موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من آمار ندارم اما چند جا تجربه دوستانو دیدم که ایالت های شلوغ متقاضی بیشتره. البته کارمندهاشونم احتمالا بیشتره اما مثلا گرفتن وقت امتحان گواهینامه توی california مثل اینکه طولانیه. درحالیکه تجربه من از washington توی فصل تابستون که متقاضی بیشتره یک هفته معطلیه. احتمالا توی ایالت های مرکزی که تراکم جمعیت پایینه اوضاع بهتر هم باشه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 08:25)فاطمه نوری نوشته: (2013-04-18 ساعت 09:57)gbtm نوشته: (2013-04-17 ساعت 08:21)فاطمه نوری نوشته: سلام دوستان
من 24 فوریه رفتم واسه انگشت نگاری و هنوز کارتم(پاس سفیدم) نیومده.به نظر شما طبیعیه؟چی کار باید بکنم؟
سلام
شما از زمان انگشت نگاری میتوانید از کشور خارج بشید.
پاس به اون ادرسی که درخواست دادید ارسال میشه که ساکنین میتوانند به آدرس شما در خارج از آمریکا ارسال کنند
اگر آدرس سفارت/نمایندگی آمریکا تو خارج رو داده باشید که از اونجا میتونید بگیرید
از سایت اداره مهاجرت پرونده اتون چک کردید تو چه مرحله ای است؟
من شنیدم حدودا 3-4 ماه طول میکشه صادر بشه. نهایتا به اداره مهاجرت زنگ بزنید.
ممنونٰٰٰ
تو سایت زده در مرحله acceptance هست ولی کلا سایت آپدیت نمیکنن.باید زنگ بزنم به اداره مهاجرت.
من فکر میکنم یا سایت رو آپدیت نمیکنن یا یه مشکلی داره سایت چون نامه اول رو برای ما هم ایمیل کردن ( چون فرم G-1145 رو پر کرده بودیم ) هم نامه فرستادن ولی نامه دوم رو فقط برامون بصورت نامه پستی فرستادن و ایمیل نکردن و تو سایت هم هنوز مراحل کارمون در همون مرحله اول ثابت مونده در حالیکه ما انگشت نگاری هم رفتیم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم از دوستان مطلع
چون هنوز نمی دونم که دقیقا برنامم چیه این دفه که برم یو اس می خوام برای پاس سفید اقدام کنم. و برگردم
اگه جور شد و زیر 6 ماه باز یو اس بودم پاس سفید از اعتبار سافط میشه ؟
و اینکه اگه 30-36 ماه اقامت رو ثابت کردم سر 5 سال نمیگن تو پاس سفید داشتی نمیشه واسه پاسپورت اقدام کنی؟
حیاتیه سوالم خیلی.لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید.
ساکن نیویورک
برنده 2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما پاس سفید گرفتیم ولی قبل از یکسال داریم برمیگردیم واسه زندگی کردن(11ماه ). نمیدونم آیا تو فرودگاه باید ارائه بدیم یا نه ؟ و این که ما داریم زودتر برمیگردیم در روند سیتی زن شدن ما تاثیری خواهد گذاشت ؟