کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-03-17 ساعت 23:21)nargesi نوشته:  سلام
می دونم که تو این 150 صفحه حتما چند بار سوالم پرسیده شده اما نتونستم پیدا کنم!

من گرین کارت 8 ماهه دارم و تا الان هم 1 دفعه بار اول که گرین کارت گرفتم و دباره 6 ماه بعد به آمریکا سفر کردم و خارج شدم. الان می خوام پاس سفید بگیرم. آیا حتما برای فرستادن مدارک باید اونجا باشم؟ می دونم بری انگشت نگاری باید اونجا باشم اما آیا پست مدارک هم باید خودم پست کنم؟ میشه مدارک بفرستم برای کسی و اون شخص پست کنه؟
وقتی پاس سفید می گیرم که 2 سال می تونم خارج باششم آیا می تونم سر زدن بیام و برگردم؟ چون خانوادم اونجا هستن و من الان نمی تونم دایم بمونم اما دوست دارم سر زدنی بیام.
ممنون

سلام
قانونا براي فرستادن مدارك بايد اونجا باشين (تاكيد مي كنم طبق قانون دريافت پاس سفيد كه دقيقا قيد شده)
ولي من بعلت كم بود وقت مداركم رو فرستادم و برام از اونجا پست كردن. بعد يك و ماه و نيم خودم رفتم امريكا و چند روز بعد رفتم انگشت نگاري اتفاقي نيوفتاد.
با داشتن پاس سفيد ميتونيد طي دو سال هر چند بار خواستين رفت و آمد كنين اصلا موردي نداره.

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، nargesi
(2016-03-23 ساعت 10:16)behzadb57 نوشته:  
(2016-03-17 ساعت 23:21)nargesi نوشته:  سلام
می دونم که تو این 150 صفحه حتما چند بار سوالم پرسیده شده اما نتونستم پیدا کنم!

من گرین کارت 8 ماهه دارم و تا الان هم 1 دفعه بار اول که گرین کارت گرفتم و دباره 6 ماه بعد به آمریکا سفر کردم و خارج شدم. الان می خوام پاس سفید بگیرم. آیا حتما برای فرستادن مدارک باید اونجا باشم؟ می دونم بری انگشت نگاری باید اونجا باشم اما آیا پست مدارک هم باید خودم پست کنم؟ میشه مدارک بفرستم برای کسی و اون شخص پست کنه؟
وقتی پاس سفید می گیرم که 2 سال می تونم خارج باششم آیا می تونم سر زدن بیام و برگردم؟ چون خانوادم اونجا هستن و من الان نمی تونم دایم بمونم اما دوست دارم سر زدنی بیام.
ممنون

سلام
قانونا براي فرستادن مدارك بايد اونجا باشين (تاكيد مي كنم طبق قانون دريافت پاس سفيد كه دقيقا قيد شده)
ولي من بعلت كم بود وقت مداركم رو فرستادم و برام از اونجا پست كردن. بعد يك و ماه و نيم خودم رفتم امريكا و چند روز بعد رفتم انگشت نگاري اتفاقي نيوفتاد.
با داشتن پاس سفيد ميتونيد طي دو سال هر چند بار خواستين رفت و آمد كنين اصلا موردي نداره.
یکماه و نیم طول کشید؟

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
من نامه اول رو دریافت کردم برای پاس سفید،ولی هنوز وقت انگشت نگاری ندادن و تا 9 روز دیگه باید برگردم.باید چه کنم؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-23 ساعت 17:38)Scorsizi5374 نوشته:  من نامه اول رو دریافت کردم برای پاس سفید،ولی هنوز وقت انگشت نگاری ندادن و تا 9 روز دیگه باید برگردم.باید چه کنم؟

من 7 روز دیگه باید برگردم هنوز نامه نرسیده مرا از رسیدن نامه لطفا مطلع فرمایید

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-17 ساعت 23:35)iranian1 نوشته:  سلام
من نمی دانم چه کسی در اینجا این شایعه را درست کرد؟ در اینجا اعلام کرد اگر کسی پاس سفید بگیرد ودوسال کامل استفاده کند یکسال آن سابقه حساب میشود این موضوع کذب محض است وتمامی وکلا آن را رد می کنند من که در ‎2012‎ گرین کارت گرفتم باید در ‎2017‎ تابعیت بگیرم حالا کارم به سال ‎2019‎ خورده فقط بخاطر راهنمایی والقا غلط کاربران!!!

با سلام

این فایل پی دی اف هستش و دقیقا جزئیات رو بیان کرده.

Www.uscis.gov---citizenship----A guide to naturalization ---page 23‎

در مثالی که زده دقیقا این موضوع یک سال رو بیان کرده.

موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1
(2016-03-23 ساعت 17:38)Scorsizi5374 نوشته:  من نامه اول رو دریافت کردم برای پاس سفید،ولی هنوز وقت انگشت نگاری ندادن و تا 9 روز دیگه باید برگردم.باید چه کنم؟

سلام اسکورسیزی جان، چی شد انگشت نگاری رو انجام دادی بالاخره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-02 ساعت 12:20)camaro نوشته:  

سلام.بله.خوشبختانه 2 روز مونده به برگشت انجام شد.بقیه ش دیگه دست پستچی محترمه که ببینیم میاره یا نه

پاسخ
تشکر کنندگان: camaro ، behzadb57 ، Interuniversal
(2016-04-03 ساعت 10:13)Scorsizi5374 نوشته:  
(2016-04-02 ساعت 12:20)camaro نوشته:  

سلام.بله.خوشبختانه 2 روز مونده به برگشت انجام شد.بقیه ش دیگه دست پستچی محترمه که ببینیم میاره یا نه

خدا رو شکر، آرزوی موفقت دارم برات، ما به اسکورسیزی کارگردان هم خیلی ارادت داریم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Interuniversal
دوستاني كه تجربه دارن لطفا راهنمايي كنين ممنون ميشم.

بنده الان ٢١ ماه از اعتبار پاس سفيدم باقيمانده و بعد از گرفتنش وارد آمريكا نشده ام.

سوال بنده: من ميتوانم كماكان با داشتن پاس سفيد به كرات وارد و خارج بشم ؟
يعني مثلا يك ماه ديگه برم و برگردم و مجدد بعد از يكسال قبل از اتمام اعتبار پاسم وارد بشم. چون من تصميم دارم براي انجام كاري كه اتفاق افتاده يك سفر يك هفته اي برم و برگردم ولي تا يكسال و نيم ديگه قصد مهاجرت ندارم.

اين امكان هستش ؟

يا اينكه پاس سفيد براي اين هست كه بعد از اولين ورود باطل بشه ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
سلام دوستان من براي٤سال از پنج سال جهت پاسپورت تو لس انجلس بودم بنظر سما اگر سال آخرو بيام وگاس براي اخذ پاسپورت دچار مشكل ميشم؟؟ براي وام خريد خومه مثل لس انجلس بايد دوسال تكس ريترن خوب داشت؟؟يا قوانيين اسون تره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-05 ساعت 04:09)kingrokh نوشته:  دوستاني كه تجربه دارن لطفا راهنمايي كنين ممنون ميشم.

بنده الان ٢١ ماه از اعتبار پاس سفيدم باقيمانده و بعد از گرفتنش وارد آمريكا نشده ام.

سوال بنده: من ميتوانم كماكان با داشتن پاس سفيد به كرات وارد و خارج بشم ؟
يعني مثلا يك ماه ديگه برم و برگردم و مجدد بعد از يكسال قبل از اتمام اعتبار پاسم وارد بشم. چون من تصميم دارم براي انجام كاري كه اتفاق افتاده يك سفر يك هفته اي برم و برگردم ولي تا يكسال و نيم ديگه قصد مهاجرت ندارم.

اين امكان هستش ؟

يا اينكه پاس سفيد براي اين هست كه بعد از اولين ورود باطل بشه ؟

سلام
داشتن ژاس سفيد ممانعتي براي تعدد ورود شما ايجاد نميكند و هر چند بار خواستين مي تونيد بريد بياد اين مجوز به شما اجازه مي دهد در صورتيكه زمان زيادي بيرون امري كا باشيد و افسر توضيح بخواد بهش بدين و اون ديگه چيزي بعدش نمي پرسه
البته زمان استفاده از آن بايد تاريخ اعتبارش تموم نشده باشه
در ضمن پس از اتمام تاريخ پيشتون باقي مي مونه اگه دوباره بخواين پاس سفيد مجدد بگيرين بايد براشون بفرستين

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: copol
سلام دوستان....ببخشید من اگه بخام از لس آنجلس فرم 131 رو پست کنم باید به کجا پست کنم؟؟ یعنی به کدوم دفتر پست کنم هرچی میگردم پاسخم رو پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان
من يكبار از خاك آمريكا مداركم رو براي گرفتن پاس سفيد پست كردم وقبل از انجام دادن انگشت نگاري به ايران اومدم. متاسفانه درخواست من مورد قبول واقع نشد و در نامه به من اعلام شده به دليل خروج از آمريكا بين تاريخ پست مدارك و انجام انگشت نگاري، تقاضاي شما رد شده است.
از آنجاييكه براي من به دليل شرايط خاص خودم ماندن حدود يكماه در آمريكا فعلا امكان پذير نيست، آيا كسي از دوستان اطلاع دارد ميتوانم به كمك وكيل خارج از خاك آمريكا، در سفارت درخواست پاس سفيد بدهم؟
با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-08 ساعت 21:00)nargesi نوشته:  سلام
می شه دوستانی که پاس سفید گرفتن بگن از روزی که مدارکو فرستادن تا روز انگشت نگاری چند روز طول کشید؟ 3 هفته کافیه؟ متاسفانه بیشتر نمی تونم بمونم
اگر مدارکو پست کنم و خارج شم از آمریکا و بعد برای انگشت نگاری دوباره وارد بشم مشکلی پیش میاد؟ اینجور که از پست قبلی برداشت کردم نباید بین ارسال مدارک و انگشت نگاری خارج شد، درسته؟

26 روز از پست مدارک تا تاریخ انگشت نگاری طول کشید. در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: nargesi ، copol
سلام.من انگشت نگاری کردم ولی الان حدود دو هفته گذشته و هنوز خبری نیست.شماره رسیپت نامبر هم در سایت اطلاعاتی نمیده.باید چکار کنم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان