موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته: (2015-08-23 ساعت 03:31)sce نوشته: (2015-08-23 ساعت 00:49)mom نوشته: سلام دوستان عزيز
ايا به محض دريافت گرين كارت مي توان براي پاس سفيد اقدام كرد؟حداكثر چند بار مي توان پاس سفيد گرفت؟ممنون
بله.تا سه بار رو که من دیدم.
مهاجر جنوبی عزیز شما کسی را میشناسید که سه بار پاس سفید گرفته؟!! یعنی شش سال میتونه خارج از آمریکا باشه بدون اینکه برای گرین کارتش مشکلی پیش بیاد؟!
من که نشنیدم دو بار زیاد بوده ولی سه بار بعید میدونم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-23 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-23 ساعت 22:40 توسط sce.)
بزارین داستان رو اینطوری براتون توضیح بدم تا خدای ناکرده سوء تفاهمی پیش نیاد.
موردی رو که خدمت شما عرض کردم خانم نسبتا مسنی از بستگان نردیک بنده هستن.
ایشون 2007 گرین کارت گرفتن و تا 6 ماه و قطعا تا کمتر از یک سال رو اینجا بودن.مجددا به ایران بر میگردن و 2010 وارد میشن.حالا این مدت رو چجوری خارج ازآمریکا رو بودن من نمی دونم.2010 تا 2012 یک بار.2012 تا 2014 یک بار دیگه و اینبار هم که خودم اقدام کردم 2015 تا 2017 که جالبه تو این فاصله بار آخر گرین کارت ایشون باطل میشه و باید زودتر از موعد انقضاء پاس سفید یه فکری به حال این موضوع بکنن.
حالا شما خودتون تصمیم گیری کنین که چجوری تو این 10 سال ایشون کمتر از یک سال و نیم اینجا بودن 8 سال و نیم رو ایران بودن.
گاهی اوقات برای خود من هم عجیبه.مخصوصا اون بار اول که حتی بیشتر از دو سال ایران بوده و به قاطعیت اعلام می کنن که اون بار پاس سفید نگرفتن.
موفق باشین.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم چون فرصت ندارم که در تاپیک جستجو کنم ممنون میشم جواب بدین
پدر و مادرم برندگان لاتاری گرین کارت سال 2013 هستند بعد از تقریبا 7 ماه اقامت در آمریکا بخاطر مشکلی که برای من پیش اومد مجبور شدن برگردن (شیمی درمانی ) بعد از اون به اسرار من پدرم برای بار دوم به امریکا برگشت ولی مادرم ایران موند. پدرم هم بعد از 5 ماه اقامت دوباره برگشت و درحال حاضر هر دو در ایران هستن حال با توجه به اینکه مادرم بیشتر از یک سال هست که به امریکا برنگشته و پدرم هم 6 ماه و دو هفته از برگشتش به ایران میگذره آیا میتونن در ایران برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کنن؟ یا باید حتما در امریکا باشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 22:58)edibk نوشته: با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم چون فرصت ندارم که در تاپیک جستجو کنم ممنون میشم جواب بدین
پدر و مادرم برندگان لاتاری گرین کارت سال ۲۰۱۳ هستند بعد از تقریبا ۷ ماه اقامت در آمریکا بخاطر مشکلی که برای من پیش اومد مجبور شدن برگردن (شیمی درمانی ) بعد از اون به اسرار من پدرم برای بار دوم به آمریکا برگشت ولی مادرم ایران موند. پدرم هم بعد از ۵ ماه اقامت دوباره برگشت و درحال حاضر هر دو در ایران هستن حال با توجه به اینکه مادرم بیشتر از یک سال هست که به آمریکا برنگشته و پدرم هم ۶ ماه و دو هفته از برگشتش به ایران میگذره آیا میتونن در ایران برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کنن؟ یا باید حتما در آمریکا باشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
خیر نمیتونند از ایران اقدام کنند البته وضعیت اقامت مادرتون یک کم سخت تره چون بیش از یک سال از امریکا بیرون بودند به احتمال خیلی زیاد موقع ورود مورد سوال قرار گرفته میشوند من پیشنهادم اینه کلیه مدارک پزشکی شما را همراه ببرند در صورتی که برای ادای توضیحات به دادگاه معرفی شدند بتونند مدارک موجه ارائه دهند( با توجه به بیماری شما به احتمال زیاد چون بار اولشون بوده مورد قبول واقع میشه) من پیشنهاد میکنم سریعا به امریکا بروند و تقاضای پاس سفید بدهند که بتونند موجه دو سال خارج از یو اس باشند
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال خيلي مهم
ما چون نميتونيم مرخصي بگيريم ميخوايم يه هفته اي بريم عمه ريكا و بركرديم و بعد از چندماه فرم هارو از ايران بفرستيم براي اشنامون ، وقت انكشت نكاري مشخص شد دوباره بريم
ولي يه مسئله مهم:
اكر گرين كارتمون تا قبل ٦ ماه نيومد كه اشنامون برامون پست كنه، چطور ميشه وارد امر يكا شد؟!!!!! چون ديكه تا اون موقع ويزامونو اكسپاير شده
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 05:55)annahitaa نوشته: بچه ها يه سوال خيلي مهم
ما چون نميتونيم مرخصي بگيريم ميخوايم يه هفته اي بريم عمه ريكا و بركرديم و بعد از چندماه فرم هارو از ايران بفرستيم براي اشنامون ، وقت انكشت نكاري مشخص شد دوباره بريم
ولي يه مسئله مهم:
اكر گرين كارتمون تا قبل ٦ ماه نيومد كه اشنامون برامون پست كنه، چطور ميشه وارد امر يكا شد؟!!!!! چون ديكه تا اون موقع ويزامونو اكسپاير شده
دوست عزیز ویزای شما تا یک سال معتبره نگران نباشید ضمن اینکه اونها میدونن که شما گرین کارتت هنوز صادر نشده
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-25 ساعت 22:02)edibk نوشته: (2015-08-25 ساعت 08:03)ali3875 نوشته: (2015-08-24 ساعت 22:58)edibk نوشته: با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم چون فرصت ندارم که در تاپیک جستجو کنم ممنون میشم جواب بدین
پدر و مادرم برندگان لاتاری گرین کارت سال ۲۰۱۳ هستند بعد از تقریبا ۷ ماه اقامت در آمریکا بخاطر مشکلی که برای من پیش اومد مجبور شدن برگردن (شیمی درمانی ) بعد از اون به اسرار من پدرم برای بار دوم به آمریکا برگشت ولی مادرم ایران موند. پدرم هم بعد از ۵ ماه اقامت دوباره برگشت و درحال حاضر هر دو در ایران هستن حال با توجه به اینکه مادرم بیشتر از یک سال هست که به آمریکا برنگشته و پدرم هم ۶ ماه و دو هفته از برگشتش به ایران میگذره آیا میتونن در ایران برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کنن؟ یا باید حتما در آمریکا باشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
خیر نمیتونند از ایران اقدام کنند البته وضعیت اقامت مادرتون یک کم سخت تره چون بیش از یک سال از آمریکا بیرون بودند به احتمال خیلی زیاد موقع ورود مورد سوال قرار گرفته میشوند من پیشنهادم اینه کلیه مدارک پزشکی شما را همراه ببرند در صورتی که برای ادای توضیحات به دادگاه معرفی شدند بتونند مدارک موجه ارائه دهند( با توجه به بیماری شما به احتمال زیاد چون بار اولشون بوده مورد قبول واقع میشه) من پیشنهاد میکنم سریعا به آمریکا بروند و تقاضای پاس سفید بدهند که بتونند موجه دو سال خارج از یو اس باشند
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون و همچنین راهنماییتون
یک سوال دیگه هم داشتم اگه پدر و مادرم پاسپورت سفید بگیرن بعد از اون میتونن برای گرین کارت من درخواست بدن؟ و آیا راه دیگری هست که برای من زودتر کارم درست بشه؟
زمانی که پدر و مادر شما بیرون از امریکا هستند چطور میتونند شمارو دعوت کنند دوست عزیز؟ تا زمانی که اقامت دایم در امریکا نداشته باشند نمیتونند
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون از جوابتون. نكران بودم
اخه چند نفر بهم كفته بودن كه اكه دوباره بخواي بري امريكا، تو فرودگاه كشورهاي مياني، فقط به ويزات نگاه ميكنن و اكه كرين كارت نداشته باشي و ويزات هم اكسپاير شده باشه برت ميگردونن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آپدیت پروسه پاس سفید من
27 جولای: ارسال مدارک با fedex
31 جولای: دریافت ای میل تایید
۷ آگوست: دریافت نامه ی اول و دوم (با هم) وقت انگشت نگاری: 17 آگوست
۱۰ آگوست: مراجعه به مرکز EL MONTE و انجام انگشت نگاری پیش از موعد/ دریافت دوباره ی نامه دوم
22 آگوست: دریافت پاس سفید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
Touba جان كدوم شهر و ايالتيد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز در خواست پاس سفید دادم .
چند تا سوال دارم با توجه به توصیه دوستان مراحل را انجام دادم ولی روی پاکت خواستم بنویسم urgant گفت نیازی نیست ؟؟
سوال دوم اینکه من وارد امریکا که شدم تغییر ادرس داشتم ولی جایی رو امضا نکردم و گفت 6 ماه طول میکشه تا بیاد ؟؟؟
لطفا من را راهنمایی کنید .
سپاس از لطف شما همراهان .
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا یکی از شما که برای پاس سفید اقدام کردید بگید که فرم باید حتما تایپ بشه یا با دست هم میشه پر کرد . آدرس ارسال مدارک رو باید از کجا پیدا کنیم؟ آیا خود اداره پست آدرس اداره انگشت نگاری رو داره. ؟ ممنون میشم هر چه سریعتر جوابمو بدین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.