موضوعها: 0
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
پروسه ی پاس سفید من:
پست کردن مدارک: 4 مارچ
نامه اول مبنی بر تایید مدارک: 19 مارچ
نامه ی دوم برای بیومتریک: 18 آپریل
انگشت نگاری: 30 آپریل.
درضمن دریافت خود پاس سفید چیزی در حدود 3-4 ماه بعد از انگشت نگاری خواهد بود.
یک سوال دارم: آیا در زمان انگشت نگاری میتونم آدرس جدیدی بدم که پاسم رو به اون آدرس جدید بفرستند؟ چون آدرسی که قبلا در فرم 131 داده بودم ممکنه تا چندماه دیگه تغییرمکان بده.
ممنون.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-22 ساعت 21:55)atlantis770 نوشته: پروسه ی پاس سفید من:
پست کردن مدارک: 4 مارچ
نامه اول مبنی بر تایید مدارک: 19 مارچ
نامه ی دوم برای بیومتریک: 18 آپریل
انگشت نگاری: 30 آپریل.
درضمن دریافت خود پاس سفید چیزی در حدود 3-4 ماه بعد از انگشت نگاری خواهد بود.
یک سوال دارم: آیا در زمان انگشت نگاری میتونم آدرس جدیدی بدم که پاسم رو به اون آدرس جدید بفرستند؟ چون آدرسی که قبلا در فرم 131 داده بودم ممکنه تا چندماه دیگه تغییرمکان بده.
ممنون.
دوست عزيز بيومتريك چيه ديگه؟ با انگشت نگاري فرق ميكنه؟ برا من دو تا نظامه اومده يكي رسيد پول و يكي زمان و مكان انگشت نگاري
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بیومتریک همون انگشت نگاری هست.
Doctor of Audiology Student
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
جالبه امروز برأي من با پست يك بار ديگه نامه تعيين وقت انگشت نگاري اومد
دقيقا مثل نامه اول ???
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان
یه سوال مهم اینکه پاس سفید من تاریخ صدورش 6 جولای هست و ما 6 جون یعنی یک ماه زودتر امریکا رو ترک کردیم حالا کدوم رو مد نظر قرار میدن یعنی ما باید یکماه زودتر از 6 جولای امریکا باشیم یا یک ماه زودتر از 6 جون این یه سوال سوال دوم اینکه برای درخواست پاس سفید برای مرتبطه دوم باید تاریخ پاس سفید قبلی تموم بشه؟بخاطر این میگم که میخوایم آشنایی که در امریکا داریم مدارکمونو پست کنه بعد نامه دوم که اومد ما بریم امریکا حالا اینکه اگه ما یکماه زودتر از انقضا بریم باید صبر کنیم تاریخش تموم بشه بعد درخواست بدیم یا اینکه میشه اقدام کرد ممنون میشم سریع جواب بدید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان . یک سوال داشتم فکر کردم در این تاپیک میتونم به جوابم برسم. سوالم این است که کسیکه گرین کارت داره اگر بخواد یک سفر به کشور دیگری خارج ازآمریکا به مدت خیلی کوتاه مثلا یک یا دو هفته ای داشته باشه چون هنوز سیتیزن نشده مشکلی نداره؟ و اینکه کلا محدودیتی از نظر سفر رفتن وجود داره یا نه؟ ممنون میشم اگر زود جواب بدهید .
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 20:20)member نوشته: با سلام خدمت دوستان . یک سوال داشتم فکر کردم در این تاپیک میتونم به جوابم برسم. سوالم این است که کسیکه گرین کارت داره اگر بخواد یک سفر به کشور دیگری خارج ازآمریکا به مدت خیلی کوتاه مثلا یک یا دو هفته ای داشته باشه چون هنوز سیتیزن نشده مشکلی نداره؟ و اینکه کلا محدودیتی از نظر سفر رفتن وجود داره یا نه؟ ممنون میشم اگر زود جواب بدهید .
نه دوست من هیچ ایرادی ندارد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 20:20)member نوشته: با سلام خدمت دوستان . یک سوال داشتم فکر کردم در این تاپیک میتونم به جوابم برسم. سوالم این است که کسیکه گرین کارت داره اگر بخواد یک سفر به کشور دیگری خارج ازآمریکا به مدت خیلی کوتاه مثلا یک یا دو هفته ای داشته باشه چون هنوز سیتیزن نشده مشکلی نداره؟ و اینکه کلا محدودیتی از نظر سفر رفتن وجود داره یا نه؟ ممنون میشم اگر زود جواب بدهید .
با سلام
بسته به کشوری که می خواهید تشریف ببرید داره .
1- شما با مدارک = گرین کارت + پاسپورت ایرانی می توانید به کشورهای زیر مسافرت کنید :
کانادا - مکزیک ( در بدو ورود ویزا براتون صادر می شود )
2- با پاسپورت ایرانی می تونید تشریف ببرید ترکیه و سایر کشورهایی که ویزا برای ایرانی ها نمی خواهد .
3- بقیه کشورها نباز به ویزا دارید ... کشورهای اروپایی ، آسیای چنوب شرقی ، چین ، کره و الی آخر
اینجا را هم مطالعه کنید : خوفه
http://www.uscis.gov/green-card/after-gr...t-resident
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-27 ساعت 22:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-27 ساعت 22:46 توسط Sam2014.)
با سلام
1- شما با مدارک = گرین کارت + پاسپورت ایرانی می توانید به کشورهای زیر مسافرت کنید :
2- با پاسپورت ایرانی می تونید تشریف ببرید ترکیه و سایر کشورهایی که ویزا برای ایرانی ها نمی خواهد .
3- بقیه کشورها نباز به ویزا دارید ... کشورهای اروپایی ، آسیای چنوب شرقی ، چین ، کره و الی آخر
(2015-04-26 ساعت 20:20)member نوشته: با سلام خدمت دوستان . یک سوال داشتم فکر کردم در این تاپیک میتونم به جوابم برسم. سوالم این است که کسیکه گرین کارت داره اگر بخواد یک سفر به کشور دیگری خارج ازآمریکا به مدت خیلی کوتاه .......
با سلام
2014AS47XX ــ ساکنDFW
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-26 ساعت 20:20)member نوشته: با سلام خدمت دوستان . یک سوال داشتم فکر کردم در این تاپیک میتونم به جوابم برسم. سوالم این است که کسیکه گرین کارت داره اگر بخواد یک سفر به کشور دیگری خارج ازآمریکا به مدت خیلی کوتاه .......
با سلام
2014AS47XX ــ ساکنDFW
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از برندگان لاتاری 2014 هستم و میخوام درخواست پاس سفید بکنم. فرم i131 را هم دانلود کردم . یک راهنمایی میخواستم لطفا به من بگید
در part 1 قسمت(2a (physical addressدر بخش in care of name باید اسم خودم را دوباره بنویسم و آدرس جایی که اقامت دارم؟ ممنون میشم پاسخ سریع به من بدید لطفا
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-26 ساعت 09:30)vistac نوشته: سلام به دوستان
یه سوال مهم اینکه پاس سفید من تاریخ صدورش 6 جولای هست و ما 6 جون یعنی یک ماه زودتر آمریکا رو ترک کردیم حالا کدوم رو مد نظر قرار میدن یعنی ما باید یکماه زودتر از 6 جولای آمریکا باشیم یا یک ماه زودتر از 6 جون این یه سوال سوال دوم اینکه برای درخواست پاس سفید برای مرتبطه دوم باید تاریخ پاس سفید قبلی تموم بشه؟بخاطر این میگم که میخوایم آشنایی که در آمریکا داریم مدارکمونو پست کنه بعد نامه دوم که اومد ما بریم آمریکا حالا اینکه اگه ما یکماه زودتر از انقضا بریم باید صبر کنیم تاریخش تموم بشه بعد درخواست بدیم یا اینکه میشه اقدام کرد ممنون میشم سریع جواب بدید
کسی نبود جواب بده؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 13:55 توسط sakar.)
باسلام به دوستان
من تاريخ ٨ ژانويه مداركمو فرستادم و ١٣ ژانويه نامه برداشت پول برام اومد و ٢٣ ژانويه هم نامه انگشت نگاري كه براي ١٣فوريه وقت داده بودن ولي من در تاريخ ٢ فوريه رفتم و انگشت نگاري شدم يعني زودتر از وقت تعيين شده چون بليط برگشت داشتم ولي تا الان كه ٢٩ اپريل هست هنوز خبري از پاسپورت نيست و هنوز به ادرسي كه دادم نيومده و وب سايت هم اپديت نميشه و فقط همون نامه اول رو كه رسيد برداشت پول هست نشون ميده دوستاني كه پاسشون رو گرفتن خواهش ميكنم بفرمايند كه اين طبيعي هست؟ و چقدر زمان ميبرد براي صدور پاسپورت ؟ خواهش ميكنم من رو از نگراني دربيارين
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-29 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-29 ساعت 13:55 توسط sakar.)
باسلام به دوستان
من تاريخ ٨ ژانويه مداركمو فرستادم و ١٣ ژانويه نامه برداشت پول برام اومد و ٢٣ ژانويه هم نامه انگشت نگاري كه براي ١٣فوريه وقت داده بودن ولي من در تاريخ ٢ فوريه رفتم و انگشت نگاري شدم يعني زودتر از وقت تعيين شده چون بليط برگشت داشتم ولي تا الان كه ٢٩ اپريل هست هنوز خبري از پاسپورت نيست و هنوز به ادرسي كه دادم نيومده و وب سايت هم اپديت نميشه و فقط همون نامه اول رو كه رسيد برداشت پول هست نشون ميده دوستاني كه پاسشون رو گرفتن خواهش ميكنم بفرمايند كه اين طبيعي هست؟ و چقدر زمان ميبرد براي صدور پاسپورت ؟ خواهش ميكنم من رو از نگراني دربيارين
با تشكر