کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-11-16 ساعت 20:40)D.GH نوشته:  دوستان چرا جواب منو نمیدید؟؟!
سوالم این هست که مدت زمانی که مجاز هستیم از آمریکا بیرون باشیم با گرین کارت، ۶ ماه هست یا یک سال؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. میدونم شاید این موضوع مربوط به این تاپیک به نظر نیاد ولی خوب اصلا به همین دلیل که نمیشه بیشتر از مدت معینی بیرون از آمریکا بود این تاپیک بوجود آمده دیگه.
من واقعا به راjهنماییتون احتیاج دارم چون پدر مادر من تا یک هفته دیگه بر میگردن ایران و فرصت کافی برای اینکه براشون فرم پر کنم و انگشت نگاری برن وجود نداره. در نتیجه واقعا نگرانم.

سلام
حد اكثر تا يكسال با گرين كارت ولي يه مدرك بايد به مامور مرز نشون بديد كه دير تر از شش ماه رو قبول كنند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 01:14)reza12 نوشته:  
سوالم این هست که مدت زمانی که مجاز هستیم از آمریکا بیرون باشیم با گرین کارت، ۶ ماه هست یا یک سال؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. میدونم شاید این موضوع مربوط به این تاپیک به نظر نیاد ولی خوب اصلا به همین دلیل که نمیشه بیشتر از مدت معینی بیرون از آمریکا بود این تاپیک بوجود آمده دیگه.
من واقعا به راjهنماییتون احتیاج دارم چون پدر مادر من تا یک هفته دیگه بر میگردن ایران و فرصت کافی برای اینکه براشون فرم پر کنم و انگشت نگاری برن وجود نداره. در نتیجه واقعا نگرانم.

سلام
حد اكثر تا يكسال با گرين كارت ولي يه مدرك بايد به مامور مرز نشون بديد كه دير تر از شش ماه رو قبول كنند

ممنون از راهنماييتون. مثلا چه مدركي بايد نشون بدن كه قابل قبول باشه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید والدین میخوان برای پاس سفید اقدام کنند. ایا میتونن در زمان مشابه برای اف۲بی هم اقدام کنند یا امکان ندارد؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

لطفا یکی جواب بده ........................

یک سئوال داشتم ، راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:

در فرم I-131 (درخواست پاس سفید) Part ۵ آیتم" complete only if applying for a re-entery permit" برای من که الان میخوام بیام آمریکا و دو ماهه برگردم ایران ،کدوم چک باکسها رو باید علامت بزنم؟

با تشکر
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 20:50)vistac نوشته:  سلام
ممنون میشم دوستان مطلع در مورد پر کردن مانی اردر راهنمایی بفرمایند من یه بار پر کردم ۲ سال پیش الان یادم رفته که چی رو کجا بنویسم

کسی چرا جواب این سوال رو نداد؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 01:14)reza12 نوشته:  

سلام
هر مدرك ترجمه شده اي كه بواسطه آن امكان مسافرت و بازگشت زودتر نبوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

در فرم I-131 (درخواست پاس سفید) Part ۵ آیتم" complete only if applying for a re-entery permit" برای من که الان میخوام بیام آمریکا و دو ماهه برگردم ایران ،کدوم چک باکسها رو باید علامت بزنم؟

با تشکر
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 19:44)mfarazz نوشته:  دوستان عزیز

با تشکر

'گزینه اول کمتر از شش ماه
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz
(2015-11-17 ساعت 19:25)vistac نوشته:  [quote='vistac' pid='680164' dateline='1447604424']
سلام
ممنون میشم دوستان مطلع در مورد پر کردن مانی اردر راهنمایی بفرمایند من یه بار پر کردم ۲ سال پیش الان یادم رفته که چی رو کجا بنویسم

کسی چرا جواب این سوال رو نداد؟
[/quote

سلام
بهترين كار اين است كه به بانك خودتون برويد و به تعداد هر نفر يك برگ چك درخواست كنيد و زمان پر كردن چك هم ار كارمند بانك كمك بگيريد .
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363
دوستان من مي خوام حدود ٧ ماه خارج از امريكا باشم و بعد برگردم و اين اولين بار كه بعد از دو ماه اقامت اوليه در امريكا مي خوام خارج شم و دوباره بعد از ٧ ماه برگردم به نظرتون گرين كارتم باطل مي شه
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من الان دو روزه پست رو ارسال كردم، فرداش يعني پري روز ساعت ١١ صبح رسيده دستشون.
ولي هنوز برام ايميلي ارسال نكردن كه مدارك رو گرفتن و...
خيلي نگرانم ! چطوري ميتونم پيگيري كنم ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نگران نباشید برای من هم فکر کنم شش روز طول کشید ایمیل دادند
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما هم از كاليفرنيا پست كرده بودين ؟
آخه من ٢٥-٦ روز ديگه بايد برگردم ! البته urgent و نامه و Expedite رو نوشتم همه جا !

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، دوستان من فرستادم تاييد مداركم بعد از يه هفته اومد ولي الان نزديك ١٥ روز از ارسال مداركم مي گذره نامه دوم نيومده. چيكار كنم به نظرتون.؟ مي ترسم دير بشه. هفته بعد هم كه thanks giving هست

شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
پاسخ
تشکر کنندگان:
همين الان برام هم تكست اومد هم ايميل كه مدارك دريافت شده و بهم كيس رسيد دادن. فقط از فرم I-797 چيه كه گفته منتظرش باشم ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان