کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
يك سوال. ميشه دفعه اول رو يك سفر يك هفته اي داشت به امريكا فقط براي اينكه مهر ورود بخوريم. بعد برگردم ايران و بعد از طريق اشنايان پروسه ي پاس سفيد رو دنبال كرد؟؟ يعني هروقت نامه وقت انكشت نگاري اومد براي همون موقع دوباره برنامه ريزي كنيم و برم
چون من نميتونم مرخصي بگيرم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 09:12)annahitaa نوشته:  يك سوال. ميشه دفعه اول رو يك سفر يك هفته اي داشت به امريكا فقط براي اينكه مهر ورود بخوريم. بعد برگردم ايران و بعد از طريق اشنايان پروسه ي پاس سفيد رو دنبال كرد؟؟ يعني هروقت نامه وقت انكشت نگاري اومد براي همون موقع دوباره برنامه ريزي كنيم و برم

بله میشه.چون ویزای مهر ورود خورده جزء مدارک لازم برای پاس سفید هست.
برای انجام انگشت نگاری هم که باید آمریکا باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 00:30)zohre02 نوشته:  تا جایی که تجربه ما میگه با ۴ بار ورود ی بار سیاتل ی بار واشنگتن دی سی و دوبار آخر لس آنجلس بستگی به آفیسر داره و معمولا اونایی که به قولی آمریکایی آمریکائی هستند نه مهاجر به مراتب خیلی خیلی بهترن ولی من شنیدم نیویورک چون خیلی شلوغه کمتر گیر می دن

دوست عزیز در فرودگاه لس آنجلس برخورد آفیسرها با شما چطور بود نسبت به واشنگتن و سیاتل؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من پاس سفیدمو گرفتم و به ایران برگشتم تا منتظر انجام پروسه ی کارهای همسرم بشم
میخواستم بپرسم،زمانی که موقع مصاحبه ی خانومم شد،من حتما باید آمریکا باشم یا میتونم همراه خانومم به یکی از کشورها یرای مصاحبه برم؟(با توجه به اینکه پاس سفید دارم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یه سوال داشتم کلا چند مرتبه میشه برای پاس سفید اقدام کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ما الان پاس سفید داریم و برای بار دوم میخوایم اقدام کنیم آیا باز پاس سفید میدن؟ دلایل محکم باید بیاریم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-23 ساعت 10:43)Toranj نوشته:  دوستان عزیز

با توجه به عقبگرد visa bulletin و نامشخص بودن علت این موضوع تا اطلاع ثانوی من متوجه شدم که علاوه بر پاس سفید، مدرک دیگری به نام Re-entry permit موجود می‌باشد که با گرفتن آن , کسانی‌ که کارت سبز دارند و به اصطلاح LPR) lawful permanent resident ) هستند میتوانند به مدت ۲ سال خارج از آمریکا باشند بدون اینکه کارت سبز آنها در این مدت باطل شود!

با گرفتن این Permit ,همسران و خانواده کسانی‌ که کارت سبز دارن و الان برای همسر و یا بستگان درجه اولشون از طریق کارت سبز اقدام کردن میتوانند به مدت ۲ سال از ایران خارج نشوند تا کار بستگانشون درست بشه! مخصوصا الان که همهٔ کتگوری‌های خانوادگی به عقب برگشتن و معلوم نیست کی‌ به حالت نرمال برگرده!

من به سایت www.USCIS.govمراجعه کردم و در اونجا متوجه شدم که کسی‌ که LPR هست باید فرم I-131 را هنگامی که در آمریکا هست پر کنه.

می‌خواستم خواهش کنم اگر کسی‌ اطلاعات دقیقی‌ در مورد این موضوع داره یا قبلا نسبت به گرفتن اینPERMIT اقدام کرده در اینجا اطلاع‌رسانی کنه.

ممنون از همگی‌Rolleyes

http://www.uscis.gov/sites/default/files...s/B5en.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 23:07)atamata نوشته:  سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من پاس سفیدمو گرفتم و به ایران برگشتم تا منتظر انجام پروسه ی کارهای همسرم بشم
میخواستم بپرسم،زمانی که موقع مصاحبه ی خانومم شد،من حتما باید آمریکا باشم یا میتونم همراه خانومم به یکی از کشورها یرای مصاحبه برم؟(با توجه به اینکه پاس سفید دارم)

سلام
شما حتما در اون زمان باید در آمریکا باشید، آدرسی داشته باشید !
خانم شما وقتی به سفارت میره برای مصاحبه ، خواهد گفت می خواهد به شما در آمریکا بپیوندد!
اگر شما خارج از آمریکا باشید که براش مشکل بوجود میاد و کنسول با درخواستش موافقت نمی کنه !
کار اشتباهی است که همراه خانمتون سفارت بروید و بگویید پاس سفید دارید
داشتن پاس سفید کلآ به معنی این است که شما در آمریکا ساکن نیستید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 09:12)annahitaa نوشته:  يك سوال. ميشه دفعه اول رو يك سفر يك هفته اي داشت به امريكا فقط براي اينكه مهر ورود بخوريم. بعد برگردم ايران و بعد از طريق اشنايان پروسه ي پاس سفيد رو دنبال كرد؟؟ يعني هروقت نامه وقت انكشت نگاري اومد براي همون موقع دوباره برنامه ريزي كنيم و برم

پاسخ قسمت اول سوالتون"بله" است!
برای دریافت پاس سفید نیاز به انگشت نگاری و ..است که باید خودتون حضور داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 06:57)touba نوشته:  سلام. من یه سوالی داشتم. ما میخوایم گرین کارتمون به آدرس یکی از اقواممون تو ایالت اورگان (پورتلند) بره ولی خودمون میخوایم بریم کالیفرنیا (سن دیه گو). یکی اینکه توی فرودگاه اینو چطوری باید مطرح کنم؟ آدرس محل سکونت از ما جداگانه از اینکه گرین کارت کجا بره خواسته میشه؟ یا باید توضیحی چیزی بدم؟
و دوم اینکه ما از سن دیه گو اگه درخواست بدیم برای پاس سفید، مشکلی پیش نمیاد از لحاظ سیستمی که این دو آدرس یکی نیستن؟
ممنون میشم کمکم کنید. Tongue Rolleyes Shy Smile

خوب توی فرودگاه اعلام کنید که آدرس دریافت گرین کارت رو براتون تغییر بدهند از پورتلند به سن یه گو و همه رو از یک آدرس اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 14:20)zohre02 نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم اگه جواب سوال من و بدید
ما گرین کارت داریم هر ۶ ماه یکبار میریم آمریکا حدود 20 تا یک ماه می مونیم بر می گردیم ولی الان حال پدر همسرم خیلی بد شده و به ما نیاز داره و از طرفی من هم باردارم و بدلیل بیماری پدر همسرم تصمیم گرفتیم بچه مون ایران بدنیا بیاد چون تنهایی تو آمریکا برام خیلی سخته حالا می خوایم درخواست پاس سفید بدیم: ۱- اینکه آیا میشه قبل از رفتن به آمریکا فرمهارو پر کرد و برای آشنا یا وکیلی تو آمریکا فرستاد اون فرمها و سایر مدارکو پست کنه و ما فقط زمان انگلشت نگاری اونجا باشیم البته می دونم بعضی از دوستان این کارو انجام دادن اما در دستور العملهای پاس سفید خوندم که زمان درخواستم باید خاک آمریکا باشیم حالا اگه نباشیم و متوجه بشن مشکل قانونی برامون پیش میاد؟ و سوال بعد بعد از این که بچه ما ایران بدنیا بیاد ما هم احتمالا بعد از ۱/۵ سال می ریم آمریکا برای این بچه چه جوری اقدام کنیم برای ویزا و گرین کارت؟ اگه لینک تاپیک خاصی است که در مورد این موارد توضیح داده معرفی کنید سپاسگزار میشم

خیلی خوب می شد اگر امکان اینو داشتید که در آمریکا بچه رو به دنیا می آوردید و بعد بر می گشتید ایران . ایشون به محض تولد سیتیزن آمریکا می شد و انشالله برای آینده اش خیلی بهتر می شد تا اینکه ایران متولد بشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان به محض ورود و فقط با مهر داخل ویزا میشه برای پاس سفید اقدام کرد؟ یعنی بدون سوشال و گرین کارت، و فقط با مهر وروردی که تو پاس خورده! میشه اقدام کرد؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزان سلام
از تجربه خودم در مورد پاس سفید بگم:
به محض ورود به عمه ریکا اقدام کردیم(پر کردن فرمها-گرفتن Money order از خود اداره پست،ضمیمه کردن کپی ها و یک نامه دست نویس در مورد در خواستمان بابت Re-entry permit....)و سرانجام پست کردن مدارک مربوطه(بدون هیچ پاکت نامه اضافی)
پس از چند روز که هیچ ایمیلی واسمون نیومد با اداره مربوطه تماس گرفتیم و ترک نامبر پست را که دادیم (می دونستیم مدارک به دستشون رسیده) گفتند کارتون در دست بررسیه.دوباره چند روز بعد تماس گرفتیم ،گفتیم ما باید برگردیم و تقاضای تسریع در کارمون را دادیم ولی هیچ خبری نشده ،سرانجام یه شماره پیگیری به ما دادند و گفتند از سایتشون پیگیری کنیم و گفت یه نامه هم برامون فرستاده اند.نامه که رسید ،دیدیم تاییدیه رسید مدارک هست و هنوز تاریخ انگشت نگاری مشخص نشده.
تا چند روز سایت را چک کردم،هیچ اپدیت جدیدی نداشت.ما هم یک هفته دیگه بلیط برگشت داشتیم.پیگیر تعویض بلیط شدیم ،تا 10 اگوست پرواز جا نمی داد ،اون هم با کلاس بالاتر و نفری 1.5میلیون اضافه باید میدادیم .خلاصه سردرگمی بدی بود.از فردای ان روز هر روز با اداره مهاجرت تماس گرفته و شرایطمون را گفته و خلاصه هر روز پیگیر بودیم ،تا اینکه یک روز یکی از افیسر ها به صورت تلفنی کلیه مشخصات ما رو گرفت و دلیل تقاضامون را طبق دستورالعملی که داشتند و واسمون همه را یک به یک خوند ،جویا شد و سرانجام گفت تا یک هفته دیگه اگر نامه ای واستون امد که هیچ اگر نه دوباره پیگیر بشید.
خلاصه 3-4 روز بعد نامه های تاریخ انگشت نگاری امد منتها تاریخ انگشت نگاری را برای 15 جولای یعنی یک هفته بعد از خروج ما از کشور مربوطه زده بودند.
تصمیم گرفتیم فردا صبح اول وقت با نامه ها به ادرسی که داده بودند بریم،هر چه باداباد(ادرس Santa ana .خیابان Main ) بود.
فردا صبح واسه 7:30 انجا بودیم تقریبا 15 نفری جلوی ما بودند.راس ساعت 8در باز شده و افیسری به دست هر کس یک فرم +مداد داد و می گفت فرم را که پر کردید بروید در ان صف بایستید.فرمها را پر کردم(قد به اینچ وفوت/ وزن به پوند/رنگ چشم و...) و شماره ای که روی نامه انگشت نگاری قید شده بود.
در پانل نوشته بودند سه تا مدرک برای این کار لازمه1-نامه انگشت نگاری2-مدرک شناسایی که از ما همان پاسپورتمان بود 3-همان فرمی که در انجا به ما دادند پر کنیم
خلاصه این مدارک را به دست افیسر دادیم،بدون اینکه هیچ نگاهی به زمان تعیین شده برای انگشت نگاری بکنه ،یه شماره داد و گفت بریم در صف انگشت نگاری ،و خلاصه مراحل انگشت نگاری و عکس از چهره به سلامتی انجام شد.
نتیجه:حتما پس از درخواست و رسیدن مدارکتون به دست اداره مهاجرت،اگر عجله دارید هر روز باهاشون تماس بگیرید ،گویا سیستمشون بر اساس امار هست،واگر تعداد مراجعه به پرونده شما در سیستمشون بیشتر باشه احتمال تسریع در کارتون بیشتر می شه.(البته هر تماسی تا پروسه اش طی بشه و به کانال مربوطه وصل بشه حداقل یک ربع طول می کشه)
و دوم اینکه وقتی نامه زمان انگشت نگاری به دستتون رسید بدون توجه به زمان تعیین شده ،به ادرس مشخص شده مراجعه کنید ،و انگشت نگاریتون را انجام بدید.
شماره تماس اداره مهاجرت 5283-375-800-1+
امیدوارم سلامت ،شاد و موفق باشید...
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیزSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahram914 ، Haghighat ، nikoo2468 ، babak12 ، zohre02 ، pmoudi ، luigiazzuri4 ، ali3875 ، BardiyaSeVen
(2015-07-19 ساعت 17:19)Haghighat نوشته:  دوستان به محض ورود و فقط با مهر داخل ویزا میشه برای پاس سفید اقدام کرد؟ یعنی بدون سوشال و گرین کارت، و فقط با مهر وروردی که تو پاس خورده! میشه اقدام کرد؟

بله. برای پاس سفید نیازی به گرین کارت و سوشیال نامبر نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat
(2015-07-16 ساعت 13:37)kasra17 نوشته:  به نظر شما برای کسانی که گرین کارت دارند و بیش از شش ماه و کمتر از یک سال خارج از آمریکا بوده اند، کدام فرودگاه و شهر آمریکا بهتر بوده و سخت گیری و سوال و جواب در آن کمتر است؟

البته واضح است که قانون برای همه ایالتها یکسان است اما بطور نسبی و میانگین برخی از فرودگاه های آمریکا سختگیرتر هستند. لذا شما فکر می کنید در شرایطی که زمان خارج بودن از آمریکا بیش از شش ماه است، کدام فرودگاه برای وارد شدن بهتر است؟

دوستان در خصوص موضوع فوق و نحوه برخورد افیسرهای فرودگاه های مختلف آمریکا با دارندگان گرین کارت، چه نظری دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 13:37)kasra17 نوشته:  به نظر شما برای کسانی که گرین کارت دارند و بیش از شش ماه و کمتر از یک سال خارج از آمریکا بوده اند، کدام فرودگاه و شهر آمریکا بهتر بوده و سخت گیری و سوال و جواب در آن کمتر است؟

البته واضح است که قانون برای همه ایالتها یکسان است اما بطور نسبی و میانگین برخی از فرودگاه های آمریکا سختگیرتر هستند. لذا شما فکر می کنید در شرایطی که زمان خارج بودن از آمریکا بیش از شش ماه است، کدام فرودگاه برای وارد شدن بهتر است؟

دوستان در خصوص موضوع فوق و نحوه برخورد افیسرهای فرودگاه های مختلف آمریکا با دارندگان کرین کارت، چه نظری دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان