کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
ببخشید اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بدین. پاس سفید اگه ضروری اقدام کنیم 20 روزه کارها تموم میشه کسی میدونه بصورت عادی چقدر طول میکشه تا وقت انگشت نگاری بدن چون من دوبار سفر را تصمیم گرفتم انجام بدم.ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
سلام دوست عزیز
متشکرم از توجهتان نه وقت مشخص نشده فقط رسیدی داده اند که هزینه ها بدست ما رسیده اولین نامه ای است که بدستم رسیده
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، Nightsky007
(2015-03-04 ساعت 22:02)sam11 نوشته:  سلام دوست عزیز
متشکرم از توجهتان نه وقت مشخص نشده فقط رسیدی داده اند که هزینه ها بدست ما رسیده اولین نامه ای است که بدستم رسیده
سلام ببخشید من فکر کردم نامه دوم به دستتون رسیده. برای خود من از زمانیکه ایمیل تایید شدن دریافت مدارک رو گرفتم تا زمانی که نامه دوم به آدرسم پست شد بیست روز طول کشید و یک هفته بعدشم زمان انگشت نگاری بود. البته من مدارکم رو عادی پست کردم. احتمالا زمانش برای شما کمتر بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007
با سلام
بنده میخواهم برای دفعه دوم پاسپورت سفید بگیرم.
میخاستم ببینم علاوه بر مدارک معمول (درخواست دفعه اول)، مدرک دیگه ای باید براشون پست کنم؟ (آخه یه جا خوندم باید پاسپورت سفید قبلی را هم پست کنم)
میشه نامه درخواست دفعه دوم توسط یه نفر دیگه قبل از ورود خودم به آمریکا پست بشه تا کمتر مجبور باشم آمریکا بمونم؟
با تشکر

پاسخ sce:
سلام دوست عزیز
بله.برای دفعه دوم شما باید پاس منقضی شده اول رو ضمیمه مدارک کنین.اگر اشتباه نکنم تو یکی از بند های فرم هم این موضوع هست و شما باید تیک به پیوست رو بزنین و پاس رو بفرستین.
مجددا بله،شما می تونین تا قبل از اومدن از طریق دوست یا آشنا مدارک رو تهیه و پست کنین و برای انگشت نگاری وارد بشین و بلافاصله بعد از اون هم خارج بشن.
موفق باشین.

سوال جدید:
اگه قرار باشه پاس منقضی شده را با مدارک بفرستم، باید قبلش وارد آمریکا شده باشم. چون اگر پاس اولی رو قبل ورود بفرستم تا دوستم پست کنه، موقع ورود به آمریکا دچار مشکل میشم.
مگه موقع ورود به آمریکا (پس از دوسال) نباید پاس سفید همراهم باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007 ، dokhtar_irooni
با سلام. من باردوم هم پاس سفيد گرفتم ولي قبليو نفرستادم من شش ماه پيش گرفتم خيلي هم راحت بود فقط بايد وقتي سوال ميكنن يه جواب قانع كننده بدي شايد هم سوال نكردن وفقط به دليل داخل فرم اكتفا كنن
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، sina99 ، Nightsky007 ، dokhtar_irooni
سلام
دوست عزیز همسر من هم برای بار دوم اقدام کرده و پاس اول را نفرستاد فقط تاریخ تمام شدن آن را در فرم وارد کرد چون زمان ورود به آن احتیاج داشت.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، sina99 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
(2015-03-05 ساعت 17:17)sina99 نوشته:  با سلام
میخاستم ببینم علاوه بر مدارک معمول (درخواست دفعه اول)، مدرک دیگه ای باید براشون پست کنم؟ (آخه یه جا خوندم باید پاسپورت سفید قبلی را هم پست کنم)
میشه نامه درخواست دفعه دوم توسط یه نفر دیگه قبل از ورود خودم به آمریکا پست بشه تا کمتر مجبور باشم آمریکا بمونم؟
با تشکر

پاسخ sce:
سلام دوست عزیز
بله.برای دفعه دوم شما باید پاس منقضی شده اول رو ضمیمه مدارک کنین.اگر اشتباه نکنم تو یکی از بند های فرم هم این موضوع هست و شما باید تیک به پیوست رو بزنین و پاس رو بفرستین.
مجددا بله،شما می تونین تا قبل از اومدن از طریق دوست یا آشنا مدارک رو تهیه و پست کنین و برای انگشت نگاری وارد بشین و بلافاصله بعد از اون هم خارج بشن.
موفق باشین.

سوال جدید:
اگه قرار باشه پاس منقضی شده را با مدارک بفرستم، باید قبلش وارد آمریکا شده باشم. چون اگر پاس اولی رو قبل ورود بفرستم تا دوستم پست کنه، موقع ورود به آمریکا دچار مشکل میشم.
سلام دوست عزیز.

فکر کنم در پیام خصوصی‌ هم جواب شما رو دادم.

من فرض رو بر این گذشته بودم که شما بعد از اومدن میخاین اقدام کنین.

در غیر این صورت شما بدون پاس سفید چجور میخاین وارد بشین ؟

موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sina99 ، sam11 ، sam11 ، Nightsky007
(2015-02-27 ساعت 10:35)tabrizi نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 18:58)tabrizi نوشته:  باسلام
دوستان من ٢ ماه پيش رفتم امريكا و بعد ازيك ماه درخواست پاس سفيد دادم و انگشت نگارى هم انجام شد و برگشتيم ايران، يك ماه بعد از انگشت نگاري پاسپورت دو پسر كوچيك وهمسرم اومد به ادرسي كه تو امريكا داده بوديم ولى مال خودم نيومده ، ايا كسى يه همچين تجربه اى داره منو راهنمايى كنه؟
ايا ممكن هست كار من به مشكل بر بخوره؟ يا بعدأ مياد؟
ممنون از كمكتون

دوستان كسى تجربه اى نداره؟
دوستان كسى جوابى براى سوال من نداره ؟؟؟
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-06 ساعت 00:15)sce نوشته:  
(2015-03-05 ساعت 17:17)sina99 نوشته:  با سلام
با تشکر

پاسخ sce:
سلام دوست عزیز
موفق باشین.

سوال جدید:
سلام دوست عزیز.

فکر کنم در پیام خصوصی‌ هم جواب شما رو دادم.

من فرض رو بر این گذشته بودم که شما بعد از اومدن میخاین اقدام کنین.

در غیر این صورت شما بدون پاس سفید چجور میخاین وارد بشین ؟

موفق باشین.

سلام
ممنون از راهنمایی تون.
منم به خاطر همین سوال برام پیش اومد. نمیشه دیگه !
با تشکر ویژه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بالاخره نامه وقت انگشت نگاری همسرم دیروز 7 مارچ آمد و برای روز 16 مارچ ساعت 11 صبح وقت دادند امیدوارم که همه کارها بخوبی انجام شود .
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، حاجی واشنگتن ، babak12
با سلام
ما یکبار Pass سفید گرفتیم و می خواهیم برای بار دوم اقدام کنیم .
به نظر تون برای بار دوم چه دلیلی بنویسیم . چون الان ما حدود 6 ماهه آمریکا هستیم , مواردی چون تعهدات کاری و درس و ... را دفعه اول نوشتیم و بیشتر هم برای دفعه اول منطقی به نظر می آید ولی برای بار دوم چیزی به ذهنمان نمی رسد .
دوستان که در این زمینه تجربه ای دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی کنند .
ضمنا از pass سفید دفعه اولمون حدود 9 ماه می گذرد که pass دوم را می گیریم . آیا بازم باید pass اول را در مدارک بگذاریم و ارسال کنیم .
همچنین یک سوال مهمی ذهن ما رو مشغول کرده .
ما تاریخ اعتبار گرین کارتمون 2012 تا 2022 می باشد . دفعه اول pass سفید گرفتیم برگشتیم ایران (2014), اینبار 9 ماه امریکا می مانیم و با pass سفید بعدی بر می گردیم ایران (2017). با فرض گرفتن pass سفید سوم , می شود سال 2019 . تا 2022 سه سال وقت باقی است در حالی که با توجه به صفر شده تمام سوابق ما یکسال pass سفیدمان محسوب می شود و برای Citizenship ما باید 4 سال دیگر بمانیم که می شود سال 2023 که از محدوده گرین کارتمان بیرون می زند . این مواقع چه باید کرد ؟ (البته از pass دوم به بعد فرضیات بود و ممکن است رخ ندهد ).
یعنی از سال 2022 تا 2023 دیگر گرین کارت ما اعتبار ندارد و نمی توانیم از امریکا خارج شویم ؟ این موضوع تنها این معنی را می دهد یا اینکه کل موضوع منتفی می شود ؟
ممنون از جوابی که به سوال سخت ما می دهید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

من یه سوال از دوستان دارم

من دو سال پیش گرین کاردمو گرفتم، و هر ۶ ماه یکبار اومدم آمریکا، الان که اومدم بمونم برام مشکلی‌ پیش اومده و می‌خوام برگردم و می‌خواستم از پس سفید استفاده کنم ولی‌ شنیدم که توی حالت من، نباید از پاس سفید استفاده کرد یعنی رجکت می‌کنن و گرین کارت هم میگیرن یا اینکه خیلی‌ حساس میشن و دیگه باید بمونی‌، یعنی‌این صحبت رو یک وکیلی به دوستم که شرایط مشابه من رو داره گفته.

حالا می‌خواستم ببینم کسی‌ با شرایط مشابه من برای پاس سفید اقدام کرده، یا همه با فاصله کمی‌ از دریافت گرین کارت یا بعد از اقامت چند ماهه در آمریکا ، اقدام کردن
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی از دوستان میتونه در رابطه با پر کردن فرمهای پاس سفید و مدارک لازم و چگونگی ارسال اونها به من کمک کنه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من تا چند روز آینده عازم امریکا هستم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet
سلام
دوست عزیز ali3875 ابتدا فرم را از اینترنت پرینت بگیر و روش پر کردن آن توی همین تایپیک صفحه اول میباشد البته فکر کنم صفحه 94 هم باشد کامل مطالعه کن اگر بتوانی برای دلیلی که میخواهی پاس سفید بگیری یک نامه چند سطری بنویسی بهتر است وقتی وارد شدی باید یک مانی اوردر بگیری گه باز مبلغ آن هم بر طبق سن فرق میکند بچه ها سایتی ..که باید مبلغ را چک کنی همچنین آدرسی که مدارک را باید بفرستی گذاشته اند و کامل توضیح داده اند.موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، ali3875 ، حاجی واشنگتن
سلام
دوستان خانم من امروز رفته اند و انگشت نگاری را انجام داده اند تقریبا یکماه طول کشید فردا هم بسلامتی عازم ایران هستند همگی موفق و سلامت باشید و از راهنماییها و همکاریتان متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، ali3875 ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان