کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-02-17 ساعت 14:41)Scorsizi5374 نوشته:  دوستان کسی بطور قطع و یقین میداند با گرین کارت چه مدت میتوان خارج آمریکا ماند؟ 6 ماه یا یکسال؟هرجایی چیزی گفتند!کسی قانونی مساله را میدونه؟ممنون میشم از پاسختون<br />
<br />
فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

تا 6 ماه "بدون هیچ مشکلی" برای ورود و تا 1 سال خود گرین کارت و یا پاس مهر خورده اعتبار دارد ولی ممکن است ورود شما به US همراه یا بدون مشکل (سین جیم) باشد که بستگی به نظر شخصی آفیسر دارد. ولی در کل تا 1 سال نباید مشکلی باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-18 ساعت 23:26)iranian1 نوشته:  سلام دوستان
یک لینکی در اینجا دیده بودم الان چند وقته می گردم پیدا نمیشه مربوط به پاس سفید ویکسال اقامت محسوب میشود این قانون uscs هستش میخوام به وکیل نشون بدم ایشان میگه پاس سفید 2ساله هستش و کامل در ایران بمانم یکسال اقامت حساب نمیشه دوستان اگر این لینک استنادی آمریکا را اگر دارید به من بدهید.

Www.uscis.gov---citizenship----A guide to naturalization ---page 23
البته فایل pdf و ابتدا باید دانلودش کنید.
موفق باشید.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1
(2016-02-19 ساعت 05:40)camaro نوشته:  
(2016-02-17 ساعت 14:41)Scorsizi5374 نوشته:  دوستان کسی بطور قطع و یقین میداند با گرین کارت چه مدت میتوان خارج آمریکا ماند؟ 6 ماه یا یکسال؟هرجایی چیزی گفتند!کسی قانونی مساله را میدونه؟ممنون میشم از پاسختون<br />
<br />

تا 6 ماه "بدون هیچ مشکلی" برای ورود و تا 1 سال خود گرین کارت و یا پاس مهر خورده اعتبار دارد ولی ممکن است ورود شما به US همراه یا بدون مشکل (سین جیم) باشد که بستگی به نظر شخصی آفیسر دارد. ولی در کل تا 1 سال نباید مشکلی باشه

سلام 
یک مطلبی رو از دوست عزیز abdolreza دیدم میگذارم امیدوارم مفید باشه.

کسی که GREEN CARD داره یعنی کسی که دارای اقامت دائم در آمریکا است ، یعنی کسی که در آمریکا زندگی میکند ، یعنی PERMANENT RESIDENT است . یعنی با این کارت شما اجزای زندگی و کار در آمریکا به صورت دائمی دارید . کارتی هم که به شما داده میشه یا همان green card یک کارت دائمی است . و باطل نمیشه ، منتها بخاطره مسائلی مثل پیشرفت تکنولوژی ، تغیر چهره در گذشت زمان و غیره ، این کارت هر ده سال عوض میشه . این به این معنی نیست که کارت شما تمام میشه یا میسوزه ، چون شما اقامت دائم دارید. 

خوب چون شما هنوز سیتیزن آمریکا نیستید دولت آمریکا برای حفظ این موقعیتی که در اختیار شما قرار داده ، شما را هم ملزوم به رعایت یک سری از مسائل کرده که یکی از آنها اقامت در آمریکا ست . یعنی شما در هر سال از اقامت در آمریکا : 

۱- میتوانید کمتر از ۶ ماه در خارج از آمریکا بسر ببرید ، بدون اینکه هیچ مشکلی برای شما پیش بیاید . 
۲- بین ۶ ماه تا یک سال خارج آمریکا بودن ، شما باید دلیل قانع کننده ای برای نشان بدهید که نشان بدهد شما قصدی برای ترک زندگی و اقامت در آمریکا را نداشتید منتها بخاطر یک سری از مشکلات نتوانسته اید به آمریکا برگردید ، 
۳- بیش از یک سال دور از آمریکا بودن ، اگر بدونه اطلاع رسانی شما بیش از یک سال خارج از آمریکا به سر ببرید ، Green Card شما به صورت اتومات خواهد سوخت و از نظر قانونی و باید دوباره تقاضا بدهید برای Green card یا تقاضای بازگشت بدهید ، که باز هم مرحل گرفتن ویزا را باید طی کنید . 
۴ - اگر مشکلی واقعا ضروری برای شما پیش بیاید ، که ملزم به ترک آمریکا بشید، شما میتوانید با درخواست یک غیبت حده اکثر ۲ ساله بقول خودمان پاس سفید یا جدیدا پاس سبز بگیرید . 

حتا نکته ای در قوانین مهاجرت ذکر شده که اگر آنها شک کنند که شما اقامت دائم ندارید این اجازه را دارند که تحقیق کنند که آیا شما واقعا در آمریکا زندگی میکنید و یا خیر و اگر ثابت نشه ، میتواند green card را از شما بگیرند . 

پس مورد نظر داشته باشید که خروج بیش از یک سال از آمریکا مشکل آفرین میشه ، من شنیدم خیلی ها میگن ما رفتیم و مثلا ۳ سال نبودیم و در قسمت ورودی افسر به ما هیچی نگفت ، و ما وارد شدیم ! 
اگر هم افسر به شما حرفی نزند ، وبه شما بدونه مشکل وارد آمریکا بشید به خیال خودتان ، شما به صورت غیره قانونی وارد آمریکا شدید ، ممکنه مشکلی براتون پیش نیاد ، ولی وقتی شما برای مثلا سیتیزن شدن اقدام میکنید اگر متوجه بشند که شما بیش از یک سال بیرون بودید نه تنها green card خود را از دست میدهید ، بلکه ممکنه وارد پروسه اخراج از آمریکا هم بشید . 

پروسه معمول گرفتن green card هم به این گونه است که در فرودگاه اگر افسر متوجه بشه که شما به هر دلیلی دیگر مشمول قوانین green card نیستید . شما را به یک قسمت جداگانه میبرند و در سالن انتظاری قرار میداند ، چون در International zone هستید اجازه داشتن وکیل هم ندارید ، اونجا است که آنها با سوال های مختلف و یادداشت کردن جواب های آنها شما را قانع خواهند کرد که شما در آمریکا اقامت ندارید ، ''از جواب های شما استفاده میکنند ، برای پروسه دادگاه '' در آخر از شما میپرسند که آیا میخواهید به دادگاه برید و در آنجا از green card خودتان دفاع کنید و یا میخواهید به شما یک ویزا توریستی ۶ ماهه میدیم شما برید و بگردید و بعد از ۶ ماه از آمریکا خارج بشید و green card شما خواهد سوخت . 
* بهترین راه این است که کمترین صحبت را انجام بدید ، و در آنجا یا مدارکی داشته باشید که علت این دیر کرد را نشان بده و به هیچ وجه پیشنهاد ویزا ۶ ماهه توریستی را قبول نکنید اگر در آمریکا ساکن هستید ، و به دلیلی نتونستید برگردید، و بعد از آن با وکیل در دادگاه شرکت کنید و دلیل خودتان را بیاورید . چون دادگاه چند ماه بعد برگزار میشه . 

پس لطفآ جدی بگیرید رفت و آمد های خودتان را به آمریکا ، که دیگر مثل قبل نیست .

اینجا من مثال هم میزنم تا دوستان بهتر متوجه بشوند : 

سؤال : من یک سال پیش گریین کارت گرفتم و از اوون موقع تا حالا 2 بار سفر کردم به آمریکا که هرکدوم به مدت 10روز در آمریکا بودم و کمتر از 6 ماه هم خارج از آمریکا بودم، می خواستم بدونم اگر به این روند ادامه بدم میتونم گرین کارتمو حفظ کنم یا نه ، من بار اول حساب بانکی و گواهینامه و سوشال سکوریتی نامبر و یک پلن تلفن هم فراهم کردم ،منتها تو این دوبار که به امری کا سفر کردم هر بار به یک ایالت دیگه سفر کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید

جواب : من منظور شما را نمیفهمم ، 
شما چگونه در یک سال فقط دو بار به آمریکا رفتید و هر بار هم ۱۰ روز مانده اید و از طرف دیگر میگید که در یک سال کم تر از ۶ ماه در خارج از آمریکا بوده اید ؟! 
شما باید دقت کنید که در هر سال ( نه سال میلادی از لحظه ای که green card گرفتید ، تاریخ green card مهم است ) باید حده اقل ۶ ماه را در آمریکا ساکن باشید . 
اگر منظور شما این است که شما میتوانید ، در هر سال دوبار به آمریکا بیاید ، هر بار چند روزی بمانید و بعد برگردید و بقیه را در ایران یا هر کشور دیگری زندگی کنید ، و به این روند ادامه بدید ، باید بگم که این مخالف قانون آمریکا برای GREEN CARD است ، چون این کارت به معنی اقامت دائم شماست و وقتی شما اقامت دائم ندارید،اولین بند این قانون را زیر پا گذشته اید . به محض اینکه متوجه این کار بشه اداره مهاجرت ، میتواند براتان مشکل ایجاد کند .
وقتی گفته میشه نباید بیش از ۶ ماه بیشتر از آمریکا خارج ماند در یک سال به این معنی نیست که شما شما ۶ ماه میتوانید خارج باشید بعد دوباره برگردید چند روز یا هفته بمانید باز شش ماه برید ! 
من نمیدونستم و یا آگاهی نداشتم هم بهیچ وجه قابل قبول نیست ، این وظیفه شماست که از قوانین اطلاع کامل داشته باشید . 
سال اول بخاطر سختی ها و اینکه معمولا سخت است که از کشوری به کشور دیگر مهاجرت کنید ، خیلی سخت نمیگیرند ، ولی اگه بخواهند همین را هم میتواند مشکل ساز کنند .
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1 ، Ccroperator ، atlantis770 ، copol ، shatsi ، behzadb57 ، satin
(2016-02-19 ساعت 10:23)mfarazz نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 23:26)iranian1 نوشته:  سلام دوستان
یک لینکی در اینجا دیده بودم الان چند وقته می گردم پیدا نمیشه مربوط به پاس سفید ویکسال اقامت محسوب میشود این قانون uscs هستش میخوام به وکیل نشون بدم ایشان میگه پاس سفید 2ساله هستش و کامل در ایران بمانم یکسال اقامت حساب نمیشه دوستان اگر این لینک استنادی آمریکا را اگر دارید به من بدهید.

Www.uscis.gov---citizenship----A guide to naturalization ---page 23
البته فایل pdf و ابتدا باید دانلودش کنید.
موفق باشید.

سلام من پیدا نکردم چندین فایل است کدامش مربوط به سوال من است؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که پاس سفید رو دریافت کردید، میشه لطفا بفرمایید شکلش چه شکلیه؟.
و معمولا چقدر طول میکشه تا بیاد؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-20 ساعت 12:57)samane1363 نوشته:  دوستان عزیزی که پاس سفید رو دریافت کردید، میشه لطفا بفرمایید شکلش چه شکلیه؟.
و معمولا چقدر طول میکشه تا بیاد؟

به شکل یک دفترچه و به ابعاد تقریبی پاسپورته و به رنگ سبز فیروزه ای هست و همه مشخصات به دو زبان انگلیسی و اسپانیش نوشته شده
اگر مشکلی پیش نیاد معملا دو ماه بعد از انگشت نگاری براتون ارسال میشه Shy
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، atlantis770
(2016-02-19 ساعت 05:40)camaro نوشته:  
<br />

سلام
بدون تحقیق کامل بیشتر از 6 ماه از امریکا خارج نشوید. چون گرین کارت به معنی اقامت در امریکا جهت کار و زندگی است نه به معنی کارت ورود و خروج
مگر با دلیل محکم و نیاز ضروری برای اقامت بیرون ار امریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه سوال دارم دوستان عزیز
من دارم فرم 131 رو در برنامه آکروبات پر میکنم که تایپ کرده باشم
همه کادرها پر میشه ولی نمی دونم چرا تو قسمت آدرس واسه Province اجازه نمیده من تایپ کنم بنظرتون چکار کنم ؟
یکی دیگه اینکه تو قسمت امضا صفحه آخر داخل کادرش به صورت پیش فرض نوشته Dont forget to Sign هر کاری میکنم اینم پاک نمیشه
میشه محبت کنید و راهنمایی بفرمائید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.یه سوال فوری دارم.ممنون پیشم کسی پاسخ بده.مدارک اعضا خانواده رو همه تو یه پاکت باید فرستاد برای پاس سفید یا هرنفر یه پاکت جدا؟؟ممنون از پاسخ فوریتون

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-05 ساعت 18:42)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.یه سوال فوری دارم.ممنون پیشم کسی پاسخ بده.مدارک اعضا خانواده رو همه تو یه پاکت باید فرستاد برای پاس سفید یا هرنفر یه پاکت جدا؟؟ممنون از پاسخ فوریتون

همه رو توی یک پاکت میتونید بفرستید، یعنی ما که فرستادیم و مشکلی پیش نیومد
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسختون
(2016-02-23 ساعت 13:24)samane1363 نوشته:  دوستان بالاخره به من رسیپت نامبر دادند به آدرسم نامه ای فرستادند حاوی مشخصات و رسیپت نامبرم
به کجا ایمیل زدید؟برای من نفرستادن
(2016-03-05 ساعت 19:14)camaro نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 18:42)Scorsizi5374 نوشته:  سلام.یه سوال فوری دارم.ممنون پیشم کسی پاسخ بده.مدارک اعضا خانواده رو همه تو یه پاکت باید فرستاد برای پاس سفید یا هرنفر یه پاکت جدا؟؟ممنون از پاسخ فوریتون

همه رو توی یک پاکت میتونید بفرستید، یعنی ما که فرستادیم و مشکلی پیش نیومد

پاسخ
تشکر کنندگان: camaro
سلام دوستان

من در تاریکه ۲۹march/۲۰۱۶ مدارک را برای رینتری پرمیت فرستادم امروز که ۱۱march/۲۰۱۶ یک نامه برای من رسید که مدارک به دستشون رسیده و با درخواست من موافقت کردن.

من تمام مراحل را همانطور که در این صفحه دوستان گذشته بودن طی‌ کردم خیلی‌ نگران بودم نکنه شاید چیزی از قلم انداختم ولی‌ خواستم از دوستان تشکر کنم توضیحات بسیار کامل بود .

تو این نامه که به دست من رسیده شماره رسید رو به من دادن که می‌تونم اونلاین مراحل پروسه را چک کنم البته یه فرم هم دارن که میتونین رو مدارکتون بذارین که بهتون پیغام تلفنی یا ایمیل میدان

G-1145, E-Notification of Application/Petition Acceptance این فرم رو از وبسیت میتونین دانلود کنین  البته من این کارو نکردم نمیدونستم ! گفتم دوستان اطلاع پیدا کنن چون اینجا جایی‌ ذکر نشده بود

این نامه که Form I-797, Notice of Action بهش میگن .به شما میگه که مدارکتون قبول شده و منتظر نامه انگشتنگاری باشین  .

امیدوارم که مطلب مفید باشه واسه دوستان ممنون از راهنمایهای دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: sepidar ، sahar2016 ، atlantis770 ، behzadb57 ، آنجلا..
این فرم ‎
Form I-797, Notice of Action دقیقا چیه؟ من یک سال و خوردهای پیش گرین کارت رو گرفتم و هشت ماه پیش هم پاس سفید گرفتم الان این فرم با مبلغ 165 دلار به آدرسمون در امریکا اومده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
این کالیفرنیا چ خبر همه ایرانیا رو میفرستن اونجا ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من نمی دانم چه کسی در اینجا این شایعه را درست کرد؟ در اینجا اعلام کرد اگر کسی پاس سفید بگیرد ودوسال کامل استفاده کند یکسال آن سابقه حساب میشود این موضوع کذب محض است وتمامی وکلا آن را رد می کنند من که در ‎2012‎ گرین کارت گرفتم باید در ‎2017‎ تابعیت بگیرم حالا کارم به سال ‎2019‎ خورده فقط بخاطر راهنمایی والقا غلط کاربران!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepidar ، atlantis770

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان