موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 15:31)lingni نوشته: (2011-06-16 ساعت 18:14)ali_kuchulu نوشته: اتفاقا به نظر من اصلا این پست رو حذف نکن که خیلی از غیر پزشکانی که پستت رو خوندن بدونن که گاهی یه پزشک برای رسیدن به رویاهاش چه تلخی ها و سختی هایی رو باید تحمل کنه. گرچه شاید فقط خود ما پزشکان (خصوصا و خصوصا اونایی که بنیه اقتصادی ضعیفی دارن) بتونن تا حدودی بفهمن چی میگی. متاسفانه بنیه ضعیف اقتصادی تاحدزیادی رسیدن به مراتب پیشرفت رو با مانع روبرو میکنه...
اما در کل این نکته خیلی قابل تاملیه که اکثر جوانان تحصیل کرده تو این مملکت که به فکر مهاجرت میفتن، خیلیاشون در مقابل وسوسه ی مهاجرت تا جایی که تونستن مقاومت کردن، اما بالاخره "یک " اتفاق باعث شده به این نتیجه رسیدن که دیگه اینجا جای موندن نیست. مشابه همون مساله ای که برای شما پیش اومد.
فقط خوشحالم که لااقل لاتاری برنده شدید و این راه شما رو برای رسیدن به خاک آمریکا و ادامه راه پرپیچ و خم تحقق رویاهاتون تا حد زیادی ساده تر کرد. امیدوارم این اتفاقات خوب تو زندگی همه ی ماها پیش بیاد.
یادمه یه دوستی می گفت برای این که پزشک خوبی باشی، باید پدر و مادر پولداری داشته باشی. در واقع این جوری (البته اگر انگیزه علمی هم داشته باشی) لااقل هیچی جلوت سد نمی شه.
موافقم
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ارادت به همه همكاراي خوبم خصوصا ياشار عزيز كه واقعا براي ما در بدو ورود به امريكا برادري كردن و ماري عزيز كه واقعا ما محبتاشونو هركز فراموش نميكنيم
واقعا متاسفم كه شرايط حاكم كاهي اونقدر فشار ميياره كه حتي ما دكتر ها هم به فكر مهاجرت مييوفتيم
ولي به عنوان كسي كه اين تجربه رو داشته ميتونم بكم بهترين جا واسه طبابت ايرانه
من با دكتر هاي زيادي اينجا حرف زدم
حتي بعضياشون تونسته بودن تمام يو اس ام ال اي هارم قبول شن ولي با اين حال هيج تضميني واسه رزيدنتي نيست
و بشيمونترين قشر مهاجر متاسفانه بزشكان هستن
من و همسرم بعد از يكسال زندكي در امريكا و تحقيق و بررسي و فكر كردن به اين نتيجه رسيديم كه بركرديم ايران خودمون و براي تفريح و مسافرت بيايم اينجا
كساني كه اين تجربه رو داشتن مطمعنن با من موافقن
ولي باز از ما كفتن
ارزوي موفقيت براتون دارم
ارادتمند شما شايرا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خلاصه من میخام پزشکی رو از صفر شروع کنم . تا دو ماه دیگه هم نمره ایلتسم ردیف می شه . مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم باید ترجمه کنم؟ چه معدلی مد نظر دانشگاه هست موقع اپلای؟
[/quote]
مطمئنا ترجمه ی اونها رو می خواد
تا جایی که من می دونم برای پزشکی البته در مقطع لیسانس بیولوژی معدل A
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-02 ساعت 04:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 04:20 توسط ehsan1095.)
سلام
براي step 2 cs در جستجوي شريك مطالعاتي و تمريني هستم
در ضمن با سه پيغام پي در پي از خودم هتريك كردم
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2013-10-08 ساعت 05:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-14 ساعت 17:46 توسط یاشار و ماری.)
سلام
یکی از مدیرا بیاد اینو پاک کنه.
من نمی تونم پاکش کنم
خیر ببینی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من می خواهم برای step1 اماده بشوم . تازه شروع کردم تحقیق برای تهیه منابعی مثل dvd کاپلان 2012 و ........ کسی میتونه کمکم کنه که از کجا باید شروع کنم . قیمتها متفاوته نشر تیمورزاده میگه 2010 را داره و جدیدترش هم در ایران نیست ولی سایت کاپلان ای ار میگه 2012 را داره البته با قیمته بیشتر .ممنون میشم اگه کسی که تازه شروع کرده یا مثل من قدم اوله منو راهنمایی کنه
sara
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان کسی سری USMLEWORLD DVDS را دارد یا غیر از سایت KAPLAN.IR رامیشناسد چون این سایت فقط با فول پکیج سری کاپلان میدهد سایت دیگری را برای اریه این محصول میشناسد ؟
ممنون