2015-08-28 ساعت 14:17
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
|
2015-08-28 ساعت 14:22
(2015-08-28 ساعت 10:26)mamal amrikaei نوشته: سلام دوستان لطفا یکی از شما که برای پاس سفید اقدام کردید بگید که فرم باید حتما تایپ بشه یا با دست هم میشه پر کرد . آدرس ارسال مدارک رو باید از کجا پیدا کنیم؟ آیا خود اداره پست آدرس اداره انگشت نگاری رو داره. ؟ ممنون میشم هر چه سریعتر جوابمو بدین. ------------- فرم یا باید تایپ بشه و یا با خودکار مشکی رنگ پر بشه. آدرس محلی که باید مدارک پست بشن، بنا به ایالتی که توش هستین و با توجه به نوع پست ( عادی یا اکسپرس) توی این صفحه پیدا میشه. این رو هم باید توی پرانتز بگم که محلی که مدارک رو ارسال می کنید، اداره ی انگشت نگاری نیست. تشکر کنندگان: ed2008
2015-08-28 ساعت 14:33
(2015-08-24 ساعت 22:58)edibk نوشته: با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم چون فرصت ندارم که در تاپیک جستجو کنم ممنون میشم جواب بدین برای دریافت پاس سفید، از لحاظ تئوری شما باید موقع ارسال درخواست داخل آمریکا باشید اما در عمل بوده اند افرادی که مدارک رو توسط آشنایی داخل آمریکا ( و نه مستقیم از ایران ) فرستاده اند و فقط برای انگشت نگاری شخصا رفتند، و پاس سفید رو هم گرفته اند. اما در مورد کیس شما، با توجه به طولانی بودن مدت نبود پدر و مادر در خاک آمریکا (به خصوص مادر که بیش از دوازده ماه بیرون از خاک بودن) پیشنهاد شخصی من اینه که برای Returning Resident Visa اقدام کنید. این ویزا برای کسانی هست که به دلیل مشکل اورژانسی ای (مشابه کیس شما) مجبور به بیرون از خاک آمریکا بودن بیش از مدت مجاز و یا بعد از انقضای پاس سفید شدند. با داشتن این ویزا دیگه مشکلات احتمالی داخل فرودگاه فکر نمی کنم براتون پیش بیاد.
2015-08-29 ساعت 02:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-29 ساعت 02:54 توسط aghajamali.)
سلام
من با خودکار مشکی پر کردم . و ادرس را هم از این وب سایت بنویسید . http://www.uscis.gov/i-131-addresses ....... Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming, Guam, or the Commonwealth of Northern Mariana Islands USCIS Phoenix Lockbox U.S. Postal Service (USPS) deliveries: USCIS PO Box 21281 Phoenix, AZ 85036 Express mail and courier deliveries: USCIS ATTN: AOS 1820 E. Skyharbor Circle S Suite 100 Phoenix, AZ 85034 پیروز باشید . (2015-08-28 ساعت 10:26)mamal amrikaei نوشته: سلام دوستان لطفا یکی از شما که برای پاس سفید اقدام کردید بگید که فرم باید حتما تایپ بشه یا با دست هم میشه پر کرد . آدرس ارسال مدارک رو باید از کجا پیدا کنیم؟ آیا خود اداره پست آدرس اداره انگشت نگاری رو داره. ؟ ممنون میشم هر چه سریعتر جوابمو بدین. سلام من با خودکار مشکی پر کردم . و ادرس را هم از این وب سایت بنویسید . http://www.uscis.gov/i-131-addresses ....... Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming, Guam, or the Commonwealth of Northern Mariana Islands USCIS Phoenix Lockbox U.S. Postal Service (USPS) deliveries: USCIS PO Box 21281 Phoenix, AZ 85036 Express mail and courier deliveries: USCIS ATTN: AOS 1820 E. Skyharbor Circle S Suite 100 Phoenix, AZ 85034 پیروز باشید .
2015-08-29 ساعت 11:22
با سلام
من و همسرم پاس سفید گرفتیم و اومدیم ایران که بعد از بدنیا اومدن بچه برگردیم آمریکا به گفته دوستان ظاهرا کارهای مربوط به بچه ها توی خود فرودگاه انجام میشه ولی امروز یک وکیل به ما گفت این مطلب اشتباه هستش و باید هرچه زودتر برگردید آمریکا خیلی استرس داریم اگر کسی اطلاعات دقیقی داره ممنون میشوم راهنمایی کنه
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY دریافت نامه دوم13EPTEMBER تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER کلیرنس برگه خوشرنگ آبی تعداد اعضای کیس 2 تاریخ دریافت ویزا 12jun2014
2015-08-29 ساعت 17:43
سلام دوستان
من در خواست پاس سفید دادم . چند تا سوال دارم با توجه به توصیه دوستان مراحل را انجام دادم ولی روی پاکت خواستم بنویسم urgant گفت نیازی نیست ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟ لطفا من را راهنمایی کنید . نگران هستم
2015-08-29 ساعت 18:26
مشکلی وجود ندارد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011 تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc : تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April تاريخ مصاحبه: تاريخ دريافت کليرنس: تاريخ دريافت ويزا: تعداد نفرات کيس : 3 نفر جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180 تشکر کنندگان: aghajamali
2015-08-30 ساعت 01:51
ممنون از لطف شما
یک سوال دیگر اینکه اگر من زود تر از مدت کارها در ایران تمام شد و قصد امدن و ماندن در امریکا داشتم . می توان در خواست کنسل کردن پاس سفید را داد ؟؟ سپاسگزارم
2015-08-30 ساعت 02:51
ممنون از لطف شما
یک سوال دیگر اینکه اگر من زود تر از مدت کارها در ایران تمام شد و قصد امدن و ماندن در آمریکا داشتم . می توان در خواست کنسل کردن پاس سفید را داد ؟؟ سپاسگزارم (2015-08-30 ساعت 02:51)aghajamali نوشته: ممنون از لطف شماخیر دوست عزیز پاس سفید درخواست کنسلی نداره (2015-08-29 ساعت 17:43)aghajamali نوشته: سلام دوستانباور کنید نیازی نیست شما اگر کپی بلیط برگشتتون به ایران را تو پاکت بگذارید باز ممکنه تاثیر بیشتری داشته باشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA تشکر کنندگان: ed2008
2015-08-30 ساعت 19:35
(2015-08-30 ساعت 08:10)ali3875 نوشته:(2015-08-30 ساعت 02:51)aghajamali نوشته: ممنون از لطف شماخیر دوست عزیز پاس سفید درخواست کنسلی نداره ممنون دوست عزیز از راهنماییتون پس با داشتن پاس سفید عملا پروسه سیتیزن شدن 2 سال عقب می افتد درست است ؟ ؟؟ اخه من کمتر از دوسال کارهام در ایران تمام می شود . اگه هنوز که برای انگشت نگاری نرفتم یا برای انگشت نگاری اصلا نرم داستان چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون
2015-08-31 ساعت 01:38
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
پس با داشتن پاس سفید عملا پروسه سیتیزن شدن ۲ سال عقب می افتد درست است ؟ ؟؟ اخه من کمتر از دوسال کارهام در ایران تمام می شود . اگه هنوز که برای انگشت نگاری نرفتم یا برای انگشت نگاری اصلا نرم داستان چه جوری میشه ؟؟؟ ممنون
2015-08-31 ساعت 12:09
در حالت عادي بايد ۵ سال در آمريكا حضور داشته باشيم تا بتونيم براي سيتي زن شيپي اقدام كنيم.
با داشتن پاس سفيد چطور؟ ممنونم.
2015-08-31 ساعت 13:36
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺑﻨﺪﻩ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺖ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﺪﻩ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺖ ﻭﻳﺰا ﻣﻬﺎﺟﺮﺕ ﺑﺪﻩ و ﺑﻌﺪاﺯ اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎﺭﻱ ﺑﺮﮔﺮﺩﻩ اﻳﺮاﻥ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
2015-09-01 ساعت 07:27
سلام دوستان
من تازه وارد آمریکا شدم و تقاضای پاس سفید دادم . با توجه به انکه پاس سفید مدت زمانش ۲ سال هست . اما برنامه های من زود تر از ۲ سال در ایران به پایان خواهد رسید. سوال من این است که پروسه سیتیزن شدن بعد از پایان ۲ سال اغاز میشود ؟؟؟ اگر در این مدت سفر داشتیم مدت زمان سفر لحاظ می شود یا خیر ؟ ممنون از لطف شما عزیزان |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان