کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان عزیزم!
کسی هست که هیوستون باشه و قصد داشته باشه طی چندماه آینده به ایران بیاد؟
کار واجبی دارم. خواهش میکنم اگر کسی هست پیغام خصوصی بده.
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-30 ساعت 01:10)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
اگر کسی پاس سفید داشته باشه و تو مدتی که ایران هستش صاحب فرزندی بشه برای اولین ورود بچه باید چیکار کنه
ممنون میشوم اگر دوستی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه و بیشتر ممنون میشوم اگر لینک قانونش رو هم بزاره Wink
برای یک بچه کسی راهنمایی نکرد حالا اگر 2 قلو باشه چی Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوال مهم وجالبي بود خواهشاً يه نفر كه مطمنه جواب بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-03 ساعت 01:19)mahdii نوشته:  
اگر کسی پاس سفید داشته باشه و تو مدتی که ایران هستش صاحب فرزندی بشه برای اولین ورود بچه باید چیکار کنه
ممنون میشوم اگر دوستی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه و بیشتر ممنون میشوم اگر لینک قانونش رو هم بزاره Wink

(2015-04-03 ساعت 03:27)آرش منظري نوشته:  سوال مهم وجالبي بود خواهشاً يه نفر كه مطمنه جواب بده

قبلا چند بار تو تاپیکهای مختلف مطرح شده بود.
مشکلی نداره.
بچه باید قبل از ۲ سالگی تو اولین سفر مادر به آمریکا همراهش وارد بشه. ویزا نیاز نداره. کارهای مهاجرتیش توی فرودگاه انجام میشه.
لینک منبع رو الان نمیتونم در بیارم.
green card holder child born abroad رو سرچ کنید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، mahdii
(2015-04-03 ساعت 10:22)2013selectee نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 01:19)mahdii نوشته:  

(2015-04-03 ساعت 03:27)آرش منظري نوشته:  سوال مهم وجالبي بود خواهشاً يه نفر كه مطمنه جواب بده

قبلا چند بار تو تاپیکهای مختلف مطرح شده بود.
مشکلی نداره.
بچه باید قبل از ۲ سالگی تو اولین سفر مادر به آمریکا همراهش وارد بشه. ویزا نیاز نداره. کارهای مهاجرتیش توی فرودگاه انجام میشه.
لینک منبع رو الان نمیتونم در بیارم.
green card holder child born abroad رو سرچ کنید
درود بر دوستان
در تکمیل فرمایش 2013selectee
این متن را گیر آوردم:

As outlined in 9 FAM 42.1 N1.1, a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-1 visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.
این هم منبعش :
http://www.state.gov/documents/organization/87519.pdf
ولی توصیه می شود تحقیقات کامل بعدش نتیجه گیری
سربلند و پیروز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، mahdii
سلام به همه دوستان
اگر کسی دو ماه تو آمریکا بوده بعد با پاس سفید دو سال بیرون آمریکا باشه بعد برگرده برای سیتیزن شیبی اون دو سال حساب میشه یا نه اون دو ماه اول چی ممنون میشم جواب بدید
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم و در سال ۲۰۱۰ برای پاس سفید اقدام کردم، در سال ۲۰۱۲ وقتی وارد امریکا شدم چون هنوز پاس سفیدم منقضی نشده بود بهم برش گردوندند اما سال ۲۰۱۳ که بعد از چهار ماه وارد امریکا شدم که بعد از چهار ماه وارد امریکا شدم توی فرودگاه کلی پرس و جو کردن که درباره اینکه چرا از سال ۲۰۰۹ که گرین کارت گرفتی اینهمه خارج بودی و توضیحات من مبنی بر اینکه دانشجو بودم و پاس سفید داشتم قانع شدن ولی پاس سفیدم رو نگاه کردن و چون منقضی شده بود ازم گرفتن و بهم پس ندادند. حالا سوالم اینه که آیا برای سیتیزن شیپی من باید اون پاسپورت رو داشته باشم؟ ایا این موضوع برای سیتیزن شدنم مشکل به وجود میاره؟ تاریخش هم از دسامبر ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ بود اما روز دقیقش رو حفظ نیستم فقط تاریخ های ورود و خروجم رو توی پاسپورتم دارم نه تاریخ پاس سفید رو. ممکنه خودشون توی سیستمشون داشته باشن؟ و اینکه با احتساب اینکه تاریخ انقضای پاس سفید من در دسامبر ۲۰۱۲ بوده آیا میتونم دسامبر ۲۰۱۶ تقاضای سیتیزنی بدم چون شنیدم یک سالش جز تاریخ اقامت یا همون پنج سال محسوب میشه؟ خیلی خیلی ممنونم از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-03 ساعت 15:45)sokot نوشته:  سلام به همه دوستان
اگر کسی دو ماه تو آمریکا بوده بعد با پاس سفید دو سال بیرون آمریکا باشه بعد برگرده برای سیتیزن شیبی اون دو سال حساب میشه یا نه اون دو ماه اول چی ممنون میشم جواب بدید
هیچ کدوم.
فقط یک سال از دو سال آخر.هرچی هم قبلا بوده صفر میشه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61
(2015-04-04 ساعت 04:00)flowerm1368 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم...
شما زودتر از انقضای پاس سفید اومدین و بالطبع مشکلی هم نداشتین.بعد از اون دوباره برگشتین ایران.احتمالا اینبار با اعتبار 6 ماهه گرین کارت می خواستین بیرون از آمریکا باشین.در غیر این صورت و بدون داشتن پاس سفید برای بیشتر از 6 ماه شما رو مورد بازخواست قرار دادن.کل این ماجراها فقط برای ورود و خروج بود.شما اگر پیوستگی حضور در آمریکا رو نقض نکرده باشین با احتساب یک سال آخر پاس سفیدتون می تونین 2016 برای سیتیزن شیپی اقدام کنین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: flowerm1368
سلام. دوستانی که انگشت نگاری انجام دادن آیا پاس سفید به آدرستون پست شد؟ اگر پست شده چقدر طول کشید؟ من کم کم داره میشه دو ماه که انگشت نگاری کردم ولی هنوز خبری از پاس سفید نشده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-04 ساعت 06:52)sce نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 04:00)flowerm1368 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم...
شما زودتر از انقضای پاس سفید اومدین و بالطبع مشکلی هم نداشتین.بعد از اون دوباره برگشتین ایران.احتمالا اینبار با اعتبار 6 ماهه گرین کارت می خواستین بیرون از آمریکا باشین.در غیر این صورت و بدون داشتن پاس سفید برای بیشتر از 6 ماه شما رو مورد بازخواست قرار دادن.کل این ماجراها فقط برای ورود و خروج بود.شما اگر پیوستگی حضور در آمریکا رو نقض نکرده باشین با احتساب یک سال آخر پاس سفیدتون می تونین 2016 برای سیتیزن شیپی اقدام کنین.
موفق باشین.

خیلی ممنونم از جوابتون. آیا باید پاس سفید منقضی شده رو نگه داشته باشم برای سیتیزن شیپی؟ یعنی ازم میخوان که نشون بدم؟ چون توی مرز افیسر ازم گرفتش. برای سیتیزن شیپی من دقیق تاریخ انقضای پاس سفید رو نمیدونم فقط میدونم از دسامبر ۲۰۱۰ تا دسامبر ۲۰۱۲ بود، روزش یادم نیست، ایا این مشکل سازه؟ بازم ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم و در سال ۲۰۱۰ برای پاس سفید اقدام کردم، در سال ۲۰۱۲ وقتی وارد آمریکا شدم چون هنوز پاس سفیدم منقضی نشده بود بهم برش گردوندند اما سال ۲۰۱۳ که بعد از چهار ماه وارد آمریکا شدم که بعد از چهار ماه وارد آمریکا شدم توی فرودگاه کلی پرس و جو کردن که درباره اینکه چرا از سال ۲۰۰۹ که گرین کارت گرفتی اینهمه خارج بودی و توضیحات من مبنی بر اینکه دانشجو بودم و پاس سفید داشتم قانع شدن ولی پاس سفیدم رو نگاه کردن و چون منقضی شده بود ازم گرفتن و بهم پس ندادند. حالا سوالم اینه که آیا برای سیتیزن شیپی من باید اون پاسپورت رو داشته باشم؟ ایا این موضوع برای سیتیزن شدنم مشکل به وجود میاره؟ تاریخش هم از دسامبر ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ بود اما روز دقیقش رو حفظ نیستم فقط تاریخ های ورود و خروجم رو توی پاسپورتم دارم نه تاریخ پاس سفید رو. ممکنه خودشون توی سیستمشون داشته باشن؟ و اینکه با احتساب اینکه تاریخ انقضای پاس سفید من در دسامبر ۲۰۱۲ بوده آیا میتونم دسامبر ۲۰۱۶ تقاضای سیتیزنی بدم چون شنیدم یک سالش جز تاریخ اقامت یا همون پنج سال محسوب میشه؟ خیلی خیلی ممنونم از کمکتون

دوست عزيز من هم يك سوال از شما دارم
ممكن هست بهم بگيد كه در سال ٢٠١٢ كه شما براي اولين بار بعد از گرفتن پاس سفيد وارد امريكا شديد، ايا افيسر توي پاس سفيد تاريخ ورودتون را ثبت كرد يا فقط اونو ديد و بهتون برگردوند؟
ممنون از پاسختون
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان:
حداكثر زمان خروج با پاس سفيد چقدر است و چند بار تكرار ميتوان كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان 2-3 تا سوال داشتم من خرداد 93 پاس سفید گرفتم و اگه خدا بخواد امسال اردیبهشت مجدد میخوایم بریم امریکا برای تولد فرزندم میخواستم بدونم پاس سفید من با ورود من به امریکا باطل میشه یا میتونم تا اردیبهشت 95 حفظش کنم؟ و سوال دوم اینکه الان که ما پاس سفید داریم و یکسالش مونده میتونیم مجدد اقدام کنیم و 2 سالش کنیم؟یا حتما باید اون تموم بشه بعد برای بار دوم اقدام کنیم؟و در آخر اینکه هنگام ورود به امریکا و در فرودگاه همراه با گرین کارت پاس سفید رو نشون بدیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-06 ساعت 17:57)vistac نوشته:  سلام به همه دوستان 2-3 تا سوال داشتم من خرداد 93 پاس سفید گرفتم و اگه خدا بخواد امسال اردیبهشت مجدد میخوایم بریم آمریکا برای تولد فرزندم میخواستم بدونم پاس سفید من با ورود من به آمریکا باطل میشه یا میتونم تا اردیبهشت 95 حفظش کنم؟ و سوال دوم اینکه الان که ما پاس سفید داریم و یکسالش مونده میتونیم مجدد اقدام کنیم و 2 سالش کنیم؟یا حتما باید اون تموم بشه بعد برای بار دوم اقدام کنیم؟و در آخر اینکه هنگام ورود به آمریکا و در فرودگاه همراه با گرین کارت پاس سفید رو نشون بدیم؟
درود بر شما و آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما و خانواده محترم علی الخصوص کوچولوی در راه Big Grin
1- با ورود شما به US از اعتبار خارج می شود .
2. شما پس از ورود به عمه ریکا می تونید برای خروج بعدیتون اقدام کنید البته مطمئن نیستم چند بار و با چه فاصله زمانی می شود پاس سفید گرفت .
3. در موقع ورود به آمریکا باید پاس سفید + گرین کارت را ارائه بدهید .
پیروز باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: vistac ، atlantis770

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان