کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام به همه
دوستای عزیز
من یک شرح حال خلاصه از خودم میدم اینجا. اگر کسی اطلاعی داره، خواهش میکنم کمکم کنه.
من اسمم توی لاتاری گرین کارت ۲۰۱۳ در اومده و کیس نامبرم 8xxx هست، یعنی احتمالا تا چند روز دیگه که کارنتی‌های جدید بیاد، کیس نامبرم کارنت میشه. حالا، من تقریبا از سه سال پیش با کسی هستم که قصد ازدواج هم داریم و مدل رابطه‌‌ی جدی نامزدی (با اطلاع کامل خانواده‌های طرفین) داریم؛ «ولی» متأسفانه بخاطر برخی دلایل شخصی و خصوصا ماجرای سربازی، «نمی‌تونیم» فعلا عقد کنیم و به همین خاطر من خودم احتمالا گرین کارت دستم میاد تا مثلا چند ماه آینده، ولی ایشان نه.
همچنین هردو قصد ادامه تحصیل فوق لیسانس و زندگی و کار در ایالات متحده داریم و در این زمینه هم اتفاق نظر داریم و مشکلی نیست.
الان ما فقط مشکلمون اینه که اطلاعات درست و دقیق و مطمئن گیر نمیاریم. خصوصا در مورد پاس سفید.
یعنی تا بدین جا، تصمیمون اینه که بعد از گرفتن گرین کارت توسط من، من بعد از چند ماه که برای گرفتن گرین کارت در امریکا هستم، به ایران برگردم با گرفتن پاس سفید برای ۲سال و بعد از آن عقد (ازدواج) کنیم و در آن دوسال در ایران زندگی کنیم و ایشان سربازی‌شان تمام شود و از آن طرف هم من برای گرین کارت ایشان اقدام کنم تا بعد از اتمام این دوسال، گرین کارت ایشان هم دستشان باشد و بتوانیم دوتایی برویم.

حالا؛ بعد از این شرح حال کوتاه، من چند تا سؤال دارم:
۱. آیا پاس سفید رو بعد از همان ۳-۴ ماهی که من در امریکا بمانم برای گرفتن گرین کارت، میتوانم بگیرم یا بیشتر باید اونجا آدم مونده باشه تا پاس سفید بدن؟
۲. وقتی من ِ گرین‌کارت‌دار برای همسرم که نداره، اقدام کنم برای گرفتن گرین‌کارت، دقیقا چقدر طول خواهد کشید؟ این خیلی مهمه. بعضیا میگن ۲سال، بعضیا میگن ۵سال، بعضیا میگن بیشتر! کسی میدونی دقیقا چقدره؟ یا لینک معتبری از سایت معتبری داره که اینو دقیق آدم بفهمه چقدره؟
۳. آیا با توجه به قصد و برنامه‌ای که ما داریم (یعنی من بعد از گرفتن گرین کارت «به شکلی» که از نظر دولت امریکا مانعی برای گرین کارت و بازگشت من به امریکا نباشه، به ایران بیام و حدودا دو سال اینجا زندگی کنم)، فرم خاص یا برنامه‌ی جایگزینی به‌جای پاس سفید میشناسید که پیشنهاد کنید که ممکنه سریعتر و بی دردسر تر باشه؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، EKAM
(2013-04-04 ساعت 22:38)naarestan نوشته:  سلام به همه
دوستای عزیز
من یک شرح حال خلاصه از خودم میدم اینجا. اگر کسی اطلاعی داره، خواهش میکنم کمکم کنه.
...

اگر بولتن ویزای آپریل رو ملاحظه کنید، کلاس ویزای F2A که مربوط به همسر و فرزندانِ دارندگان اقامت دائم (گرین کارت) میشه (اگر اشتباه نکنم)، تا تاریخ 15DEC2010 کارنت شدن. یعنی کسانکیه حدود 2سال و 4 ماهه پیش تشکیل پرونده دادن. با احتساب مصاحبه و کلیرنس و ... میشه حدود 2سال و نیم تا سه سال زمان.
برای اینکه 2 سال خارج از آمریکا باشید، بهترین کار، دریافت پاس سفیده که طبق تجربه دوستان، معمولا 45 روزه انجام میشه.
موفق باشید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، mhz_ir ، shatsi ، kasrafo ، payam62
(2013-04-05 ساعت 00:31)2013selectee نوشته:  
دوستای عزیز
...

اگر بولتن ویزای آپریل رو ملاحظه کنید، کلاس ویزای F2A که مربوط به همسر و فرزندانِ دارندگان اقامت دائم (گرین کارت) میشه (اگر اشتباه نکنم)، تا تاریخ 15DEC2010 کارنت شدن. یعنی کسانکیه حدود 2سال و 4 ماهه پیش تشکیل پرونده دادن. با احتساب مصاحبه و کلیرنس و ... میشه حدود 2سال و نیم تا سه سال زمان.
برای اینکه 2 سال خارج از آمریکا باشید، بهترین کار، دریافت پاس سفیده که طبق تجربه دوستان، معمولا 45 روزه انجام میشه.
موفق باشید

سپاس
خب این ویزای F2A، که مگید ۲.۵ تا ۳ سال طول میکشه، برای مسر ِ منی که گرین کارت دارم هست یا کسی که «شهروند - سیتیزن» باشه؟
چون من حرف‌های ناامیدکننده‌ای درباره‌ی ما گرین کارتی‌ها توی مهاجرسرا خوندم امروز! که میگن اگر گرین کارت داشته باشی، ۵سال طول میکشه همسرت رو ببری با خودت!
چقدر این‌ حرف‌ها صحت داره؟

(2013-04-05 ساعت 00:48)naarestan نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:31)2013selectee نوشته:  
دوستای عزیز
...

موفق باشید

سپاس
خب این ویزای F2A، که مگید ۲.۵ تا ۳ سال طول میکشه، برای مسر ِ منی که گرین کارت دارم هست یا کسی که «شهروند - سیتیزن» باشه؟
چون من حرف‌های ناامیدکننده‌ای درباره‌ی ما گرین کارتی‌ها توی مهاجرسرا خوندم امروز! که میگن اگر گرین کارت داشته باشی، ۵سال طول میکشه همسرت رو ببری با خودت!
چقدر این‌ حرف‌ها صحت داره؟

«همسر»
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
شما اول باید شهروند بشی
شهروندی هم قوانین خاص خودش را دارد
یعنی باید 5 سال از از تاریخ گرین کارت شما بگذرد
3 سال و شیش ماه آن را هم در خاک امریکا سپر ی کرده باشید و خارج امریکا نبوده باشید
بعد که شهروند شدید
باید تازه برای همسرتان اقدام کنید می شه با احتساب پنج سال ، می شه هشت سال
بهترین کار این است که شما قبل از مصاحبه ازدواج رسمی کنید
بعد هر دو بروید مصاحبه و گرین کارت بگیرید
بعد هر دو برید سفر و پاس سفید بگیرید
بعدش برگردین ایران دو سال سربازی همسرتون که تموم شد به خوبی و خوشی بروید کامل دیگه برنگردین

به این نکته دقت کنید
تا کسی سیتیزن نشه نمی تونی برای اقوام نزدیک مثل همسرش اقدام کنه
خیلی ها هستن لاتاری برنده شدن چون در رفت و امد بودن هنوز بعد از هفت هشت سال هم سیتیزن نشدن
البته جدیدا رفت و ادمها رو خیلی سخت می گیرن
یکی دو سال اول راحته
مگر نه بعدش اگر قرار باشه طرف مثلا ده روز بره امریکا دوباره پنج ماه بعد بره امریکا که شیش ماهش پر نشه ، زیاد تکرار بشه همون گرین کارت هم باطل می کن ، مورد داشتیم که باطل کردن
شما ویزای مهاجرتی می گیرید باید اونجا ساکن بشید ولی می تونید یک بار و گاهی حتی دو بار از امتیاز پاس سفید استفاده کنید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، payam62 ، EKAM ، حاجی واشنگتن
(2013-04-05 ساعت 01:02)sadeghi897 نوشته:  شما اول باید شهروند بشی
3 سال و شیش ماه آن را هم در خاک آمریکا سپر ی کرده باشید و خارج آمریکا نبوده باشید
بعد که شهروند شدید
باید تازه برای همسرتان اقدام کنید می شه با احتساب پنج سال ، می شه هشت سال
بهترین کار این است که شما قبل از مصاحبه ازدواج رسمی کنید
بعد هر دو بروید مصاحبه و گرین کارت بگیرید
بعد هر دو برید سفر و پاس سفید بگیرید
بعدش برگردین ایران دو سال سربازی همسرتون که تموم شد به خوبی و خوشی بروید کامل دیگه برنگردین

به این نکته دقت کنید
تا کسی سیتیزن نشه نمی تونی برای اقوام نزدیک مثل همسرش اقدام کنه
خیلی ها هستن لاتاری برنده شدن چون در رفت و امد بودن هنوز بعد از هفت هشت سال هم سیتیزن نشدن
البته جدیدا رفت و ادمها رو خیلی سخت می گیرن
یکی دو سال اول راحته
مگر نه بعدش اگر قرار باشه طرف مثلا ده روز بره آمریکا دوباره پنج ماه بعد بره آمریکا که شیش ماهش پر نشه ، زیاد تکرار بشه همون گرین کارت هم باطل می کن ، مورد داشتیم که باطل کردن
شما ویزای مهاجرتی می گیرید باید اونجا ساکن بشید ولی می تونید یک بار و گاهی حتی دو بار از امتیاز پاس سفید استفاده کنید

یعنی با «ویزای ازدواج» هم نمیشه؟
توی تاپیک «راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج» نوشته بود که: «ویزای ازدواج:
ھر فرد سیتیزن یا دارنده گرین کارت میتواند ھمسر خارجی خود را به وسیله این ویزا به آمریکا بیاورد. این نوع ویزا، ویزای مھاجرتی
است.»
پس چجوریاست؟ :|
با توجه به این جمله من فکر کردم صرفا با داشتن گرین کارت هم میشه با ویزای ازدواج همسرت رو بیاری.

اگر لطف کنید این سؤالم هم جواب بدید، خیل خیلی لطف کردید و منو از این گیجی درآوردید.
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payam62
ببنن از چند تا از دخترهای اونجا بپرس حتما این مسئله رو
والا ما که یک ساله درگیر لاتاری هستیم هر کسی دیدم که می خواد ازدواج کنه همه بهش می گن قبل مصاحبه این کار رو بکن
حالا چرا اول ازدواج نمی کنید بعدا پاس سفید بگیرید خانواده هاتون هم که در جریان هستن
ببین یک روز به من وقت بده امار کامل می گیرم فردا سعی می کنم تا ظهر جواب دقیق بهت بدم
اما کلا ریسک هست اگر واقعن مطمئن هستین ازدواج کنید
درد سرش خیلی کمتر است
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، حاجی واشنگتن
بله، حتما
دقیقا! من خودم هم از خیلی‌ها شنیدم که میگن قبلش ازدواج کنید حتما؛ولی میدونید چیه؟ به حرف آسونه ولی در عمل، نمیشه به خانواده‌ها زور کرد که الان عقد کنیم فقط و فقط برای ماجرای گرین کارت.
ماها توجیه هستیم که ماجرا چقدر حیاتیه ولی اون‌ها به اون حد توجیه نیستن و ازدواج هول‌هولی (از نظر خانواده‌ها، نه از نظر خودمون چون ما مشکلی نداریم) تأثیر مخربی توی موقعیت زوج در خانواده‌ها داره.
زمانی میتونید درک کنید این موقعیت سخت رو که درِش حضور داشته باشید. دو راهی ِ عجیب غریبیه!
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، kasrafo ، payam62 ، IN.USA@2013 ، lingni
شما با توجه به نظرات الهه سابق می تونید اگر گرین کارت گرفتید برای ویزای ازدواج اقدام کنید
همون طوری که خودتون گفتین
http://mohajersara.com/thread-5622-post-...#pid224061
ویزای ازدواج:
هر فرد سیتیزن یا دارنده گرین کارت میتواند همسر خارجی خود را به وسیله این ویزا به آمریکا بیاورد. این نوع ویزا، ویزای مهاجرتی است.
من و مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، mhz_ir ، kasrafo ، payam62 ، EKAM
(2013-04-05 ساعت 01:02)sadeghi897 نوشته:  شما اول باید شهروند بشی
3 سال و شیش ماه آن را هم در خاک آمریکا سپر ی کرده باشید و خارج آمریکا نبوده باشید

صادقی جان، اینطور که من دستگیرم شد، همسر و فرزندان زیر 21 سال دارندگان گرین کارت هم میتونن مهاجرت کنن:
نقل قول:(F2A) Spouses and Children of Permanent Residents
نقل قول:Immigrant visa for a Spouse of a U.S. Citizen (IR1 or CR1)
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
(2013-04-05 ساعت 01:38)naarestan نوشته:  بله، حتما
دقیقا! من خودم هم از خیلی‌ها شنیدم که میگن قبلش ازدواج کنید حتما؛ولی میدونید چیه؟ به حرف آسونه ولی در عمل، نمیشه به خانواده‌ها زور کرد که الان عقد کنیم فقط و فقط برای ماجرای گرین کارت.
ماها توجیه هستیم که ماجرا چقدر حیاتیه ولی اون‌ها به اون حد توجیه نیستن و ازدواج هول‌هولی (از نظر خانواده‌ها، نه از نظر خودمون چون ما مشکلی نداریم) تأثیر مخربی توی موقعیت زوج در خانواده‌ها داره.
زمانی میتونید درک کنید این موقعیت سخت رو که درِش حضور داشته باشید. دو راهی ِ عجیب غریبیه!
به نظرم اصلا مشکلی نیست با توجه به توضیحی الان خوندم
ولی بازم برای اینکه خیالت راحت راحت بشه
به الهه سابق پیام خصوصی بده و شرایط بگو و ازش بپرس که تقریبا چقدر باید منتظر بمونه همسر تون
ایشون از مدیران هستن یا مدیر سابق هستن اطلاعاتش کامل است.
منم این مورد رو امشب خوندم و همه می گفتن ازدواج کنید و فیلان و بیسار واسه همین اگر اشتباهی راهنمایی کردم عذر می خوام ولی بازم تا کارنت نشدی از الهه سابق بپرس ، فکر می کنم دو سه روزه جواب بدن
نگران نباش همه چی درست می شه
من و مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، naarestan ، payam62
واقعا سپاسگزارم از شما
ممنونم
دیشب به خانم الهه سابق پیام خصوصی دادم و همه‌ی این‌ها رو براشون توضیح دادم. بالاخره ما نمیتونستیم و الانشم نمیتونیم عقد کنیم. شرایط جور نیست. به هرحال من بدون نامزدم گرین کارت خواهم گرفت اونجوری که بوش میاد! Sad ولی خوشحالم که میشه صرفا با داشتن گرین کارت همسر رو با «ویزای ازدواج» بُرد و ویزای ازدواج هم ویزای مهاجرتیه. این‌ها خبرهای خوبیه برامون. حالا اگرم مجبور بشیم تا ۵سال صبر کنیم تا نامزدم رو صدا کنند واسه مصاحبه و...، همین که پروسه در جریانه آدم حالش خوبه Smile

در پناه خداوند یکتا
بازم ازتون ممنونم
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، gbtm ، payam62
(2013-04-05 ساعت 10:35)naarestan نوشته:  واقعا سپاسگزارم از شما
ممنونم
دیشب به خانم الهه سابق پیام خصوصی دادم و همه‌ی این‌ها رو براشون توضیح دادم. بالاخره ما نمیتونستیم و الانشم نمیتونیم عقد کنیم. شرایط جور نیست. به هرحال من بدون نامزدم گرین کارت خواهم گرفت اونجوری که بوش میاد! Sad ولی خوشحالم که میشه صرفا با داشتن گرین کارت همسر رو با «ویزای ازدواج» بُرد و ویزای ازدواج هم ویزای مهاجرتیه. این‌ها خبرهای خوبیه برامون. حالا اگرم مجبور بشیم تا ۵سال صبر کنیم تا نامزدم رو صدا کنند واسه مصاحبه و...، همین که پروسه در جریانه آدم حالش خوبه Smile

در پناه خداوند یکتا
بازم ازتون ممنونم

اون پستی که صادقی عزیز گذاشتن صحت داره چرا که زمان برگشت از مصاحبه با کسی آشنا شدم که برای ویزای ازدواج و نه نامزدی اقدام کرده بود.به این صورت بود که خانمش از طریق پدرش که سیتیزن بود گرین کارت داشت و خانمش از 2سال قبل براش اقدام کرده بود حالا وقت مصاحبش شده بود.اینکه 2 یا 3سال یا بیشتر هم طول میکشه 2013selectee راجع بهش توضیح دادن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، naarestan ، payam62
سلام.دوستان .می شه سواله منو جواب بدید.پاس سفید مزایاش چی هست؟آیا با داشتن پاس سفید دیگر نیازی به پر کردن 3سال در آمریکا نیست؟

ودارنده آن می تونه هروقت که خواست به آمریکا بره ونباید حتما در امریکا زندگی کنه؟دوست من می خواد در آمریکا سرمایه گذاری کنه ولی نمی تونه تا چند سال در امریکا زندگی کنه ولی می خواد اقامتشو داشته باشه .ممنون از راهنمایی تون.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: feligoli ، payam62
(2013-04-09 ساعت 23:40)yalda91 نوشته:  سلام.دوستان .می شه سواله منو جواب بدید.پاس سفید مزایاش چی هست؟آیا با داشتن پاس سفید دیگر نیازی به پر کردن 3سال در آمریکا نیست؟

ودارنده آن می تونه هروقت که خواست به آمریکا بره ونباید حتما در آمریکا زندگی کنه؟دوست من می خواد در آمریکا سرمایه گذاری کنه ولی نمی تونه تا چند سال در آمریکا زندگی کنه ولی می خواد اقامتشو داشته باشه .ممنون از راهنمایی تون.

دوست عزیز پاس سفید یعنی فرد اجازه داره 2 سال خارج از خاک آمریکا بمونه بدون اینکه برای اقامتش مشکلی ایجاد بشه و از این مدت که خارج از آمریکا هستش نصفش برای سیتی زنی حساب میشه و احتمال داره فرد بتونه بعد از پایان دوسال برای دوسال دیگر هم پاسشو تمدید کنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، yalda91 ، ASALI ، behzadb57 ، feligoli ، naka_sach ، gbtm ، payam62 ، حاجی واشنگتن
امروز رفتیم انگشت نگاری
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ