موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من و همسرم ماه گذشته ی سفر سه هفته ای به امریکا داشتیم و جهت اخذ پاس سفید اقدام کردیم و همه چیز هم به خوبی پیش رفت بعد از 20 روز که پاسپورتا برای دوستانمون در امریکا رسیده تاریخ اعتبار پاسپورت همسرم دوساله و برای من یکساله صادر شده، آیا برای کسی این مشکل پیش اومده ؟ بنظرتون اداره مهاجرت اشتباه کرده؟ کسی می تونه راهنمایی کنه با کجا باید مکاتبه کنیم؟ با سپاس
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 12:58)shahin61 نوشته: (2015-10-29 ساعت 12:37)zohre02 نوشته: سلام دوستان، من و همسرم ماه گذشته ی سفر سه هفته ای به آمریکا داشتیم و جهت اخذ پاس سفید اقدام کردیم و همه چیز هم به خوبی پیش رفت بعد از 20 روز که پاسپورتا برای دوستانمون در آمریکا رسیده تاریخ اعتبار پاسپورت همسرم دوساله و برای من یکساله صادر شده، آیا برای کسی این مشکل پیش اومده ؟ بنظرتون اداره مهاجرت اشتباه کرده؟ کسی می تونه راهنمایی کنه با کجا باید مکاتبه کنیم؟ با سپاس
احتمالا یا در فرم سهوآ یکسال را انتخاب کرده ایدیا اینکه اونا اشتباه کردن..(با همان دفتری که تقاضای شما ارسال و فرستاده شده).
ممنون از پاسختون ولی مطمئنم 730 روز زدم، منظوری همون جایی که حضوری رفتیم برای انگشت نگاری یا جایی که مدارکو براشون پست کردیم؟؟
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اخیرا نامه انگشت نگاری دریافت کردید، لطفا بگید بعد از چند روز نامه رو گرفتید؟؟
من ۱۳ اکتبر فرستادم ولی هنوز خبری از تعیین وقت انگشت نگاری نیست!!
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-30 ساعت 12:03)shahin61 نوشته: در این سایت دفاتر ارسال مدارک برای پاس سفید ذکر شده.روی هز ایالتی که آدرس داده اید کلیک کنید سپس شهر و منطقه را پیدا کنید.آدرس پستی ذکر شده است..
http://www.uscis.gov/about-us/find-uscis...ld-offices
ضمنآ یرای دوستانی که قصد تمدید پاس را دارند : به صراحت ذکر شده که چیزی به نام تمدید پاسی که هنوز اعتبار دارد وجود ندارد...اگر قبل از اکسپایر پاس وارد میشوید برای درخواست مجدد باید آن پاس را پس دهید (همراه با تقاضای مجدد) ولی اگر اکسپایر شده نیازی نیست چون دیگر فاقد ارزش هست...پر کردن فرم تقاضای مجدد از خارج در حالی که پاس هنوز معتبر هست غیر ممکن هست چون اصل پاس را میخواهند.کپی هم معتبر نیست.. مگر اینکه ادعای گم کردن آنرا بکنید که در این صورت باید مجددآ برای صدور آن پرداخت وجه کنید.
در حالت عادی برای تقاضای پاس پس از انگشت نگاری شما اجازه دارید که خارج شوید پاس به آدرس داده شده(که میتواند حتی به یک کنسولگری آمریکا در خارج باشد) فرستاده خواهد شد.
سلام کجا نوشته اصل پاس سفید رو باید براشون پست کرد؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال داشتم فرم 131 که برای بچه کوچیک پر می کنیم برای امضا کردن باید والدین part 8 را پر کنند یا part 9 را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
برا مدارکی که باید برا پاس سفید ارسال بشه، وقتی که گرین کارد گرفته باشیم، آیا باز هم به کپی ويزا که مهر ورود خورده نیازی هس؟
ما یه بار وارد شدیم،ولی الان ایران هستيم، فرم ها رو پر کردیم دادیم دوستمون، قراره اون قبل ورود ما بفرسته.
دوستان مورد مشابهي هس؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 16:19)shahin61 نوشته: (2015-10-29 ساعت 16:06)zohre02 نوشته: (2015-10-29 ساعت 12:58)shahin61 نوشته: (2015-10-29 ساعت 12:37)zohre02 نوشته: سلام دوستان، من و همسرم ماه گذشته ی سفر سه هفته ای به آمریکا داشتیم و جهت اخذ پاس سفید اقدام کردیم و همه چیز هم به خوبی پیش رفت بعد از 20 روز که پاسپورتا برای دوستانمون در آمریکا رسیده تاریخ اعتبار پاسپورت همسرم دوساله و برای من یکساله صادر شده، آیا برای کسی این مشکل پیش اومده ؟ بنظرتون اداره مهاجرت اشتباه کرده؟ کسی می تونه راهنمایی کنه با کجا باید مکاتبه کنیم؟ با سپاس
احتمالا یا در فرم سهوآ یکسال را انتخاب کرده ایدیا اینکه اونا اشتباه کردن..(با همان دفتری که تقاضای شما ارسال و فرستاده شده).
ممنون از پاسختون ولی مطمئنم 730 روز زدم، منظوری همون جایی که حضوری رفتیم برای انگشت نگاری یا جایی که مدارکو براشون پست کردیم؟؟
پس اشتباه از آنهاست..جایی که پست کردیذ..
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون ولی آدرس ایمیلی از این مراکز تو سایت نیست