کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-02-07 ساعت 01:14)iranian1 نوشته:  دوستان من فرم G1145را نميتونم دانلودكنم ميشه لينك آماده pdf آن را اينجا بزاريد؟

اینم لینکش :
http://www.uscis.gov/files/form/g-1145.pdf
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behzadb57 ، پروا ، iranian1 ، payam62
(2013-02-06 ساعت 10:32)frz61 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 10:47)seperelia نوشته:  سلام به دوستان گرامی
یک بنده خدایی گفت برای گرفتن پاس سفید میشه از تهران و سفارت سوییس هم اقدام کرد، یعنی همه کارارو اینجا انجام بدیم؟کسی اطلاعاتی داره یا نه؟
اگر صحت داشته باشه میشه دیگه زودتر از آمریکا برگشت و کارهارو اینجا انجام داد

من زنگ زدم سفارت سوئیس
گفتن چون نیاز به انگشت نگاری داره
تو سفارت خود آمریکا یا داخل خاک آمریکا این کار انجام میشه و ما انجام نمی دیم

تا جایی که من یادم می آد توی مدارک مربوط به پاس سفید نوشته که باید داخل خاک امریکا باشی و این درخواست رو بدین

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، seperelia ، payam62 ، BardiyaSeVen
دوستان گرامی سلام . یه سئوال داشتم از حضورتون .
من واسه 19 مارچ دارم میرم آمریکا و 31 مارچ هم بر می گردم . می خوام پاس سفید بگیرم . فرمهای لازم رو از توی اینترنت دانلود کردم . می خوام ابنو بدونم چون مدت زیادی توی خاک آمریکا نیستم و می خوام زود برگردم ، باید از کجا شروع کنم . اول باید برم یه دفتر پستی ؟ یا اداره هایی که سوشیال سکوریتی میدن ؟ میشه بصورت دقیق یکی منو راهنمایی کنه ؟ ممنون از زحماتی که شما مهربونا می کشین . خوش باشین و خوش بگذره .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-07 ساعت 18:03)hamid_reza نوشته:  دوستان گرامی سلام . یه سئوال داشتم از حضورتون .
من واسه 19 مارچ دارم میرم آمریکا و 31 مارچ هم بر می گردم . می خوام پاس سفید بگیرم . فرمهای لازم رو از توی اینترنت دانلود کردم . می خوام ابنو بدونم چون مدت زیادی توی خاک آمریکا نیستم و می خوام زود برگردم ، باید از کجا شروع کنم . اول باید برم یه دفتر پستی ؟ یا اداره هایی که سوشیال سکوریتی میدن ؟ میشه بصورت دقیق یکی منو راهنمایی کنه ؟ ممنون از زحماتی که شما مهربونا می کشین . خوش باشین و خوش بگذره .

دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید در اولین قدم با فرم‌های پرشده، پاسپرتتون(با ویزا و مهر ورود) و کپیش و همچنین Money Order به مبلغی که از این جدول میتونید محاسبه کنید باید به پست برید. اونجا بقیهٔ کارها رو راهنمای می‌کنن. اما با توجه به وقت کمی‌ که دارید (۱۲ روز) فقط یه آدم خیلی‌ خوشبین می‌تونه بگه "حتما انگشت نگاریتون تا اونوقت تموم می‌شه"!!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid_reza ، gol1 ، ASALI ، payam62
(2013-02-07 ساعت 19:38)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 18:03)hamid_reza نوشته:  دوستان گرامی سلام . یه سئوال داشتم از حضورتون .

دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید در اولین قدم با فرم‌های پرشده، پاسپرتتون(با ویزا و مهر ورود) و کپیش و همچنین Money Order به مبلغی که از این جدول میتونید محاسبه کنید باید به پست برید. اونجا بقیهٔ کارها رو راهنمای می‌کنن. اما با توجه به وقت کمی‌ که دارید (۱۲ روز) فقط یه آدم خیلی‌ خوشبین می‌تونه بگه "حتما انگشت نگاریتون تا اونوقت تموم می‌شه"!!
مسئول اداره مهاجرت به من گفت :
می تونید کلیه مدارک رو بدین به یک دوست و آشنایی که تو خاک آمریکا دارین و اون شخص 30-40 روز قبل اومدن شما فرم ها رو براتون ارسال کنه تا وقتی اومدین کاراتون سریع راه بیفته
البته لازم هست مدرکی که با استناد به اون تقاضای پاس سفید می کنین رو هم ارسال کنید
دقت کنید اگه فرم رو شما امضا نمی کنید قسمت بعد از امضا خود فرد جایی داره برای این که مشخص می کنه کسی از طرف شما داره این کار رو می کنه و باید مشخصات و امضا خودش رو بگذاره
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid_reza ، sam11 ، Saeedv13 ، mk_2002ir ، behzadb57 ، meh-tag ، payam62 ، EKAM
سلام دوستان
من نامه اولم آمدمه و نامه وقت انگشت نگاری نیامده تازه داخل فرم هم نوشته بودم که تاریخ برگشتم 5 فوریه است اما امروز 7 فوریه است و هنوز به من وقت ندادند دیگه خسته شدم چقدر باید این جا در انتظار بود!!!!!!!!!!! تماس تلفنی گرفتم گفتند 4 هفته باید صبر کنید اگر خبری نشد بعد تماس بگیرید دوستان به نظر شما من چیکار کنم نمیخوام زمان بلیطم به گرانی نزدیک عید برسد به اندازه کافی ضرر کردم!اگر فکری به نظرتان میرسد لطفا راهنماییم کنید ممنون
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، behzadb57 ، payam62
دوستان عزیز سلام . یه سئوال خیلی خیلی مهم و حیاتی داشتم . من توی تیرماه اولین ورودم به آمریکا بود . تقریبا 15 روز اونجا بودم . برگشتم ایران . گرین کارتهامون به اون آدرسی که داده بودیم اومد. اونا هم واسمون فرستادن ایران . الان واسه تعطیلات عید نوروز می خوام دوباره برم آمریکا . میشه تقریبا 8 ماه خارج از آمریکا بودن . من تا 13 فروردین توی آمریکا هستم و دوباره بر می گردم ایران . نه پاس سفید می خوام بگیرم و نه چیزی . هنوز یه سری کار نیمه تمام دارم که باید کاملشون کنم . واسه اسفند سال آینده می خوام کوچ کنم واسه رفتن . اونم میشه در حدود 11.5 ماه خارج از آمریکا بودن . آیا به پاس سفید نیازی هست یا نه ؟ اگه کسی اطلاع دقیق و کافی داره بده بهم آخه توی راهنمای دریافت پاس سفید توی سایت http://www.uscis.gov/files/form/i-131instr.pdf نوشته که اگه کمتر از یک سال خارج از آمریکا باشین ، نیازی به پاس سفید ندارین . ممنون
برنده لاتاری 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2013-01-31 ساعت 22:15)azadeh212 نوشته:  سلام بلاخره ما هم انگشت نگاری کردیم تاریخ ارسال مدارک 28 دسامبر 29 روز بعد نامه دوم به دستمون رسید که 10 روز بعدش به ما وقت انگشت نگاری داده بود ولی ما به سفارش یکی از دوستان تونستیم 2روز. بعد ش انگشت نگاری کنیم با اینکه نامه هم نوشته وبلیط برگشتمون رو فتو کرده بودیم که باید زودتر برگردیم ولی ترتیب اثر نداده بودندومجبور شدیم برگشتمون رو عقب بندازیم موفق باشید

سلام تبریک می گم.شما کدوم شهر اقدام کردید و سفارش دوستتون یعنی چی؟؟؟مگه اونجا سفارش هم می شه کرد.یعنی کلا 31 روز طول کشید؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، sam11 ، payam62
(2013-02-07 ساعت 20:46)frz61 نوشته:  
من واسه 19 مارچ دارم میرم آمریکا...

دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید در اولین قدم با فرم‌های پرشده، پاسپرتتون(با ویزا و مهر ورود) و کپیش و همچنین Money Order به مبلغی که از این جدول میتونید محاسبه کنید باید به پست برید....
مسئول اداره مهاجرت به من گفت :
می تونید کلیه مدارک رو بدین به یک دوست و آشنایی که تو خاک آمریکا دارین و اون شخص 30-40 روز قبل اومدن شما فرم ها رو براتون ارسال کنه تا وقتی اومدین کاراتون سریع راه بیفته
البته لازم هست مدرکی که با استناد به اون تقاضای پاس سفید می کنین رو هم ارسال کنید
دقت کنید اگه فرم رو شما امضا نمی کنید قسمت بعد از امضا خود فرد جایی داره برای این که مشخص می کنه کسی از طرف شما داره این کار رو می کنه و باید مشخصات و امضا خودش رو بگذاره

دوست خوبم حرف شما کاملا درسته اما نه برای کسی‌ که اولین بارش هست میره آمریکا! اگر شما قبلا حد اقل یکبار رفته باشید و ویزای شما مهر ورود خورده باشه میتونید در نبود خودتون به یکی‌ از آشنایان بگید اقدام کنن، اما برای کسی‌ که هنوز وارد خاک آمریکا نشده رفتن و داشتن مهر ورود برای گرفتن پاس سفید الزامیه.

تندرست باشیدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، payam62 ، EKAM
(2013-02-08 ساعت 16:51)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 20:46)frz61 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 18:03)hamid_reza نوشته:  
دوست خوبم

من با توجه به گفته شما به شک افتادم
ولی شاید تماس با خود اداره مهاجرت بد نباشه
ممنون از توجه شما
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
(2013-02-07 ساعت 23:08)hamid_reza نوشته:  دوستان عزیز سلام . یه سئوال خیلی خیلی مهم و حیاتی داشتم . من توی تیرماه اولین ورودم به آمریکا بود . تقریبا 15 روز اونجا بودم . برگشتم ایران . گرین کارتهامون به اون آدرسی که داده بودیم اومد. اونا هم واسمون فرستادن ایران . الان واسه تعطیلات عید نوروز می خوام دوباره برم آمریکا . میشه تقریبا 8 ماه خارج از آمریکا بودن . من تا 13 فروردین توی آمریکا هستم و دوباره بر می گردم ایران . نه پاس سفید می خوام بگیرم و نه چیزی . هنوز یه سری کار نیمه تمام دارم که باید کاملشون کنم . واسه اسفند سال آینده می خوام کوچ کنم واسه رفتن . اونم میشه در حدود 11.5 ماه خارج از آمریکا بودن . آیا به پاس سفید نیازی هست یا نه ؟ اگه کسی اطلاع دقیق و کافی داره بده بهم آخه توی راهنمای دریافت پاس سفید توی سایت http://www.uscis.gov/files/form/i-131instr.pdf نوشته که اگه کمتر از یک سال خارج از آمریکا باشین ، نیازی به پاس سفید ندارین . ممنون

دوستان گرامی کسی نبود جواب ما رو بده ؟////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنده لاتاری 2012
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-10 ساعت 00:08)hamid_reza نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 23:08)hamid_reza نوشته:  دوستان عزیز سلام . یه سئوال خیلی خیلی مهم و حیاتی داشتم . من توی تیرماه اولین ورودم به آمریکا بود . تقریبا 15 روز اونجا بودم . برگشتم ایران . گرین کارتهامون به اون آدرسی که داده بودیم اومد. اونا هم واسمون فرستادن ایران . الان واسه تعطیلات عید نوروز می خوام دوباره برم آمریکا . میشه تقریبا 8 ماه خارج از آمریکا بودن . من تا 13 فروردین توی آمریکا هستم و دوباره بر می گردم ایران . نه پاس سفید می خوام بگیرم و نه چیزی . هنوز یه سری کار نیمه تمام دارم که باید کاملشون کنم . واسه اسفند سال آینده می خوام کوچ کنم واسه رفتن . اونم میشه در حدود 11.5 ماه خارج از آمریکا بودن . آیا به پاس سفید نیازی هست یا نه ؟ اگه کسی اطلاع دقیق و کافی داره بده بهم آخه توی راهنمای دریافت پاس سفید توی سایت http://www.uscis.gov/files/form/i-131instr.pdf نوشته که اگه کمتر از یک سال خارج از آمریکا باشین ، نیازی به پاس سفید ندارین . ممنون

دوست عزیز اگه مدتی‌ که خارج از ایالات متحده هستید بیشتر از ۱سال نشه برای گرین کارتتون مشکلی‌ پیش نمیاد اما برای سیتیزنشیپ براتون مشکلساز می‌شه. برای همینه که میگن نباید بیشتر از ۶ماه خارج از خاک آمریکا باشید.

با گرفتن پاس سفید این محدودیت به ۲سال افزایش پیدا می‌کنه، ضمن اینکه برای سیتی‌زن شدنتون هم مشکلی‌ پیش نمیاد. دیگه تصمیم با خودتونه...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behzadb57 ، hamid_reza ، gbtm ، payam62 ، EKAM ، حاجی واشنگتن
(2013-02-10 ساعت 01:55)mk_2002ir نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 00:08)hamid_reza نوشته:  

دوست عزیز اگه مدتی‌ که خارج از ایالات متحده هستید بیشتر از ۱سال نشه برای گرین کارتتون مشکلی‌ پیش نمیاد اما برای سیتیزنشیپ براتون مشکلساز می‌شه. برای همینه که میگن نباید بیشتر از ۶ماه خارج از خاک آمریکا باشید.

با گرفتن پاس سفید این محدودیت به ۲سال افزایش پیدا می‌کنه، ضمن اینکه برای سیتی‌زن شدنتون هم مشکلی‌ پیش نمیاد. دیگه تصمیم با خودتونه...

یعنی من می تونم امسال هم بدون اینکه پاس سفید بگیرم برگردم ایران و دوباره شب عید سال آینده ( کمتر از یک سال ) بدون مشکل برگردم ؟ گرین کارتم رو نمی گیرن ؟
فوقش دو سال دیر تر سیتیزن می شیم . این درسته ؟
برنده لاتاری 2012
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه شما دوستان

دوستان سوال من خیلی برام سرنوشت سازه :

من الان پاس سفید دارم و در حال حاضرتوی ایران هستم........... سوال من از شما اینه که کسی می دونه تا چند بار میشه پاس سفید رو تمدید کرد؟ مثلا من که همین امسال این پاس رو گرفتم آیا می تونم مطمئن باشم که به خاطر مسائلی مثل تعهد کاری یا تحصیلی تا اتمام تحصیلم می تونم توی ایران باشم؟ و مثلا تا 6 سال دیگه توی ایران بمونم و هی این پاس سفیدم رو تمدید کنم؟

قبلا تشکر می کنم
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می شه لطفاً در مورد قسمت دوم پارت 5 فرم I-131 یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟
مثلاً کسی که گرین کارت داره و یکبار فرم تکس سالیانه رو فایل کرده و تکس ریترن شاملش شده باید yes رو تیک بزنه یا no ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان