کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-04-17 ساعت 08:21)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان
من 24 فوریه رفتم واسه انگشت نگاری و هنوز کارتم(پاس سفیدم) نیومده.به نظر شما طبیعیه؟چی کار باید بکنم؟

سلام

شما از زمان انگشت نگاری میتوانید از کشور خارج بشید.
پاس به اون ادرسی که درخواست دادید ارسال میشه که ساکنین میتوانند به آدرس شما در خارج از آمریکا ارسال کنند
اگر آدرس سفارت/نمایندگی آمریکا تو خارج رو داده باشید که از اونجا میتونید بگیرید

از سایت اداره مهاجرت پرونده اتون چک کردید تو چه مرحله ای است؟
من شنیدم حدودا 3-4 ماه طول میکشه صادر بشه. نهایتا به اداره مهاجرت زنگ بزنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman ، حاجی واشنگتن
(2013-04-12 ساعت 18:52)sepehr_sh نوشته:  ...
آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادم کالیفرنیا هست. اما می‌خوام بعد از ورودم به آمریکا (نیویورک) به کانادا برم. اما متأسفانه هیچ آشنایی توی نیویورک ندارم.

حالا سوالم اینجاس که با توجه به شرایطم می‌تونم از نیویورک اقدام کنم و مدارکمو پست کنم و آدرسی که برای دریافت پاسِ سفید باید بدم رو کالیفرنیا بزنم و محل انگشتنگاریم هم یه شهر نزدیک کانادا مثل بوفالو انتخاب کنم؟
.....
من دقیقا همین کارو کردم شد.Cool
اما فکر کنم مشکلم این بود که هیچ امکاناتی توی فرمش برای آدمهایی مثل ما نبود. منم اونجایی که آدرس خودم رو می خواست آدرس دوستمو توی یه ایالت دیگه دادم و بعدا هم از USCIS پرسیدم گفتم بعد از انگشت نگاری نیستم گفت شما برو ما هستیم آدرسی که دادی قبوله. البته فکر کنم میشد petitioner فرمو پر کنه و document به آدرسش بره که من نمی خواستم اینکارو کنم.

(2013-04-16 ساعت 12:24)gbtm نوشته:  ظاهرا میانگین زمان مورد نظر از زمان ارسال مدارک تا نوبت بیومتریک بین 3 تا 4 هفته است.نمیدونم این نظر چقدر دقیقه ولی گفتم شاید کسی که میخواد برای پاس سفید اقدام کنه مدت انتظارو مد نظر داشته باشه(ظاهرا با نشان دادن بلیط برگشت میشه این زمانو کاهش داد)
به نظرم این میانگین با یه بازه باز مثل 1 هفته تا 2 ماه قابل قبوله که خوب خیلی فرق میکنه برای کسی که عجله داره. بعضی ایالت ها سوت و کوره بعضی جاها شلوغ. کپی بلیطو با مدارک بفرستین ترتیب اثر میدن. من سیاتل اقدام کردم و دیر هم اقدام کردم. اصلا برنامم این نبود. پرواز برگشت هم از کانادا بود. اونها هم سه چهار روز قبل از برگشت بهم وقت دادن. تقریبا 3 هفته کارهام انجام شد. اما ممکنه همیشه اوضاع خوب پیش نره و مجبور شیم بلیطو جابجا کنیم. معمولا با ضرر.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mk_2002ir ، gbtm ، mhz_ir ، sepehr_sh ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-18 ساعت 10:33)mehD نوشته:  بعضی ایالت ها سوت و کوره بعضی جاها شلوغ. کپی بلیطو با مدارک بفرستین ترتیب اثر میدن. من سیاتل اقدام کردم و دیر هم اقدام کردم. اصلا برنامم این نبود. پرواز برگشت هم از کانادا بود. اونها هم سه چهار روز قبل از برگشت بهم وقت دادن. تقریبا 3 هفته کارهام انجام شد. اما ممکنه همیشه اوضاع خوب پیش نره و مجبور شیم بلیطو جابجا کنیم. معمولا با ضرر.

اینکه گفتید ایالتا با هم در تسریع کار فرق میکنن میشه تقریبا گفت که کدوم ایالت ممکنه سریعتر کار رو راه بندازه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62 ، lonelyman
من آمار ندارم اما چند جا تجربه دوستانو دیدم که ایالت های شلوغ متقاضی بیشتره. البته کارمندهاشونم احتمالا بیشتره اما مثلا گرفتن وقت امتحان گواهینامه توی california مثل اینکه طولانیه. درحالیکه تجربه من از washington توی فصل تابستون که متقاضی بیشتره یک هفته معطلیه. احتمالا توی ایالت های مرکزی که تراکم جمعیت پایینه اوضاع بهتر هم باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepehr_sh ، mhz_ir ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-18 ساعت 09:57)gbtm نوشته:  
من 24 فوریه رفتم واسه انگشت نگاری و هنوز کارتم(پاس سفیدم) نیومده.به نظر شما طبیعیه؟چی کار باید بکنم؟

سلام

پاس به اون ادرسی که درخواست دادید ارسال میشه که ساکنین میتوانند به آدرس شما در خارج از آمریکا ارسال کنند

ممنونٰٰٰ
تو سایت زده در مرحله acceptance هست ولی کلا سایت آپدیت نمیکنن.باید زنگ بزنم به اداره مهاجرت.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman
(2013-04-20 ساعت 08:25)فاطمه نوری نوشته:  

سلام

ممنونٰٰٰ
تو سایت زده در مرحله acceptance هست ولی کلا سایت آپدیت نمیکنن.باید زنگ بزنم به اداره مهاجرت.
من فکر میکنم یا سایت رو آپدیت نمیکنن یا یه مشکلی داره سایت چون نامه اول رو برای ما هم ایمیل کردن ( چون فرم G-1145 رو پر کرده بودیم ) هم نامه فرستادن ولی نامه دوم رو فقط برامون بصورت نامه پستی فرستادن و ایمیل نکردن و تو سایت هم هنوز مراحل کارمون در همون مرحله اول ثابت مونده در حالیکه ما انگشت نگاری هم رفتیم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، gbtm ، lonelyman
من یه سوال دارم از دوستان مطلع
چون هنوز نمی دونم که دقیقا برنامم چیه این دفه که برم یو اس می خوام برای پاس سفید اقدام کنم. و برگردم
اگه جور شد و زیر 6 ماه باز یو اس بودم پاس سفید از اعتبار سافط میشه ؟
و اینکه اگه 30-36 ماه اقامت رو ثابت کردم سر 5 سال نمیگن تو پاس سفید داشتی نمیشه واسه پاسپورت اقدام کنی؟
حیاتیه سوالم خیلی.لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید.
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62 ، lonelyman ، lingni
(2013-04-20 ساعت 09:43)golesang نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 08:25)فاطمه نوری نوشته:  

سلام

ممنونٰٰٰ
من فکر میکنم یا سایت رو آپدیت نمیکنن یا یه مشکلی داره سایت چون نامه اول رو برای ما هم ایمیل کردن ( چون فرم G-1145 رو پر کرده بودیم ) هم نامه فرستادن ولی نامه دوم رو فقط برامون بصورت نامه پستی فرستادن و ایمیل نکردن و تو سایت هم هنوز مراحل کارمون در همون مرحله اول ثابت مونده در حالیکه ما انگشت نگاری هم رفتیم

سایتشون مشکل دارهٰ.واسه من هم تو مرحله اول مونده Wink
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
(2013-04-21 ساعت 01:16)آسمان نیلگون نوشته:  من یه سوال دارم از دوستان مطلع
چون هنوز نمی دونم که دقیقا برنامم چیه این دفه که برم یو اس می خوام برای پاس سفید اقدام کنم. و برگردم
و اینکه اگه 30-36 ماه اقامت رو ثابت کردم سر 5 سال نمیگن تو پاس سفید داشتی نمیشه واسه پاسپورت اقدام کنی؟

یکی به من هم جواب بده و عاقبت به خیر بشه.
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman ، lingni
(2013-04-21 ساعت 12:59)آسمان نیلگون نوشته:  

نمیدونم سوالتونو دقیق متوجه شدم یا نه

پاس سفید اجازه میده شما تا دو سال خارج از امریکا باشید و گرین کارتتون تو این مدت باطل نشه
از زمان صادر شدن (نه از زمان انگشت نگاری) و یا از زمان خروج شما (هر کدوم که زود تر اتفاق بیفته) حساب میشه

اگه هم بعد از صادر شدن پاس از کشور اصلا خارج نشدید و یا قبل از 6 ماه برگشتید مشکلی پیش نمیاد.

نمیدونم پاسخ شما رو دادم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، kasrafo ، lonelyman
(2013-04-21 ساعت 13:34)gbtm نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 12:59)آسمان نیلگون نوشته:  

نمیدونم سوالتونو دقیق متوجه شدم یا نه

پاس سفید اجازه میده شما تا دو سال خارج از آمریکا باشید و گرین کارتتون تو این مدت باطل نشه
از زمان صادر شدن (نه از زمان انگشت نگاری) و یا از زمان خروج شما (هر کدوم که زود تر اتفاق بیفته) حساب میشه

اگه هم بعد از صادر شدن پاس از کشور اصلا خارج نشدید و یا قبل از 6 ماه برگشتید مشکلی پیش نمیاد.

نمیدونم پاسخ شما رو دادم یا نه

ممنونم
اما می خوام بدونم اگه پاس سفید رو گرفتم و برگشتم ایران.باز زیر 6 ماه رفتم یو اس.مثلا یه ماه موندم اونجا. بعدخارج شدم.یه سال موندم ایران.پاس سفید همچنان معتبره و گرین کارت من باطل نمیشه؟وقتی برم یو اس نمیگن برو همونجا که بودی؟
امیدوارم درست توضیح داده باشم.
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman
نه قربان چی چی برو همونجا که بودیBig Grin با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.
پاس سفید اسم درستش travel documen اصلا برای travel ساخته شده. expire date هم داره. که دوستموت توی پست قبل گفتن اگه تاریخ خروج قبل از expiry date بود اون تاریخ ملاکه من جایی ندیدم اینو اما کاملا منطقی به نظر میاد. شما تو این مدت 1000 بار برو بیا. فقط بحث citizen شدنه که قانوناشو حتما بخون. یکیش اینه که اگه بیش از یک سال بیرون باشی و کار کنی دوره اقامت 5 ساله برای واجد شرایط citizen شدن صفر میشه.
پاسخ
(2013-04-22 ساعت 09:38)mehD نوشته:  نه قربان چی چی برو همونجا که بودیBig Grin با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.
پاس سفید اسم درستش travel documen اصلا برای travel ساخته شده. expire date هم داره. که دوستموت توی پست قبل گفتن اگه تاریخ خروج قبل از expiry date بود اون تاریخ ملاکه من جایی ندیدم اینو اما کاملا منطقی به نظر میاد. شما تو این مدت 1000 بار برو بیا. فقط بحث citizen شدنه که قانوناشو حتما بخون. یکیش اینه که اگه بیش از یک سال بیرون باشی و کار کنی دوره اقامت 5 ساله برای واجد شرایط citizen شدن صفر میشه.
ممنون قربان
خانواده ای را از نگرانی در آوردید Smile
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان: mehD ، payam62
(2013-04-22 ساعت 09:38)mehD نوشته:  نه قربان چی چی برو همونجا که بودیBig Grin با این شرایط که گفتی همه چی معتبره.

سلام
من این مطلب رو جایی خونده بودم

بهتره این قسمت رو از دوستانی که پاس سفید گرفتند راهنمایی بگیریم که به قول معروف روزه شک دار نگیریم.

1.زمان انقضا پاس سفید دقیقا چقدر است؟(آیا دقیقا دو سال بعد از صدور است؟)
2.در صورتی که بعد از انگشت نگاری و قبل از صدور پاس سفید خارج شویم آیا این خروج بر زمان اتقضا پاس سفید اثر میگذارد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mehD ، payam62
ما پاس سفید گرفتیم ولی قبل از یکسال داریم برمیگردیم واسه زندگی کردن(11ماه ). نمیدونم آیا تو فرودگاه باید ارائه بدیم یا نه ؟ و این که ما داریم زودتر برمیگردیم در روند سیتی زن شدن ما تاثیری خواهد گذاشت ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، kasrafo ، payam62 ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان