کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
ممنون دوستان،الان با یک متن خوب بهشون ایمیل میزنم
شماره کیس: 2013AS83## / تعداد افراد:خودم! / تاریخ کارنت شدن: یازدهم آپریل 2013/ تاریخ ورود به امریکا: بیست و چهارم ژانویه 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
سلام دوستان من 5 جون انگشت نگاری شدم و در تاریخ 1 جولای پاس سفیدم رسید به ادرس دوستم و انشالله به زودی میرسه ایران
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، atlantis770 ، luigiazzuri4
(2015-07-04 ساعت 20:39)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من ۵ جون انگشت نگاری شدم و در تاریخ ۱ جولای پاس سفیدم رسید به ادرس دوستم و انشالله به زودی میرسه ایران

سلام ببخشيد مي شه لطف كنيد بگين كدوم مركز بودين چون خيلي زود اومده پاسپورتتون ما ٢٣ اپريل انگشت نگاري شديم ولي هنوز خبري نيست إز پاسپورت خيلي نگران هستيم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-05 ساعت 02:39)dubai2008 نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 20:39)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من ۵ جون انگشت نگاری شدم و در تاریخ ۱ جولای پاس سفیدم رسید به ادرس دوستم و انشالله به زودی میرسه ایران

سلام ببخشيد مي شه لطف كنيد بگين كدوم مركز بودين چون خيلي زود اومده پاسپورتتون ما ٢٣ اپريل انگشت نگاري شديم ولي هنوز خبري نيست إز پاسپورت خيلي نگران هستيم ممنون
من ایالت اوکلاهما بودم و به تگزاس فرستادم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
من یه سوال داشتم. برای سیتی زن شدن اقامت دایم الزامیه?
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای دو نفر اگر بخواهیم درخواست پاس سفید بدیم باید با هم پست کنیم یا جدا؟ مانی اوردر چی؟ تو یکی باشه امکان داره یا جدا باید باشه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 11:42)ali3875 نوشته:  دوستان برای دو نفر اگر بخواهیم درخواست پاس سفید بدیم باید با هم پست کنیم یا جدا؟ مانی اوردر چی؟ تو یکی باشه امکان داره یا جدا باید باشه؟
براي هر شخص بايد مدارك رو در پاكت جدا قرار داد. هر شخص هم بايد يك ماني اوردر جداگانه داشته باشه. هر دوپاكت مدارك رو در يك پاكت بزرگتر قرار داده و به آدرس مورد نظر بفرستيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، ed2008
سلام برای پاس سفید دوستان بجز مانی اردر میشه مثلا با ویزا کارت پرداخت کرد و رسیدش را گذاشت داخل مدارک و از ایران پست کرد یا برای کسی در امریکا فرستاد و از انجا پست کرد
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
پاسخ
(2015-07-06 ساعت 16:58)ed2008 نوشته:  سلام برای پاس سفید دوستان بجز مانی اردر میشه مثلا با ویزا کارت پرداخت کرد و رسیدش را گذاشت داخل مدارک و از ایران پست کرد یا برای کسی در آمریکا فرستاد و از انجا پست کرد
فقط مانی اوردر یا check cashier
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان
من 1 جون ایمیل تایید مدارک به دستم رسید ولی تا الان هیچ نامه ای برام پست نشده یک بار هم بهشون زنگ زدم ولی تاثیری نداشت من یک ماه دیگه بلیط برگشت دارم
میشه کمکم کنید بگید من باید چیکار کنم خیلی نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 01:34)yalii نوشته:  سلام دوستان
من ۱ جون ایمیل تایید مدارک به دستم رسید ولی تا الان هیچ نامه ای برام پست نشده یک بار هم بهشون زنگ زدم ولی تاثیری نداشت من یک ماه دیگه بلیط برگشت دارم

سلام ما كه از ٢٤ مارچ تاييد مدارك رسيده و ٢٣ اپريل هم انگشت نگاري رفتيم ولي هيچ خبري از پاسپورت نيست ما هم چند باز زنگ زديم تاثيري نداشت لطفن اگه راهي پيدا كرديد به من هم بگين تازه از ٢٤ مارچ سايت هم اپديت نشده ممنون
پاسخ
(2015-07-09 ساعت 07:05)dubai2008 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 01:34)yalii نوشته:  سلام دوستان
من ۱ جون ایمیل تایید مدارک به دستم رسید ولی تا الان هیچ نامه ای برام پست نشده یک بار هم بهشون زنگ زدم ولی تاثیری نداشت من یک ماه دیگه بلیط برگشت دارم

سلام ما كه از ٢٤ مارچ تاييد مدارك رسيده و ٢٣ اپريل هم انگشت نگاري رفتيم ولي هيچ خبري از پاسپورت نيست ما هم چند باز زنگ زديم تاثيري نداشت لطفن اگه راهي پيدا كرديد به من هم بگين تازه از ٢٤ مارچ سايت هم اپديت نشده ممنون

سلام دوست عزیز. میشه لطف کنید بگین چندروز بعد از ارسال مدارک نامه انگشت نگاری اومد. من16 روزوقت دارم میتونم به محض امدن نامه برم وخواهش کنم انگشت نگاری را زودتر انجام بدم؟ ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام تقريبا ٢٠ روز بعد ولي الان ٧٠ روز گذشته از انگشت نگاري خبري از پاس نيست شما اگه نامه انگشت نگاري اومد مي تونيد همون روز برين بگين عجله دارين مشكلي نيست انجام مي دن ولي حتما بأيد نامه بياد
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi1989
سلام
بهتره چک داخل پاکت بگذارید. اینجوری می تونید بوسیله پاس شدن چک هم مطمئن شید که مدارک به دستشون رسیده و هم تاریخ دریافت و شروع انجام پروسه رو متوجه بشید.
(2015-07-06 ساعت 16:58)ed2008 نوشته:  سلام برای پاس سفید دوستان بجز مانی اردر میشه مثلا با ویزا کارت پرداخت کرد و رسیدش را گذاشت داخل مدارک و از ایران پست کرد یا برای کسی در آمریکا فرستاد و از انجا پست کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 04:47)sam11 نوشته:  سلام دوستان
فرم I-797 چیست؟ در فرم راهنمایی I-131 نوشته برای بررسی بیشتر آیا برای کسی که بخواهد پاس سفید بگیرد لازم نیست؟ ممنون میشم پاسخ بدهید موفق باشید

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان