کجا باید شروع کنم . قیمتها متفاوته نشر تیمورزاده میگه 2010 را داره و جدیدترش هم در ایران نیست ولی سایت کاپلان ای ار میگه 2012 را داره البته با قیمته بیشتر .ممنون میشم اگه کسی که تازه شروع کرده یا مثل من قدم اوله منو راهنمایی کنه
sara
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni ، hamedmas
(2013-09-03 ساعت 21:44)NEURON نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 12:01)lingni نوشته:  دوستان من شنیدم الان چند وقتیه که دانشگاههای ایران هم به لیست ECFMG پیوسته اند که جواب اونها رو آنلاین و با ایمیل میدن و دیگه لازم نیست ما خودمون مدارک پست کنیم. درسته؟

دکترجان تا جایی که من می دونم دانشگاه های ایران تو لیست هستند چون وقتی تو سایتشون جستجو می کنی اسمشون هست ولی اینکه می شه ایمیل کرد یا نه نمی دونمBig Grin

دانشگاه تهران با ایمیل و به صورت اینترنتی انجام می ده.
پاسخ
تشکر کنندگان: NEURON
(2013-10-09 ساعت 19:23)sara66 نوشته:  دوستان من می خواهم برای step1 اماده بشوم . تازه شروع کردم تحقیق برای تهیه منابعی مثل dvd کاپلان 2012 و ........ کسی میتونه کمکم کنه که از کجا باید شروع کنم . قیمتها متفاوته نشر تیمورزاده میگه 2010 را داره و جدیدترش هم در ایران نیست ولی سایت کاپلان ای ار میگه 2012 را داره البته با قیمته بیشتر .ممنون میشم اگه کسی که تازه شروع کرده یا مثل من قدم اوله منو راهنمایی کنه

پیشنهاد می کنم که یه قرار هم بذارید و با صاحب کاپلان دات آی آر هم یه صحبتی داشته باشید. فرقشو خودتون متوجه می شید.
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، kasrafo ، NEURON
با سلام
دوستان کسی سری USMLEWORLD DVDS را دارد یا غیر از سایت KAPLAN.IR رامیشناسد چون این سایت فقط با فول پکیج سری کاپلان میدهد سایت دیگری را برای اریه این محصول میشناسد ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان