کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
شما که نامه دوم را دریافت نکردید لطفا بهشون زنگ بزنید و یا از اداره مهاجرت وقت بگیرید برید شاید برای اونها در سیستم اومده باشه

(2015-11-20 ساعت 04:33)kingrokh نوشته:  همين الان برام هم تكست اومد هم ايميل كه مدارك دريافت شده و بهم كيس رسيد دادن. فقط از فرم I-797 چيه كه گفته منتظرش باشم ؟

نامه انگشت نگاری
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه اکسپدایت کرده باشید زود میاد یه وقت از اداره مهاجرت بگیرید برید
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-20 ساعت 09:48)mehdi1989 نوشته:  اگه اکسپدایت کرده باشید زود میاد یه وقت از اداره مهاجرت بگیرید برید

ممنون از جوابتون. من expedit را ننوشتم روش ولي بليتهامون را گذاشتم داخلش. به نظرتون ازشون وقت بگيرم تاثير داره؟

شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 15:51)gol1 نوشته:  لطفا اگر با کامپیوتر پر کردید و بار کد پایین صفحه پاک نشده من را راهنمایی کنید با کدوم نرم افزار این کار را انجام دادید؟

سلام
دوست عزيز من با Acrobat Reader كه مجاني هستش و آخرين نسخه اش رو از داخل سايت خود Adobe دانلود كرده بودم پر كردم.
براي پرينت هم رفتم Fedex Office كه با دستگاه هاي كپيشون درست پرينت نشد و كارمند اونجا فايل من رو با كامپيوتر خودشون و پرينت مخصوصي كه داشتن پرينت گرفتن.
كلا هزينه پرينت فرم هاي من شد 2$

پاسخ
تشکر کنندگان: gol1
سلام, مدت یک سال و نیم هست که در امریکا اقامت دارم. و الان می خواهم برای پاسپورت سفید اقدام کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که بعد از دو سال که از ایران برگردم و امریکا باشم جهت سیتی زن شدن این یکسال و نیم قبل از پاسپورت سفید هم به حساب میاد تو مدت اقامت من یا نه؟ یا اینکه دوباره باید 30 ماه اینچا باشم در عرض 5 سال؟
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedpro
(2015-11-21 ساعت 02:32)ali1980 نوشته:  
(2015-11-20 ساعت 09:48)mehdi1989 نوشته:  اگه اکسپدایت کرده باشید زود میاد یه وقت از اداره مهاجرت بگیرید برید

ممنون از جوابتون. من expedit را ننوشتم روش ولي بليتهامون را گذاشتم داخلش. به نظرتون ازشون وقت بگيرم تاثير داره؟

روش سریعتر کردن پروسه نوشتن اکسپدایت در بالای فرم سمت راست هست حالا شما وقت بگیرید برید شاید تونستند کاری کنند موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-21 ساعت 23:03)نامیش نوشته:  سلام, مدت یک سال و نیم هست که در آمریکا اقامت دارم. و الان می خواهم برای پاسپورت سفید اقدام کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که بعد از دو سال که از ایران برگردم و آمریکا باشم جهت سیتی زن شدن این یکسال و نیم قبل از پاسپورت سفید هم به حساب میاد تو مدت اقامت من یا نه؟ یا اینکه دوباره باید 30 ماه اینچا باشم در عرض ۵ سال؟
تا انجایی که من میدانم تمام سوابق قبلی صفر میشود ولی از این مهلت دوساله پاس سفید یکسالش حساب میشه برای گرفتن سیتیزن
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
من وقتی نامه دومم بعد از 20 روز از ارسال مدارک، نیومد تماس گرفتم باهاشون و در جواب گفتن چون تراکم کاریشون بالاست ممکنه به فوری بودن درخواست ما توجهی نشه شما اگه میتونید بلیطتون رو جابجا کنید چون ممکنه تا یکماه هم طول بکشه ولی سه روز بعدش نامه دومم اومد و سریع رفتیم انگشت نگاری زودتراز موعد. اصلن سخت گیری نکردند صبح زود رفته بودیم
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-21 ساعت 23:03)نامیش نوشته:  سلام, مدت یک سال و نیم هست که در آمریکا اقامت دارم. و الان می خواهم برای پاسپورت سفید اقدام کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که بعد از دو سال که از ایران برگردم و آمریکا باشم جهت سیتی زن شدن این یکسال و نیم قبل از پاسپورت سفید هم به حساب میاد تو مدت اقامت من یا نه؟ یا اینکه دوباره باید 30 ماه اینچا باشم در عرض ۵ سال؟

در رابطه با سوالتون باید بگم خیر شما هر چند سال در امریکا بوده باشید و بعد برای permit اقدام کنید ... سال های قبل از permit متاسفانه به حساب نمی اد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست 4 سال permit گرفته باشه بعد الان سیتیزن شده باشه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-14 ساعت 22:12)masuodrh نوشته:  سلام
دوستان کسی بوده که مدت کوتاهی بعد از اتمام مهلت پاس سفید وارد آمریکا شده باشه؟ آیا مشکل زیادی پیش میاد اگر یک ماه دیرتر بریم؟؟
اگر تجربه ای داشتین یا از کسی شنیدین لطفا به من اطلاع بدین..ممنون

راستش و بخوای اتفاق خاصی نمی افته ولی 2 3 ساعت وقتتو می گیرن باید سوال و جواب پس بدی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-28 ساعت 05:10)saeedpro نوشته:  دوستان کسی هست ۴ سال permit گرفته باشه بعد الان سیتیزن شده باشه ؟؟
چرا که نه ؟! ولی این یعنی 10 سال از گرین کارد گذشته باشه (حدودآ الیته )..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedpro
دوهفته پس از ورود گرین کارت دریافت شد...در طی همین مدت سوشال و ای دی همراه با گواهینامه و حساب بانکی هم بدست آمدند و ثبت نام در کالج (برای دخترم)و همچنین تاییدیه دریافت مدارک پاس سفید برای خودم که طبق گفته در نامه شان باید طی هفته آینده برسه...فقط مانده نامه انگشت نگاری که انجام و سروته کنم برای برگشت !
نکته اساسی ردیف شدن امور به نظرم اول از همه پرداخت هزینه گرین کارت قبل از ورود و نیز عدم تغییر آدرس بهمراه یک برنامه ریزی مرتب باید بوده باشد..
کلآ فکر کنم ورود و خروج به 1 ماه نکشد..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، marysa ، amirabas1
سلام ،
ببخشید فرم های مربوط به پاس سفید را از کجا میشه دانلود کرد؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان