کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-05-20 ساعت 14:00)mehD نوشته:  مبلغ ها اینجاست
برای بزرگسال نفری $445
اگر حساب بانکی دارین cashier check بهترین حالته. اگه ندارین money order
همه پول در یک فقره چک.
در وجه U.S. Department of Homeland Security دقیقا همین رو بنویسید.
نقد چیزی نفرستین.
از دسته چک حساب شخصی هم فکر کنم نمیشد.
من فرستادم به آدرس زیر اما فکر کنم بسته به اینکه از کدوم ایالت درخواست میدین آدرس ممکنه عوض بشه. من washington بودم:
USCIS Nebraska Service Center P.O. Box 87245 Lincoln, NE 68501-7245

Your check or money order must be drawn on a bank or other financial institution located in the U.S. and must be payable in U.S. currency and

make the check or money order payable to U.S. Department of Homeland Security not USDHS or DHS

همه چیزایی که گفتم رو دوباره چک کنین اشتباه نشه. زنگ بزنین یا برین.

برای re-entry permit باید از آدرس صفحه 8 استفاده کنید
برای واشنگتن باید به آدرس فینکس میفرستادید
(یک آدرس برای نامه های معمولی دیگری با پست اکسپرس)
آدرس نبراسکا رو از کجا آوردید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، iranian1 ، lonelyman
لطفن آدرس های هر ایالت رو بذارید همینجا
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: lonelyman
If you live in :

Alaska, Arizona,
California, Colorado,
Hawaii, Idaho,
Illinois, Indiana, Iowa,

Kansas, Michigan

Minnesota, Missouri
Phoenix, AZ 85036
Montana, Nebraska,
Nevada, North Dakota,

Ohio, Oregon, South

Dakota, Utah,
Washington, Wisconsin,

Wyoming, Guam or the

Commonwealth of

Northern Mariana Islands

File your application at the
USCIS Phoenix Lockbox

For U.S. Postal Service deliveries:

USCIS

PO Box 21281

Phoenix, AZ 85036

For Express mail and commercial courier

deliveries:

USCIS

Attn: AOS

1820

E Sky harbor Circle S,Suite 100

Phoenix, AZ 85034
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، payam62 ، iranian1 ، lonelyman
Alabama, Arkansas,

Connecticut, Delaware,

District of Columbia,
Florida, Georgia,

Kentucky, Louisiana,

Maine, Maryland,

Massachusetts,
Mississippi, New

Hampshire, New Jersey, deliveries
New Mexico, New York,
North Carolina,

Pennsylvania, Puerto

Rico, Rhode Island,

South Carolina,
Oklahoma, Tennessee,

Texas, Vermont, Virginia,
U.S. Virgin Islands, or West Virginia:

USCIS Dallas Lockbox

For U.S. Postal Service deliveries
USCIS

PO Box 660867

Dallas, TX 75266

For Express mail and commercial courier
deliveries:

USCIS

2501,
S. State Hwy. 121, Business
Suite 400

Lewisville, TX 75067

متاسفانه کپی پستش خوب در نیامد

لینک:

http://www.uscis.gov/files/form/i-131instr.pdf

صفحه 8
پاسخ
تشکر کنندگان: naarestan ، ASALI ، payam62 ، iranian1 ، Saeedv13 ، lonelyman ، mtcanada
ما مدارکمون رو شامل : فرم I-131 و فرم G1145 و مانی اوردر و 2 قطعه عکس و نامه درخواست تسریع در کار و کپی بلیط + ویزای مهر خورده + پاس را امروز 20 می فرستادیم ... با پست اکسپرس ...و متن نامه ما :

Dear sir/madam
Myname is Smile. My family and I are selectees of DV2013. At the time we acknowledge that fact, we had a very limited time to come to State, we have many unfinished business including selling real state, vehicles and cashingthem in.

To be able to move in as permanent resident,with the current situation over there in Iran, it is nearly impossible for us to wrap everything within 6 month of our allowance absence. We would need to extend our stay overseas abit more than 6 month in order to address to concerns.

My departure date is Wink therefore, I would like to respectfully request to consider and expedite our application for re-entry permit.

Your help and considerations in order to address this issue is well appreciated.
We will look forward to hear from you.
Best regards,
Tongue
Email:Big Grin
TEL:

این پستمو هر مرحله به روز خواهم کرد .Wink

(2013-05-20 ساعت 16:22)وحیدی نیا نوشته:  سلام دوستان

میتونید بگید کلمه EXPEDITE را باید در گوشه سمت راست فرم I-131 بنویسیم؟؟؟؟(همش شک دارم) و اینکه میتونید راهنمایی کنین چطور باید متن درخواست رو برای اداره مهاجرت بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

دوستان مطلع کمک کنن

آره دوست من ما هم EXPEDITE رو همون جا نوشتیم .
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mk_2002ir ، payam62 ، gol1 ، وحیدی نیا ، Saeedv13 ، dana ، Nightsky007 ، lonelyman ، atlantis770
(2013-05-21 ساعت 06:46)ASALI نوشته:  ما مدارکمون رو شامل : فرم I-131 و فرم G1145 و مانی اوردر و 2 قطعه عکس و نامه درخواست تسریع در کار و کپی بلیط + ویزای مهر خورده + پاس را امروز 20 می فرستادیم ... با پست اکسپرس ...و متن نامه ما :

Dear sir/madam
Myname is Smile. My family and I are selectees of DV2013. At the time we acknowledge that fact, we had a very limited time to come to State, we have many unfinished business including selling real state, vehicles and cashingthem in.

To be able to move in as permanent resident,with the current situation over there in Iran, it is nearly impossible for us to wrap everything within 6 month of our allowance absence. We would need to extend our stay overseas abit more than 6 month in order to address to concerns.

My departure date is Wink therefore, I would like to respectfully request to consider and expedite our application for re-entry permit.

Your help and considerations in order to address this issue is well appreciated.
We will look forward to hear from you.
Best regards,
Tongue
Email:Big Grin
TEL:

این پستمو هر مرحله به روز خواهم کرد .Wink

(2013-05-20 ساعت 16:22)وحیدی نیا نوشته:  سلام دوستان

میتونید بگید کلمه EXPEDITE را باید در گوشه سمت راست فرم I-131 بنویسیم؟؟؟؟(همش شک دارم) و اینکه میتونید راهنمایی کنین چطور باید متن درخواست رو برای اداره مهاجرت بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

دوستان مطلع کمک کنن

آره دوست من ما هم EXPEDITE رو همون جا نوشتیم .

سلام

من هم مدارک رو امروز با پست سفارشی فرستادم
عکس و کپی بلیط رو نفرستادم
علت درخواست رو هم تو 2-3 خط همونجا جا دادم حوصله نامه طولانی نداشتم

من هم مثل شما مرحله به مرحله اطلاع رسانی خواهم کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، payam62 ، iranian1 ، gol1 ، kasrafo ، وحیدی نیا ، Nightsky007 ، lonelyman ، Farshid22
سلام ASALI

لطفا راهنمایی میکنید که در قسمتA NUMBER چه عددی نوشتی؟؟؟ آیا Registration Number رو نوشتی که اولش باید یک صفر اضافه کنیم؟؟؟ ممنون
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، ASALI ، Nightsky007 ، lonelyman
(2013-05-21 ساعت 18:59)وحیدی نیا نوشته:  سلام ASALI

لطفا راهنمایی میکنید که در قسمتA NUMBER چه عددی نوشتی؟؟؟ آیا Registration Number رو نوشتی که اولش باید یک صفر اضافه کنیم؟؟؟ ممنون

آره همینه Smile
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، gbtm ، Nightsky007 ، lonelyman
(2013-05-21 ساعت 21:50)ASALI نوشته:  

آره همینه Smile

سرکار خانم عسلی .
با سلام
لطفاً در مورد هزینه پرداخت شده برای یک نفر بزرگسال هم توضیحاتی ارائه دهید. 85+365 هست یا یه چیز دیگه ؟
ممنون
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، kasrafo ، Nightsky007 ، lonelyman
(2013-05-21 ساعت 21:53)payam62 نوشته:  

آره همینه Smile

سرکار خانم عسلی .
با سلام
لطفاً در مورد هزینه پرداخت شده برای یک نفر بزرگسال هم توضیحاتی ارائه دهید. 85+365 هست یا یه چیز دیگه ؟
ممنون
برای یک نفر 465 $ مانی اوردر از اداره پست بگیرید و کاملش کنید و یک قسمتش رو که مزبوط به خودتونه ازش جدا کنیدو و قسمت مربوط به uscis رو داخل پاکت به همراه سایر مدارک بذارین .
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، mhz_ir ، mk_2002ir ، kasrafo ، Nightsky007 ، lonelyman ، حاجی واشنگتن
(2013-05-21 ساعت 22:17)ASALI نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 21:53)payam62 نوشته:  

آره همینه Smile

سرکار خانم عسلی .
با سلام
ممنون
برای یک نفر 465 $ مانی اوردر از اداره پست بگیرید و کاملش کنید و یک قسمتش رو که مزبوط به خودتونه ازش جدا کنیدو و قسمت مربوط به uscis رو داخل پاکت به همراه سایر مدارک بذارین .
توی توضیحات فرم i-131 دقیقا نوشته 13 و کوچکتر 360$ و 14 تا 79 445$ و 80 و بالاتر 360$ .....بنابر این مانی اوردر گرفته شده باید بر این اساس باشد.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، gbtm ، kasrafo ، payam62 ، Nightsky007 ، lonelyman
من عدد رو اشتباه تایپ کردم .ممنون .فرمایش شما صحیحهWink
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad_khabiri ، dana ، kasrafo ، Nightsky007
برای ارسال مدارک از جدول صفحه 7 دستورالعمل فزق این دو تا(که تو یه ردیف جدولن) با هم چیه و به کدومش باید فرستاد؟
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
و
For Express mail and commercial courierdeliveries:
USCIS
1820 E. Skyharbor Circle S, Suite 100
Phoenix, AZ 85034
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، payam62
(2013-05-22 ساعت 01:02)mhz_ir نوشته:  برای ارسال مدارک از جدول صفحه 7 دستورالعمل فزق این دو تا(که تو یه ردیف جدولن) با هم چیه و به کدومش باید فرستاد؟
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
و
For Express mail and commercial courierdeliveries:
USCIS
1820 E. Skyharbor Circle S, Suite 100
Phoenix, AZ 85034
اگه عجله دارید مدارکتون راباید به صورت اکسپرس و ادرس پایین بفرستید و اگر معمولی می فرستید به ادرس صندوق پستی بالا.... و معمولا همه اکسپرس می فرستند.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mhz_ir ، ASALI ، payam62 ، lonelyman ، atlantis770
(2013-05-20 ساعت 23:14)gbtm نوشته:  برای re-entry permit باید از آدرس صفحه 8 استفاده کنید
برای واشنگتن باید به آدرس فینکس میفرستادید
(یک آدرس برای نامه های معمولی دیگری با پست اکسپرس)
آدرس نبراسکا رو از کجا آوردید؟
من یه سری سوالات داشتم که سریعترین حالتش رفتن به seattle homeland security office بود. که اونجا این آدرسو بهم دادن و فرستادم به همین nebraska و ایرادی هم تو کار پیش نیومد.
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان