موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-19 ساعت 11:56)m.sabet نوشته: (2015-02-19 ساعت 06:51)sce نوشته: (2015-02-19 ساعت 00:52)amirhosein714 نوشته: سلام به همه دوستان.
ببینید من سرباز و مشمول هستم که در 1سال معافیت فارق التحصیلی هستم
میخوام از همون روزی که وارد آمریکا شدم برای Re-Entry یا پاس سفید اقدام کنم.
نظام وظیفه برای خروج من تنها 20روز مهلت خروج میده و اگر بیشتر از اون باشه وثیقه منو ضبط میکنه. من نمی خوام این اتفاق بیفته چون در حال اقدام برای معافی هستم و این پروسه ممکنه 1سال طول بکشه.
ایالتی که انتخاب کردم کالیفرنیا هست و شنیدم که این قضیه ممکنه بین 20-25روز طول بکشه که متاسفانه برای من ممکن نیست چون من باید 18روز حضورم برگردم تا مرز 20روز اجازه خروج رو رد نکنم.
به نظر شما من باید با در نظر گرفتن تمام این شرایط چه اقدامی بکنم؟
لطفاً بنده رو کامل راهنمایی بفرمایید
والا من شخصا در مورد این قسمت معافی و این چیزا اطلاعی ندارم.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه.اما اگر می تونستین فرم ها رو آماده کنین و مبلغ رو پرداخت کنین(هر دو کار از طریق یه آشنا توی آمریکا) که البته یه امضاء از شما روی فرم لازمه که اگه نظر من رو بخواین هر کسی می تونه بزنه،اون موقع می تونین 2 یا 3 روز قبل از نوبت انگشت نگاری وارد بشین و بلافاصله خارج.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه و شما اصلا روی این توصیه حساب باز نکنین.چون همونطور که خودشون هم گفتن متقاضی باید حتما تو ایالات متحده حضور داشته باشه.به هر صورت مدارک رو آماده کنین و اگر خواستین اینکار رو انجام ندین،بلافاصله که وارد شدین پست کنین.امیدوار باشین که نوبت انگشت نگاری رو تو بیست روز آینده بهتون بدن.تا نوبت دادن زودتر از نوبت برین و با نشون دادن بلیط و خواهش و تمنا کارتون رو انجام بدین.
موفق باشین.
فک کنم چون ایشون دفعه اولشون هست میخوان بیان آمریکا این کار شدنی نیست. چون برای پست کردن مدارک وجود ویزای مهر خورده و یا گرین کارت لازمه. در غیر این صورت اگر بار اولشون نباشه این راهنمایی که شما کردین کاملا شدنی هست. از دوستان من یک نفر اینکار رو انجام داد یعنی مدارکشو داد دوستاش از آمریکا براش پست کردن و تا تاریخ انگشت نگاری مشخص شد دو سه روز قبلش خودش اومد آمریکا و رفت برای انگشت نگاری و بعدش هم برگشت ایران. باز بستگی به شرایط این دوستمون داره که بار اولشون هست می آن آمریکا یا نه.
بله متاسفانه من هنوز وارد آمریکا نشدم و ویزای من مهر نخورده. پس از ورود و فعال شدن ویزا بلافاصله برای i-131 اقدام میکنم.
3تا سوال برام پیش اومده،
1- خوب، اصولاً چند روز بعد از ارسال فرم i-131 نوبت انگشت نگاری رو اعلام میکنن در بدترین شرایط؟
2- اگر هم 2-3 یا ماکسیمم 10 روز بعد هم هست یعنی 10 روز تا برگشت مهلت دارم و مشکلی نیست، میشه که انگشت نگاری رو انجام بدم و برگردم به ایران؟
3- دراینصورت آیا دیگر نیاز به حضور من هست که در آمریکا بمونم؟ اگر نیست من دوستی در آمریکا دارم که مدارک رو برام بفرسته به ایران.
ببخشید از بابت این همه سوال
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنونم از راهنمايي شما
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم از دیروز تا حالا چرا نمی تونستم صفحه ها رو باز کنم.
فقط اومدم بگم که حق با m.sabet عزیزه.من اصلا حواسم بنود که ایشون برای بار اول اقدام می کنه.عذر می خوام.
آخرین پست m.sabet هم به درستی و کامل همه چیز رو عنوان کرده.مدارک رو کامل داشته باشین و مانی اردر رو هم آماده کنین.تا پاتون رسید اینور به سلامتی،با پست سفارشی بفرستین بره و اگر به امید خدا وقت انگشت نگاری مشخص شد زودتر از تاریخ برین و خواهش کنین تا کارتون رو راه بندازن.
موفق باشین.
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مجددا سلام،
من پست رو دوباره تکرار میکنم، همگی دوستان از روی پست بنده عبور کردن!( مثل قوطی نوشابه تو کف بزرگراه!)
مهاجر جنوبی(sce) به دادم برس دادا...
۱- اگر کسی تقاضای پاس سفید بده، بنا به مشکلات و یا شرایط خاص، نخواد آمریکا رو ترک کنه، امکانش هست، می تونه برگشت به ایران رو کنسل و یا به تعویق بندازه؟
۲- آیا پروسه پاس سفید تاثیری روی این استیت شدن فرد داره، یعنی کسی که ۶ماه در آمریکا بوده باشه و بعد بر فرض مثال ۶ماه در ایران بمونه و دوباره برگرده، یک سالش پر میشه و این استیت میشه یا خیر؟ یا فقط کافیه مدارکی دال بر اینکه در یک سال گذشته آمریکا بودین باید ارایه بدین؟ تاریخ خروج از آمریکا تاثیری داره یا نه؟
بازم ممنون از پاسخگویی تون
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
من الان دو هفته اس که مدارکم رو فرستادم .سفارشی و همه مدارکم هم روش نوشتم expedite ولی نه میلی گرفتم نه هیچ چیز دیگه ای....
این طبیعیه ؟ من خیلی نگران هستم
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پاس سفید تاریخ داره ؟ یعنی تاریخ اگسپایر داره ؟
یا از زمانی که مهر خروج بهش بخوره اعتبار پیدا میکنه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
دوستان من ٢ ماه پيش رفتم امريكا و بعد ازيك ماه درخواست پاس سفيد دادم و انگشت نگارى هم انجام شد و برگشتيم ايران، يك ماه بعد از انگشت نگاري پاسپورت دو پسر كوچيك وهمسرم اومد به ادرسي كه تو امريكا داده بوديم ولى مال خودم نيومده ، ايا كسى يه همچين تجربه اى داره منو راهنمايى كنه؟
ايا ممكن هست كار من به مشكل بر بخوره؟ يا بعدأ مياد؟
ممنون از كمكتون
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
[quote='tabrizi' pid='581653' dateline='1424788096']
باسلام
دوستان من ٢ ماه پيش رفتم امريكا و بعد ازيك ماه درخواست پاس سفيد دادم و انگشت نگارى هم انجام شد و برگشتيم ايران، يك ماه بعد از انگشت نگاري پاسپورت دو پسر كوچيك وهمسرم اومد به ادرسي كه تو امريكا داده بوديم ولى مال خودم نيومده ، ايا كسى يه همچين تجربه اى داره منو راهنمايى كنه؟
ممنون از كمكتون
[/quot
میشه بفرمایید که زمان بندی کارهاتون چه طوری بود؟
یعنی از وقتی که مدارک رو فرستادید نامه رسید مدارکتون و نامه انگشت نگاری کی اومد ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-25 ساعت 01:18)Melon2015 نوشته: [quote='tabrizi' pid='581653' dateline='1424788096']
باسلام
ممنون از كمكتون
[/quot
میشه بفرمایید که زمان بندی کارهاتون چه طوری بود؟
یعنی از وقتی که مدارک رو فرستادید نامه رسید مدارکتون و نامه انگشت نگاری کی اومد ؟
20روز بعد از فرستادن مدارك نامه انگشت نگارى اومد و براى ١٠ روز بعدش وقت داده بودن ولى ما همون فردايه رسيدن نامه رفتيم و انگشت نگاري كرديم و برگشتيم ايران
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار