کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-05-17 ساعت 10:48)atlantis770 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 08:26)روشنک نصیری نوشته:  دوستان پاس سفید هر سه نفر خانواده ما پس از 35 روز بعد از انگشت نگاری رسید
چه خوب. من چون آدرسم ممكنه تغيير كنه همش ميترسيدم خيلي خيلي دير بياد. كمااينكه عده اي از دوستان ميگفتن تا ۴-۵ ماه بعد از انگشت نگاري به دستشون رسيده!
شما كدوم شهر و ايالت بوديد روشنك جان؟
ما اورنج کانتی کالیفرنیا بودیم و بیومتریک را درSanta ana انجام دادیم
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، omid man
دوستان عزیز
من مدارک رو یک ماه قبل از ورودم به آمریکا از طریق دوستم می خوام ارسال کنم خودمم 20 روز اونجا می مونم می خواستم بدونم اگر تاریخ انگشت نگاری زودتر از ورود من باشه چه اتفاقی میوفته ؟ من با چند روز تاخیر برم کارم رو انجام می دن؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: dove ، Daneshjo
من بعد از انجام بيومتريك و انگشت نگاري، آدرس ارسال پاس سفيد رو در سايت:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do
تغيير دادم. آيا لازمه در سايت اداره ي پست يعني USPS.com هم اينكار رو انجام بدم؟
آخه براي تغيير آدرس در سايت اداره ي پست 1 دلار بايد واريز كنيم كه اين براي من كه الان ايران برگشتم و مستر يا ويزا كارت ندارم امكان پذير نيست.
كسي در اينمورد تجربه داره؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
سلام دوستان عزیز
من دارم فرم I131 را پر میکنم در بخش 2c مربوط به آدرس یک جایی هست که نوشته Apt -Ste.-Flr که احتمالا یعنی آپارتمان و طبقه . حالا اگر آدرس ما خونه باشه چی باید بنویسیم ؟ اصلا باید این قسمت پر بشه؟ از دوستانی که قبلا این فرم را ارسال کردند پاسخ بدهند ممنون و سپاسگزارم
پاسخ
یادم رفت یک سوال دیگه راجب فرم I-131 در بخش آدرس هم postal code را میخواد و هم zip code مگه اینها هردو یکی نیستند اکثر آدرس ها فقط zip code داره اینو باید چکار کنیم؟ خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ببخشید یک سوال دارم که شاید تکراری بنظر بیاد، ایالتی که من می خوام مدارک ارسال کنم تگزاس هست، تو سایت دوتا آدرس برای این ایالت هست، من اگر بخوام سفارشی پست کنم باید به این آدرس باشه؟

Express mail and courier deliveries:
USCIS
ATTN: AOS
2501 S. State Hwy. 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 14:11)amor92 نوشته:  یادم رفت یک سوال دیگه راجب فرم I-131 در بخش آدرس هم postal code را میخواد و هم zip code مگه اینها هردو یکی نیستند اکثر آدرس ها فقط zip code داره اینو باید چکار کنیم؟ خیلی ممنون

شما اگه آدرس آمریکا رو وارد می کنید باید قسمت zip code را پر کنید ولی اگه آدرس را خارج از آمریکا وارد می کنید باید قست postal code را پر کنید.
پاسخ
(2015-05-17 ساعت 17:27)seperelia نوشته:  سلام دوستان ببخشید یک سوال دارم که شاید تکراری بنظر بیاد، ایالتی که من می خوام مدارک ارسال کنم تگزاس هست، تو سایت دوتا آدرس برای این ایالت هست، من اگر بخوام سفارشی پست کنم باید به این آدرس باشه؟

Express mail and courier deliveries:
USCIS
ATTN: AOS
2501 S. State Hwy. 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067

بله. این آدرس برای پست اکسپرس تگزاس هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: seperelia
(2015-05-17 ساعت 14:09)amor92 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دارم فرم I131 را پر میکنم در بخش 2c مربوط به آدرس یک جایی هست که نوشته Apt -Ste.-Flr که احتمالا یعنی آپارتمان و طبقه . حالا اگر آدرس ما خونه باشه چی باید بنویسیم ؟ اصلا باید این قسمت پر بشه؟ از دوستانی که قبلا این فرم را ارسال کردند پاسخ بدهند ممنون و سپاسگزارم

ادرس ما هم خانه بود و من قسمت ste یعنی سوییت را پر کردم
پاسخ
(2015-05-18 ساعت 08:12)روشنک نصیری نوشته:  

سلام
فکر نمی کنم ste معنی پلاک خونه رو بده به نظر من باید اون قسمت خالی بمونه ولی پلاک خونه در قسمت b.2 قبل از اسم خیابان پلاک رو وارد کرد

میشه از دوستان کسی جواب این سوال منون بده ؟؟؟؟؟
من مدارک رو یک ماه قبل از ورودم به آمریکا از طریق دوستم می خوام ارسال کنم خودمم 20 روز اونجا می مونم می خواستم بدونم اگر تاریخ انگشت نگاری زودتر از ورود من باشه چه اتفاقی میوفته ؟ من با چند روز تاخیر برم کارم رو انجام می دن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 08:55)seperelia نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 08:12)روشنک نصیری نوشته:  

سلام
فکر نمی کنم ste معنی پلاک خونه رو بده به نظر من باید اون قسمت خالی بمونه ولی پلاک خونه در قسمت b.۲ قبل از اسم خیابان پلاک رو وارد کرد

من جلوی ste عدد یک را وارد کردم چون خانه تک واحدی بود
پاسخ
سلام
کسی تجربه انگشت نگاری بعد از تاریخ اعلامی رو داره؟ یا اطلاعاتی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dove
سلام دوستان من مدارکم را برای پاس سفید تاریخ11 می پست کردم و 12 می در سایت اداره پست زد که مدارک تحویل داده شده ولی هنوز برای من هیچ ایمیلی نیامده مبنی بر رسید مدارک و برداشن پول ایا طبیعیه؟ معمولا چفدر زمان میکشه؟
من شنیدم سایتی هم واسه پیگیری مراحل پاس سفید هست اگر امکان ادرس سایت را بدبد ممنوم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
سلام دوستان
1- فقط صفحه آخر فرم I131 باید امضا بشه ؟ صفحات دیگه که نمی خواد؟
2- کسی تجربه انگشت نگاری بعد از تاریخ اعلامی رو داره؟ یا اطلاعاتی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dove ، Daneshjo
(2015-05-18 ساعت 22:44)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من مدارکم را برای پاس سفید تاریخ11 می پست کردم و 12 می در سایت اداره پست زد که مدارک تحویل داده شده ولی هنوز برای من هیچ ایمیلی نیامده مبنی بر رسید مدارک و برداشن پول ایا طبیعیه؟ معمولا چفدر زمان میکشه؟
من شنیدم سایتی هم واسه پیگیری مراحل پاس سفید هست اگر امکان ادرس سایت را بدبد ممنوم

نامه اي كه تاييد ميكنه پول و مدارك مربوط به پاس سفيد به دستشون رسيده(نامه ي اول)، از طريق صندوق پستي به آدرسي كه نوشتيد براتون ارسال ميشه.يك نامه ي كاغذي هست.
سايتي هم كه ميتونيد مراحل و روند كار رو پيگيري كنيد اين هست:
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
شماره اي به شما ميدن كه با LIN شروع ميشه. بايد اون رو در كادري كه در اين سايت هست وارد كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان