کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
|
2013-04-11 ساعت 18:11
(2013-04-10 ساعت 23:22)mhz_ir نوشته:(2013-04-10 ساعت 04:29)gol1 نوشته: امروز رفتیم انگشت نگاری نه داشتم - بلیط - بلی
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011 تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc : تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April تاريخ مصاحبه: تاريخ دريافت کليرنس: تاريخ دريافت ويزا: تعداد نفرات کيس : 3 نفر جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
سلام به همگی...
بچه ها این بیومتریک که 85 $ هم هزینه داره ، دقیقا چیه ؟ فرم I-131 , مانی اوردر رو باید به کجا پست کرد ؟ آدرس دقیقش تو هیوستون رو دارید ؟ مدارک هم علاوه بر فرمهای I-131 و G-1145 ، عکس 2 قطعه ، مانی اوردر ، کپی از پاس - ویزا- بلیط ، نامه توضیحی - 2 پاکت اضافه ...درسته ...کم و کسری که نداره ؟؟؟ ممنونم از توجه و پاسختون اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
2013-04-12 ساعت 18:52
سلام دوستان.
من با توجه به شرایطم باید در اولین ورودم به آمریکا پاس سفید بگیرم.(حدود ۱ ماه وقت دارم) آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادم کالیفرنیا هست. اما میخوام بعد از ورودم به آمریکا (نیویورک) به کانادا برم. اما متأسفانه هیچ آشنایی توی نیویورک ندارم. حالا سوالم اینجاس که با توجه به شرایطم میتونم از نیویورک اقدام کنم و مدارکمو پست کنم و آدرسی که برای دریافت پاسِ سفید باید بدم رو کالیفرنیا بزنم و محل انگشتنگاریم هم یه شهر نزدیک کانادا مثل بوفالو انتخاب کنم؟ ببخشید یکم پیچیده شد ممنون میشم راهنماییم کنید
2013-04-12 ساعت 20:25
(2013-04-12 ساعت 13:34)ASALI نوشته: سلام به همگی...-انگشت نگاری و عکس -حتما فرم راهنما را بخوانید اگر شک کردید بپرسید -عکس و پاکت اضافه نمی خواهد و بقیه درست است
کنسولگري: آنکارا تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011 تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc : تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April تاريخ مصاحبه: تاريخ دريافت کليرنس: تاريخ دريافت ويزا: تعداد نفرات کيس : 3 نفر جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
2013-04-15 ساعت 12:17
دوستان عزیز ما 15 مارس مدارکمون رو فرستادیم ولی چون محل امضای بچه هام درست نبود ریجکت کردن ما درستشون کردیم و 23 مارس دوباره مدارک رو فرستادیم 28 مارس ایمیل رسید مدارک رو فرستادن فرداش هم نامه رسید مدارک اومد یعنی هم ایمیل زدن هم نامه اومد ولی هنوز نامه دوم نیومده و وقت انگشت نگاری هم ندادن ما تاحالا دو سه بار زنگ زدیم دوبار هم به یکی از دفاتر uscis در دالاس رفتیم ولی گفتن ما نمیتونیم کاری انجام بدیم از نیویورک باید تصمیم بگیرن بلیطمونم تاریخش گذشت و ما مجبور شدیم تمدیدش کنیم با دوتا بچه واقعا سختمه به نظرتون چیکار کنیم احتمال داره که اصلا با پاس سفید ما موافقت نشده باشه که تاحالا وقت انگشت نگاری ندادن الان پستها رو میخوندم دیدم زمان ارسال مدارک ما با gol1 عزیز تقریبا همزمان بوده ولی ایشون انگشت نگاری هم کردن ولی برای ما هنوز نامه دوم هم نیومده لطفا کسی راهکاری داره بگه در ضمن ما کپی بلیط برگشتمون رو هم فرستادیم به نظرتون باید جای دیگه ای بریم یا نه ؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011 تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012 تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
2013-04-15 ساعت 13:30
(2013-04-15 ساعت 12:17)golesang نوشته: دوستان عزیز ما 15 مارس مدارکمون رو فرستادیم ولی چون محل امضای بچه هام درست نبود ریجکت کردن ما درستشون کردیم و 23 مارس دوباره مدارک رو فرستادیم 28 مارس ایمیل رسید مدارک رو فرستادن فرداش هم نامه رسید مدارک اومد یعنی هم ایمیل زدن هم نامه اومد ولی هنوز نامه دوم نیومده و وقت انگشت نگاری هم ندادن ما تاحالا دو سه بار زنگ زدیم دوبار هم به یکی از دفاتر uscis در دالاس رفتیم ولی گفتن ما نمیتونیم کاری انجام بدیم از نیویورک باید تصمیم بگیرن بلیطمونم تاریخش گذشت و ما مجبور شدیم تمدیدش کنیم با دوتا بچه واقعا سختمه به نظرتون چیکار کنیم احتمال داره که اصلا با پاس سفید ما موافقت نشده باشه که تاحالا وقت انگشت نگاری ندادن الان پستها رو میخوندم دیدم زمان ارسال مدارک ما با gol1 عزیز تقریبا همزمان بوده ولی ایشون انگشت نگاری هم کردن ولی برای ما هنوز نامه دوم هم نیومده لطفا کسی راهکاری داره بگه در ضمن ما کپی بلیط برگشتمون رو هم فرستادیم به نظرتون باید جای دیگه ای بریم یا نه ؟؟؟؟دوست عزیز با درخواست شما واسه پاس سفید حتما موافقت شده اگر نشده بود همراه نامه ای که واسه امضا بچه ها اومده بود نامه ریجکتی هم میومد ولی واسه تسریع کار هیچ کاری الان نمیتونین فقط وقتی که نامه تاریخ انگشت نگاریتون اومد میتونین برین همون جایی که واسه انگشت نگاری انتخاب کردین با اراییه یک نامه دکتر یا هر مدرکی که نشون بده عجله دارین همون روز یا خیلی زودتر از موعدتون انگشت نگاری یشین
2013-04-15 ساعت 20:19
(2013-04-15 ساعت 13:30)tartar نوشته:(2013-04-15 ساعت 12:17)golesang نوشته: دوستان عزیز ما 15 مارس مدارکمون رو فرستادیم ولی چون محل امضای بچه هام درست نبود ریجکت کردن ما درستشون کردیم و 23 مارس دوباره مدارک رو فرستادیم 28 مارس ایمیل رسید مدارک رو فرستادن فرداش هم نامه رسید مدارک اومد یعنی هم ایمیل زدن هم نامه اومد ولی هنوز نامه دوم نیومده و وقت انگشت نگاری هم ندادن ما تاحالا دو سه بار زنگ زدیم دوبار هم به یکی از دفاتر uscis در دالاس رفتیم ولی گفتن ما نمیتونیم کاری انجام بدیم از نیویورک باید تصمیم بگیرن بلیطمونم تاریخش گذشت و ما مجبور شدیم تمدیدش کنیم با دوتا بچه واقعا سختمه به نظرتون چیکار کنیم احتمال داره که اصلا با پاس سفید ما موافقت نشده باشه که تاحالا وقت انگشت نگاری ندادن الان پستها رو میخوندم دیدم زمان ارسال مدارک ما با gol1 عزیز تقریبا همزمان بوده ولی ایشون انگشت نگاری هم کردن ولی برای ما هنوز نامه دوم هم نیومده لطفا کسی راهکاری داره بگه در ضمن ما کپی بلیط برگشتمون رو هم فرستادیم به نظرتون باید جای دیگه ای بریم یا نه ؟؟؟؟دوست عزیز با درخواست شما واسه پاس سفید حتما موافقت شده اگر نشده بود همراه نامه ای که واسه امضا بچه ها اومده بود نامه ریجکتی هم میومد ولی واسه تسریع کار هیچ کاری الان نمیتونین فقط وقتی که نامه تاریخ انگشت نگاریتون اومد میتونین برین همون جایی که واسه انگشت نگاری انتخاب کردین با اراییه یک نامه دکتر یا هر مدرکی که نشون بده عجله دارین همون روز یا خیلی زودتر از موعدتون انگشت نگاری یشین ممنون دوست عزیز همراه برگشتن خوردن مدارکمون نامه ریجکت هم دادن ولی نوشتن که امضا رو درست کنید دوباره اقدام کنید که ما همون روز درست کردیم و پست کردیم همین الانم شوهرم دوباره رفت دفتر uscis و خدارو شکر تونست نامه دوم رو ازشون بگیره در حالیکه هنوز برامون ایمیلش نیومده بود و تو سایت اداره مهاجرت هم برامون نزده بودن ولی خدارو شکر نامه رو گرفتیم وقت انگشت نگاری رو برای 3 می زدن ولی امروز میریم اداره بایومتریک ببینیم میشه کاری کرد یا نه
کنسولگری:بخارست تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011 تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012 تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
2013-04-16 ساعت 02:54
در ادامه پست بالا بگم که بلافاصله بعد اینکه شوهرم نامه رو امروز گرفت ما رفتیم اداره بایومتریک و خوشبختانه با دیدن بلیط برگشتمون قبول کردن و همونجا بلافاصله ازمون انگشت نگاری کردن و خداروشکر کار ما امروز تمام شد دوستان عزیزی که نامه دوم براشون اومد حتما با بلیط برگشت یا یه دلیل مستند برید اونجا قبول میکنن چون وقتی ما رفتیم همون اولش گفتن بلیط برگشتتون رو بدید ببینیم و وقتی دیدن خیلی سریع کارمون رو انجام دادن
2013-04-16 ساعت 07:11
منظورتون از نامه اول و دوم چیه ؟ نامه یا ایمیله ؟ مطالبش چی هست ؟ ممنون
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
2013-04-16 ساعت 10:46
(2013-04-16 ساعت 07:11)ASALI نوشته: منظورتون از نامه اول و دوم چیه ؟ نامه یا ایمیله ؟ مطالبش چی هست ؟ ممنون عسلی جان بعد از فرستادن مدارک یه نامه میاد برای تائید مدارک و اینکه همهچیز Ok هست(که در مواردی هم ممکنه بگن به فلان دلیل مثلا نقص مدرک ریجکت شدید) که این نامه به نامهٔ اول معروفه. نامهٔ دوم نامهای هست که میگه کیس شما مراحلش رو طی کرده و یه زمانی رو برای انگشت نگاری بهتون اعلام میکنه. هر دوی این اطلاع رسانیها به صورت نامه هست، مگر اینکه فرم G-1145 رو هم پر کرده باشید که در این صورت از طریق ایمیل هم بهتون اطلاع میدن.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضرب , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: gbtm ، ASALI ، Saeedv13 ، payam62 ، mhz_ir ، atlantis770 ، حاجی واشنگتن
ظاهرا میانگین زمان مورد نظر از زمان ارسال مدارک تا نوبت بیومتریک بین 3 تا 4 هفته است.نمیدونم این نظر چقدر دقیقه ولی گفتم شاید کسی که میخواد برای پاس سفید اقدام کنه مدت انتظارو مد نظر داشته باشه(ظاهرا با نشان دادن بلیط برگشت میشه این زمانو کاهش داد)
2013-04-16 ساعت 23:25
دوستان سلام
آیا کسی که هنوز گرین کارتش نیومده و میخواد برای پاس سفید اقدام کنه لازمه که خود پاسپورت رو هم همراه فرمی که پر کرده بفرسته؟ یا کپی از اون کافیه؟ آیا توی مرحلهای لازمه که ما پاسپورت رو برای ادارهٔ مورد نظر بفرستیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر کنندگان: sadeghi897 ، lonelyman
2013-04-17 ساعت 00:50
(2013-04-16 ساعت 23:25)sepehr_sh نوشته: دوستان سلام در هیچ شرایطی اصل پاسپورت ارسال نمی شود
2013-04-17 ساعت 08:21
سلام دوستان
من 24 فوریه رفتم واسه انگشت نگاری و هنوز کارتم(پاس سفیدم) نیومده.به نظر شما طبیعیه؟چی کار باید بکنم؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان