کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
بعد إز ٤ روز إز پست مدارك پاس سفيد امروز إيميل تأييد مدارك به دستم رسيد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: sce
من چنين روز بعد إز إرسال مدارك أين إيميل اومده أين فرم I-797 جريانش چيه؟ دوستان مطلع ميشه راهنماييم كنند

Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number LIN................. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

This confirmation provides notification of the date USCIS received your case. This notice does NOT grant any immigration status or benefit. You MAY NOT present this notice as evidence that you have been granted any immigration status or benefit. Further, this notice does NOT constitute evidence that your case remains pending with USCIS. The current status of your case must be verified with USCIS.
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
درمورد گرفتن پاس سفيد واقعيت داره كه در پروسه سيتى زن شيپى تأثير منفى داره
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-17 ساعت 07:30)Vahid2014 نوشته:  درمورد گرفتن پاس سفيد واقعيت داره كه در پروسه سيتى زن شيپى تأثير منفى داره
خیر.فقط فرقش اینه که کنتور حضور شما صفر میشه.
موفق باشین.

(2015-04-17 ساعت 01:00)ali3875 نوشته:  من چنين روز بعد إز إرسال مدارك أين إيميل اومده أين فرم I-797 جريانش چيه؟ دوستان مطلع ميشه راهنماييم كنند
...
منتظر نامه دوم باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
زيلد مزاحم اين گروه نميشم لطفا بفرماييد دريافت پاس سفيد حدودا بطور متوسط چقدر طول ميكشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-20 ساعت 14:22)Shahram914 نوشته:  زيلد مزاحم اين گروه نميشم لطفا بفرماييد دريافت پاس سفيد حدودا بطور متوسط چقدر طول ميكشه؟
إز زمان إرسال مدارك ٢٠ روز برأي انگشت نگاري و ٤٠ روز إز زمان إرسال برأي دريافت پاس سفيد البته أين إعداد تقريبي هست ممكن هست كمتر يا زيادتر بشه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Shahram914 ، khatarnak
بیشتر از دو ماهه انگشت نگاری کردم یعنی دقیقا 70 روز، هنوز پاس سفید به آدرسم پست نشده. چقد برای بقیه دوستان طول کشید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-04-21 ساعت 00:29)m.sabet نوشته:  بیشتر از دو ماهه انگشت نگاری کردم یعنی دقیقا 70 روز، هنوز پاس سفید به آدرسم پست نشده. چقد برای بقیه دوستان طول کشید؟
یه مقدار طولانی شده.باهاشون مکاتبه کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، khatarnak
امروز دو تا خبر خوب بهم رسيد

اول صبح امتحان رانندگي قبول شدم و drivie license گرفتم
شب هم أومدم خونه نامه انگشت نگاريم بعد إز ٩ روز إز إرسال مداركم اومد
خودم هم بأورام نميشد به أين سرعت برسه ????
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m.sabet ، aghamilad ، behjat ، frz61 ، khatarnak ، atlantis770 ، samane1363
دوستان سلام من برای بار سوم پس از 11 ماه از پورت لوس انجلس وارد شدم (تعطیلات عید ) خیلی مورد سوال و جواب قرار گرفتم قبلا بطور غیابی درخواست پاس سفید داده بودیم چون هزینه بیومتریک پسر 13/5 ساله خودم را 445 دلار کامل مانی اوردر داده بودم درخواست او برگشت خورده بود و دوباره تقاضا دادم لذا انگشت نگاری من و همسرم قبل از تاریخ بلیط برگشت با هم انجام شد اما مال پسرم پس از تاریخ برگشت وقت داده بودند که با رایه بلیط برگشت ان را هم زوتر انجام دادیم
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، khatarnak ، fariba_a ، mpas89 ، luigiazzuri4
جهت اطلاع دوستان پروسه دريافت پاس سفيد رو اينجا مينويسم
هرچند أين تاپيك خيلي سوت و كوره

تاريخ ارسال مدارك ١٠ أپريل
إيميل رسيد پول و تأييد مدارك ١٤أپريل
رسيدن نامه تعيين تاريخ انگشت نگاري ٢٠ آپريل
تاريخ انگشت نگاري ٣٠ اپريل

خودم هم باور نميكردم به أين سرعت بياد مدارك رأ اكسپرس كردم و كپي بليط هم گذاشتم
ولي نه عكس گذاشتم نه پاكت
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، m.sabet ، aghamilad ، Sam2014 ، khatarnak ، atlantis770 ، dove
سلام دوستان من ۲تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.

1-من ۲ماهی‌ آمریکا بودم ولی‌ بعد گذشته ۶ ماه از اولین ورودم هنوز گرن کارتم نیومده چی‌ کار باید کنم ؟

2-من آلمان دانشجو هستم و اینجا هم آمریکا کنسولگری داره،آیا می‌شه برا گرفتن پاس سفید همینجا انگشت نگاری شد.چون فعلا برا رفتن هم مشکل زمان دارم و هم گرین کارتم نیومد
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-22 ساعت 14:07)mina85 نوشته:  سلام دوستان من ۲تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.

1-من ۲ماهی‌ آمریکا بودم ولی‌ بعد گذشته ۶ ماه از اولین ورودم هنوز گرن کارتم نیومده چی‌ کار باید کنم ؟

2-من آلمان دانشجو هستم و اینجا هم آمریکا کنسولگری داره،آیا می‌شه برا گرفتن پاس سفید همینجا انگشت نگاری شد.چون فعلا برا رفتن هم مشکل زمان دارم و هم گرین کارتم نیومد
درود بر شما
1- شما 2 ماه دیگر 6 ماهتون که باید بر می گشتید تا سیتیزن شیپی تون عقب نیفته وقتش می رسه .
2- شما با توجه به تاریخ اولین ورودتون حداکثر کمتر از یکسال باید به آمریکا بر گردید تا مشکل جدی براتون پیش نیاد .
در دو حالت 1 و 2 ویزاتون که مهر ورود اول را خورده حکم گرین کارت برای ورود مجددتون به عمه ریکار را داره و اگر گرین کارت نباشه مشکل حادی پیش نمی یاد ( حداکثر پرسش آفیسر و پاسخ مستدل و قانع کننده شما ) . برای یکبار هم معمولاً اغماض می کنند و....
بنابراین شما اگر گرین کارتتون به دستتون نرسید زیر یکسال قطعاً باید تشریف ببرید عمه ریکا ....
و اما در مورد گرفتن Reentry Permit یا همان فرم I-131 خارج از عمه ریکا : متاسفانه خیر عملی نیست و شما باید در آمریکا حضور (در آنجا حضور فیزیکی )داشته باشید و پس از خروج و درکنسولگری گرفتن پاس سفید ( که اصلاً هم سفید نیست ... رنگشو می گم ) امکان پذیر نمی باشد .
البته بعد از اینکه شما مرحله آخر یعنی گرفتن عکس و انگشت نگاری را طی کردید و هم چیز OK بود ، می توانید درخواست کنید پاس سفید شما را در یکی از کنسولگری های آمریکا که تعیین می کنید تحویل شما بدهند .
این مطالب در :
www.uscis.gov/sites/default/files/USCIS/Resources/B5en.pdf
شرح داده شده است .
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، mina85
سلام دوستان مادربزرگ من 27 اردیبهشت عازم شیکاگو هست چون دایم اونجاست و داره میره

از اونجای که ( من نقل قول می کنم) که می گفتند که اگر 6 سال در امریکا

باشی سیتیزن میشی ولی خوب مادربزرگم از قبل صاحب گرین کارت شده

بود چون 4 سال یا 5 سال اونجا بود و ظول مسافرتهای که به ایران داشت

خوب حد اقل 3 سال یا 4 سال توی ایران بود خواستم بدونم ایشون

پاس سفید داره یا خیر؟؟؟ والانم که داره میره بعد از 3 سال که داره میره

بعد من تا جای که مطلع هستم پاس سفید ارزش و اعتباری نداره

فقط به درد کسانی می خوره که رفتو آمد به ایران دارند حالا باز

دوستان مهاجرسرا بیشتر وارد هستند فقط خواستم بدونم این مادربزرگ

ما پاسش سفید یا نه هرچی ازش می پرسم می گه نمی دونم :|
پاسخ
تشکر کنندگان:
در اصلاح صحبتهای دوستمون Sam2014 باید بگم که:
پاس سفید تاریخ انقضا داره. توی پاس مینویسند که بعد از 2 سال، این پاس از درجه ی اعتبار ساقط میشود. اما تا زمانیکه هنوز معتبر هست میشه به دفعات به آمریکا رفت و آمد کرد. و با این کار هم پاس سفید همچنان معتبر خواهد بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: BardiyaSeVen

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان