موضوعها: 0
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
۱. فرم 1145 که یه صفحه هس و مربوط به ایمیل باید تو صفحه اول منگنه بشه به بقیه فرم ها یا صفحه آخر؟
۲. اگه گرین کارد رو بگیریم، باز هم به کپی صفحه اول ویزا نیاز هس؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من سه شنبه مدارک رو پست کردم و چهارشنبه صبح رسید دستشون
ولی هیچ ایمیلی واسه من هم نیومده… میشه از جایی پیگیری کرد وضعیت رو ؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من این هفته دوم هم گذشت اما خبری از نامه تحویل مدارک نیست من می خوام تا اخر ماه برم ایران دوستان می تونید به من کمک کنید بگید چه کاری انجام بدم خیلی دلشوره دارم نمی دونم چه کار بکنم
ممنون اگر کسی راهنمایی بکنه .
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-16 ساعت 18:01)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
۱. فرم 1145 که یه صفحه هس و مربوط به ایمیل باید تو صفحه اول منگنه بشه به بقیه فرم ها یا صفحه آخر؟
۲. اگه گرین کارد رو بگیریم، باز هم به کپی صفحه اول ویزا نیاز هس؟
من اصلا فرم ها رو منگنه نکردم... این خیلی اهمیت نداره عزیزم فقط فرم رو بصورت واضح پر کنید من تمام مدارک رو بصورت جداگانه تو کاور کاغذ نایلونی گذاشتم و همشون رو تو یه پاکت بزرگتر پست کردم
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-24 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-24 ساعت 17:29 توسط Alireza1347.)
سلام دوستان
من در حال پر کردن فرم های reentry permission یا همون پاس سفید هستم. پسرم ۱۲ سالشه و فکر کنم خودم به عنوان پدر باید فرمرو براش امضا کنم . در فرم یک قسمت در اخر امده بنام part ۹ که گفته اگر خود اپلیکنت فرم رو پر نکرده کسی که فرم رو پر کرده این بخش رو کامل کنه.
سوال من اینه که من به عنوان یکی از والدین ایا باید مدرکی ارایه بدم مثلا birth certificate؟
ایا اصلا باید این بخش تکمیل شود {بخش ۹}؟
اگه کسی از دوستان تجربه ای با من به اشتراک بذاره ممنون خواهم شد.
من پاسخ سوالاتم رو ۳-۴ صفحه قبل گرفتم.
با عرض معذرت که به دلیل کمبود وقت چند صفحه قبل رو چک نکرده و سوال کردم.
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-20 ساعت 17:28)shahab2000 نوشته: سلام دوستان
ثبت ركورد در زمانبندي فرايند پاس سفيد
من مدارك خودم و همسرم رو براي دريافت پاس سفيد دوم به دوستم تو شيكاگو دادم. دوستم هم اون ها رو در تاريخ اول آگست پست كرد.
نامه اول در تاريخ ۵ آگست براي من در ايران ايميل شد و تاريخ انگشت نگاري رو براي ۸ آگست تعيين كردند.
يعني كل فرايند مي تونست در ۸ روز انجام بشه كه فكر كنم در نوع خودش يك ركورد محسوب بشه.
اما اتفاقي كه افتاد اين بود كه من با توجه به تجربيات خودم و دوستان، حدود يك ماه براي اين كار زمان پيش بيني كردم و لذا بليط رفتم رو براي 30 آگست گرفتم. در نتيجه در ۸ آگست ايران بودم و نمي تونستم براي انگشت نگاري حاضر باشم.
مشكل بزرگتر اين بود كه وقتي نامه دوم به آدرس دوستم پست شد، اون خودش يه سر اومده بود ايران و در نتيجه ما از تاريخ انگشت نگاري ۸ اگست بي خبر بوديم (چون نامه دوم فيزيكي هست و ايميل نميشه).
نكته قابل توجه اينه كه خودشون وقتي كه ديدن ما در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نشديم، براي 21آگست يه وقت ديگه به طور اتوماتيك دادند. ولي ما تو اون تاريخ هم ايران بوديم (ياد آوري اينكه بليط ما 30 آگست بود).
سر تون رو درد نيارم، دوستم برگشت شيكاگو و با ما تماس گرفت و گفت چه نشسته اي كه دو بار برات تاريخ انگشت نگاري تعيين شده و تو با خيال راحت نشستي تو ايران.
من هم در كمال نا اميدي در حالي كه دو تا 445 دلار نازنين و كل برنامه ريزي دريافت پاس سفيد رو از دست رفته مي ديدم، از دوستم خواستم كه يه نامه بهشون بزنه و درخواست تاريخ جديد كنه.
خلاصه وقتي رسيديم شيكاگو، يه وقت ديگه بهمون دادن براي 11 سپتامبر ساعت ۹ صبح و خوشبختانه بليط برگشت ما 11 سپتامبر ساعت 19:45 بود.
بلاخره به صورت كاملا ميليمتري رفتيم انگشت نگاري رو انجام داديم و بعد از ظهرش برگشتيم ايران.
غرض از نقل اين قصه بيشتر اين بود كه به دوستان بگم تاريخ تعيين انگشت نگاري مي تونه خيلي زود و يا خيلي دير باشه و براي هر كسي فرق مي كنه. ضمن اينكه اگه شما در تاريخ مذكور در محل حاضر نباشيد، به احتمال بسيار زياد مثل كيس ما، دوباره يه تاريخ ديگه براتون تعيين مي كنن. هر چند در نامه دوم ذكر شده كه اگر در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نباشيد، ممكنه اين طور فرض بشه كه شما مايل به ادامه فرايند نيستيد.
موفق و سلامت باشيد
سلام دوست عزیز
با توجه به این که شما در زمان ارسال فرم ها تو عمه ریکا نبودين، تو فرم پاس سفید تاریخ خروج از عمه ریکا رو چی نوشتين؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
خدا خواست و شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تاريخ خروج رو همون تاريخ خروج واقعي دو سال پيش رو زدم ولي هيچ جا سوال نكرده بود كه تاريخ ورود مجدد ما كجاست.
براي اينكه فرم ها از داخل امريكا ارسال شده براشون، فرض بر اين هست كه در اون تاريخ ما در امريكا هستيم.
موفق باشيد.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-25 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-25 ساعت 22:30 توسط samirakn.)
(2015-10-25 ساعت 16:20)shahab2000 نوشته: سلام
تاريخ خروج رو همون تاريخ خروج واقعي دو سال پيش رو زدم ولي هيچ جا سوال نكرده بود كه تاريخ ورود مجدد ما كجاست.
براي اينكه فرم ها از داخل امريكا ارسال شده براشون، فرض بر اين هست كه در اون تاريخ ما در امريكا هستيم.
موفق باشيد.
ممنونم از جوابتون
دوست عزیز،
دوست ما که عمه ریکا هس ميخاد ۴ ماه بعد فرم ها رو برا ما پست کنه که وقتی ما بريم زیاد معطل نشيم.
حالا تاریخ خروج اول ما ۱۷ اکتبر بوده، که ۴ ماه بعد، از تاریخ خروج اول ما که ۱۷ اکتبر بوده گذشته و معلوم هس که ما در زمان ارسال فرم ها تو عمه ریکا نیستیم . حالا ما باید تاریخ خروج اول رو بنویسیم یا دوم رو؟
۲. ما خودمون فرم ها رو پر کردیم، فقط دوستمون ميخاد ارسال کنه برامون، آیا لازم هس part 9 هم پر بشه؟
Part 9. Information About Person Who Prepared This Application, If Other Than the Applicant
خدا خواست و شد.
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-28 ساعت 14:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-28 ساعت 14:30 توسط ریحانا.)
تا جایی که مطالعه کردم بایستی کپی صفحه ویزا که مهر ورود خورده را هم براشون با سایرمدارک بفرستیم پس کسی که هنوز نرفته اینو نخواهد داشت و دوم اینکه در خود فرم نوشته که باید درآمریکا به هنگام تکمیل این فرم حضور داشته باشید حالا در عمل نمیدونم چقدر به این موضوع مقید هستند.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایا کسی بوده دوسال کامل با پاس سفید به امریکا نرفته ؟