کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-04-12 ساعت 07:44)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.من انگشت نگاری کردم ولی الان حدود دو هفته گذشته و هنوز خبری نیست.شماره رسیپت نامبر هم در سایت اطلاعاتی نمیده.باید چکار کنم؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

سلام، من 42 روز پیش انگشت نگاری کردم و هنوز خبری نه توی سایت هست و نه توی صندوق پستی! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: omid2014
(2016-04-12 ساعت 10:49)camaro نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 07:44)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.من انگشت نگاری کردم ولی الان حدود دو هفته گذشته و هنوز خبری نیست.شماره رسیپت نامبر هم در سایت اطلاعاتی نمیده.باید چکار کنم؟

سلام، من 42 روز پیش انگشت نگاری کردم و هنوز خبری نه توی سایت هست و نه توی صندوق پستی! Sad
پس من توقعم بالاست[emoji3] .

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-12 ساعت 10:52)Scorsizi5374 نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 10:49)camaro نوشته:  

پس من توقعم بالاست[emoji3] .

طبق اطلاعات دوستان دریافت پاس سفید بین 45 روز تا 3 ماه طول میکشه، شما که خیلی زوده ولی منم هنوز 3 روز وقت دارم تا شروع دوره انتظار ، آمریکا کشور صبره Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014
سلام
یک سول داشتم
حدود 10 ماه هست گرین کارت دارم و این بار که اومدم برای re entry permit می خوام اپلای کنم.
قسمت 5  که در مورد تکس
part 5
Since you became a permanent resident of the United
States, have you ever filed a Federal income tax return as
a nonresident or failed to file a Federal income tax return
because you considered yourself to be a nonresident?
(If
"Yes" give details on a separate sheet of paper.)

الان اروپا زندگی می کنم من تکس امسال امریکار رو که چند روز دیگه مهلتش هست الان نمی خوام پر کنم،  بعدا می خوام از اداره تکس اینجا برگه انگلیسی برای درآمد امسالم بگیرم متاسفانه به مهلت امسال امریکا نمی رسم. سوالم اینه که در قسمت 5 ، من اگر تکس الان نفرستم و قصدم این باشه بعد بفرستم آیا جواب باید Yes بزنم؟ من تکسی به عنوان nonresident پر نکردم fail هم نشده تکسم فقط دیرتر رد می کنم. قسمت fail منظور چی هست؟
حتما باید تکسم قبل از درخواست re entry permit رد بشه؟ و اینکه اگر تکسمو قبل از درخواست re entry permit  رد کنم و در آمدمو اعلام کنم با دلیل درخواست re entry permit که درسم تموم نشده ممکنه مخالفت بشه؟ چون کار می کنم اما از درسم هم مونده و دلیل درخواستم تمام نشدنه درسم هست.
ممنون
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان عزیز ، آیا اینجا کسی هست که برای بار دوم درخواست پاس سفید داده باشه و با درخواستش موافقت شده باشه؟ اگر هست ممنون میشم بگید بار دوم چند ساله و چطوریه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 23:34)fariba_a نوشته:  با سلام
دوستان عزیز ، آیا اینجا کسی هست که برای بار دوم درخواست پاس سفید داده باشه و با درخواستش موافقت شده باشه؟ اگر هست ممنون میشم بگید بار دوم چند ساله و چطوریه؟

من هم همین سوال رو دارم، دوستان عزیز اگر تجربه ای دارن ممنون میشیم به ما هم کمک کنن، کسی تا حالا تجربه پاس سفید برای بار دوم داشته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 16:07)camaro نوشته:  

من هم همین سوال رو دارم، دوستان عزیز اگر تجربه ای دارن ممنون میشیم به ما هم کمک کنن، کسی تا حالا تجربه پاس سفید برای بار دوم داشته ؟
هیچ مشگلی یرای درخواست پاس سفید حتی برای یار سوم نیست....تنها تفاوت در مرتبه سوم اینستکه اگر در زمان درخواست پاس سوم کمتر از 5 سال از اخذ گرین کارت شما گذشته باشد (با فرض اینکه در هربار ورود فقط یکی دو ماه را برای گرفتن پاس سفید مجبور به ماندن شده باشید ) آخرین پاس سفید یکساله خواهد بود...مگر اینکه بیش از 5 سال گذشته باشد (مثلا در بین اخذ پاس ها مدت بیشتری در امریکا مانده باشید که از مدت زمان اخذ گرین کارت شما بیش از 5 سال گذشته باشد که در اینصورت پاس سوم هم به عنوان آخرین مهلت اقامت بیش از 2 سال در خارج از آمریکا 2 ساله خواهد بود).در ضمن نگران ارایه دلایل مجکم برای درخواست نباشید همینکه ذکر کنید برای سر وسامان دادن به وضعیت مالی خود نیاز به زمان دارید کافیست..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، fariba_a ، camaro ، omid40
(2016-04-14 ساعت 16:28)shahin61 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:07)camaro نوشته:  

هیچ مشگلی یرای درخواست پاس سفید حتی برای یار سوم نیست....تنها تفاوت در مرتبه سوم  اینستکه اگر در زمان درخواست پاس سوم  کمتر از 5 سال از اخذ گرین کارت شما گذشته باشد (با فرض اینکه در هربار ورود فقط  یکی دو ماه را برای گرفتن پاس سفید مجبور به ماندن شده باشید ) آخرین پاس سفید یکساله خواهد بود...مگر اینکه بیش از 5 سال گذشته باشد (مثلا در بین اخذ پاس ها  مدت بیشتری در آمریکا مانده باشید که از مدت زمان اخذ گرین کارت شما بیش از 5 سال گذشته باشد که در اینصورت پاس سوم هم  به عنوان آخرین مهلت اقامت بیش از 2 سال در خارج از آمریکا  2 ساله خواهد بود).در ضمن نگران ارایه دلایل مجکم برای درخواست نباشید  همینکه ذکر کنید برای سر وسامان دادن به وضعیت مالی خود نیاز به زمان دارید  کافیست..

سلام
دوست عزیز از اینکه جواب سوالم را دادید تشکر میکنم. ولی ارتباط بین درخواست پاس سفید (بار سوم) و گذشتن 5 سال از اخذ گرین کارت را متوجه نمیشم. اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: camaro ، shahin61
(2016-04-14 ساعت 22:23)fariba_a نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:28)shahin61 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:07)camaro نوشته:  من هم همین سوال رو دارم، دوستان عزیز اگر تجربه ای دارن ممنون میشیم به ما هم کمک کنن، کسی تا حالا تجربه پاس سفید برای بار دوم داشته ؟
هیچ مشگلی یرای درخواست پاس سفید حتی برای یار سوم نیست....تنها تفاوت در مرتبه سوم  اینستکه اگر در زمان درخواست پاس سوم  کمتر از 5 سال از اخذ گرین کارت شما گذشته باشد (با فرض اینکه در هربار ورود فقط  یکی دو ماه را برای گرفتن پاس سفید مجبور به ماندن شده باشید ) آخرین پاس سفید یکساله خواهد بود...مگر اینکه بیش از 5 سال گذشته باشد (مثلا در بین اخذ پاس ها  مدت بیشتری در آمریکا مانده باشید که از مدت زمان اخذ گرین کارت شما بیش از 5 سال گذشته باشد که در اینصورت پاس سوم هم  به عنوان آخرین مهلت اقامت بیش از 2 سال در خارج از آمریکا  2 ساله خواهد بود).در ضمن نگران ارایه دلایل مجکم برای درخواست نباشید  همینکه ذکر کنید برای سر وسامان دادن به وضعیت مالی خود نیاز به زمان دارید  کافیست..

سلام
دوست عزیز از اینکه جواب سوالم را دادید تشکر میکنم. ولی ارتباط بین درخواست پاس سفید (بار سوم) و گذشتن 5 سال از اخذ گرین کارت را متوجه نمیشم.  اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
مثلا فرض کنید شما ماه آگوست سال 2010 گرین کارت گرفته باشید و پس از انجام مراحل تقاضای پاس سفید و دریافت آن (حدودآ 2 ماه )از کشور خارج شده و قبل از 2 سال با پاس سفید وارد شده باشید(مثلآ ماه سپتامبر سال 2012)..مجددآ پس از تقاضای پاس ذوم و دریافت آن بازهم خارج و قبل از اتمام مهلت وارد شده باشید(مثلآ ماه اکتبر سال 2014) و حالا برای بار سوم تقاضای پاس سفبد کرده باشید این بار چون از زمان ورود اولیه 4 سال و چند ماه بیشتر نگذشته و کمتراز 5 سال از زمان اخذ کارت سبز مییاشد این پاس یکسال بیشتر نخواهد بود یعنی این بار باید قبل از مثلآ دسامبر2015 یرگردید نه 2016..
حالا فزض کنید در هر ورود 6 ماه یا بیشترک مانده باشید به نحوی که بار سوم که تقاضا میکنید (مثلآ در سپتامبر سال 2015)بیش از 5 سال از زمان اخذ کارت سبز(آگوست 2010) گذشته باشد برای آخرین پاس هم میتوانید 2 سال دیگر خارج باشید..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: omid40 ، copol ، fariba_a
(2016-04-14 ساعت 22:58)shahin61 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 22:23)fariba_a نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 16:28)shahin61 نوشته:  هیچ مشگلی یرای درخواست پاس سفید حتی برای یار سوم نیست....تنها تفاوت در مرتبه سوم  اینستکه اگر در زمان درخواست پاس سوم  کمتر از 5 سال از اخذ گرین کارت شما گذشته باشد (با فرض اینکه در هربار ورود فقط  یکی دو ماه را برای گرفتن پاس سفید مجبور به ماندن شده باشید ) آخرین پاس سفید یکساله خواهد بود...مگر اینکه بیش از 5 سال گذشته باشد (مثلا در بین اخذ پاس ها  مدت بیشتری در آمریکا مانده باشید که از مدت زمان اخذ گرین کارت شما بیش از 5 سال گذشته باشد که در اینصورت پاس سوم هم  به عنوان آخرین مهلت اقامت بیش از 2 سال در خارج از آمریکا  2 ساله خواهد بود).در ضمن نگران ارایه دلایل مجکم برای درخواست نباشید  همینکه ذکر کنید برای سر وسامان دادن به وضعیت مالی خود نیاز به زمان دارید  کافیست..

سلام
دوست عزیز از اینکه جواب سوالم را دادید تشکر میکنم. ولی ارتباط بین درخواست پاس سفید (بار سوم) و گذشتن 5 سال از اخذ گرین کارت را متوجه نمیشم.  اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
مثلا فرض کنید شما ماه آگوست سال 2010 گرین کارت گرفته باشید و پس از انجام مراحل تقاضای پاس سفید و دریافت آن (حدودآ 2 ماه )از کشور خارج شده و قبل از 2 سال با پاس سفید وارد شده باشید(مثلآ ماه سپتامبر  سال 2012)..مجددآ پس از تقاضای پاس ذوم  و دریافت آن بازهم خارج و قبل از اتمام مهلت وارد شده باشید(مثلآ ماه اکتبر سال 2014) و حالا برای بار سوم تقاضای پاس سفبد کرده باشید این بار چون از زمان  ورود اولیه 4  سال و چند ماه بیشتر نگذشته و کمتراز 5 سال از زمان اخذ کارت سبز مییاشد   این پاس یکسال بیشتر نخواهد بود یعنی این بار باید قبل از مثلآ دسامبر2015 یرگردید نه 2016..
حالا فزض کنید در هر ورود 6 ماه یا بیشترک مانده باشید به نحوی که بار سوم که تقاضا میکنید (مثلآ  در سپتامبر  سال 2015)بیش از 5 سال از زمان اخذ کارت سبز(آگوست 2010) گذشته باشد برای آخرین پاس هم میتوانید 2 سال دیگر خارج باشید..

ممنونم دوست عزیز. شما این اطلاعات دقیق را از کجا کسب کرده اید ؟ از وکیل مهاجرت یا از سایت؟ شما چند بار پاس سفید گرفتید و آیا هنگام مراجعه به آمریکا بعد از اتمام مهلت پاس در فرودگاه سوال جواب نشدید؟ من جایی در راهنمای مهاجرین خواندم که داشتن پاس سفید دلیل بر ورود بی دغدغه شما بعد از مثلا 2 سال به آمریکا نیست.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: camaro ، shahin61
(2016-04-15 ساعت 11:35)fariba_a نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 22:58)shahin61 نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 22:23)fariba_a نوشته:  سلام
مثلا فرض کنید شما ماه آگوست سال 2010 گرین کارت گرفته باشید و پس از انجام مراحل تقاضای پاس سفید و دریافت آن (حدودآ 2 ماه )از کشور خارج شده و قبل از 2 سال با پاس سفید وارد شده باشید(مثلآ ماه سپتامبر  سال 2012)..مجددآ پس از تقاضای پاس ذوم  و دریافت آن بازهم خارج و قبل از اتمام مهلت وارد شده باشید(مثلآ ماه اکتبر سال 2014) و حالا برای بار سوم تقاضای پاس سفبد کرده باشید این بار چون از زمان  ورود اولیه 4  سال و چند ماه بیشتر نگذشته و کمتراز 5 سال از زمان اخذ کارت سبز مییاشد   این پاس یکسال بیشتر نخواهد بود یعنی این بار باید قبل از مثلآ دسامبر2015 یرگردید نه 2016..
حالا فزض کنید در هر ورود 6 ماه یا بیشترک مانده باشید به نحوی که بار سوم که تقاضا میکنید (مثلآ  در سپتامبر  سال 2015)بیش از 5 سال از زمان اخذ کارت سبز(آگوست 2010) گذشته باشد برای آخرین پاس هم میتوانید 2 سال دیگر خارج باشید..

ممنونم دوست عزیز. شما این اطلاعات دقیق را از کجا کسب کرده اید ؟ از وکیل مهاجرت یا از سایت؟ شما چند بار پاس سفید گرفتید و آیا هنگام مراجعه به آمریکا بعد از اتمام مهلت پاس در فرودگاه سوال جواب نشدید؟ من جایی در راهنمای مهاجرین خواندم که داشتن پاس سفید دلیل بر ورود بی دغدغه شما بعد از مثلا 2 سال به آمریکا نیست.
موفق باشید.
دوست گرامی اگر کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید تمامی نکات در سایت بوضوح درج شده است ونیازی یه وکیل نیست...من بارها تمامی نکات در مورد پاس سفیدرا با ذکر منابع و لینک آنها در اینجا دکر کرده ام..اگر به ارسال های من در همین موضوع مراجعه کنید آنهارا پیدا خوهید کرد..من یکبار سالها پیش پاس را دزیافت و اخیرآ هم دومی را 45 روزه دریافت کردم..
یکی از اقوام هم بار سومش هست و هیچ سوآل جواب خاصی نشده است..پاس سفید اجازه رسمی اداره مهاجرت هست و جای چون و چرایی ندارد...اگر کسی مورد سوآل جوابی قرار گرفته باشد دلیل بر وجود مشگلی نیست..تمامی قوانین و مقررات درسایت های uscis و nvc موجود است..
uscis.gov

پاسخ
تشکر کنندگان: camaro ، omid40 ، fariba_a ، copol
ببخشید کسی که اقامت دایم ( گرین کارد) رو گرفته،بعد چه مدت شهروندی امریکا رو میتونه داشته باشه؟ چند سال طول میکشه،
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان من میخوام برای مرتبه دوم اقدام به گرفتن پاس سفید بکنم و به این صورت که قبل از اینکه وارد امریکا بشم فرمها و مانی اردر رو توسط آشنامون بفرستم وقتی که نامه دوم اومد برم و انگشت نگاری رو انجام بدم خواستم بدونم گیر خاصی نداره این کار من؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 10:02)vistac نوشته:  سلام به همه دوستان من میخوام برای مرتبه دوم اقدام به گرفتن پاس سفید بکنم و به این صورت که قبل از اینکه وارد آمریکا بشم فرمها و مانی اردر رو توسط آشنامون بفرستم وقتی که نامه دوم اومد برم و انگشت نگاری رو انجام بدم خواستم بدونم گیر خاصی نداره این کار من؟

قاعدتآ غیر قانونیست چون باید در زمان ارسال فرم در آنجا باشید.فراموش نکنید که چون قبلآ پاس گرفته اید باید آنرا هم ارائه دهید.حالا دیگر به اقبالتان بستگی دارد که گیر بدهند یا نه...

پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a

سلام
من براي دومين بار تابستان گذشته پاس سفيدم را گرفتم.تمام مراحل مثل دفعه اول بود فقط پاس هاي قديمي را هم پيوست كرديم.شرايط هم مثل دفعه اوله يعني شما اجازه داريد دوسال خارج از امريكا باشيد.تازه دارم فكر مي كنم كه براي بار سوم هم اقدام كنم ولي كمي مي ترسم.دوستان كسي اطلاعي داره كه اگر سه بار از اين مدرك استفاده كنيم .مشكل خاصي پيش نياد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، babak12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان