کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-11-16 ساعت 11:18)shahin61 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 11:13)kingrokh نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 10:41)shahin61 نوشته:  
(2015-11-15 ساعت 22:07)kingrokh نوشته:  
(2015-11-12 ساعت 19:45)kingrokh نوشته:  چند تا سوال در مورد تکمیل کردن فرم ها دارم که اگر محبت کنید راهنمایی کنیدو د ممنون میشم.

۱. قسمت بالای صفحه اول قبل Part ۱, قسمت Document Issued را نباید مدرک مورد درخواست رو تیک بزنیم ؟

۲. Part ۴ سوالی که دلیل سفر را پرسیده, دلیل من ازدواج و محیا کردن شرایط مهاجرت ( ترک کسب و کار و فروش ماشین و وسایل زندگی هستش ) آیا دلایلی هستند که مورد قبول واقع بشند ؟

۳. Part ۵ من همیشه قبل از ۶ ماه برگشتم آمریکا, دو سری هم اومدم آمریکا و برگشتم و هر سری ۵ ماهی ایران بودم, با نوجه به اینکه از خروج آخرم ۵ ماه و نیم گذشته و برگشتم آمریکا باید گزینه Less than ۶ months رو بزنم ؟

۴. تمام گزینه های ( Part ۶ ( Complete Only If Applying For a Refugee Travel Document و ( Part ۷ ( Complete Only If Applying for Advance Parole را میبایست N/A بذاریم درسته ؟ چون برای re-Entry Permit داریم اقدام میکنیم.

۵. Part ۸ گفته این قسمت رو فقط باید وقتی که داخل آمریکا هستید پر کنید ! خوب من فرم را ایران که بودم پر و پرینت کردم ! الان منظورش چیه دقیقا ؟!!

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییهاتون

از دوستان مطلع كسي نيست جواب سوالات بنده را بده ؟
من فردا ميخوام پست كنم فرمم رو، منتظر جواب اين سوالات هستم. ?
۱-به جدول بالا اصلا دست نزنید.
۲-کافیست.
۳-گزینه سوم.
۴-به قسمت ۶و۷ اصلا کاری نداشته باشید.
۵-تاریخی را باید بنویسید که در آمریکا هستید نه در ایران..مسلما این تاریخ باید با تاریخ ورود هماهنگ باشد..

خیلی خیلی ممنونم.
من اولین ورودم به آمریکا 13nov ۲۰۱۴ بوده و بعدیش 09May2015 که جمعا 16 روز داخل آمریکا بودم, جمع که بزنی میشه 350 روز خارج از خاک آمریکا بودم.
یعنی باید گزینه ۲ رو بزنم دیگه ؟ 6months to 1year
اگر اینطور بوده بله...
اگر فرم را با کامپیوتر پر کردید و پرینت گرفتید کنترل کنید بار کد زیر صفحه پاک نشود .
واگر پاک نشده راهنمایی کنید با چه نرم افزاری pdf را ادیت کردید که بار کد حذف نشده ؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: kingrokh
الان یکی از دوستان من گفت که برای پسر خالش رفتن پیش یک وکیل که خیلی هم گویا کهنه کار و مجرب هستش, بهشون گفته 2 ماه طول میکشه برای انگشت نگاری !!!!!!!!!!
من بلیطم تا 13dec هستش و باید برگردم, فکر میکردم به گفته دوستان که اینجا تجربیاتشون رو نوشتن همون 15-20 روزه وقت انگشت نگاری بدن !!!!!
واقعا اگر کپی بلیط و نامه و نوشته Urgent رو انجام بدیم تاثیر داره ؟!!
خواهشا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 12:28)kingrokh نوشته:  الان یکی از دوستان من گفت که برای پسر خالش رفتن پیش یک وکیل که خیلی هم گویا کهنه کار و مجرب هستش, بهشون گفته ۲ ماه طول میکشه برای انگشت نگاری !!!!!!!!!!
من بلیطم تا 13dec هستش و باید برگردم, فکر میکردم به گفته دوستان که اینجا تجربیاتشون رو نوشتن همون 15-20 روزه وقت انگشت نگاری بدن !!!!!
خواهشا راهنمایی کنید

سلام. من هفته پیش برگشتم ایران روز 13 بعد از ارسال مدارک رفتم انگشت نگاری البته با نشان دادن بلیط برگشت و اونها کارم را انجام دادند من شهر سیاتل بودم بنظر من انتخاب ایالت مهمه مثلا کالیفرنیا و تگزاس شلوغه ولی جایی که من بودم مهاجر کمتر بود. من کپی بلیط را گذاشتم نامه هم نوشتم بالای فرم سمت راست هم نوشتم expedite که خیلی موثره. اگه نامه دوم نیومد میتونید وقت از اداره مهاجرت بگیرید و برید شاید برای اونها تو سیستم باشه .البته من نامه دوم اومد.
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
(2015-11-16 ساعت 12:50)mehdi1989 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 12:28)kingrokh نوشته:  الان یکی از دوستان من گفت که برای پسر خالش رفتن پیش یک وکیل که خیلی هم گویا کهنه کار و مجرب هستش, بهشون گفته ۲ ماه طول میکشه برای انگشت نگاری !!!!!!!!!!
خواهشا راهنمایی کنید

سلام. من هفته پیش برگشتم ایران روز 13 بعد از ارسال مدارک رفتم انگشت نگاری البته با نشان دادن بلیط برگشت و اونها کارم را انجام دادند من شهر سیاتل بودم بنظر من انتخاب ایالت مهمه مثلا کالیفرنیا و تگزاس شلوغه ولی جایی که من بودم مهاجر کمتر بود. من کپی بلیط را گذاشتم نامه هم نوشتم بالای فرم سمت راست هم نوشتم expedite که خیلی موثره. اگه نامه دوم نیومد میتونید وقت از اداره مهاجرت بگیرید و برید شاید برای اونها تو سیستم باشه .البته من نامه دوم اومد.

شما هم دو تا پاکت کوچک اکسپرس گذاشتین داخل پاکت مدارک و ارسال کردین ؟
مگه چند تا نامه میاد بعد ارسال مدارک ؟؟؟!؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاکت اصلا لازم نیست. دوتا نامه میاد نامه اول میگه که مدارک مورد تایید است و نامه دوم نامه انگشت نگاری هست که وقت تعیین کرده ولی بلافاصله که نامه دوم اومد میتونید برید و انگشت نگاری را انجام بدید بهشون بگین باید برگردم وقت ندارم
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: kingrokh ، reza12 ، samane1363 ، shahin61
(2015-11-16 ساعت 12:57)mehdi1989 نوشته:  پاکت اصلا لازم نیست. دوتا نامه میاد نامه اول میگه که مدارک مورد تایید است و نامه دوم نامه انگشت نگاری هست که وقت تعیین کرده ولی بلافاصله که نامه دوم اومد میتونید برید و انگشت نگاری را انجام بدید بهشون بگین باید برگردم وقت ندارم

من شدیدا استرس گرفتم ! یعنی ممکنه با گذاشتن کپی بلیط و نوشتن Expedite و پست اکسپرس و نامه توضیحات تاریخ برگشت باز هم توجه نکنن و تاریخ انگشت نگاری رو زود ندن ؟!؟!!؟!؟!؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 13:04)kingrokh نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 12:57)mehdi1989 نوشته:  پاکت اصلا لازم نیست. دوتا نامه میاد نامه اول میگه که مدارک مورد تایید است و نامه دوم نامه انگشت نگاری هست که وقت تعیین کرده ولی بلافاصله که نامه دوم اومد میتونید برید و انگشت نگاری را انجام بدید بهشون بگین باید برگردم وقت ندارم

من شدیدا استرس گرفتم ! یعنی ممکنه با گذاشتن کپی بلیط و نوشتن Expedite و پست اکسپرس و نامه توضیحات تاریخ برگشت باز هم توجه نکنن و تاریخ انگشت نگاری رو زود ندن ؟!؟!!؟!؟!؟

نگران نباشید شما وقتی expedite کنید کارها را زود انجام میدن فقط چک کنید که همه چی درسته تا یه وقت برگشت نخوره
پاسخ
(2015-11-16 ساعت 13:28)mehdi1989 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 13:04)kingrokh نوشته:  

نگران نباشید شما وقتی expedite کنید کارها را زود انجام میدن فقط چک کنید که همه چی درسته تا یه وقت برگشت نخوره

من تو نوشته های دوستمون تو صفحه 140 همین تاپیک خواندم که گفته فرمارو با خودکار مشکی و جاهایی که جواب نمیدین هم یا N/A یا None بنویسید حتما.
من دارم با کامپیوتر پر میگنم چون خودشون همین راه رو پیشنهاد کردن, و گفتن یا با خودکار یا با کامپیوتر انجام بدین:
با کامپیوتر که پر میکنم جاهایی که تیک نمیزنیم موارد مربوط بهشون رو غیر فعال میکنه و کیبورد اصلا برا این جا خالیا غیر فعال میشه و هیچی نمیشه داخلشون نوشت.
فرم رو که با کامپیوتر پر کردیم و پرینت کردیم, حالا بالاش با خودکار بنویسیم Expedite مشکلی برای خوندن فرم که قراره توسط دستگاه انجام بشه پیش نمیاد ؟؟؟!!؟!
شرمنده ام که سوالام زیاد شده و مزامتون میشم !
پاسخ
تشکر کنندگان:
مشکلی نیست فرم را خودشون بررسی میکنند نه دستگاه. من جاهای خالی اون صفحه هایی که مربوط به ما میشه را N/A گذاشتم و اون صفحه هایی که کلا باید خالی باشه را خالی گذاشتم. فقط سعی کنید اطلاعات را درست وارد کنید این مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 14:38)mehdi1989 نوشته:  مشکلی نیست فرم را خودشون بررسی میکنند نه دستگاه. من جاهای خالی اون صفحه هایی که مربوط به ما میشه را N/A گذاشتم و اون صفحه هایی که کلا باید خالی باشه را خالی گذاشتم. فقط سعی کنید اطلاعات را درست وارد کنید این مهمه

پس جاهایی که خود فرم اجازه تایپ نمیده منم خالی میذارم بمونه.
ازتون ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 14:40)kingrokh نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 14:38)mehdi1989 نوشته:  مشکلی نیست فرم را خودشون بررسی میکنند نه دستگاه. من جاهای خالی اون صفحه هایی که مربوط به ما میشه را N/A گذاشتم و اون صفحه هایی که کلا باید خالی باشه را خالی گذاشتم. فقط سعی کنید اطلاعات را درست وارد کنید این مهمه

ازتون ممنونم.
اگه دیدید ضروری هست با خودکار N/A بذارید گفتم اون قسمتهایی که ضروری هست مثل صفحه اول مثلا شما سوشال اگه ندارید بذارید N/A بقیه صفحه ها بعضی هاش که مربوط به ما نمیشه خالی باشه اشکال نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 14:58)mehdi1989 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 14:40)kingrokh نوشته:  

ازتون ممنونم.
اگه دیدید ضروری هست با خودکار N/A بذارید گفتم اون قسمتهایی که ضروری هست مثل صفحه اول مثلا شما سوشال اگه ندارید بذارید N/A بقیه صفحه ها بعضی هاش که مربوط به ما نمیشه خالی باشه اشکال نداره

تو توضیحات گفته اگر با کامپیوتر پر میکنید اصلا از خودکار استفاده نکنید.
جاهایی مثل middle name رو میشه نوشت که منم تایپ کردم N/A ولی جاهایی مثل part 2, part3, 6, 7 که جواب no هستش جاهای خالی غیر فعال میکنه.

در ضمن منزل این دوست من house هستش نه سوییته نه آپارتمانه نه طبقه داره !
تا یکی ازینارو هم انتخاب نکنی فیلد جلوش فعال نمیشه که بخوای بتونی توش مثلا N/A بنویسی !

عجب فرم پر از علامت سوالی درست کردن ایناها !!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
من میترسم یه چیزی بگم اشباه باشه خب همش را با خودکار بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا اگر با کامپیوتر پر کردید و بار کد پایین صفحه پاک نشده من را راهنمایی کنید با کدوم نرم افزار این کار را انجام دادید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان چرا جواب منو نمیدید؟؟!
سوالم این هست که مدت زمانی که مجاز هستیم از آمریکا بیرون باشیم با گرین کارت، ۶ ماه هست یا یک سال؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. میدونم شاید این موضوع مربوط به این تاپیک به نظر نیاد ولی خوب اصلا به همین دلیل که نمیشه بیشتر از مدت معینی بیرون از آمریکا بود این تاپیک بوجود آمده دیگه.
من واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم چون پدر مادر من تا یک هفته دیگه بر میگردن ایران و فرصت کافی برای اینکه براشون فرم پر کنم و انگشت نگاری برن وجود نداره. در نتیجه واقعا نگرانم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان