کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان من 12 می مدارکم را پست کردم و امروز یه ایمیل اومد که نوشته فرم i797 کسی میدونه که چیه؟ به نظرتون نامه تعین وفت کی میاد؟ ایا با ایمیل میاد با فقط به صورت کاغذی پست میکنند
ممنون
Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number LIN//////////. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

This confirmation provides notification of the date USCIS received your case. This notice does NOT grant any immigration status or benefit. You MAY NOT present this notice as evidence that you have been granted any immigration status or benefit. Further, this notice does NOT constitute evidence that your case remains pending with USCIS. The current status of your case must be verified with USCIS.
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 02:39)aghamilad نوشته:  دوستان من 12 می مدارکم را پست کردم و امروز یه ایمیل اومد که نوشته فرم i797 کسی میدونه که چیه؟ به نظرتون نامه تعین وفت کی میاد؟ ایا با ایمیل میاد با فقط به صورت کاغذی پست میکنند
ممنون
Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within ۷-۱۰ days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number LIN//////////. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

This confirmation provides notification of the date USCIS received your case. This notice does NOT grant any immigration status or benefit. You MAY NOT present this notice as evidence that you have been granted any immigration status or benefit. Further, this notice does NOT constitute evidence that your case remains pending with USCIS. The current status of your case must be verified with USCIS.

میلاد جان برات نامه میاد با پست
فرم i-797 همون نامه تعیین وقت انگشت نگاریه
منتظر باش
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad
سلام دوستان
من یک هفته پیش مدارک رو فرستادم ولی مبلغ مانی اوردر رو اشتباه فرستادم امروز مدارک برگشته برای اصلاح ولی روی مانی اوردر مهر زدن. من چطوری میتونم مانی اوردر رو عوض کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 03:03)yalii نوشته:  سلام دوستان
من یک هفته پیش مدارک رو فرستادم ولی مبلغ مانی اوردر رو اشتباه فرستادم امروز مدارک برگشته برای اصلاح ولی روی مانی اوردر مهر زدن. من چطوری میتونم مانی اوردر رو عوض کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من و خانومم سال 2010 گرین کارت گرفتیم و برگشتیم ایران هنوزم به آمریکا بر نگشتیم دلیلش هم اینه که پدرم سرطان داره و من نمی تونستم برگردم حالابه نظر دوستان گرین کارت ما باطل شده؟و چهباید کرد؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
فکر نکنم باطل شده باشه شما میتونید به سفارت سویس دفتر حفاظت امریکا مراجعه کنید و یا با سفارتی که ویزا گرفتید مکاتبه و جویا بشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
سلام
يه سوال دارم ميبخشيد اگه تكراريه چون هرچى گشتم نتونستم جوابشو درست پيدا كنم
من تا حالا سه بار به مدت يه ماه جمعا سه ماه رفتم و خاونمم هم تو پنج سال و نيم كلا هفت ماه جمعا اونجا بوده و بيخيال درخواست سيتى زنى فعلا شده چون زمانش كم بوده، من هم هر چى فكر ميكنم با اين يه ماه بودن اونجا سر هر شش ماه به سرنوشت اون دچار ميشم: حالا اگه ما درخواست پاس سفيد كنيم اين مدتمون پاك ميشه و از اول محاسبه ميشه، مخصوصا مال خانمم؟ و اينكه مدارك اوليه رو اگه اشناهامون از اونجا بفرستن و موقع انگشت نگارى خودمونو برسونيم مشكلى نداره؟
ممنون از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2015-05-26 ساعت 10:12)Rambod نوشته:  سلام
من تا حالا سه بار به مدت يه ماه جمعا سه ماه رفتم و خاونمم هم تو پنج سال و نيم كلا هفت ماه جمعا اونجا بوده و بيخيال درخواست سيتى زنى فعلا شده چون زمانش كم بوده، من هم هر چى فكر ميكنم با اين يه ماه بودن اونجا سر هر شش ماه به سرنوشت اون دچار ميشم: حالا اگه ما درخواست پاس سفيد كنيم اين مدتمون پاك ميشه و از اول محاسبه ميشه، مخصوصا مال خانمم؟ و اينكه مدارك اوليه رو اگه اشناهامون از اونجا بفرستن و موقع انگشت نگارى خودمونو برسونيم مشكلى نداره؟
ممنون از پاسختون
اگر پاس سفید دریافت کنید و دو سال خارج از امریکا باشید بعد از دو سال مراجعت مدت گذشته محاسبه میشه
برای درخواست پاس سفید به این خاطر که باید کپی صفحه ای از پاستون که مهر ورود به امریکا میخوره توی مدارک باشه باید حتما در امریکا حضور داشته باشید
دوست عزیز برای من از روز ارسال مدارک تا انگشت نگاری 21 روز طول کشید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Rambod
(2015-05-26 ساعت 14:59)ali3875 نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 10:12)Rambod نوشته:  سلام
ممنون از پاسختون
اگر پاس سفید دریافت کنید و دو سال خارج از آمریکا باشید بعد از دو سال مراجعت مدت گذشته محاسبه میشه
برای درخواست پاس سفید به این خاطر که باید کپی صفحه ای از پاستون که مهر ورود به آمریکا میخوره توی مدارک باشه باید حتما در آمریکا حضور داشته باشید
دوست عزیز برای من از روز ارسال مدارک تا انگشت نگاری 21 روز طول کشید
اگر گرین کارتتون رو گرفته باشید نیاز به ارسال کپی ویزا که مهر خورده نیست فقط کپی گرین کارت ( پشت و رو) رو باید بفرستین، من هم همین کار رو کردم نیاز به حضور خودتون نیست کسی میتونه جای شما مدارک رو ارسال کنه فقط شما باید فرما هارو پر و امضا کنید و برای آشناتون ارسال کنید
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod
(2015-05-17 ساعت 11:50)seperelia نوشته:  دوستان عزیز
من مدارک رو یک ماه قبل از ورودم به آمریکا از طریق دوستم می خوام ارسال کنم خودمم 20 روز اونجا می مونم می خواستم بدونم اگر تاریخ انگشت نگاری زودتر از ورود من باشه چه اتفاقی میوفته ؟ من با چند روز تاخیر برم کارم رو انجام می دن؟

You cannot file a Form I-131 to obtain a reentry permit unless"
you are physically present in the United States when you file the
form.
You should file your Form I-131 no fewer than 60 days before you
""intend to travel abroad
Please see:
http://www.uscis.gov/sites/default/files...s/B5en.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-26 ساعت 17:17)mohajer vatan نوشته:  
من مدارک رو یک ماه قبل از ورودم به آمریکا از طریق دوستم می خوام ارسال کنم خودمم 20 روز اونجا می مونم می خواستم بدونم اگر تاریخ انگشت نگاری زودتر از ورود من باشه چه اتفاقی میوفته ؟ من با چند روز تاخیر برم کارم رو انجام می دن؟

form.
Please see:
دوست عزيز من تا حالا ٣ بار رفتم و برگشتم و گرين كارت دارم خيلي از دوستان همين مهاجرسرا هم از اين روش استفاده كردن، وقتي مدارك توسط شما امضا شده باشه و از خاك امريكا پست بشه اونا فرض مي گيرن كه امريكا هستين، كساني كه تا حالا نرفتن نمي تونن از اين روش استفاده كنن . براي مدت زمان سفر هم خيلي از دوستان كه expedite اقدام كردن ٢١ روز تا يك ماهه گرفتن من هم با پست سفارشي و مدارك رو expedite نوشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-26 ساعت 23:20)seperelia نوشته:  

form.
Please see:
دوست عزيز من تا حالا ٣ بار رفتم و برگشتم و گرين كارت دارم خيلي از دوستان همين مهاجرسرا هم از اين روش استفاده كردن، وقتي مدارك توسط شما امضا شده باشه و از خاك امريكا پست بشه اونا فرض مي گيرن كه امريكا هستين، كساني كه تا حالا نرفتن نمي تونن از اين روش استفاده كنن . براي مدت زمان سفر هم خيلي از دوستان كه expedite اقدام كردن ٢١ روز تا يك ماهه گرفتن من هم با پست سفارشي و مدارك رو expedite نوشتم
دوست عزیز اونها هیستوری شما رو چک میکنند و میفهمن داخل امریکا نیستی به این راحتی هم که شما میگی نیست
من یک ساله در مورد پاس سفید تحقیق میکنم همه گفتند باید داخل خاک امریکا باشی حالا میل خودتونه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 07:22)ali3875 نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 23:20)seperelia نوشته:  

form.
Please see:
دوست عزیز اونها هیستوری شما رو چک میکنند و میفهمن داخل آمریکا نیستی به این راحتی هم که شما میگی نیست
من یک ساله در مورد پاس سفید تحقیق میکنم همه گفتند باید داخل خاک آمریکا باشی حالا میل خودتونه
خوب اون دوستانی که قبل از رفتن پست کردن و از این روش استفاده کردن رو ندیدین؟ ( به عنوان مثال خانم روشنک نصیری اگر پستش رو خونده باشین قبل از رفتن مدارک رو از طریق برادرشون تو امریکا ارسال کرده )چندین پست رو من خوندم که 3 هفته یا یک ماه قبل از سفر مدارک رو از طریق دوستانشون تو امریکا پست کردن و بعد که رسیدن اونجا فقط برای انگشت نگاری رفتن، شما موردی رو شنیدین که بخاطر اینکه مدارک رو دوستانشون پست کرده باشن کارشون انجام نشده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000
سلام
من مدارک رو ارسال کردم دوباره ولی نامه I 797C نفرستادم کسی میدونه باید چیکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان تاریخ انگشت نگاری من اومد 6/5/2015
واسه دوستمم چند روز بعد از منه ولی احتمالا نمیتونه بره کسی میدونه چطوری میتونه تاریخ انگشت نگاری را بندازه عقب؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان