کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-11-01 ساعت 08:16)روشنک نصیری نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 22:18)pmozz نوشته:  سلام دوستان من یه اشتباهه مسخره کردم و مانی اردر رو به جای 445 دلار 450 فرستادم و امروز نامه نقص اومده Sad
به نظرتون خیلی پرسه میوفته عقب ؟
چیکار میتونم بکنم ؟
عجله دارم برگردم
ممنون
من هم در مورد پسرم رقم اشتباه فرستاده بودم و مدارک برگشت خورده بود به همراه یک نامه و من مانی اوردر جدید به همراه مدارک و نامه برگشتی را دوباره اکسپرس کردم و پروسه دوباره از اول شروع شد که تاریخ انگشت نگاری پسرم دو هفته بعد از ما تعیین شده بود اما با همان نامه بارکد دار اخری زودتر از موعد همراه خودمان انگشت نگاری را انجام دادیم .
خیلی ممنون
متاسفانه من متوجه قسمت اخر صحبتتون نشدم !!!
به چه صورت رفتین انگشت نگاری ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها جایی هست که من بخوام پیگیری کنم که چرا نامه انگشت نگاریم نیومده؟ ما کالیفرنیا هستیم
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که دیگه کلافه شدم نمی دونم چه کار بکنم به خاطر یه امضا بعد از دو هفته برگشت دادن هنوز هم خبری از رسید مدارک به من ندادن نمی دونم چه کار بکنم نگرانم بچه هام باید برن تو ایران مدرسه وقت داره می گذره نمی دونم باید چه کار بکنم حسابی کلافه شدم کسی می دونه چه کار کنم ؟ مدت اجاره خونه هم تموم شده و من هم خونه رو تحویل دادم و اومدم خونه فامیلم این بندهی خداها هم درس دارن و من هم با دو تا بچه مزاحم این بنده خداها شدم تگزاس هستم تو یه شهر کوچیک
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام لطفا راهنمایی فرمایید
در قسمت part 3 . processing Information در ردیف .c.4 Disposition (attached,lost,etc) در فرم i-131 منظور چیست ؟
من یکبار پاس سفید گرفتم منتظر پاسخ شما هستم چون اصلا چیزی متوجه نشدم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
(2015-11-01 ساعت 22:22)pmozz نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 08:16)روشنک نصیری نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 22:18)pmozz نوشته:  سلام دوستان من یه اشتباهه مسخره کردم و مانی اردر رو به جای 445 دلار 450 فرستادم و امروز نامه نقص اومده Sad
به نظرتون خیلی پرسه میوفته عقب ؟
چیکار میتونم بکنم ؟
عجله دارم برگردم
ممنون
من هم در مورد پسرم رقم اشتباه فرستاده بودم و مدارک برگشت خورده بود به همراه یک نامه و من مانی اوردر جدید به همراه مدارک و نامه برگشتی را دوباره اکسپرس کردم و پروسه دوباره از اول شروع شد که تاریخ انگشت نگاری پسرم دو هفته بعد از ما تعیین شده بود اما با همان نامه بارکد دار اخری زودتر از موعد همراه خودمان انگشت نگاری را انجام دادیم .
خیلی ممنون
متاسفانه من متوجه قسمت اخر صحبتتون نشدم !!!
به چه صورت رفتین انگشت نگاری ؟
ما انگشت نگاری خودمان را در موعد تعیین شده انجام دادیم و در همان روز پسرم هم که به علت برگشت خوردن پرونده اش و ارسال مجدد پرونده اش تاریخ انگشت نگاری او دو هفته بعد از ما تعیین شده بود با ما در همان روز انجام داد ( با ارایه دعوت نامه انگشت نگاری خودش یعنی نامه بارکد دار )
پاسخ
تشکر کنندگان: ریحانا ، shahin61
(2015-11-02 ساعت 13:07)gol1 نوشته:  سلام لطفا راهنمایی فرمایید
در قسمت part ۳ . processing Information در ردیف .c.۴ Disposition (attached,lost,etc) در فرم i-131 منظور چیست ؟
من یکبار پاس سفید گرفتم منتظر پاسخ شما هستم چون اصلا چیزی متوجه نشدم
وضعیت پاس قبلی (valid , expired , lost,stolen)... اگر هنوز معتبر است که مجددآ نمیدهنذ مگر اینکه اصل پاس را ضمیمه درخواست کنید.(attached)..اگر اکسپایر شده که تاریخ تمام شدن را بنویسید و نیازی به ارسال نیست (احتیاطآ یک کپی از آن بفرستید که جای شک و شبهه ای نماند..)
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1
من تمام دستورالعمل ارسال تقاضای پاس سفید را چندین بار خواندم...در هیچ قسمت ندیدم که عکس و 2 پاکت جدا خواسته باشند..ولی در پست های دوستان دیدم که ذکر شده..منبع این دو آیتم کجا ست؟؟؟
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 14:15)shahin61 نوشته:  من تمام دستورالعمل ارسال تقاضای پاس سفید را چندین بار خواندم...در هیچ قسمت ندیدم که عکس و ۲ پاکت جدا خواسته باشند..ولی در پست های دوستان دیدم که ذکر شده..منبع این دو آیتم کجا ست؟؟؟

نیازی ندارد فقط منظور کسانی است که پناهنده و یا درخواست از خارج باشد
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
(2015-11-04 ساعت 15:02)gol1 نوشته:  
(2015-11-04 ساعت 14:15)shahin61 نوشته:  من تمام دستورالعمل ارسال تقاضای پاس سفید را چندین بار خواندم...در هیچ قسمت ندیدم که عکس و ۲ پاکت جدا خواسته باشند..ولی در پست های دوستان دیدم که ذکر شده..منبع این دو آیتم کجا ست؟؟؟

نیازی ندارد فقط منظور کسانی است که ******** و یا درخواست از خارج باشد
دقیقآ.بعضی از دوستان پاراگرافی را در صفحه 9 دستوراالعمل برای ارسال عکس خوانده اند که هیچ ربطی به تقاضای پاس سفید برای مهاجرین معمولی ندارد ..

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال :
با داشتن پاس سفید می شود در طول مدت اعتبار 2 سال آن چندین بار ورود و خروج کرد یا اگر مثلا یک سال بعد از گرفتن پاس وارذ عمه ریکا بشیم با اولین ورود پاس سفیدتان باطل می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوال دیگه :
1- تو همین تاپیک دیدم بعضی از دوستان گفته بودن برای بار اول میشه تا یک سال خارج از عمه ریکا موند آیا این موضوع صددرصد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- اگر مورد یک صحت داشته باشد آیا میشه این کارو کرد؟ : برای باراول وارد بشی دو سه روزی بمونی و خارج بشی , بعد یکسال دوباره وارد بشی وپاس سفیدو بگیری و برای دو سال دیگر خارج بشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مزیت این کار اینه که می نونی سه سال اگر اشتباه نکنم بدون مشکل خارج بشی)

این موضوع خیلی برام حیاتی است لطفا دوستان با تجربه جواب بدهند . خیلی ممنون
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-05 ساعت 01:30)ali-2015 نوشته:  دوستان یک سوال :
با داشتن پاس سفید می شود در طول مدت اعتبار ۲ سال آن چندین بار ورود و خروج کرد یا اگر مثلا یک سال بعد از گرفتن پاس وارذ عمه ریکا بشیم با اولین ورود پاس سفیدتان باطل می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم....باز هم شاید دوستانی که این کا را انجام داده اند تجربه خاصی داشته باشند که بگویند..
(از اسم پاس مشخص هست ! Re-entry نگفته Re-entries !!)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-05 ساعت 14:18)ali-2015 نوشته:  سوال دیگه :
۱- تو همین تاپیک دیدم بعضی از دوستان گفته بودن برای بار اول میشه تا یک سال خارج از عمه ریکا موند آیا این موضوع صددرصد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲- اگر مورد یک صحت داشته باشد آیا میشه این کارو کرد؟ : برای باراول وارد بشی دو سه روزی بمونی و خارج بشی , بعد یکسال دوباره وارد بشی وپاس سفیدو بگیری و برای دو سال دیگر خارج بشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مزیت این کار اینه که می نونی سه سال اگر اشتباه نکنم بدون مشکل خارج بشی)

من فکر میکنم این ویزا تا زمان صدور کارت هست که قبل از دریافت آن نیاز به خروج دارید...باز هم بپرسید..اگر نیاز به اقامت بیشتر در خارج از آمریکا دارید میتوانید مجددآ بعداز پاس اول برای بار دوم پاس سفید بگیرید...یا حتی بار سوم...البته برای یار سوم اگر در 5 سال گدشته 4 سال آنرا در خارج مانده باشید آنوقت پاس سوم را 1 ساله میدهند...

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-05 ساعت 14:40)shahin61 نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 14:18)ali-۲۰۱۵ نوشته:  سوال دیگه :
۱- تو همین تاپیک دیدم بعضی از دوستان گفته بودن برای بار اول میشه تا یک سال خارج از عمه ریکا موند آیا این موضوع صددرصد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲- اگر مورد یک صحت داشته باشد آیا میشه این کارو کرد؟ : برای باراول وارد بشی دو سه روزی بمونی و خارج بشی , بعد یکسال دوباره وارد بشی وپاس سفیدو بگیری و برای دو سال دیگر خارج بشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مزیت این کار اینه که می نونی سه سال اگر اشتباه نکنم بدون مشکل خارج بشی)

من فکر میکنم این ویزا تا زمان صدور کارت هست که قبل از دریافت آن نیاز به خروج دارید...باز هم بپرسید..اگر نیاز به اقامت بیشتر در خارج از آمریکا دارید میتوانید مجددآ بعداز پاس اول برای بار دوم پاس سفید بگیرید...یا حتی بار سوم...البته برای یار سوم اگر در ۵ سال گدشته ۴ سال آنرا در خارج مانده باشید آنوقت پاس سوم را ۱ ساله میدهند...
میتوانید منبع آن را ذکر کنید؟

تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-05 ساعت 18:58)gol1 نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 14:40)shahin61 نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 14:18)ali-۲۰۱۵ نوشته:  سوال دیگه :

من فکر میکنم این ویزا تا زمان صدور کارت هست که قبل از دریافت آن نیاز به خروج دارید...باز هم بپرسید..اگر نیاز به اقامت بیشتر در خارج از آمریکا دارید میتوانید مجددآ بعداز پاس اول برای بار دوم پاس سفید بگیرید...یا حتی بار سوم...البته برای یار سوم اگر در ۵ سال گدشته ۴ سال آنرا در خارج مانده باشید آنوقت پاس سوم را ۱ ساله میدهند...
میتوانید منبع آن را ذکر کنید؟

lمنبع کدام بخش را؟؟بخش اول را بر اساس تجربه عرض کردم...بخش دوم (تعداد دفعات پاس ) :
Validity of Reentry Permit
(1)
Generally, a Reentry Permit issued to a permanent resident is valid for 2 years from the date of issuance. See
CFR section 223.3(a)(1). However, if you have been outside the United States for more than 4 of the last 5
years since becoming a permanent resident the permit will be limited to 1 year,

http://www.uscis.gov/sites/default/files...1instr.pdf

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان