کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-08-14 ساعت 18:22)annahitaa نوشته:  سلام دوستان عزيزم
منم يه سوال دارم. ما بخاطر اينكه نميتونيم مرخصي بگيريم ميخوايم يك سفر حداكثر يك هفته اي به امريكا داشته باشيم فقط براي اينكه مهر تو پاسپورتمون بخوره و ١٦٥ دلار رو هم اونجا واريز كنيم و بعد بركرديم ايران. و بعد اشنامون برامون گرين كارتمون رو بفرستن ايران و ٥ ماه بعد هم برامون فرم هاي پاس سفيد رو بفرسته تا هروقت، زمان انگشت نگاريمون شد ما دوباره بريم امريكا كارمونو انجام بديم و برگرديم.
حالا سوال من اينه كه اكه اين سوشيال نامبر ما تا همون يك هفته اي كه تو امريكا هستيم نياد و به دستمون نرسه، مهمه؟؟؟؟
چون ما كه كار خاصي قرار نيست تو اولين باري كه ميريم امريكا بكنيم يا مثلا حسابي باز كنيم، فقط ميخوايم مهر ورود بخوره تو پاسمون و پروسه گرين كارتمون به جريان بيفته. و اينكه اين سوشيال نامبر ماهيتش چي هست؟ از طريق پست مياد؟؟ اكه مثلا ما نباشيم و برسه به دست اشنامون تو امريكا، كسي ميتونه ازش سوء استفاده كنه؟؟

نرسیدن سوشال نامبر مهم نیست چون خودش با پست به آدرسی که دادید ارسال میشه همچنین گرین کارت
ولی توصیه من اینه اگر به آشناتون خیلی اعتماد درید این کارو بکنید چون امکان سوئ استفاده از سوشال هست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان من یک سوال مهم دارم
من ۶ جولای انگشت نگاری کردم و حدود 15 جولای اومدم ایران و پاس سفیذم 20 جولای به ادرسم تو آمریکا پست شد و چند روز پیش یکی از دوستانم برام از آمریکا اورد علاوه بر پاس سفید یک پاکت دیگم بود که دوباره واسم تاریخ انگشت نگاری در تاریخ ۷ اگوست مشخص کرد بود در صورتی که الان پاس سفید دستم رسیده کسی میدونه این این تایین وقت مجدد چیه؟ باید چیکار کنم؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یک بار پاس سفید گرفتم به مدت ۲ سال میدونم که ۲ سال دیگه هم میتونم بگیرم فقط نمیدونم مدارک باید شامل چه چیزهایی باشه و اینکه هزینه مثل قبل هست یا نه؟ یک سوال دیگه هم دارم باید تاریخ پاس اول تموم بشه تا برای بار دوم اقدام کنم؟ جریانه امضا کردن داخله پاس چی هست؟ چون ما اومدیم ایران و پاس رو برامون به ادرسی که داده بودیم فرستادن کجارو باید امضا کنیم؟ در ضمن ما اومدیم ایران مدارک رو برامون اوردن داخل پاس مهر خروج نداره اصلا برگردیم دچار مشکل نمیشیم؟ممنون میشم پاسخ بدید .
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 07:59)ali3875 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 11:51)سامانتاوآرش نوشته:  سلام دوستان
من برنده ۲۰۱۵ هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در آمریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید ۲ سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال آمریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا ۲ سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر ۲ هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من آمریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون

ممنون از راهنماییت حقیقت بلیطو دارم 10 روزه میگیرم بدلیل اینکه محلی که میخوام برم خیلی گرونه و بیشتر موندنش هزینه زیادی داره.
1.اون هزینه رو اول باید پرداخت کنیم؟480$ رو ؟ چون من برم کارهارو انجام بدم به تاریخ انگشت نگاری نرسم پول سوخت میشه؟
2.میشه مدارکی که باید بدیم رو بگید؟
فکر کنم با توجه به اینکه شما اولین باره وارد آمریکا میشید و مهر ورود به آمریکا ندارید نمیشه دوستان براتون پست کنند و دو هفته برای انگشت نگاری یک کم کمه شما تمام مدارکو ایران آماده کنید فردای روزی که به آمریکا برسید پست کنید احتمالا ۱۰-12 روز بعد پست نامه انگشت نگاری میرسه بمحض اینکه نامه رسید بدمن توجه به تاریخ نامه به آدرس مندرج در برگه مراجعه و انگشت نگاری را انجام دهید یادتون باشه حتما کپی بلیط برگشت را داخل پاکت مدارک بگذارید
پاسخ
صفحه 27 همین تاپیک رو کامل بخون یکی از دوستان کامل توضیح داده
ضمنا با 10 روز حتی اگه روز اول هم مدارکو پست کنی نامه انگشت نگاری بدستت نمیرسه حداقل 15 روز زمان نیاز داری دوست عزیز
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
دوستان گرامي يه سوال
من ايران هستم و مداركم رو براي دريافت پاس سفيد دوم از طريق دوستم تو شيكاگو ارسال كردم. نامه اول براي من ايميل شده و الان منتظر نامه دوم هستم.
سوال من اين است كه آيا نامه دوم هم ايميل ميشه و يا اينكه به صورت فيزيكي ميره به آدرس دوستم؟
در نامه اول گفته شده بود طي 7 الي 10 روز يه نامه دريافت مي كني ولي ايميلي دريافت نكردم تا الان.
نامه اول براي من 6 آگست ايميل شده و با گذشت 10 روز بايد 16 آگست نامه دوم رو دريافت مي كردم ولي الان 20 اگست هست.
مشكل اينه كه دوستم الان ايران هست و دسترسي به نامه هاي فيزيكي كه براش ارسال ميشه نداره براي همين مي خواستم بدونم كه آيا نامه دوم هم ايميل ميشه يا نه.
با تشكر
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، babak12
(2015-08-20 ساعت 11:39)shahab2000 نوشته:  دوستان گرامي يه سوال
من ايران هستم و مداركم رو براي دريافت پاس سفيد دوم از طريق دوستم تو شيكاگو ارسال كردم. نامه اول براي من ايميل شده و الان منتظر نامه دوم هستم.
سوال من اين است كه آيا نامه دوم هم ايميل ميشه و يا اينكه به صورت فيزيكي ميره به آدرس دوستم؟
در نامه اول گفته شده بود طي ۷ الي ۱۰ روز يه نامه دريافت مي كني ولي ايميلي دريافت نكردم تا الان.
نامه اول براي من ۶ آگست ايميل شده و با گذشت ۱۰ روز بايد 16 آگست نامه دوم رو دريافت مي كردم ولي الان 20 اگست هست.
مشكل اينه كه دوستم الان ايران هست و دسترسي به نامه هاي فيزيكي كه براش ارسال ميشه نداره براي همين مي خواستم بدونم كه آيا نامه دوم هم ايميل ميشه يا نه.
با تشكر
خیر دوست عزیز برای نامه دوم هیچ ایمیلی ارسال نمیشه و فقط از طریق پست به آدرسی که دادید ارسال میشه
برای خانواده من بعد از 20 روز 3 روز پیش با پست نامه دوم رسید و هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، luigiazzuri4 ، shahab2000
(2015-08-20 ساعت 13:51)ali3875 نوشته:  
در نامه اول گفته شده بود طي ۷ الي ۱۰ روز يه نامه دريافت مي كني ولي ايميلي دريافت نكردم تا الان.
نامه اول براي من ۶ آگست ايميل شده و با گذشت ۱۰ روز بايد 16 آگست نامه دوم رو دريافت مي كردم ولي الان 20 اگست هست.
با تشكر
خیر دوست عزیز برای نامه دوم هیچ ایمیلی ارسال نمیشه و فقط از طریق پست به آدرسی که دادید ارسال میشه
برای خانواده من بعد از 20 روز ۳ روز پیش با پست نامه دوم رسید و هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم

سلام دوست عزیز . نامه دوم خانواده شما 20 روز از زمان دریافت نامه اول به دستشون رسید یا 20 روز از زمان ارسال مدارک. من 5 آگوست نامه اول به دستم رسیده ولی تا حالا نامه دوم برام نیومده. 25 آگوست هم بلیط برگشت دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000 ، ali3875
(2015-08-22 ساعت 02:28)khosrojerdi نوشته:  
با تشكر
برای خانواده من بعد از 20 روز ۳ روز پیش با پست نامه دوم رسید و هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم

سلام دوست عزیز . نامه دوم خانواده شما 20 روز از زمان دریافت نامه اول به دستشون رسید یا 20 روز از زمان ارسال مدارک. من ۵ آگوست نامه اول به دستم رسیده ولی تا حالا نامه دوم برام نیومده. 25 آگوست هم بلیط برگشت دارم.
بیست روز پس از دریافت نامه اول که تاییدیه پوله
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
[/quote]
[/quote]

ممنون از پاسخ شما
خيالم راحت شد
هر روز ايميلم رو چك مي كردم و نگران مي شدم كه چرا ايميل نامه دوم نمياد.
در حالي كه بر اساس پاسخ شما، اصلا ايميلي در كار نيست.
باز هم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 02:28)khosrojerdi نوشته:  
با تشكر

سلام دوست عزیز . نامه دوم خانواده شما 20 روز از زمان دریافت نامه اول به دستشون رسید یا 20 روز از زمان ارسال مدارک. من ۵ آگوست نامه اول به دستم رسیده ولی تا حالا نامه دوم برام نیومده. 25 آگوست هم بلیط برگشت دارم.
من به شما پیشنهاد میکنم سریعا بلیطتون را تمدید کنید با توجه به اینکه 22 و 23 آگوست شنبه و یکشنبه است و تعطیله وقت چندانی ندارید دیگه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
سلام دوستان عزيز
ايا به محض دريافت گرين كارت مي توان براي پاس سفيد اقدام كرد؟حداكثر چند بار مي توان پاس سفيد گرفت؟ممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 00:49)mom نوشته:  سلام دوستان عزيز
ايا به محض دريافت گرين كارت مي توان براي پاس سفيد اقدام كرد؟حداكثر چند بار مي توان پاس سفيد گرفت؟ممنون

بله.تا سه بار رو که من دیدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، ed2008 ، atlantis770
(2015-08-23 ساعت 03:31)sce نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 00:49)mom نوشته:  سلام دوستان عزيز

بله.تا سه بار رو که من دیدم.

مهاجر جنوبی عزیز شما کسی را میشناسید که سه بار پاس سفید گرفته؟!! یعنی شش سال میتونه خارج از آمریکا باشه بدون اینکه برای گرین کارتش مشکلی پیش بیاد؟!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
تا قبل از رسیدن گرین کارت میشه برای پاس سفید اقدام کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان