موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آيا با گرفتن پاس سفيد مطلقا نميتونيم دوسال وارد آمريكا بشيم يا وسطش ميتونيم بيايم و برگرديم
مثلا يكبار ورود به آمريكا در يك و نيم سال بعد ازگرفتن پاس داشته باشيم و بعد از چند روز برگرديم ايران و شش ماه بعد يه ورود دگه كه ميشه زمان انقضاي پاسمون
لطفا دوستاني ك تجربه كردن هم نظر بدن ممنون
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
من زمان انگشت نگاري و بيومتريك روز 30 آپريل2015 بود و الان برگشتم ايران.
در فرم I-131 آدرسي در هيوستون رو نوشته بودم. ولي الان تغيير ادرس دادم به كاليفرنيا.
حدودا چقدر طول ميكشه تا پاس به دستم برسه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه لطفاً راهنمایی کنید: کمک زمان ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- با توجه به اینکه از سال ۲۰۱۳ که گرین کارت گرفتم من یک بار بعد از 11 ماه و بعد از اون به فاصله ۶ ماه رفتم آمریکا و چند روز موندم و برگشتم، یک بار هم پارسال فرم 1040 رو برای مالیات پرکردم و اعلام کردم تو ایران کار می کنم و درآمدی در آمریکا ندارم با این شرایط در قسمت ۵ فرم I-131 دوتا قسمت رو چی باید جواب بدم؟
۲- من می خوام مدارک رو برای یکی از دوستانم بفرستم تا اون قبل از ورود من مدارک رو ارسال کنه مانی اوردر رو دوستم خواهد گرفت می خواستم بدونم اگر امضا اون تو برگه مانی اوردر باشه مشکلی نداره؟ و باید سایر قسمت ها مشخصات من در مانی اوردر قید بشه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارک رو با پست فرستادم ولی مانی اوردر رو امضا نکردم حالا چی میشه؟مدارک برمیگرده؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چندتا سوال در مورد مانی اوردر دارم:
1- من مدارک امضا شده رو برای دوستم در امریکا می خوام ارسال کنم و اون از خاک امریکا پست کنه اگر مانی اوردر رو دوستم بخواد تهیه کنه باید اسم من رو روش بنویسه یا اسم خودش به عنوان خریدار باشه اشکال نداره؟
2- برای دو نفر یک مانی اوردر 900 دلاری بگیریم یا دوتا 445 دلار؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من دو تا سوال داشتم.اول اینکه از زمانیکه اقدام کنیم برای پاس سفید تا موقعی که بدستمون برسه چقدر طول میکشه؟دوم اینکه شنیدم وقتی پاس سفید بگیری تازه از اون موقع 5 سال شروع میشه.و ازاون موقع باید 5 سال بگذره تا بتونی برای سیتیزنی اقدام کنی.یعنی تا اون موقع هر چی تو امریکا بودی باطل میشه.این درسته؟دوستان فقط خواهشا زود جواب بدین.عجله دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خير درست نيست
مدت زمان دريافت پاس سفيد از يك تا چهار ماه
از زمان ورود به أمريكا پس از دو سال خروج از أمريكا با پاس سفيد يكسال از دو سال به عنوان حضور محسوب ميشه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-16 ساعت 00:55)دختر پارس نوشته: سلام.من دو تا سوال داشتم.اول اینکه از زمانیکه اقدام کنیم برای پاس سفید تا موقعی که بدستمون برسه چقدر طول میکشه؟دوم اینکه شنیدم وقتی پاس سفید بگیری تازه از اون موقع ۵ سال شروع میشه.و ازاون موقع باید ۵ سال بگذره تا بتونی برای سیتیزنی اقدام کنی.یعنی تا اون موقع هر چی تو آمریکا بودی باطل میشه.این درسته؟دوستان فقط خواهشا زود جواب بدین.عجله دارم.
حدود ٢ تا ٣ ماه إز زمان إرسال مدارك تا رسيدن پاس سفيد طول ميكشه
تاريخ شروع دو سال إز زمان خروج و يا صدور پاس سفيده البته هر كدام زودتر اتفاق بيفته ملاك قرار ميگيره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پاس سفید هر سه نفر خانواده ما پس از 35 روز بعد از انگشت نگاری رسید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من مدارک رو یک ماه قبل از ورودم به امریکا از طریق دوستم می خوام ارسال کنم خودمم 20 روز اونجا می مونم می خواستم بدونم اگر تاریخ انگشت نگاری زودتر از ورود من باشه چه اتفاقی میوفته ؟ من با چند روز تاخیر برم کارم رو انجام می دن؟