کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-02-19 ساعت 00:52)amirhosein714 نوشته:  سلام به همه دوستان.
ببینید من سرباز و مشمول هستم که در 1سال معافیت فارق التحصیلی هستم
میخوام از همون روزی که وارد آمریکا شدم برای Re-Entry یا پاس سفید اقدام کنم.
نظام وظیفه برای خروج من تنها 20روز مهلت خروج میده و اگر بیشتر از اون باشه وثیقه منو ضبط میکنه. من نمی خوام این اتفاق بیفته چون در حال اقدام برای معافی هستم و این پروسه ممکنه 1سال طول بکشه.
ایالتی که انتخاب کردم کالیفرنیا هست و شنیدم که این قضیه ممکنه بین 20-25روز طول بکشه که متاسفانه برای من ممکن نیست چون من باید 18روز حضورم برگردم تا مرز 20روز اجازه خروج رو رد نکنم.
به نظر شما من باید با در نظر گرفتن تمام این شرایط چه اقدامی بکنم؟

لطفاً بنده رو کامل راهنمایی بفرمایید
والا من شخصا در مورد این قسمت معافی و این چیزا اطلاعی ندارم.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه.اما اگر می تونستین فرم ها رو آماده کنین و مبلغ رو پرداخت کنین(هر دو کار از طریق یه آشنا توی آمریکا) که البته یه امضاء از شما روی فرم لازمه که اگه نظر من رو بخواین هر کسی می تونه بزنه،اون موقع می تونین 2 یا 3 روز قبل از نوبت انگشت نگاری وارد بشین و بلافاصله خارج.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه و شما اصلا روی این توصیه حساب باز نکنین.چون همونطور که خودشون هم گفتن متقاضی باید حتما تو ایالات متحده حضور داشته باشه.به هر صورت مدارک رو آماده کنین و اگر خواستین اینکار رو انجام ندین،بلافاصله که وارد شدین پست کنین.امیدوار باشین که نوبت انگشت نگاری رو تو بیست روز آینده بهتون بدن.تا نوبت دادن زودتر از نوبت برین و با نشون دادن بلیط و خواهش و تمنا کارتون رو انجام بدین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007
(2015-02-19 ساعت 06:51)sce نوشته:  
نظام وظیفه برای خروج من تنها 20روز مهلت خروج میده و اگر بیشتر از اون باشه وثیقه منو ضبط میکنه. من نمی خوام این اتفاق بیفته چون در حال اقدام برای معافی هستم و این پروسه ممکنه 1سال طول بکشه.
ایالتی که انتخاب کردم کالیفرنیا هست و شنیدم که این قضیه ممکنه بین 20-25روز طول بکشه که متاسفانه برای من ممکن نیست چون من باید 18روز حضورم برگردم تا مرز 20روز اجازه خروج رو رد نکنم.

والا من شخصا در مورد این قسمت معافی و این چیزا اطلاعی ندارم.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه.اما اگر می تونستین فرم ها رو آماده کنین و مبلغ رو پرداخت کنین(هر دو کار از طریق یه آشنا توی آمریکا) که البته یه امضاء از شما روی فرم لازمه که اگه نظر من رو بخواین هر کسی می تونه بزنه،اون موقع می تونین 2 یا 3 روز قبل از نوبت انگشت نگاری وارد بشین و بلافاصله خارج.نمی دونم اینکار شدنیه یا نه و شما اصلا روی این توصیه حساب باز نکنین.چون همونطور که خودشون هم گفتن متقاضی باید حتما تو ایالات متحده حضور داشته باشه.به هر صورت مدارک رو آماده کنین و اگر خواستین اینکار رو انجام ندین،بلافاصله که وارد شدین پست کنین.امیدوار باشین که نوبت انگشت نگاری رو تو بیست روز آینده بهتون بدن.تا نوبت دادن زودتر از نوبت برین و با نشون دادن بلیط و خواهش و تمنا کارتون رو انجام بدین.
موفق باشین.

فک کنم چون ایشون دفعه اولشون هست میخوان بیان آمریکا این کار شدنی نیست. چون برای پست کردن مدارک وجود ویزای مهر خورده و یا گرین کارت لازمه. در غیر این صورت اگر بار اولشون نباشه این راهنمایی که شما کردین کاملا شدنی هست. از دوستان من یک نفر اینکار رو انجام داد یعنی مدارکشو داد دوستاش از آمریکا براش پست کردن و تا تاریخ انگشت نگاری مشخص شد دو سه روز قبلش خودش اومد آمریکا و رفت برای انگشت نگاری و بعدش هم برگشت ایران. باز بستگی به شرایط این دوستمون داره که بار اولشون هست می آن آمریکا یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، sce ، حاجی واشنگتن
(2015-02-19 ساعت 11:56)m.sabet نوشته:  

موفق باشین.

فک کنم چون ایشون دفعه اولشون هست میخوان بیان آمریکا این کار شدنی نیست. چون برای پست کردن مدارک وجود ویزای مهر خورده و یا گرین کارت لازمه. در غیر این صورت اگر بار اولشون نباشه این راهنمایی که شما کردین کاملا شدنی هست. از دوستان من یک نفر اینکار رو انجام داد یعنی مدارکشو داد دوستاش از آمریکا براش پست کردن و تا تاریخ انگشت نگاری مشخص شد دو سه روز قبلش خودش اومد آمریکا و رفت برای انگشت نگاری و بعدش هم برگشت ایران. باز بستگی به شرایط این دوستمون داره که بار اولشون هست می آن آمریکا یا نه.

بله متاسفانه من هنوز وارد آمریکا نشدم و ویزای من مهر نخورده. پس از ورود و فعال شدن ویزا بلافاصله برای i-131 اقدام میکنم.
3تا سوال برام پیش اومده،
1- خوب، اصولاً چند روز بعد از ارسال فرم i-131 نوبت انگشت نگاری رو اعلام میکنن در بدترین شرایط؟
2- اگر هم 2-3 یا ماکسیمم 10 روز بعد هم هست یعنی 10 روز تا برگشت مهلت دارم و مشکلی نیست، میشه که انگشت نگاری رو انجام بدم و برگردم به ایران؟
3- دراینصورت آیا دیگر نیاز به حضور من هست که در آمریکا بمونم؟ اگر نیست من دوستی در آمریکا دارم که مدارک رو برام بفرسته به ایران.

ببخشید از بابت این همه سوال
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، sce ، Nightsky007
(2015-02-19 ساعت 15:27)amirhosein714 نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 11:56)m.sabet نوشته:  

موفق باشین.

بله متاسفانه من هنوز وارد آمریکا نشدم و ویزای من مهر نخورده. پس از ورود و فعال شدن ویزا بلافاصله برای i-131 اقدام میکنم.
3تا سوال برام پیش اومده،
1- خوب، اصولاً چند روز بعد از ارسال فرم i-131 نوبت انگشت نگاری رو اعلام میکنن در بدترین شرایط؟
2- اگر هم 2-3 یا ماکسیمم 10 روز بعد هم هست یعنی 10 روز تا برگشت مهلت دارم و مشکلی نیست، میشه که انگشت نگاری رو انجام بدم و برگردم به ایران؟
3- دراینصورت آیا دیگر نیاز به حضور من هست که در آمریکا بمونم؟ اگر نیست من دوستی در آمریکا دارم که مدارک رو برام بفرسته به ایران.

ببخشید از بابت این همه سوال

بدترین شرایط رو من واقعا نمیدونم. ولی به نظرم برا من یه مقدار دیر شد. خودم مدارکم رو 6 ژانویه ارسال کردم و 11 فوریه نوبت انگشت نگاریم بود. و نامه ای که نوبت انگشت نگاری بهم داده بود هم 3 فوریه از طریق پست به دستم رسید (البته من مدارکم رو عادی پست کردم دلیلش احتمالا همینه). هر زمان انگشت نگاری رو انجام بدید میتونید برگردین ایران. زمانی که پاس سفید به آدرستون پست بشه دوستتون میتونه براتون بفرسته ایران. در هر صورت حتما مدارکتون رو به آدرسی بفرستید که واسه اکسپرس هست و حتما رو مدارکتونن و روی پاکت پستی واژه expedite رو بنویسید و زمانی که نامه دوم اومد و زمان انگشت نگاری مشخص شد با در دست داشتن نامه و بلیط برگشت مراجعه کنید به دفترشون و ازشون بخواید خارج از نوبت براتون کارتون رو انجام بدن. اصولا انجام میدن. من خودم چون زود رفتم یک ساعت زودتر از نوبتم کارم رو انجام دادن. این موارد به ذهنم رسید برای راهنمایی شما. دوستان با تجربه تر اگر بتونن راهنمایی کنن بیشتر که خیلی بهتره. امیدوارم کارتون راه بیفته.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، sce ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
خيلي ممنونم از راهنمايي شما
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sce ، sam11 ، Nightsky007
نمی دونم از دیروز تا حالا چرا نمی تونستم صفحه ها رو باز کنم.
فقط اومدم بگم که حق با m.sabet عزیزه.من اصلا حواسم بنود که ایشون برای بار اول اقدام می کنه.عذر می خوام.
آخرین پست m.sabet هم به درستی و کامل همه چیز رو عنوان کرده.مدارک رو کامل داشته باشین و مانی اردر رو هم آماده کنین.تا پاتون رسید اینور به سلامتی،با پست سفارشی بفرستین بره و اگر به امید خدا وقت انگشت نگاری مشخص شد زودتر از تاریخ برین و خواهش کنین تا کارتون رو راه بندازن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sam11 ، Nightsky007
دوستان مجددا سلام،
من پست رو دوباره تکرار میکنم، همگی دوستان از روی پست بنده عبور کردن!( مثل قوطی نوشابه تو کف بزرگراه!)
مهاجر جنوبی(sce) به دادم برس دادا...

۱- اگر کسی تقاضای پاس سفید بده، بنا به مشکلات و یا شرایط خاص، نخواد آمریکا رو ترک کنه، امکانش هست، می تونه برگشت به ایران رو کنسل و یا به تعویق بندازه؟

۲- آیا پروسه پاس سفید تاثیری روی این استیت شدن فرد داره، یعنی کسی که ۶ماه در آمریکا بوده باشه و بعد بر فرض مثال ۶ماه در ایران بمونه و دوباره برگرده، یک سالش پر میشه و این استیت میشه یا خیر؟ یا فقط کافیه مدارکی دال بر اینکه در یک سال گذشته آمریکا بودین باید ارایه بدین؟ تاریخ خروج از آمریکا تاثیری داره یا نه؟

بازم ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، sam11 ، m.sabet ، Nightsky007
من الان دو هفته اس که مدارکم رو فرستادم .سفارشی و همه مدارکم هم روش نوشتم expedite ولی نه میلی گرفتم نه هیچ چیز دیگه ای....
این طبیعیه ؟ من خیلی نگران هستم

پاسخ
(2015-02-23 ساعت 20:30)Melon2015 نوشته:  من الان دو هفته اس که مدارکم رو فرستادم .سفارشی و همه مدارکم هم روش نوشتم expedite ولی نه میلی گرفتم نه هیچ چیز دیگه ای....
این طبیعیه ؟ من خیلی نگران هستم

سلام. فكر كنم تا چند روز آينده نامه رسيد مدارك بدستت ميرسه
پاسخ
تشکر کنندگان: Melon2015 ، sam11 ، Nightsky007
dostan bered toye www.uscis.gov toye ghesmate Check your Case Status bad to ghesmate sing up yek acount dorost conet bad ke shomare rahgeri ton ro bezanid dagheghan mige case shoma dar che marhaleli hastesh motaasefane bavojod 3 mahe ke man eghdam kardam hanooz hich kari roye case bejoz angoshnegare nakardan va pegham dadan agar ba darkhaste shoma movafeghat nashe khabar midim
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: Melon2015 ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
(2015-02-21 ساعت 15:51)حاجی واشنگتن نوشته:  دوستان مجددا سلام،
من پست رو دوباره تکرار میکنم، همگی دوستان از روی پست بنده عبور کردن!( مثل قوطی نوشابه تو کف بزرگراه!)
مهاجر جنوبی(sce) به دادم برس دادا...

۱- اگر کسی تقاضای پاس سفید بده، بنا به مشکلات و یا شرایط خاص، نخواد آمریکا رو ترک کنه، امکانش هست، می تونه برگشت به ایران رو کنسل و یا به تعویق بندازه؟

۲- آیا پروسه پاس سفید تاثیری روی این استیت شدن فرد داره، یعنی کسی که ۶ماه در آمریکا بوده باشه و بعد بر فرض مثال ۶ماه در ایران بمونه و دوباره برگرده، یک سالش پر میشه و این استیت میشه یا خیر؟ یا فقط کافیه مدارکی دال بر اینکه در یک سال گذشته آمریکا بودین باید ارایه بدین؟ تاریخ خروج از آمریکا تاثیری داره یا نه؟

بازم ممنون از پاسخگویی تون
راستش رو بخواین یه بار اومدم روی پست شما جوابی بزارم اما چون مطمئن نبودم چیزی ننوشتم.راستش رو بخواین من بیشتر در مورد مواردی که تجربه شخصی داشتم اطلاعات میدم.
اما با این حال به نظر من موضوع پاس سفید مستقیما با پروسه سیتیزن شیپی شما کار داره و اساسا مقوله این استیت شدن موضوع خاصی نیست و نه فقط پاس سفید که هر نوع مساله مهاجرتی دیگه به این داستان ارتباطی نداره.تا اونجایی که من می دونم این استیت شدن اصلا چیز مهمی نیست و بیشتر دانشجوها یا افرادی که می خوان از یه سری فاند یا مزایای تحصیلی و غیره که به شهروندان اون ایالت تعلق میگیره دنبالش هستن و تا به حال ندیدم به غیر ایز سری افراد موضوع این استیت شدن برای کسی اینقدر مهم باشه.ضمنا یکی از دوستان می گفت که اگه شما یک بار مالیات ایالتی رو فایل کرده باشین دیگه این استیت حساب میشین.حالا بقیه دوستان می تونن نظر یدن.
اما در مورد درخواست پاس سفید و نرفتن به ایران.پاس سفید مجوز وارد شدن به آمریکاست اگر بخواین بیشتر از یه سال رو خارج از آمریکا باشین.حالا شما می تونین پاس سفید بگیرین و اصلا خارج نشین.کسی شما رو به زور بیرون نمی کنه.اما سوالی که با پرسش شما برای من هم پیش اومد اینه که آیا اگه فردی خارج نشه بازم دوره اقامتی که برای سیتیزن شیپی لازمه صفر میشه ؟ضمنا در مورد برگشت به ایران با پاس سفید هم شما هر موقع خواستین می تونین برگردین.علت اینه که دوستان بلافاصله بعد از انگشت نگاری برمیگردن هم همینه که بتونن از مزایای بودن بیشتر از یه سال در خارج آمریکا استفاده کنن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، حاجی واشنگتن ، sam11 ، Nightsky007
دوستان پاس سفید تاریخ داره ؟ یعنی تاریخ اگسپایر داره ؟
یا از زمانی که مهر خروج بهش بخوره اعتبار پیدا میکنه؟
پاسخ
باسلام
دوستان من ٢ ماه پيش رفتم امريكا و بعد ازيك ماه درخواست پاس سفيد دادم و انگشت نگارى هم انجام شد و برگشتيم ايران، يك ماه بعد از انگشت نگاري پاسپورت دو پسر كوچيك وهمسرم اومد به ادرسي كه تو امريكا داده بوديم ولى مال خودم نيومده ، ايا كسى يه همچين تجربه اى داره منو راهنمايى كنه؟
ايا ممكن هست كار من به مشكل بر بخوره؟ يا بعدأ مياد؟
ممنون از كمكتون
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Melon2015
[quote='tabrizi' pid='581653' dateline='1424788096']
باسلام
دوستان من ٢ ماه پيش رفتم امريكا و بعد ازيك ماه درخواست پاس سفيد دادم و انگشت نگارى هم انجام شد و برگشتيم ايران، يك ماه بعد از انگشت نگاري پاسپورت دو پسر كوچيك وهمسرم اومد به ادرسي كه تو امريكا داده بوديم ولى مال خودم نيومده ، ايا كسى يه همچين تجربه اى داره منو راهنمايى كنه؟
ممنون از كمكتون
[/quot
میشه بفرمایید که زمان بندی کارهاتون چه طوری بود؟
یعنی از وقتی که مدارک رو فرستادید نامه رسید مدارکتون و نامه انگشت نگاری کی اومد ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2015-02-25 ساعت 01:18)Melon2015 نوشته:  [quote='tabrizi' pid='581653' dateline='1424788096']
باسلام
ممنون از كمكتون
[/quot
میشه بفرمایید که زمان بندی کارهاتون چه طوری بود؟
یعنی از وقتی که مدارک رو فرستادید نامه رسید مدارکتون و نامه انگشت نگاری کی اومد ؟

20روز بعد از فرستادن مدارك نامه انگشت نگارى اومد و براى ١٠ روز بعدش وقت داده بودن ولى ما همون فردايه رسيدن نامه رفتيم و انگشت نگاري كرديم و برگشتيم ايران
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان