کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-05-22 ساعت 03:03)yalii نوشته:  سلام دوستان
من یک هفته پیش مدارک رو فرستادم ولی مبلغ مانی اوردر رو اشتباه فرستادم امروز مدارک برگشته برای اصلاح ولی روی مانی اوردر مهر زدن. من چطوری میتونم مانی اوردر رو عوض کنم؟

چرا به بانک مربوطه مراجعه نمیکنی ؟ ما که اینکار را کردیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 06:05)aghamilad نوشته:  سلام دوستان تاریخ انگشت نگاری من اومد ۶/۵/۲۰۱۵
واسه دوستمم چند روز بعد از منه ولی احتمالا نمیتونه بره کسی میدونه چطوری میتونه تاریخ انگشت نگاری را بندازه عقب؟
شما مدارک رو چه تاریخی فرستاده بودین؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 15:09)seperelia نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 06:05)aghamilad نوشته:  سلام دوستان تاریخ انگشت نگاری من اومد ۶/۵/۲۰۱۵
واسه دوستمم چند روز بعد از منه ولی احتمالا نمیتونه بره کسی میدونه چطوری میتونه تاریخ انگشت نگاری را بندازه عقب؟
شما مدارک رو چه تاریخی فرستاده بودین؟
من 13 می فرستادم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: viva.capio
دوست عزیز، در خود نامه ابلاغ تاریخ بیومتریکس (انگشت نگاری) نوشته شده که اگر نمی تونین در اون تاریخ در محل خواسته شده حضور داشته باشید باید چطور به USCIS خبر بدین تا تاریخ جدید براتون تعیین بشه. نامه رو بخونین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12
دوستان پاس من هم اومد تاريخ انگشت نگاريم ٢ فوريه بود و ٢٨ مي پاسم اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
(2015-05-30 ساعت 07:39)sakar نوشته:  دوستان پاس من هم اومد تاريخ انگشت نگاريم ٢ فوريه بود و ٢٨ مي پاسم اومد
یعنی کمتر از چهار ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی طولانیه کهSad
تاریخ اعتبارش از کی شروع شده؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='sakar' pid='617960' dateline='1432955355']
[/quote

4 ماه؟؟؟ خيلي زياده.
من 30 آپريل بيومتريكم بود. يعني حوالي آگوست مياد؟؟
اين كُند كاريشون خيلي ناراحت كننده ست!
من هيوستون بودم. شما كجا بودين؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 13:28)atlantis770 نوشته:  [quote='sakar' pid='617960' dateline='1432955355']
[/quote

۴ ماه؟؟؟ خيلي زياده.
من 30 آپريل بيومتريكم بود. يعني حوالي آگوست مياد؟؟
اين كُند كاريشون خيلي ناراحت كننده ست!
من هيوستون بودم. شما كجا بودين؟

بله متاسفانه خيلي دير اومد و خيلي هم نگران بودم من واشينگتن دي سي بودم البته بعضي دوستان هم نوشته بودند كه
زودتر دريافت كردند
پاسخ
دوستاني كه تاريخ بايومتريكشون (انگشت نگاريشون) دير اومده و مشكل دارن مثلا بليط برگشت به ايران دارن و ...
من دوبار پاس سفيد گرفتم و هر دو بار اين مشكل را داشتم و با بليط برگشتم رفتم اون افيسي كه بايد انگشت نگاري و عكس ازم ميگرفتن با صحبت با منيجرش قبول كرد كار ما رو زودتر از تاريخ نوشته شده انجام بده.
البته بار دوم وضعيت بدتر بود چون نامه دوم كه اومد و تاريخ را مشخص كرده بود فرداش يه نامه اومد چكم برگشت خورده بود و كلا همه چيز كنسل شده بود و گفته بودن تا پول بدستشون نرسه پروسه غيرفعاله و ديگه براي انگشت نگاري نرم ولي من ماني اوردر فرستادم و چون ميخواستم برگردم بدون توجه به نامه اخر رفتم انجام شد و پاس هم اومد البته بعد حدود چهار ماه و تاريخش خوب بود از همون چهار ماه بعد تا دو سال وقت بهم دادن يعني دو سال چهار ماه وقت برگشتن بهم دادن يه جورايي
موفق باشين

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، shahab2000 ، luigiazzuri4 ، BardiyaSeVen
من دی سی هستم و قصد برگشت دارم... کسی میدونه انگشت تگاری چفدر طول میکشه؟ باید تابستون انجا باشم
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
پاسخ
تشکر کنندگان:
نامه تمام انگشت نگاریهای ایمیگرشن را هرروز گرفتید میتونید حتی همون روز برید اداره... منتظر رسیدن تاریخ وقتتنون نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Doogh ، luigiazzuri4
(2015-05-31 ساعت 21:29)rahbar نوشته:  نامه تمام انگشت نگاریهای ایمیگرشن را هرروز گرفتید میتونید حتی همون روز برید اداره... منتظر رسیدن تاریخ وقتتنون نباشید.

بله من هم برای پسرم همین کار را بدون مشکل انجام دادیم
پاسخ
تشکر کنندگان: luigiazzuri4
(2015-05-31 ساعت 17:49)behzadb57 نوشته:  دوستاني كه تاريخ بايومتريكشون (انگشت نگاريشون) دير اومده و مشكل دارن مثلا بليط برگشت به ايران دارن و ...
من دوبار پاس سفيد گرفتم و هر دو بار اين مشكل را داشتم و با بليط برگشتم رفتم اون افيسي كه بايد انگشت نگاري و عكس ازم ميگرفتن با صحبت با منيجرش قبول كرد كار ما رو زودتر از تاريخ نوشته شده انجام بده.
البته بار دوم وضعيت بدتر بود چون نامه دوم كه اومد و تاريخ را مشخص كرده بود فرداش يه نامه اومد چكم برگشت خورده بود و كلا همه چيز كنسل شده بود و گفته بودن تا پول بدستشون نرسه پروسه غيرفعاله و ديگه براي انگشت نگاري نرم ولي من ماني اوردر فرستادم و چون ميخواستم برگردم بدون توجه به نامه اخر رفتم انجام شد و پاس هم اومد البته بعد حدود چهار ماه و تاريخش خوب بود از همون چهار ماه بعد تا دو سال وقت بهم دادن يعني دو سال چهار ماه وقت برگشتن بهم دادن يه جورايي
موفق باشين
آیا میشه دو بار پاس سفید گرفت ؟
پاسخ
(2015-05-31 ساعت 17:49)behzadb57 نوشته:  دوستاني كه تاريخ بايومتريكشون (انگشت نگاريشون) دير اومده و مشكل دارن مثلا بليط برگشت به ايران دارن و ...
موفق باشين
سلام دوست گرامي، دو تا سوال داشتم:
1- براي اقدام جهت دريافت پاس سفيد دوم، آيا بايد مهلت پاس سفيد اول تموم بشه و بعد از اون براي دومي اقدام كرد؟ يا قبل از اون هم ميشه؟
2- آيا قبل از دو سال بايد به امريكا برگشت يا بايد به زمان پايان پاس سفيد توجه كرد؟
توضيح اينكه به خاطر زمان 2 الي 4 ماهه صدور پاس سفيد، و خروج اكثر دوستان قبل از تاريخ صدور، معمولا قبل از پايان پاس سفيد، دو سال خروج اون ها تكميل ميشه).
با تشكر
پاسخ
(2015-06-01 ساعت 14:32)shahab2000 نوشته:  
موفق باشين
سلام دوست گرامي، دو تا سوال داشتم:
۱- براي اقدام جهت دريافت پاس سفيد دوم، آيا بايد مهلت پاس سفيد اول تموم بشه و بعد از اون براي دومي اقدام كرد؟ يا قبل از اون هم ميشه؟
۲- آيا قبل از دو سال بايد به امريكا برگشت يا بايد به زمان پايان پاس سفيد توجه كرد؟
توضيح اينكه به خاطر زمان ۲ الي ۴ ماهه صدور پاس سفيد، و خروج اكثر دوستان قبل از تاريخ صدور، معمولا قبل از پايان پاس سفيد، دو سال خروج اون ها تكميل ميشه).
با تشكر

ممنون از توضيحتون.
ولي ميشه لطفا منظورتون رو از اين جمله واضحتر بگيد؟
"....معمولا قبل از پايان پاس سفيد، دو سال خروج اون ها تكميل ميشه."
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان